Blééééééé hnůj,co svět neviděl

• Britka
    Vilis : tak to je krasavec ! dej pak další foto,ju??chci je vidět a nezapomeň na tu britečku ;-) za kolik je vůbec dáváte??
  • Britka
    Vilis : no právě kvůli té imunitě musí zůstat 2 tydny po očkování doma...dva týdny po očk.jsou imunní...a ta britka,to je ten majinkej dlobeček mezi těma chlupatýma klubíčkama??kolik jí je??to snad ani nevidí,nebo začíná vidět ne??
  • Britka
    Vilis : do noveho prostredi muzou tyden az 2 tydny po ockovani (to se dela nejdriv v 6-ti tydnech) takze v 8-mém týdnu mužou jít pryč.... ;o))
    co to je za rasu vubec??nejaka míšenka?
  • Aljaška
    To je radsa: Usama Bin Kočka.
    Jinak jestli malý, tak jedině štěňata:-) teda až koupím fenku, tak možnáá...
  • Britka
    hymla : tak ta nemá chybu :-D
  • BigBen3
    Tak to jsem teda fakt nechtěl, aby se to takhle zvrhlo:-(
  • Aladin
    :-)))) tak to je hustá fotka!!!
  • Britka
    jsou kouzelný....to my máme taky od nich vše zničené...ale co :-D pro mě je to radost,akorat to trvá jen 2 měsíce,pak putují pryč :-(
  • Britka
    nooo já kočky miluju,takže kotata bych mohla mít furt :-D to se člověk nenudí...to mi říkaj v práci,kočíčí ženo nebo mámo :-D :-D ...
    tady siamská,domácí-z venku a britská :o))
  • Aljaška
    koťátka?? Zase?? Ti už nebudu říkat Britko ale kočičí mámo:-)Ta švětlá se mazlí kdykoliv chci já, ale ta druhá jen když chce ona. Je taková hrdá.Tu jsem měla jako první.
  • Britka
    krásný...kočičky z utulku a venku jsou nejvděčnější...měla jsem jednu,co jsem našla venku hubenou a hladovou a vypiplala si jí,byl to mazel...ta britka šlechtěná je hajzlík,tak prijde jen když jim :o))
    umí pěkně pozovat ty tvoje kočendy :-) já chystám další kotata :o) tak za pul roku...at je doma zase trošku živo :-D
  • Aljaška
    máám dvě, teda tři, ale tu jednu nemám v bytě. Ta lítá po baráku. Joo to znám. Jedna se naučila skákat do náruče a když ji náhodou nechytám tak mě zasekne drápy klíďo do krku a břicha.Někdy mám chuť je zavraždit:-) Já mám kočky z útulku. Ale vždy jsem chtěla nějakou šlechtěnou-ale to už mě přešlo:-)Tady mě dělaj zátiší:-)

• Britka
    to je pravda a hlavně když spim...ona né aby si tu postel obešla, ona skočí přeze mě a ještě se odemě odrazí, aby mě vzbudila sviňucha jedna...ty máš kočky???
  • Aljaška
    Oni jsou ty kočky hlavně gumový:-) To vidím doma. Kaskadérky:-)
  • Britka
    jako já???proč bych je měla zalehnout ?? :-) já jsem křehčí než ty kočky simtě :o))
  • Luxor
    to je snad každého věc jak si vydělává když při tom nekrade tak sem netahejte takovéhle sr.čky... mladá když viděla tohle téma tak si na chvíli myslela že jsem změnil orientaci :-)))
  • Aljaška
    a vůbec, o nic nejde:-)Co kočky?? Ještě jsi je nezalehla??:-)
  • Aljaška
    Britko bylo to tady psaný všeobecně, oním nejmenovaným členem. Jmenován nebyl nikdo.Ale je to taky ženská a má drahý auto, do onoho vzorce spadá:-)A děláme si pouze srandu. Jako ostatní:-)Ukázka, že né každá si na to vy... I když takové slečny jsou. Ale ne všechny.
  • Britka
    nechci vám do toho kecat holky...ale mám dojem,že to co tu bylo psáno jedním nejmenovaným členem, nebylo myšlené na Janinku...
  • Aljaška
    Stejně jsi to neukecala, teď si budou myslet, že dostal infarkt nějakej zákazník. Tady prostě všechno bude použito proti tobě, páč seš ženská a tak NEMŮŽEŠ být soběstačná. Je to smutný.
  • Janinka 2.0.16VT
    sakra :Šlápotama .
  • Janinka 2.0.16VT
    Fůj tak to fakt ne ,naštěstí jsem dědila .radši to prozradím než si mě budou spojovat se šápotama .:):):)
  • Aljaška
    Ha, že ty budeš bordelmamá a nastrkuješ jiné slečny aby ti vydělávaly? :-)Protože podle toho, co tady čtu, nic jiného není možné:-))
  • Aladin
    :-))
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška:Jé už chápu .Tak přísahám na holej pupek ,že já jsem si na něj taky nevyš...,naštěstí jsem měla peníze od jinud.
  • Aljaška
    Prostě ženský asi nepracují a nejsou schopný vydělat peníze, aby si mohly koupit auto:-) I když plno ženskejch vydělá víc peněz než chlapáci, a nemusej u toho šu...:-)
  • Aljaška
    Zlatíčko přečti si to tady celý:-) Uvidíš co myslím:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška:Tak ted mi nějak uniká o co jde?
  • Aljaška
    Janíí podle auta co máš budeš asi fáákt dobrá:-) Podle té debaty tady:-):-):-)Teda pokud jsi ho nedostala od rodičů:-) :-)
  • Aljaška
    RX 8 není nic extra a zase tak drahá není. A existují úvěry a leasingy. Jen je prostě asi každej nedostane:)
    Při podnikání se dá vydělat, ale zase člověk moc volnýho času nemá, řeší problémy i o víkendu nebo na dovolené.Teď už je to v pohodě, ale když jsme začali s podnikáním a než se to rozjelo bylo to děsný.
  • Luis
    Ferry - no to jo, hnůj je to nechutnej, prosím vás smažte tohle téma dřív než začnou jezdit růžový kupéčka s klukama vevnitř :-)
  • Luis
    kuwa chlapi ve slipech, co to je za nechutný forum !!! čunata!!! :-)
  • Feki
    Goode to sou fota!:D Ale ty voci mas furt stejny;) Jinak zrat a posilovat a do toho dělat nakej bojovej sport je na prd.:( Clovek něco málo nabere a pak je letní příprava behani fiza atd a je to dole..:( Kajo mít takový ruce tak s nima kacim stromy a tema kozama hazim na ženský..:)
  • BigBen3
    Jinak Kajo,mas velmi dobry horejsek,ale nohy mas slabe v porovnani s nim. Nemam co zvatlat,mam ted sotva 95,ale mival jsem skoro 110 a ani ne 10% tuku. A vim,ze dal by to neslo bez sypani. Genetika je treba. Mel jsem supr tricepsy a nohy po tatovi,ale na hovno propadlej hrudnik,taky po tatovi:-)
  • BigBen3
    Kam se zvrhlo tohle tema?:-)
  • Koty
    Innocento: :o))
  • Innocento
    2 Koty : Nějak se ti ta poslední věta tluče s tim nadpisem nahoře :-D
  • Koty
    Kájo moc pěkný, to už cvičíš od 10ti let ne? Ale fakt hezký... :o)
  • Soukros
    Pěkný Kájo ale na tohle už musí mít člověk i geny. Takhle každý vypadat nemůže.
  • Koty
    Tak tady já v 19ti, ted už na to kašlu... :o)
  • Innocento
    2 Britka : Vždyť psal, že má rád všechny pohyby :-)
  • Britka
    Gooddeath : jo ty už vlastně kvůli tomu hledáš tu šmoulinku vid??? :o)) abys mohl začít spalovat ;o))
  • Britka
    Gooddeath : to chce sex :o).... nikde ho na tvém rozvrhu nevidím :o) to je aktivita dobrá na spalování :o)) se zeptej Káji :-D
  • Syky
    piju pivo prolinam to slivovici a absinthem obcas nejaka zmena,kdyz to nesedne beham na zachod nebo nekam ke stromu atd atd.....

Jinak Kajo chvalim..mas ruku jak ja nohu :oP
  • Feki
    Kajo nevím jesi mám dlouhý vedeni nebo si ze mě děláš pr...125???Vím ze to je mimo mísu tohle tema ale nechceš si dat fotky do profilu?No jinak neříkej ze takovej kilovej narůst je bez podpory..Hlavně teď v lete.Čím si pomahas?Tyyyvole když nad tím premejslim tak mas skoro 2x co já..:D Jinak k tematu:
    X5 a X6 nejlepší volba.Měl jsem přes 2roky tchána reditele BMW v PHA tak vím o čem mluvím..:)
  • Feki
    JP souhlas.Na jednu stranu maj kluci pravdu ale nadruhou zas jako rekl JP...Není přece problém si místo 70000,- na coupe půjčit 250 na rx8,nebo něco jinyho..Znám holky co motorům rozuměj 100x víc než polovina znás tady a auta sou jejich život a řeknete jestli pro takovou holku bude problém pujcit si prachy..Jo Kajo tos myslel vazne se Steroidama?
  • JP
    BTW vzít si na úvěr Rx8 za 300 nebo kolik to dneska stojí, to už neni problém prakticky pro nikoho, kdo žije "moderně" (tzn. na dluh:))
  • JP
    Proč by měla bejt ženská schopná vydělat míň peněz, než chlap? Možná kopánim příkopů, to asi jo, ale tam kde se vydělávaj větší peníze je fyzická síla k prdu. Máti podniká (ne v kuplířství:D), má 2 domky a 1 byt u Prahy, 1 byt v Praze a na nic od nikoho nedostala ani korunu. Je jasný, že znám hromadu blbek, který co nedostanou (popřípadě nedostanou za "protislužbu"), to nemaj. Ale taky znám hromadu takovejch chlapů.

Fakt je nejlepší starat se o sebe, pak člověk nemusí závidět pí*u:-)
  • Dr.Ravic
    Kájo máš recht, ale já byt ženská nejsem jinej...
    přes léto bych si jezdil kabrioletem a přes zimu a8
    pochopitelne z lásky:-)))
  • BigBen3
    Pořád mě nechápeš. Ženská s platem deset nikdy nenašetří, pašíka ji koupí starej. Jednoduchá rovnice. Ty ženský,co znám, co maj Allroada a Oktávii obě podnikaj a ten byznys jim jde. Jedna má cateringovou firmu v Praze (Allroad) a druhá má vyšší funkci ve firmě, která se zabývá finančním poradenstvím...Zářný příklad je Michaela Ochotská. I když dělá v TV, těžko si moderováním vydělala na RS4 a teď má novou M5...Dostala to od čutálisty a od hokejisty...Tak už se tim netrap a užívej si svýho života, ne těch ostatních, je to vážně lepší...
  • BigBen3
    Kája Š: Vždyť já se s tebou nepřu, že to tak není,ale ať si ty pipiny dělaj,co chtěj. Já je neřešim jako ty, je mi to fuk, protože vim, že tu "pipinu" bych nikdy doma mít nemohl...
  • BigBen3
    Ženská, která našetří na RX8, není obyčejná. A propos, proč pořád RX8? Není to žádná řacha. A já osobně znám dvě ženský, který si sami svou schopností vydělaly jedna na Audi Allroad (nové) a druhá na dvojkovou Octávii RS v plné palbě. A za hotové
  • BigBen3
    Kája Š: Prej že to neni mířený:-))
  • BigBen3
    Taky bych coupé vyměnil za jinou káru a že jich je, ale každá z nich stojí minimálně 20-30x tolik, což je kraviny. Beru to jako že coupé v dobrém stavu je velmi dobré auto za ten peníz. Nevím o lepším autě za sto tisíc, který tak jede, je designově tolik přitažlivý a tolik zábavný...
  • BigBen3
    JP: Tak pětkový golf taky není k zahození...
  • JP
    Kája.Š: Koukám, že ti určitý lidi nedaj spát:-DD To chce klid a nohy v teple:-)
  • JP
    Jo jo, Scirocco je i designově pěkný, což mě zarazilo vzhledem k tomu, co z tý jejich fabriky za posledních 10 let leze:-)
  • JP
    No tak já bych vzal X5, ale hned bych to prodal a koupil něco použitelnýho. Kdybych to nemohl prodat, tak radši vezmu Coupé:-). Neni to proto, že je Coupé "nejlepší", ale proto, že mam averzi k velkejm těžkejm krávám, na kterejch je zajímavej jenom obrovskej motor kterej je tam proto, aby to jelo alespoň tak jako to Coupé. Když má někdo velkou rodinu, OK, ale já málokdy jezdim víc jak ve dvou. Jinak znám hromadu aut, za který bych asi Coupé vyměnil. Akorát jsou teda trochu dražší... Opel Speedster, BMW M Coupé (Z3), Corvette C5, XK8, TVR Tuscan, 3200GT, Maranello...:-D
  • BigBen3
    Jinak hodnotil jsem to auto samostatně a nesrovnával s coupé. Je to jitrnice za neskutečné prachy. Pro mě třeba ze všech aspektů (design, jízda, zábava, cena) je z poslední doby velmi dobré auto Schirocco v přeplňovaném dvoulitru
  • BigBen3
    Chápu, bydlel jsem s frajerem,co taky bral a po půl roce jsem se odstěhoval...
  • BigBen3
    Kájo,tak sorry
  • Innocento
    Dneska je každý takový auto "zbytečný", když pak člověk neumí využít ani základní funkce jako jsou třeba blinkry. Podporuje to akorát lenost a aroganci za volantem. Hodně mi k tomu kolikrát sedí slogan škodovky "Řídím svůj svět" a ostatní na silnici - vyli*te mi prdel :-)
  • Dr.Ravic
    mě se x6 líbila přesně do té doby kdy někdo v Třebíči (tuším že Aleš) prohlásil že to vypadá jako když vezmeš x5 ze zadu lopatou:-)
  • Simarik
    stejně praktický jako Coupé, v době kdy policajti vykonávají jedinou činnost a to je měření 30ky a 50ky na přehledných úsecích nepotřebuju Báwo v Mku, už aby přidali body !
  • JP
    Taky pro to nemam pochopení, zvlášť po tom, co jsem se s X5 a X6 svez a zjistil, že v X6 je pomalu míň místa, než ve Fabii... Fakt nechápu, proč je to tak obrovský. Kdyby to alespoň nebylo tak vošklivý...
  • Dave 1,8
    Zase jedna zbytečnost..
  • Koty
    mě se líbí :o)
  • von Raven
    mozna jen ty predni bocni predsazene nafuky sou moc predsazene a pod maskou jakasi nedomyslena duzna, jinak by to slo
  • BigBen3
    http://www.novinky.cz/auto/tuning/175670-g-power-p redstavil-nejvykonnejsi-bmw-x5-na-svete.html

A vsadim se,že ta paštika stojí minimálně bůra