Návrat Michaela do F1

• von Raven
    ja myslim ze mu doslo to co sem tu psal nekde v predu a nechce si urvat vic nez jistou ostudu... mozna ale v nakem dalsim zavode az to poradne nacvici se objevi, mozna to uz zabalil definintivne, ale bez mozneho testovani na okruhu ktery v zivote nejel s ferrari teamem kde uz nikdo z jeho ery nezustal a s autem c jen videl na obrazcic jako my mohl delat jen neco jako predskokana
    takze lepsi smutni fanousci nez zostuzena nebo mrtva 7mi nasobna legenda
    vzpomente na vsecky legendy ktere tam byly dlouho a uz se objevila nova tak se vzdycky zabili nebo poradne natriskali
  • amadeus69
    Tak tohle mě nepotěšilo :(

http://moto.sport.cz/moto/formule/formule1/154542- konec-velkeho-navratu-schumachera-zraneni-nepusti- na-trat.html
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    LUKE 1.8 H8C pokud chceš jet,mám volný místo.
    Chápu
  • Dr.Ravic
    Jirka: ani nevíš jak mě to štve... dokonce i penize bych na to měl a Schumi je můj idol, ale Venda neví jestli bude mít volno a bez ní nejedu. nebylo by to fér...
    Na Monze je možnost přístupu po celém okruhu. Ráno vejdeš skrz bránu a podchodem do středu okruhu a pohybuješ se parkem kam chceš,a večer zas ven do kempu.
  • LUKE 1.8 H8C
    90 euro na trávu mě příjde hodně levný, protože jestli se nepletu, tak vloni na Hungaroringu jsem platil 100 euro na trávu a tam šlo vidět pěkně. Jak je to daleko, kam chcete jet ?
    A to bys jako jel bez vstupenek na blind? No,nevím,jestli je to úplně nejrozumnější.(Itálie-Ferrari-MSCH) .Obávám se,že příliš volných míst nebude.
    Velká škoda
  • Dr.Ravic
    Jirka: porad nevim jak to bude s Vendinym volnem a budu to vedet asi az v zari...
    takze vem jiny zajemce a pokud nam to klapne, tak se srazime tam...
  • Innocento
    To je úžasný, jak dokáže kus železa udělat chlapovi tak dooooobřeeeee :-D
  • Jan Paukovic20VT
    To je vyc nes jen nadhera to je uzsny auto.
  • Soukros
    ty prase to je nádhera
  • ales
    tady přišlo z Ferrari,v souvislosti se startem MS v F1 představení nové káry http://speciali.ferrari.com/458italia/index_en.htm l?utm_source=newsletter&utm_medium=email&u tm_term=en&utm_content=458italia&utm_campa ign=090803_La%2Btua%20Estate%20con%20Ferrari.com&a mp;uid=285276508&mid=400355293
  • Soukros
    OK kdyžtak se Jirko ozvy i na mail
    Počkáme do úterý na rozhodnutí Dokora a pak doplníme volná místa v autě,eventuelně více aut.
    Doktore ! Bez bab....:-)
    A ty jsi schopný je od nich spolehlivě koupit? Já ne......
  • Dr.Ravic
    Jirka: tady je za 90 euro
    http://www.monzanet.it/eng/eshop_tickets2.aspx?IdM anifestazione=803
    klikni na tribuny PRATO
    PS: v pondeli bude Venda vedet jestli dostane volno a pak ti brnknu a domluvime se, ju?
    Na takové televize je vidět odevšad. Jsou na každém rohu.
    Nadšenci dokážou postavit i toto
    tyto tribuny jsou v ceně nejlevnější vstupenky
    Dr.Ravic: kde jsi je našel za 90 euro?
    Nejlevnější vstupenka je na travnaté plochy,které jsou po celé délce okruhu lemované montovanými tribunami.Pátek a sobota není problém sedět,ale neděle bohužel.Musel bys na ní spát přes noc a hlídad si místo.Řěšení je Rally lavice ! Naprosto dokonalá věc.A spíš si hezky v kempíku .
    Vstupenky kupuji zde:http://www.cestyzasportem.cz/?node=573

3200 kč

• Edrig
    Von Raven-naprostý souhlas.Schumi vstupuje do zcela nového prostředí a vůz se za tu dobu dost změnil.Nebude to mít lehké.O to to bude zajímavější.
  • Dr.Ravic
    nejlevnejsi listek stoji 90 euro na 3 dny na zatravnenou stran, jinak klasicky tribuny od 130 po 1690 euro.
    dobra tribuna je na variante ascari je za 290 euro.
    Jirko jsem mimo republiku, zavolam ti jestli nas vezmete s sebou...
  • Aladin
    oni tam mají vstupenky ke stání na travnaté ploše kolem okruhu,ale je otázka co uvidíš...
  • amadeus69
    mě se taky zdá že ty vstupenky jsou dražší, myslím co jsem tak porůznu koukal vše kolem 250eur cca 6500Kč :-/
  • Aladin
    voe 3tis vstupenka??To sedíš na parkovišti ne? :-)))
    Byl jsem tam v 2007 a moje propočty jsou: vstupenka 3000 kč ,nafta 3000,dálnice 2000,kemp 1000 . Ve čtyrech lidech to je 4500 kč komplet na hlavu. Žrádlo nepočítám !(doma žeru taky).
  • von Raven
    jsem zvedavy co za 90 mil Kc predvede. Ferrari uz neni ferrari, auto je uplne jine, trat vubec nezna, Ross Brawn uz neni jeho strateg a ma svuj tym, Jean Todt tam uz taky neni. Pokud dojede aspon pro body tak to bude dost velky vykon, bohuzel si ale myslim ze to spis rozseka nebo dostane na prdel.
  • Soukros
    Dr.Ravic: Napiš mi mail jestli máš spočítaný náklady jel bych.
  • POL 20VT
    :) že bych se přidal:)?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    držím mu palce ale myslím že nic nepředvede,dlouho nejezdí a za víkend to nedožene
  • Soukros
    Michael is best. Doufám, že zazáří.
    My jsme taky zatím dva. Auto máme pohodlně pro čtyři.(multipla)
  • amadeus69
    Dr.Ravic: to zní jako výzva
  • Dr.Ravic
    taky premyslim ze bych se jel kouknout do italie... myslel jsem ze uz nikdy nebudu mit prilezitost videt Schumiho v akci a ted je to tu...
    jen budu muset minimalizovat naklady, tak bud se k nekomu vetrem, nebo at se nekdo prida k nam... my jsme 2
  • Carlos 20vt
    Super zpráva nemužu se dočkat na závody.Ostudu si určitě neudělá.
  • Aladin
    Aleši já v to budu samozřejmě doufat!!
  • amadeus69
    Aladin: zavidím :)
    Sám jsem na to dost zvědavej, přece jen tři roky nejezdil a tři roky je ve formuli strašná doba, tak doufám že nějaké ty bodíky uloví. Nadruhou stranu skrytě doufám že si i na tu bednu vyleze.

Já budu mít tímto zase po dlouhé době úplně zabité nedělní odpoledne :-D
  • ales
    Aladin: ty woe neser :o),dá jim čouda,protože dobrej pilot zalítá i vratech vod chlívku,jel bych taky,toho už znova v F1 neuvidíme :o(
  • Aladin
    mam z toho radost,úplně mi stačí když bude chvilku jezdit,uvidíme jakou má formu,ale je dlouho mimo takže nic velkého neočekávám.Jedu na F1 do Itálie takže pro mě super zpráva!
  • RAdE
    Ja se hlavne tesim na to, co prevede, v dobach, kdy krouzil, to pro me byla jasna jednicka.Dnes se tesim, jestli ukaze, ze je opravdu tak dobrej, nebo delalo 90% to auto...Tesim se a urcite po dlouho dobre kouknu na formulky ,-)
  • amadeus69
    Co na to říkate? Jsem tu jediný fanda :-D

http://moto.sport.cz/moto/formule/formule1/153973- schumacher-potvrdil-ze-se-vraci-do-f1-a-ve-ferrari -nahradi-massu.html