Zahradní sekačka

• Hokejka
    Moundfield, zaplatíš pár korun navíc za značku, ale zase to máš pár metrů pokud se ti něco posere. Doporučuji beznínovou, nekupuješ ji na 2.roky a tohle je praktičtější. Dobrý kauf!
  • Pietro-Scuderia Italia
    Souhlasim s rotakem od bosche.Funguje to super.
  • nocarret
    Bosch Rotak 34, budeš spokojenej mam 5 let a je jak nová
  • Luxor
    Aladin: zas ale k tomu dostaneš zadara počítač :-)
  • Aladin
    :-)) voe Moundfield je dost drahá prodejna s pěknýma sračkama,stačí prolézt internet a ceny jsou jasný,kupoval jsem benzínovou a od těch zlodějů bych za ní musel dát o cca 3tis víc aby měla stejný funkce jako tu co mam doma!!!
  • Jan Paukovic20VT
    Jo jo Mounfild a urco bych koukal aby mela pojezd a co nevetsi kos to je urcite to nejdulezitejsi pro pohodlny sekani a benzin bych volil taky.
  • Luis
    Zdenys - nekupuj elektricko ale benzinouvou, nic to nežere a nemusíš se otravovat s kabelem... nejlepší nabídku mají v Mountfieldu...chce to sledovat jejich akce a uvidiš. My mame z tama a nemůžu si stěžovat, kupoval jsem ji minuly rok. Takže ted bude nabídka asi trošku jina... ale Mountfield mužu doporučit.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    mám, ale tak často po ní jezdim autama a vypouštim nejrůznější provozní kapaliny, že tráva tu ani neroste a kdyby někdo chtěl, tak musí celou zahradu odbagrovat tak do 2 metrů do hloubky :-DDDD
  • ZdenysM.L.
    To jsou rady:-))To nikdo nemá zahradu?
  • ZdenysM.L.
    Nápad dobrej , ale soused (spolumajitel domu)s tím asi nebude souhlasit:-))Jinak kámoš má kravu a je to super sekačka!
  • ZdenysM.L.
    Potřebuju koupit zahradní sekačku na zahradu 20m*15m.Chtěl bych elektrickou. Poradí někdo dobrou .Chtěl bych investovat cca 5000kč.Dík.