Kde jsme koho potkali - part 2

• Coupe73
    V Berouně cca 20:00 před Kauflandem tmavě zelené coupe s pražskou značkou, někdo odsuť?
  • Fugasik
    Dnes mezi 17:00-18:00....Sezemice zelený coupé v sérii
  • nocarret
    já potkal černý v pátek na Jarově vzadu byl nápis MATY .-)
  • kisik
    Kdo to byl dneska v Popicích na letišti černé Coupe ,před zadním kolem šachovnici . "S" v SPZce .
  • Hokejka
    Suvis: napsal jsem ti na icko.

Rodri: chlape čéče ty znáš snad všechny cupéčkářky z okolí a možná i za okolí:-)))
  • Rodriquez
    To červené coupe má nějaká dívka, už několiktrát jsem se s ní potkal a vždy mě pozdravila nazpět, bude to někdo z Otrokovic nebo okolí, v Otrokách ho vídávám dost často...
  • Suvis 1.8 16V
    Hokejka: Přímo v Napajedlích u silnice, právě jsem zatloukal hřebík do rakve na balkoně, když jelo okolo :-) Z okolí, ty jsi odkud?
  • Hokejka
    Suvis: červený cupátko občas vídávám jezdit přes otroky, nejspíš to bude 1,8, viděl jsem v tom nějakou ženskou. Ale nevím o koho jde, ty bydlíš kde? Vidím, že seš z okolí.
  • Suvis 1.8 16V
    Červené Coupátko, právě teď (17:10) jelo přes Napajedla. Slintám, když vidím tyhle auta... Moje je už přes měsíc v servise... :-( Kdo to byl?
  • K0K1N 20VT
    včera, světelná křižovatka v Litomyšli, červené coupe s obrovskym nápisem na kapotě "OJETÉ VOZIDLO" :)
  • von Raven
    ja videl ve ctvrtek Bilovec-Studenka 13:30 modre coupe ale vilis to myslim nebyl
  • Pietro-Scuderia Italia
    Vcera okolo 16.30 v horni pocernicich cervene coupe,blikal jsem z 20VT ink black.Kdo byl?
  • Honzousak
    To bekr:
    Jel jsem odvézt do ústí alu kola, to bych do Coupátka nenaložil.
    Jel jsem ve Fiatu Fiorino a minuli jsme se přesně u kruháku.
  • Simarik
    Ondro mě taky nikdo nepotká, auto stojí a ještě nějakej čas bude, chci vyjet nejdýl v květnu na jmeniny !
  • Bekr
    Luky....jj,Nocarret to nebyl...tohle bylo jinčí coupátko ale stejná modrá :)

Honzousak: přesně ve 13:25 to bylo,kdy jsem tam tudy jel,ale žádný coupátko jsem neviděl :)
  • Honzousak
    Bekra jsem dneska viděl cca. okolo 12:00 u nájezdu na dálnici, před ústím N/L.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    mě už dlouho nikdo nepotkal a ještě chvíli nepotká... přeskládávám interier a trvá to už mooooc dlouho :-(
  • nocarret
    no to určitě neeee to bych mu neudělal tahat ho do toho hnoje venku!!!
  • Feki
    Martine to si v Biline videl Nocarreta ne?
  • Scoupe
    Maxx jo to si teda videl dobre to bylo nez sem prijel pak sem cervene vezl na dilnu menit prevodovku a pak tam parkoval sve cerne.. skoda ze sem te nevidel u auta sme mohli dat rec..:)
  • Bekr
    včera u Bíliny směr Teplice jelo modrý coupátko a já ve žlutym proti němu,ale všimnul jsem si ho až pozdě :)
    Byl to někdo odtud ?? :)
  • Maxxxx
    Som mimo teraz. Na sto percent som ta videl a bol som to ja, ja som ale isiel len ke benzinke kde som dal benzin a dofukal kolesa. Videl som to cervene a modre myslim, ci to bolo to cierne?
  • Scoupe
    Maxxx, ale parkoval jsi tam celkem dlouho co sem si vsiml.. no to je jen cast mejch coupatek:) to modre a cerne si videl vid:)
  • MatyCZ 20VT LE
    Timo, nebyl jsi včera odpoledne v Plzni v Tescu na Borech? Viděl jsem tam černou Audi A8, která měla na zadním nárazníku napsáno www.timocomputer.cz..
  • Maxxxx
    Scoupe - To som bol ja. Som bol akurat len nafukat gumy, nebol som v restike. Sa mi zdalo nejake divne, typek pred branou pozera na mna a pred nim dve coupatka :)
  • Scoupe
    nocarret
    Já dneska potkal černý Coupe na Kladně blikal jsem mával jsem, ale jel jsem transporterem tak nevim jestli mě dotyčnej regnul .-)
    to sem mohl byt ja ale na kladne jezdi jeste dve cerne co ja vim, jedno ma nakej tmavocech a v druhem sem videl nakou slecnu
    jinak kdo byl vcera v Unhošti v restauraci stara studna? cervene coupe s S v spz???
  • Simarik
    kohopak sem potkal včera v cca 14h v HK v proskleném nadjezdu v HK ? červené coupe s černýma spodkama a 20VT kolama !?
  • jarik22
    SPZ NBH...
  • jarik22
    17.12 kolem poledne zlute coupe z D11 do prahy.Nekdo zdejsi?prazak?
  • Kubajz20VT
    málem bych zapoměl... assi tak před měsícem v Mladé Boleslavi na nějakém sídlišti jsem viděl nějakého šmoulu tak kdo to byl?? :-)
  • jarik22
    Lutro+Mafl!k 16VT jo chteli jsme do kina,ale nakonec jsme se jen tak projizdeli po praze:-)
  • Feki
    Dnes kolem 19h výjezd z Teplic směr Kar.Vary modry coupatko s pruhama a malýma lepkama na boku..Vůbec neznám,ale trosku sme prohnali stroje..:) Podle akcelerace a rychlosti turbína,nebo jsem moc nalozenej..:) neznáte někdo?
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    jo a Jariku22, seš sršeň, sem te nedojel, pak si zahybal smer Knížecí:-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    včera sem byl v garáži na Andělu a zaparkoval sem vedle cervenyho Coupe. trošku horší zadek. kdo to?
  • jarik22
    jojo,taky jsem ho videdel pred 16 hodinou...krasavec
  • Mertix
    dnes na Kunratické spojce v Praze sem potkal bílý coupe na podválu, někdo místní?
  • Jindřich
    Kdo pak dělá v AGC v teplicích a má červený coupe a kdo přibyl na teplicko ústecku se žlutym coupe v seriovym stavu? POtkávám ho v Přestanově a blykal jsem na něj z AR 156
  • Ravic inesperto
    kluci...ty vole víte kolik zelených coupe na 19kách s oranžovou linkou po světě jezdí:-)
  • Mertix
    CRAZY-Ivan ravic je všude:)
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes na parkovišti před Hypernovou v Pardubicích žluté coupe s P v SPZ.Někdo odsud?
  • Elkar
    ty jo, taj v brně je potkavam tak casto ze je radsi ani nepisu :-D
  • Elkar
    no měl stejný kola, víc jsem nějak nestihl ...
  • von Raven
    ja jsem ted tak dva nebo tri dny zpet nekoho potkal, ale co z toho kdyz na neho blikam a toubim a nic? Kdyby tu chodil tak ho znam, a kdyz tu nechodi tak nezjistim kdo to byl
  • Simarik
    Ne e.ja to nebyl.me bys poznal.f1 predek,azevy,cerny skla,modry xenony a bilej inter ;-) a k tomu jeste nejezdim. Dam foto az se vrati do mych rukou!
  • Elkar
    Simarik dneska v Novym Meste nad Metuji ! (a nebo má někdo stejný kola...)
  • Feki
    Kecas..:D A čemu jste se tak rechtali??:D A já si říkal,safra,sama slečna...;) :D
  • Elkar
    Feki: to jsem byl já se sestřenkama :-DDD
  • Feki
    Up :D
  • Feki
    Dnes zajimava situace.Karlovy Vary-dvory..Stojím na semaforu,proti červena série,sériový kola narvana holkama tak 20-23let...Bylo jich tam snad 5..:D Koukali a smáli se,na mavnuti nereagovali tak jsem je pozdravil slušným burn-outem..:) Neznate je někdo?Nebo kdo to mohl byt?
  • Maxxxx
    Kto parkuje dost casto strieborne coupe pred ceskou televiziou?
  • Hanz16VT
    Včera i dnes u mě v Horních Počernicích na hlavní parkující červené Coupé 3C0 ----.Kdo je to?
  • Soukros
    Ve čtvrtek jsem potkal jedno červené v Brně na Kolišti kolem dvanácté
  • Kubajz20VT
    nedávno jsem potkal světle červené v Českém Dubu u Liberce.. tak se přiznejte kdo to byl..:D
  • Elkar
    Andel_Jirka: tak to nekdy dame sraz, ted to musim umejt a prezout na zimu, az se k tomu dostanu.
  • Jelo
    bohužel málo ? Odkud jsi ? Stav se do Brna,tady stojí skoro na každým rohu.Bez ironie.
  • Andel_Jirka
    Elkar: Trochu škoda, že jsem to byl já, už jsem se těšil, že tu jezdí nějaký kolega, kterého budu potkávat :(. Coupátek je bohužel hrozně málo.
  • Feki
    Nn myslím Ravica se ten je zelenej ale mělo to bejt úsměvný připomenutí těch jeho Ferrari znaku..:D
  • Feki
    To byl Ravic ne? xDDD
  • Elkar
    čili dneska jsem si s tim pripad jako kdybych mel fabii :-D
  • Elkar
    marcin: jop, taky jsem viděl.

pak ještě v Český skalici červený s červeným stínítkem a stříbrný v brně.
  • marcin
    zdarec,kto predava coupatko???strieborne stoji v Biloviciach nad Svitavou,v autobazere???niekto odtial???
  • Simarik
    joo jasný a nez sem se stavil tak to umrelo :-) napravím !
  • Simarik
    pondělí ondro
    Simi. pár výletů? 5000km. to je víc než pár výletů... už víš, co s tím autem máš?
  • Simarik
    pletu se nebo je to nová přezdívka ? až bude auto tak se určo projedu, chci si udělat pár výletů :-)
  • Simarik
    ahaa, no já tě potkal 2x díky sqělímu českýmu značení :-D někdy musíme dát spicha jinde než na semaforu
  • Simarik
    Dneska v Koline kolem 13h sem 2x potkal tmavy az cerny coupatko,jel sem mazdou 3. A v HK novy Ferrari cerveny :-)
  • nocarret
    Na Transpo nedam dopustit mam namotáno 1 300000 a pořád jezdí .-)
  • Elkar
    Transporter, to je auťák co?

Včera jedu natankovat a pan pumpař si přišel docela vehementně prohlídnout motor. :-) S tím, že jeho 20VT je na opravě. Tady asi nik takovej není co?
  • nocarret
    Já dneska potkal černý Coupe na Kladně blikal jsem mával jsem, ale jel jsem transporterem tak nevim jestli mě dotyčnej regnul .-)
  • Elkar
    Andel_Jirka: jo... tak tos byl ty. viděl jsem tě tam když jsem si jel pro svoje coupé a pak když jsem jel do Prahy s transporterem.. ;-)
  • Koty
    včera sem potkal cestou do Plzně tmavě modré s modenou a vínové, v Plzni pak žluté u policejní stanice u náměstí...
    jedinej soupis na kastli je na okně soupis srazů, na kterých sem byl...
    před 14 dny jsem stál přím na Václaváku já, ale nemám soupis značek. ale zbytek sedí...
  • Andel_Jirka
    Elkare, jak jsi viděl za Poděbradami to Coupé, bylo červené, nebo vínové? :)) Jestli vínové, mohl bych to být já.
  • Jelo
    Brno : dnes dva stříbrňáci kousek za sebou na Lidické směrem z města - jeden s nějakým oranžovým "čímsi" přes auto.
  • Elkar
    Asi před půl hodinou přijel nějakej borec se žlutým 16V na Palackýho koleje v Brně, tak se přiznejte, kterej z vás to stojí na mým místě 8-)
  • Andel_Jirka
    Tuhle jsem viděl na Václaváku žluté 20VT s černou střechou, tuněné se soupisem použitých značek na karoserii, je to asi 14 dní, kdopak tenhle kousek má? :)
  • Feki
    Brano :D
  • Aljaška
    Soukros dnes stojíš pěkně čumákem do silnice, konečně tvé coupé vidím zepředu, zadek už znám:-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Vcera okolo 16.30 praha holesovice,kousek od trznice blondinka ve zlutim coupe.Nevite kdo byl?
  • Jelo
    :))
  • Brano20VT
    Jelo to bol antiradar junior :-)
  • Jelo
    tak tak.Ale nejsem si jistej,jestli to nebyl nějakej mladší model,který se jen zaučuje. :))
  • Feki
    :DD Jelo :D ty sis všimnul antiradaru jo?:D
  • Jelo
    Brano : a to co sedělo vedle byla tvá pověstná tchýně ? Včera dopoledne na Opuštěné před Zvonařkou.

Elkar + Doom : když s tím parkuje pořád ve městě a ještě u hlavasu - tak se nedivím že je to tak dobouchaný. A to křídlo je dost děs.
  • DooM 20VTLE
    Elkar: to coupe co myslis je nesmrtelny. Uz jsme to resili se Speedem. Jezdi to na specialni fritovaci olej z hranolek od mistnich tamanu. Presne slozeni ti ale nikdo nerekne je to jejich tajemstvi. Ja bych rekl ze ho ten borecek ma mozna uz dobry 2 roky. Ale dobouchany to ma pekne :)
  • Elkar
    Včera jsem viděl v Brně u hlaváku nějaký dobitý modrý coupé, doufám, že to není někoho z vás a jestli jo, tak doufám, že to je ve stavu READY na renovaci...
  • Brano20VT
    v pondelok budem s coupe v Brne , tak ak by ma niekto stretol tak to budem ja , ja len aby ste to sem už nemuseli písat
  • DooM 20VTLE
    kdopak se to dneska vecer v brne miril z lisne do lesne? nejaky stribrny coupatko....
  • Jelo
    Elkar : V pondělí ? maximálně tak do globusu :)
    Giallo : haha díky. Tak kdy už budou malí Gillové ? Pozdravuj Lenku a že držíme pěsti !!!
  • Elkar
    Jelo: nejel jsi pondělí v podvečer směr Svitavy?
  • Giallo 1,8
    To Jelo: Ale zase máš červenýho krasavce ;o)
  • Jelo
    Medlánky a Řečky ? Tak to je moje království :))
    Ale žlutý mám jen tričko :D
  • Giallo 1,8
    To Elkar: Tak to můžem dát minisraz u Billy ;o)
  • Elkar
    No, tak jsem to taj zaparkoval , tak snad to bude v klidu. Jinak cestou sem se semnou honil jeden v golfu, ale já s ním ne. :-)
  • Elkar
    V Medlánkách převážně
  • Elkar
    :-D prej špatnost :-) no já tam nakonec pojedu asi fordem, po těch tématech s tím jak to maj zničený a poškrábaný mám docela paranoidní strach to nechávat někde ve tmě stát. radši ať se na to práší v garáži, to s radostí otřu :-)
  • Mertix
    dnes mazi 14-15 00 na benzine Tesco u Tesca v letnany, nejdřív žluták, pak červenej, někdo míístní?
  • Giallo 1,8
    jsem pro každou špatnost ;o)
  • Elkar
    No já tam pojedu (možná) na příští týden, aby mi ho na parkovišti nějakej impotentní k***én ojel klíčem :-D
  • Giallo 1,8
    V úterý večer jsem po Veveří jel taky - akorát nemám turbo :o(
  • Aljaška
    já myslím jiný žlutý coupé. Lukina znám, ten má auto od Deepa. To žlutý co myslím, s tím jezdí chlápek tak 40roků mu bude, možná víc.
  • Džanek
    Podle Veveri bych to na neho videl. Ale muze to byt treba jeste nekdo jiny.. ja nevim jak to auto co vidate presne vypada:) V Brne vim o 6 zlutych coupe a kazde je trochu jine:) ale jen Lukin ma ty Led svetla a dvoupaprskovy kola.
  • Džanek
    Rikejte mu Lukin20VT:) stava na Veveri, ma zadni LED svetla od Jirky z Krumlova a dvoupaprskovy kola:)
  • Aljaška
    takže Xmen:-)
  • Elkar
    budeme mu říkat pan X :-)
  • Aljaška
    a často parkuje i na Štefánce, tam ho taky potkávám a myslím, že jde o stejné auto, na Veveří jsem ho už taky potkala.
  • Elkar
    Ewyczka: tož, tak to bude asi nějaký cizák...

btw. jestli příští týden bude solidní počasí, tak do brna přitáhnu svýho červeňáka taky.. ;-)
  • Elkar
    Dneska navečír, Vaveří, Brno, pěkný žlutý coupé... vypadalo to na turbo ;-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Gonzo:Timo je v Londýně a bude asi do úterý
  • Gonzo
    Timo...nebol si dnes nahodou v Londyne? Videl som ta v Green Parku, ale nebol som si isty:)
  • mala_wazza
    Viděl jsem modré coupe v Olomouci na vlečce od traktoru. Komu se povedlo ho takhle zničit??
  • Janinka 2.0.16VT
    Včera odpoledne v Českém Krumlově tmavomodré coupe na parkovišti u jedné restaurace hned u pivovaru.Kdopak to byl?
  • Elkar
    Dneska týpek v Český Skalici, červený to bylo a já dokonce mám tucha, kdo to byl ;-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki: No tak dobře pro tentokrát Ti ho smažu:):)
  • Feki
    2 Janinka: mám cernej puntík?to snad neeee...:( :D
  • HARIBO
    Kutna Hora dnes,..potkal jsem ciste nahodou Gooddeatha :) ve smoulikovi a pak tohle modre, ktere stalo u hotelu Kat :) Koho to je tohle?!
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki: Tak tedaaaa, s Mannym jo a se mou ne? Píši si to:):)
  • Feki
    Jasně hele kdybys chtěl dat scuka tak řekni(resp.napis)736662876..Tak mě napadlo ze by mi mohl Timo jen závidět..:D(sestaka v čísle);)
  • manny
    z Varů ne, bydlím v Sokolově, do Varů je to coby Coupéčkem docouval :)
  • Feki
    Jsem z Varu z 1/3...(slozitejsi)..a jinak nechápu..Jako ze je tvůj?Nebo jak?Ty si taky z Varu?
  • manny
    Feki, ty řáčíš být z Varů? jestli ano, nebo se tam alespoň pohybuješ tak řekni až budeš mít toho žluťáka ať si ho můžu prohlídnout ;)
  • Janinka 2.0.16VT
    Já ne
  • Feki
    Tak to mám poslední 2mesice taky...Jinak dnes Vary centrum Zlutak (vím podrobnosti ale nesdelim) a Vary na Chebsky stribrnej s pokreslenou haubnou(cerne) nevím co tam měl..Přijde mi ze ani jeden z klubu.Neznáte je?
    tak sem se já vesničan po dlouhé době vydal na cestu do velkoměsta. jel sem do Prahyyyyy :-D na Ruzyň. čekal jsem, že potkám aspoň 15 coupeček a ono nic. prostě nic. jediné, co jsem potkal od pininfariny byla 406 coupe, ale ta mi ujela (vlastně každej mi zatim ujíždí).
    lidi co je s váma? nikdo nikam nejezdí. ach jo, tak jsem se zklamaný vrátil do tábora a na jordánské hrázi potkám někoho v černém coupe. zdravil, já taky. někdo odtud? protože z Tábora to neni. takže nakonec jedinej úspěch sklidim u nás na venkově. Už nikam nejezdim. :-D
  • Aljaška
    kočky táhnou na jih jo? no nevím nevím, kdo by s tím pitím měl přestat:-)
  • Soukros
    Nemám rád kočky!Nemáme žádnou!Ale po zahradě nám lozí 2 a černý nejsou náhodou tvoje co Riky?
  • Aljaška
    No já právě vůůbec nepiju, ale asi začnu, třeba pak budu ty podělaný barvy znát:-)
  • Aljaška
    ajoooo, tak to jsem nějaká pomatená:-) jo xsaruše je stříbrná, no vidíš já myslela že černá:-)
  • Soukros
    Stříbrnou nikdy vždyť jsem červenou hledal od listopadu. Stříbrný je citrón
  • Aljaška
    Jo už to chápu, Soukros je větší magor než jsem myslela, a to jeho rodina je normální a slušná. I najíst a napít mě dali:-) Néé já věděla, že má mít 1,8 ale myslela jsem, že stříbrnou. Kdo už se v tom má vyznat:-)
  • Soukros
    Neva fpoho snad se jeste nekam tento rok na sraz dostanu potrebuju omrknout a porovnat i jina coupe
  • Aljaška
    Soukros včera jsem ti to auto trošku omrkla, z auta.Jinak dnes a ani zítra se tam nedostanu.
  • Simarik
    ještě je brzo :-) proto řešim takový blbosti jako čištění trysek a musim do nárazníku nabastlit novou mřížku... přijde mi jako kdybych ho neměl měsíc a přitom je to jen 3 dny
    jj. vim o čem mluvíš... už víš příčinu? a hlavně co všechno umřelo?
  • Simarik
    Coupe20VT: nejspíš jo :-) potřebuju najet co nejvíc před zimou, na zimu pujde do sena
  • Elkar
    11-13.? to jsem v praze sakra :-( a pak hurá do školy
  • Elkar
    Simarik: no to se jeste uvidi, jestli do ty doby neprijdu o papiry, pak by to bylo mozny az po vanocich.
    simi, za mnou taky zajedeš? :-D
  • Soukros
    Hele nepojedu mám křtiny nebo já ne ale malá ne maličká a ubečená sestřička. Stříbrné mám na zimu :) jinak stav se jestli tam bude auto tak ten modrý barák jak tam stojí hned za autem tam dělám tak si mě nech zavolat z prodejny. Ale určitě! Třeba zítra.
  • Aljaška
    Soukros seš to fakt ty?Já furt myslím na to, že máš stříbrný, ty jsi mě taky napadl, ale nevěděla jsem to. Jezdím kolem tebe domů, příště třeba přibrzdím:-)zrovna to v práci balím a jedu domůůůů. Hele nepojedeš v sobotu na sraz na Relax??
  • Soukros
    Aljaška:
    To opravdu nevím :)
  • Simarik
    Elkar: je to asi 2 mesíce co sem projel celej Náchod tam a z5. Až se mi vrátí auto tak dáme spicha, klidně přijedu, budu točit kilometry :-)
  • Elkar
    Simarik: no podle fotek mam dokonce dojem, ze jsem te tu videl, ale jako coupe jsem tu v zivote nevidel, krome toho v novym meste. az vyridim papirovani tak muzem nekde no.
  • Aljaška
    V Hustopečích stává jedno červené, kdo to sakra je:-)
  • Simarik
    Elkar: tak to se klidně můžeme srazit, to je kousek od HK a já mám v Náchodě kus rodiny :-)
  • Elkar
    no hlavně to byl haluz jako svina. jel jsem v transporteru a rikam kamosovi, ze tady s takovym autem budu docela vystredni, ze podle toho co tady ctu tady zadny nejezdi a nikdy jsem to tu nevidel a pak BUM a stoji tam, protste mluvim o tom ze jsem to nikdy nevidel to auto zblizka a stalo tam, cilize haluz. :-)
    pohoda. i já jako novej sem byl žhavej psát, kde sem koho potka... dneska jednak nikoho nepotkávám a pokud ano, tak si bliknem a jede se dál...
  • Elkar
    Jo, taky mě to napadlo, respektive váhal jsem.
    pravda možná 4... ale čas ukáže... jestli máš vztah k italovi.
    PS: dobře beru, že si novej, ale když už chceš napsat, že si někoho potkal, nepiš SPZ ani nějaké poznávací znamení. Vem si, že tím svým příspěvkem jsi třeba někde zavinil rozvod. chlap jel za milenkou a tys ho viděl po cestě, manželka chlapa, když nemá v práci co dělat, serfne sem a tady si přečte, že to a to coupe bylo vidět tam a tam v tolik a v tolik a pomalu popíšeš i cestující. a dál si to asi domyslíš sám...
  • Elkar
    Simarik: Z Náchoda

nocarret: chceš se vsadit, že vydržím dýl jak 3 měsíce?
    asi máš pravdu Kájo...
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki:v pátek jsem to já nebyla ,přiletěla jsem v sobotu z dovolené
  • nocarret
    no asi tak...fto je dycky s nováčkama stejný, honem co nejvíc příspěvků a za 3 měsíce jsou fuč...že sis ještě nezvyknul....
    eště napiš, jaký měl trenky, a kdo všechno jel s nim... nejlíp s číslama občanek.
  • Simarik
    Elkare odkud si?
  • Elkar
    Minulý týden v úterý - Nové Město nad Metují - červená 1.8 přímo na hlavní cestě, chvilku jsem to tam okukoval - 3H0 7639 :-P.

Další červeňák pak kousek za Poděbrady .. myslím že to byl 20V.. :-P
  • Feki
    Jani nejela si nahodou v patek do Varu s tim tvym cernym nabusenym konem?:) Potkal jsem te na kraji jela si smerem do mesta a maval jsem a bez efektu...:D Jooo kdyz jede v Mustangu tak Coupatka nevidi a ignoruje...:D Pak za Varama cca 20km dalsi cernej s zlutyma pruhama-nemeli ste sraz?
  • Innocento
    2 děda : Průjezd zakázán :-) Já jsem si dovolil ti zatarasit výhled doprava stříbrným autem, když jsi chtěl odbočit doleva směrem k D5 :-)
  • děda
    Oprava v Planý. Bydlím 4km od Planý a bývám tam často.
  • děda
    V planý 31.se žluťáskem jsem byl já.
  • Lenoš20VTLE
    jo,my jsme měli v práci mejdlo
  • Innocento
    Nepleskal se někdo dneska po Planý u Mariánskejch Lázní? Žluťák :-)
  • Džanek
    u Jicina po sedme jsem to mohl byt ja.. ale ze bych byl tak slepej a nevsiml si jineho coupe?:))
  • Lenoš20VTLE
    v pátek žluťák na obchvatu Jičína
  • Soukros
    Směr hustopeče jsem dneska potkal zelené coupe nebyl jsi to ty BOBEŠ?
  • Giallo 1,8
    Dnes někdo parkoval vínové Coupé v Brně u Rubínu. Někdo z klubu?
  • Mertix
    nebyl to 16vt?tam bydlim...
  • von Raven
    vcera sem nekoho potkal pred Lubinou...cervene vinove ale nestihl sme nic jen sem cumel k sme potkal druhe ve frenstate a to zas nestihal ten druhy :) tak nas tu par jezdi
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki:ok 739554387
  • Feki
    Pokračování z: http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/1986-kde-jsme- koho-potkali-part-1/
  • Feki
    Dovolil jsem si založit pokračování,už mě vytáčelo to načítání,hlavně na telefonu...:)