Počet vyrobených coupé plus

• Hokejka
    Carlosi tak parádička díky! pokud je to tedy ofiko:-)
  • BigBen3
    Spíš jak přišly objednávky na stůl:-)
  • BigBen3
    Carlos: Tak tak a dohledával jsem, kolik se vyrobilo plusek a edition verzí,ale nikde to nepíšou, údajně to nevědí ani ve Fiatu:-)
  • Carlos 20vt
    1999- 6,332
    2000- 2,357
  • BigBen3
    Myslíš, že šest tisíc zdaleka ne. Pokud myslíme ty plus verze z roku 99 a 00, šestikvalt, jelikož v těchto dvou letech se dohromady vyrobilo cca 7 tisíc coupé všech motorizací...
  • Carlos 20vt
    Už jsem někdy viděl čeho se kolik vyrobilo verze plus tam bylo tuším kolem 6 tisíc..
  • Luis
    HAJZLÍČEK :-)
  • Hokejka
    Luisíček to je ale hazlíček:-)))
  • Luis
    kuwa to ja že si rypnu jen do Hokejky a oni se chytli i ostatní :-D
  • Hokejka
    Luisi - co to meleš:-))) stačí se mrknout do sekce historie a tam je o tom napsáno dost.. Zajímá mě počet kusů jak sem psal...:-)
  • ROSSI 20VT Plus
    mám 99 a je to Plusko jak Brno, stačí si projet italské a německé inzeráty a bude ti Luisi jasné, že to fake nebude... .
  • TOM
    mam r.v.00 a je to plus 6 speed
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Mám 96 a novej interier.....
  • Tlama
    Luis...ble ble ble -D.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je kravina, protože plusko má novej interier, a ten se dělal až od 97 vejš... nehledě na to, že sem viděl sedačky z pluska a ty měli boční bagy, tak to asi z 97 nebude...
  • Luis
    coupe plus se vyraběli pouze do roku 97, pak už se dělaly jen limitedy, pokud máš plusko z 99.r.v. tak to bude asi nějaký fake :-D
  • Hokejka
    Ahoj, zajímá mě jestli někdo ze znalejších neví počet vyrobených kusů verze plus celkově a jednotlivě od r.99

Děkuji