Patrik, Coupéland, Fiat a jeden povedený Unhošťprojekt

• BigBen3
    JP: Psst, turbina uz syci za dvermi:-) A ty Stando neblbni vole a nech tam ty azevy,jsou to nejhezci kola na svete. Ale jinak pro info je to Aluett,model nevim. Desne blbe se shanej a PC je krasnych 20 tis bez gum (model bez nejtu,takze tyhle asi vic)
  • Simarik
    Bene je mi to fakt líto co se ti děje, tebe ten nahoře fakt nemá moc v lásce :-( Ale jen takovej dotaz, mrtě se mí líběj tvoje kolesa, co to je za značku ? (případně cenofka) kujuu
  • Luxor
    Vojto ty jsi na coupé taky slušnej smolař :-)
  • JP
    ...a dál??? 20VT doufám?
  • BigBen3
    Až se to vyklepe a nalakuje, bude auto k prodeji....
  • Simarik
    dneska sem málem přišel o auto když si nějakej dement chtěl testovat brzdy na starý IBIZE !!! zastavil se asi 10cm ode mě a všude kouř a smrad spálených gum, ty lidiuž nemyslej ani prdelí ! a já kretén ještě jel podle předpisů, koho by to nenasralo že ? musel sem to rozjezdit asi 30km abych na to alespoň trochu zapoměl :-)
  • BigBen3
    Tomáši vole, si můžeme podat pravice a chvíli si s nima třást:-)
  • BigBen3
    Už den poté to beru sportovně. Zas nic hrozného se nestalo, nezboural jsem to na totálku, žiju, nikoho jsem nezabil, takže jen zkroucené plechy, které se opraví. Když to dobře dopadne a 14 dní počkám, mělo by to celé včetně laku stát 5 tis., což je přijatelné...
  • Feki
    KURVA voco vsem lidem jde?To maj snad na Coupeckare spadeno ne?BENE nevim co rict..Koukam na to s otevrenou hubou..Kdyz bych zjistil kdo to udelal,normalne bych mu Tatrovkou najel do baraku nebo nevim uz.To si mame na auto lepit samolepky Dodrzujte Odstup min. 2m!? Ten bok mas stejne jako ja,mazec..:( Preju ti aby se to v budoucnu otocilo,MEJ SAKRA TROCHU STESTI...
  • Aladin
    fakt koukám,lidi nemají svědomí,je to stádo prasat...
  • BigBen3
    Málá náplast, že mi to přítelkyně stejc vybouchá za dvojku celé
  • BigBen3
    Giallo: A to mi před třemi týdny po nainstalování hudby vykradli kufr! Taky druhej den!
  • Giallo 1,8
    Tak to je fakt SÍLA! Druhej den! :o( Mně stačilo jen zrcátko a byl jsem nasranej tejden...
  • Innocento
    Já jednou viděl na parkovišti u Tesca, jak přijelo auto, chtělo zajet na parkovací místo, nevybral to a natřel na zadní dveře úplně nový SUV. Ty dveře měl pomalu vevnitř. Ani na chvilku se nepozastavil, žádný svědomí a přeparkoval o kousek dál. V tu chvíli jsem se stal sviní a rád. Šel jsem a dal tomu SUV za stěrač papírek s tim, co a jak se stalo, kam přeparkoval a že mu to dosvědčim + můj telefon.

Ty svině si vůbec neuvědomí, že nezkurvili jenom auto, ale třeba mraky práce, hromadu náhradního volna a třeba nějakou citovou hodnotu.
  • Carlos 20vt
    Přesně jak říka rossi.Dojebej všechny aviisty!!Mě to udělala taky avia přesně to same naštěsti zastavil a vsechno zacvakal.
  • Ravic inesperto
    to je me lito....bene...moc
  • Martian 20VT Plus
    NE, tohle prostě NE!
  • ROSSI 20VT Plus
    ty vole zabít málo! To je neuvěřitelná smůla! Úplně to stejné se stalo Lukinovi tady z klubu, dokonce ve stejném místě na zadním blatníku, a kámošovi se tohleto nachlup stalo na audi. Vypadá to na nějaký náklaďák. Zadní lišta se světlama je přesně ve výšce blatníku. Nějaký stupidní Aviatik.
  • nocarret
    tak upřímnou soustrast chlape tohle snad ani neni možný.....
  • Pietro-Scuderia Italia
    To je strasni,je mi fakt lito bigben.Uplne chapu jak ti je.Ano,muj coupe je ten modrej se sedivou kuze.jeste par dni a budu pojizdni.Uz se nemuzu dockat.Hodim pak hned fotky.
  • BigBen3
    Bordeaux 1997, snad zahojí rány...
  • BigBen3
    Jdu se ožrat...
  • BigBen3
    Dnešním dnem jsem se rozhodl, že si plusko ani limita nepořídím, aspoň ne do doby, než budu bydlet na vesnici a nebudu mít garáž. Zajebat mi takhle někdo grafitovýho limita, tak se jdu bodnout
  • BigBen3
    Ondro, byl bych moc rád, kdyby to byla prdel...
  • BigBen3
    Kurva a zrcátko je vytržený z kastle, celej plech! To jsem neviděl
  • Janinka 2.0.16VT
    Já to říkám furt ,že někteří lidé jsou neskutečné sv....Je mi to líto za Tebe ,chvilka radosti a hned tohle ,to fakt nasere.
  • Aljaška
    Bigbenouši to mě moc mrzí, to jsou fakt neskuteční čuráci, ale vypadá to na velký auto, čurááácíííí.
  • JP
    tyvole to snad ne, to už je fakt moc...:(
  • BigBen3
    Ne, nebylo to v Praze. Kamery tam nejsou, jako ta ulice je úzká, ale pořád se tam vejde i Hummer a náklaďáky a kamiony tam nesmí
  • Brano20VT
    kurva a nikto si ničoho nevšimol jak to tak býva čo , to vypadá na nákladák alebo suv nebol tam kamerový sistém ?
  • BigBen3
    Brano, nemám, teď se ode mne přítelkyně stěhuje:-(((
  • Brano20VT
    bene čo k tomu dodat , máš štastie aspon v láske ? inak ja ked musím niekde zaparkovat u obchodu tak vždy na tom najvzdialenejšom a najopustenejšom mieste na parkovisku aj ked žena pičuje že to mohla prist rovno pešo
  • BigBen3
    Carlos: Hm, mě teď ta úprava docela stála a že bych chtěl platit dalších x tisíc...Nějaký vemeno mě nabouralo a ujelo
  • BigBen3
    Goodeath. Já nic. Byl jsem nakoupit, přijdu k autu a....
  • Carlos 20vt
    Tak to je smula:-(Měl jsem nedávno uplně to samé.. podařilo se to dát do puvodniho stavu a nejde nic poznat.
  • BigBen3
    Stejně jako muziku jsem auto užil jeden den... No comment
  • BigBen3
    .
  • BigBen3
    .
  • BigBen3
    .
  • BigBen3
    .
  • BigBen3
    .
  • BigBen3
    Fotky ze včera už jste viděli, takže tady jsou fotky z dneška....
  • BigBen3
    Aljaška: Dík, plánuju, teď se mi to bude tejden líbit a pak se představa o 20vT rozjede nanovo:-) Včera jsem se svezl v plsku, takže jasná volba 20vT šestikvalt:-)
  • Aljaška
    BigBoušíí tak to je masakr.Změna jak sviňa!! A ty teda neplánuješ 20VT nebo jak??
  • BigBen3
    Rave, je to tak, je to ten samej pekáč, s kterym jsem byl na sraze. Už i mojí pni spolubydlící se líbí:-)
  • BigBen3
    Kdo chce vidět krásný zachovalý coupé, přijeďte do Teplic, Martian vám ukáže plusko červený. Krásný...
  • BigBen3
    Martian: Cožpak moje kára, ale ta tvoje!! Turbo syčí jak meluzína, je to krásný, a majitel se o to stará.....
  • BigBen3
    Díky:-)))
  • Dr.Ravic
    Bene, netvrd mi ze tohle je ta huča co jsi mi ukazoval minule:-)))
    fakt hezky
  • Simarik
    vypadá to výborně, úplně jiný auto, a ty kola ... slintám...
  • Janinka 2.0.16VT
    BigBen:Mooc pěkný ,Patrik se zas projevil ,gratulka oběma.
  • JP
    Moc pěkný! Ještě červenej lak a je to:-D

Já už to taky potřebuju. Dneska jsem s Mazdou trhnul 2 roky starej Coupérekord na mý oblíbený 11km trase o celejch 6 vteřin. A to má Coupé 50 koní/100Nm k dobru při o 100kg nižší váze. Přece nemůže vládnout Japonec proboha, kam by to dospělo... :-D
  • Martian 20VT Plus
    Fakt nikde nic nedrnčí, neklepe, nevrže. Prostě jede a po krátké projížďce věřím, že i brzdí. Žádná ostuda. Fajn auto, ták si ho pěkně užij ;)
  • BigBen3
    Jinak všem díky za názory, postřehy... Slyším všechno:-))
  • Syky
    v poradku,tak to ma byt...
  • BigBen3
    Patriku, sakra, řekni,co jsi s tim provedl, teď jsem spráskal faulvé v červené naftě...
  • ROSSI 20VT Plus
    Stříška velmi kazí plynulost linie střechy a má tvar spíše aerodynamické brzdy, nechápu její opodstatnění. Nehodí se a ještě k tomu není funkční. Souhlasím s některými, že by byla origo (20VT) kola lepší. Jinak se mi to líbí, pěkná barva.
  • Dave 1,8
    Hezký,decentní,gratulace...
  • Kejlis
    pěkný,nic přeplácanýho,stříška cadamuro je TOP! :-)
  • BigBen3
    V poho, každej máme svůj pohled:-)Já jsem původně origo 20vT chtěl, ale nesehnal jsem je
  • BigBen3
    Do stříšky mě Patrik ukecal a ukecává mě ještě do křídla na kufr:-) Věř mi, že bez LE kitu by to na těch kolech vypadalo hůř
  • BigBen3
    A kurňa... Patriku??? :-)))
  • Mertix
    BigBen3 chyběj Ti tam rychlý pruhy, takže tak moc koní to nebude...
  • BigBen3
    Patriku děkuji!!! Kolik jsi řikal, že mi to přidalo koní?
  • BigBen3
    Vorneansicht
  • Jan Paukovic20VT
    moc hezky.
  • BigBen3
    Hintenmetallackierung
  • BigBen3
    Cadamuro Dachspoiler
  • BigBen3
    Ein bischen větší kola, než píšou v techničáku:-)))
  • BigBen3
    Seite Foto - Aluett "17" Felgeln
  • BigBen3
    LE Chupa Chups und Seitespoilern
  • BigBen3
    Ze žumpy změna...
  • BigBen3
    Je to focené mobile, takže nic moc, ale snad bude aspoň něco vidět
  • BigBen3
    Jo tak ten tmavě modrej s šedejma je masakr, ten stál hzned vedle mýho, furt jsem ho chodil vočumovat,ale teď už chodim vočumovat svoje:-)
  • Simarik
    taky mám auto od Patrika a radost s tím jezdit,chvíli se vychytávali mouchy a teď už je TOP
  • Luis
    BB - pak sem hod fotky i s spz at vím který kupaso opatlat rukama :-)
  • Mertix
    BigBen3 už sem na Pietrova koukal, černa barva, PL spz, šedivá kuže myslim, mazel:) i ten Tvuj vypadal k světu.
  • Jéža
    Jak říká BigBen budeš spokojenej. Nechávam si servisovat (opravovat) auto u Patrika a vždycky sem byl spokojenej.
  • BigBen3
    Zdenys: Tak to jsi zvolil ten správný servis. Budeš spokojenej
  • ZdenysM.L.
    BigBen3:zítra jedu k němu na první servis tak jsem moc zvědav:-)))S těma ořechama máš pravdu!!
  • BigBen3
    Pietro: když mi napovíš, jaký máš auto, napovím ti, jak vypadá. Strávil jsem teď v Coupélandu dost času:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    už hořím nedočkavostí ,jinak gratuluji k autí a spokojenosti
  • Pietro-Scuderia Italia
    Uplne s tebou souhlasim bigben.Muj auto se taky dodelava u patrika ted,a verim ze vysledek bude super.Uz se nemuzu dockat!
  • BigBen3
    Jasná páka
  • Martian 20VT Plus
    Já pán zvědavý, bych to vidět chtěl :-))) Až budeš v TP tak mě kdzžtak napiš SMSu
  • BigBen3
    Až přezuju, a umeju, hodim sem ilustrační foto, co ten kluk umí....
  • BigBen3
    Musím se s vámi podělit o jednu velikou radost. Včera se konečně dodělala moje osmnáctka (auto:-) a dojmy jsou jen a jen pozitivní. Kromě takových těch nutných výměn -olej, rozvody, brzdy, svíčky...- se zmáklo i pár optických věcí a OBROVSKÉ DÍKY patří Kloučkovi a jeho partě. Nejen, že auto jede, jak má, ale konečně to i vypadá dobře. I když někteří potvrdí, že mu to občas trvá dýl, než slíbí, výsledek vždycky stojí za to. Každej máme něco. Je to profík a kdo nakupuje třeba díly jinde, je blázen. Patrik má neskutečné ceny a velmi kvalitní servis. Kdybych nebyl tak blbej a nedával předchozí auta opravit vořechům, ušetřil bych...bla bla bla. Od teď jenom ke Kloučkovi do Coupélandu. To je správné místo pro naše pekáče....