Tónované fólie na skla

• Soukros
    Hej kdykoliv chci na jakýkoliv sraz 2 hlavní sem nestihl Mimoň taky ne takže co navrhneš tam jedu. A aj bych uvítal nějaký tady Moravský Syky je z blízka a vím, že ještě pár lidi tu coupe má ale nepamatuju se už kdo to je. Btw pojedem to projet do Popic :)
  • Aljaška
    Soukrosáku když bydlíš skoro u mě za barákem, kdy dáme srázek??:-)
  • Soukros
    Teprve sem stím trochu jezdil, nemám ještě SPZ, povinný ručení, a povinou výbavu ale toš trochu jsem stím jezdil a jede pěkně.
  • Soukros
    Jsem z Bořetic VB mám 12 km
  • Luis
    soukros!! ty seš z velkejch bílovic? na jižní moravě? příští týden tam mam od utery mega akci pro 200 lidí z IKEI :-) no z VB to do zlína není taková dálka a folie ti udělá za hodku a půl...
  • Soukros
    Mno chci jedine Suntek podle toho co ostatni pisi a co jsem se docetl. A ten dává i záruku 7-8 let jak který prodejce. Neco delaji pobliz me ve Velkych Bilovicich zjistim co a zda to nebude suntek tak asi jo protoze to tonovani-skel je az u ostravy.
  • Luis
    můj kamarád ti to udělá za trojku komplet na kupaso.

ale je ze Zlína... pokud máš zájem můžu dát kontakt.

ja to na kupasu měl a luxus, myslim že mam i par fotek v profilu, dělal mi SunTec...
  • von Raven
    nemela by menit barvy a mela by mit atest, nemela by se poskrabat jak mr*ky ze stanku a mela by mit zaruku

nejvic se mi zdala dobra suntek, ted mam solaris a taky v pohode

ceny sou kolem tech 3500,-
  • Simarik
    většinou stejný, pohlídej si značku folií aby ti nenalepili šrot ale jinak ta cena odpovídá, víc jak 4 za to nedávej
  • Soukros
    Máte zkušenost s nějakou firmou? Pár firem jsem obvolal cena skoro všude stejná 3,5 až 4 tisíce. Nejvíce se mi zamlouvá http://www.tonovani-skel.cz se zárukou 7 let máte někdo od nich? Či od nějakého jiného? Nebo je to všechno stejný? Díky