repro coupeee

• Honza
    dát pořádný přední repro, zadní nedávat vůbeca silnej SW... jinak to nejde.. repro vzadu je blbost...
  • BigBen3
    Přesně tak, je to píčovina to řezat. Každej, kdo má zkušenosti s hudbou v coupe, ti poradí: Nechat zadní repro, přední vyměnit a silnej woofer do kufru vše na zesilovač, nebo (tak to mám já): vyměnit přední i zadní repro a obojí napojit na zesilovač bez wooferu. Ale spíš doporučuju ten woofer, neboť ze středobasu a výšek by jsi mohl ohluchnout. Woofer min 350W RMS doporučeno Timem a odzkoušeno!
  • BigBen3
    přední maj tušim 20 W RMS a zadní určitě 30W RMS, nedávno jsem to rozebíral
  • wejwy
    Nic neřezej, ten plech co chceš řezat drnčí už i tak jak je, když je v kufru subwoofer, nedokážu si představit jakej by to mělo zvuk (spíš pazvuk) když do toho slabýho plechu dáš nějaký repro, nedej bože basák
  • Kubajz20VT
    no ja se v tomhle moc nevyznam radsi to prenecham nejakymu odbornikovi!!:D me staci kdyz budu slyset na kilometr daleko!:D
  • von Raven
    dvere predek i vzadu bok mam dvoupasma teda byly... zkousel sem subwoofery dozadu a prd, dvoupasma predek zadek a tez nic moc, nakonec vyhrala varianta zadek dvoupasma a predek dvoupasma s usmiknutyma vyskama, predek palubovka dva vyskace, na predni sklo nahoru dva vyskace, na zadek plata vyskace a bassreflexy a woofer bandpass v kufru
  • Kubajz20VT
    no ja hlavne teprv uvidim ja zahrajou ty origose co tam jsou jinak bych koupil poradny vejsky do dveri...
  • von Raven
    zdani strane u okna ma dva hacky z umele hmoty co se zasunou do plechu pod sklo tak ho vytahnes smerem k volantu mirne nahoru
    ja sem jen supnul dva basreflexy podel kazde strany zadniho svetla a dva vysace na kraje
  • Kubajz20VT
    dekuji ti prevelice jen co to privezu ze servisu tak se do toho pustim!:_)
  • von Raven
    tri nebo 4 srouby zepredu a dva z kufru co drzi treti svetlo... jen vyprat sedacky
  • Kubajz20VT
    dííky za rady teď už jen vyzkoumat jak je tam to plato přidělané....:D
  • von Raven
    na to maslo staci nuzky na plech jaka flexa?
  • Mertix
    Ferry joo, to sem po.ral v Omeze, sklo sem nepřikryl:)
  • Kubajz20VT
    tak ale u kupase by to šlo řezat i z kufru ne??:-)
  • Mertix
    :)
  • Kubajz20VT
    ten musí jít vyříznout!!:D
  • Mertix
    pod platem maš ještě plech..
  • Kubajz20VT
    to právě nechci... přemýšlel jsem že bych vyhodil zadní orígo plato a vyrobil si z nějaké dřevěné desky a do ní bych je oba zasadil ale ještě jsem nezkoumal jak je tak to plato přidělané...
  • von Raven
    do tuby do kufru
  • Kubajz20VT
    no a ještě řeším problém kam umístit dva kulaté subwoofery o průměru 30cm... ubec nevím kam s nima prostě se nikam nevejdou..:D
  • Kubajz20VT
    Zdravím chtěl bych se jenom zeptat jak jsou silné seriové repráky v coupéčku??