Co to je zač?

• Luxor
    když jsem kupoval coupé viděl naživo prodávat žlutou biturbo 4x4 verzi tenkrát za 150tis a váhal jsem, jen mi to tenkrát přišlo jako zbytečně moc velký vozítko a bál jsem se problémů protože to byl dovoz tak jsem radši šel do coupé od prvního majitele - (koupeno u Dojáčka se serviskou) - já blbec, o co by to mohlo být horší, maximálně 2x tolik problémů a to už mi přijde celkem zanedbatelný :-)))
  • Aljaška
    jj na 4x4 S nějakejma 320 koníkama jsem koukala, je to pěkný auto.Mooc pěkný:-)
  • JP
    3000GT atmosféra předokolka docela ludra je, ale VR4 teda rozhodně ne, zvlášť když fungujou všechny ty elektrokurvítka co na tom jsou:D. Je to 4x4, 3.0 twin turbo, přes 300hp, stovku za něco málo přes 5s a podvozek asi o 47 tříd dál, než Coupé:D
  • Luxor
    světla z coupé to sice má, ale jinak je to taky úplně jiná liga auta :-))) Ale starat se o to... dvakrát tolik starostí... :-)
  • Feki
    Ale máme pravdu všichni pac světla sou z coupe..:) A stejně bych ho nechtěl.91 je ludra
  • von Raven
    bude dalsi bitka zda se :D
  • BigBen3
    Nechápu jak můžete srovnávat Probe s Myšákem GT. To je jak srovnávat kosteleckou uzeninu s Bratwurstem z Alsaska
  • Luxor
    rozdíl zanedbatelnej... jako rozdíl mezi porsche bez turba a Ferrari Enzo :-)
  • Džanek
    copak asi rikaji na STK?:) tedy pokud poznaji ze to tam byt jaksi nema, protoze kluci to maj udelany pekne.
  • von Raven
    to je to same :)
  • von Raven
    a ja uz nemluvim o aute :D
  • Aljaška
    Díík Ravouši:-) Néé mě se 3000GT líbí a bylo mezi autama, o kterých jsem přemýšlela, že je vyměním za coupé:-) ale seru na to:-)
  • von Raven
    Aljaska se vyzna :)
  • Feki
    Menim názor: 3000 GT ale Timo je to ročník 91 kuli tem blinkrum vpředu a tvaru B sloupku a zadního křídla..Mrkněte a uvidíte..;)
  • Aljaška
    A tím chceš říct, že bys o tu střílečku jako nerad přišel jooo:-)
  • von Raven
    nj porad, hlavne se tu nepostrilejte, idu totiz ven :D
  • Aljaška
    jjjá koukala na bok, páč micina ho má tvarovanej a má tam ty nádechy u prahů.
  • Aljaška
    Jako že bych byla první co to sem měla odvahu napsat?? A pak to raději smazala, abych nebyla za blbou blondýnu a já su vlastně teda chytrá blondýna.. hezkýýý, jdu se poplácat po rameni:-)
  • von Raven
    a panove sou pekni sutereni :D
  • Brano20VT
    mišák 3000gt a nehádajte sa !!!!
  • Simarik
    mě to malinko připomíná eclipse ale ty světla by mi měl věnovat, mýmu slušej víc ! :-D
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška :Jo to bude ono :)
  • Aljaška
    bych to viděla na Mitsubishi Probe coupé:-)
  • von Raven
    blinkry jo ale zrcatka a zadek okna nevypada jak probe... asi skladacka z polska :D
  • Janinka 2.0.16VT
    No tak uvidíme ,až tam napíše odpověd ten co se ptal ,napíši to sem .
  • Aljaška
    jj ty blinkry jsou jako má Probe, sem napsala mitsubishi 3000gt, ale smázla jsem to, páč co jsemkoukala, tak to asi nebude:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Asi máš pravdu ale ještě počkám co na tp někdo další .jinak dík
  • von Raven
    ja myslim ze jo, probe sem dycky chtel a nejvic tu americkou verzi s digitalnim tachometrem
  • Janinka 2.0.16VT
    netuším
  • von Raven
    vypada jak ford probe se svetlama z coupe
  • Janinka 2.0.16VT
    Prozradte mi někdo co to je za auto ,dík