Lesteni laku firmou? - Ano

• JP
    Nejvíc to odrovnáš myčkou - stačí jednou dvakrát a je to zase jako dřív
  • amadeus69
    Na fotkách bomba v reálu si myslím ještě lepší. Nejhorší je to, že jak to máš jednou pořádně vyleštěný už nechceš jinak :))) Jinak pokud to máš v grazáži tak to vydrží dooost dlouho, pokud stojíš venku jako já životnost se dost snižuje :( Zásadně to ale ovlivní jak to leštil, kolik různých vrstev atd.
  • RAdE
    Jj, taky jsem jsem si ani vesnu nedelal iluze, ze by to tak prokouklo, ale jo parada =) a za ten mesic sem schvalne pro test soupnu zas foto bo me to taky celkem zajima ,-)
  • RAdE
    Asi tak, nema cenu tu toho davat vic, proste je to jak zrdcadlo o proti tomu jak to bylo, otazka je, jestli to vydrzi =) jinak na te treti fotce se mi libi ta znacka dej prednost v jizde :-D ta byla asi 5 metru od auta =)))
  • RAdE
    4
  • RAdE
    3
  • RAdE
    2
  • RAdE
    1
  • RAdE
    Ahoj vyslo me to na 700kc, nevim jestli to maj jako zavadeci cenu, bo sou tam nově, ale cena super.Mam to uz sice trosku od prachu v garazi, ale dnes pujdu zkusit otevrit tu kapotu, tak to rovnou ofouknu a udelam to foto.Nejvic jsem to poznal na te predni kapote, tam vazne velky rozdil =) k veceru sem flaknu to foto.
  • RAdE
    Zdravim, tak predvcera jsem zkusil dat kupaso na oziveni laku, za dobrou cenu a vcera jsem si ho vyzvedl s troskou strachu, jestli to melo smysl, ale ted muzu s klidem rict, ze to opravdu stalo za to ! Jestli s tim nekdo vahal - vaha muzu jen doporucit. Otazka je, jestli a jak dlouho to vydrzi, to sem po delsi dobe dam taky vedet.