Kalendář 2010 s vašima Coupé!

• turbo
    není z.stav kalendářů 0.
  • Fugasik
    Taky přišel a moc děkuju:o)
  • DANNY
    Uz prisel a Udelal radost Diky moc
  • DANNY
    Uz jsem odeslal Eura Tak se budu Tesit na Kalendar zatim )
  • DANNY
    Oki Diky Klidne Ti poslu celou cenu jen jsem toto Tema nejak prosvihnul
  • turbo
    zamluveno pro dannyho
  • DANNY
    rad ho vemu jeste ho nemam Kdyz tak pisni na Mail diky mam ho v Profilu Danny )
  • turbo
    AKCE!
    Mám poslední kus kalendáře a prodám ho za 180,- Kč včetně poštovného.
    (platí jen pro platbu na účet)
  • Luxor
    Díkes, ozváno na mailu... :-)
  • turbo
    Fugasik, Luxor: Máte u mě každý jeden kalendář, tak se prosím ozvěte.
  • turbo
    Fajn,sem rád že seš rád
  • turbo
    stav kalendářů:

1 volný,

jeden zamluven pro Fugasika

a jeden pro Štěpána Starýho, který má kalendář zamluvený už 2 měsíce apokud by byl zájem, tak je taky volný.
  • turbo
    Gooddeath: zítra ti to posílám
  • turbo
    Ne.ty seš v poho.
  • turbo
    Jo to jo dva pro tebe mám ale měl sem stranou už v obálce objednáno a dotyčný teď dělá mrtvýho brouka tak je dávám do placu.pro Fugasika mám stranou s jeho coupátkem v lednu.Trochu se v tom motám,protože na email mě chodí objednávky s civilníma jménama a tady to jede přezdívkama.pak mám pro nšěkoho stranou na přezdívku a objednávka je civilní a já mu pošlu jinej a přezdívkovej mě visí.takže počty s rezervou +-,
  • Bekr
    a 2 pro mě,takže počty nějak neseděj :D
  • Fugasik
    a 1 by měl být pro mě :D....ale..
  • turbo
    Jo máš pravdu.Mám jen dva
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak už sou jenom 2 :-D
  • turbo
    Aktuální stav volných kalendářů: 3
  • turbo
    Gooddeath ne je to v poho-jen sem přehlíd že chceš dva -takže to máš v rezervé a skutečný stav volných kalendářů je 3ks.
  • turbo
    takže aktuální stav volných kalendářů 6-1-1= 4 ks
  • Sonny
    Tak já chci 1ks na mail ti napíšu adresu... Dík :-)
  • turbo
    Čau všichni, konec roku se blíží a mám posledních 6 kalendářů. Tak v případě zájmu dejte vědět.
  • manny
    ahoj turbo, uměl bys nechat vytisknout samolepky? motiv bych ti poslal ve vektorovém formátu (už je to ve velikosti jakou bych chtěl) a jednalo by se asi o velikost cca 0,5x0,5m - podle toho kolik by se tam toho motivu vešlo, a ještě by bylo ideální kdyby to vše šlo nařezat na řezacím plotru :) nechci toho moc? :) ozvi se prosím na mail nebo Íčko, díky ti
  • turbo
    Objednal jsem nové papíry - kalendáře jsou a budou:). Klidně můžete posílat fotky, vaše auto ještě může být v kalendáři.

Připomínám můj e-mail: petrkrcal2@seznam.cz

Mějte se všichni!
  • Kubajz20VT
    všechny fotky jsou moc krásný! ale mrzí mě že jsem nestihl dodělat své kupé přez zimu mám v plánu dodělat prahy a přední lízátko a nějaké ty drobnosti a příští rok už snad budu moct přispět nějakou fotečkou..:-)
  • turbo
    Missicka dík ,zase mi spad jeden kámen ze srdce.dííík :)
  • Elkar
    Missicka: good for you
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    to mě mrzí že sem si nestihl udělat letní fotečky, ale na jaře dostane coupe vetši facelift tak aspon bude aktuální stav na přes příští rok.
  • Missicka
    Elkar: Fanda kalendářů?? No.. Tak já jsem fanda do všeho, co se týká Coupé teda.. :oP :o)))

Turbo, kalendáře super! Díkes! + fota navíc - LUXUS! :o)
  • Elkar
    škoda že nejsem fanda kalendářů.. ale jinak fajne :-P
  • Missicka
    Já mám kalendář na poště!!! :o))) Hned ráno tam zajdu - napřed pošta, pak práce! :o))) Už se na něj těšíííím!
  • Fugasik
    Poslal sem nějaké fotky :)
  • turbo
    Dík.Je to v rámci mejch možností.
  • Brano20VT
    kalendár je super , dík
  • turbo
    Tak sem objednal další papíry na kalendáře. Kdo má zájem posílejte fotky na mejl, můžu vás ještě zařadit do kal.
  • turbo
    někdo ještě můžete poslat fotku, aby byla v kalendáři. V několika kusech bych ji vyměnil za leden.
    OK. jeden kus se svým beru. udělal si mi radost kluku jeden ušatá :-D pošlu ti objednávku do meilu...
  • turbo
    Čus, do nějakých kalendářů jsem zřadil fotku Coupeho20vt namísto Bekrovi, aby tam byl taky. (Jiné zmměny ale už neprovedu). Jinak si můžete stále objednat kalendář...
  • turbo
    Platné objednávky jsou jen emaily s adresou!
  • turbo
    Způsob platby kalendáře

Minulý rok, kdy jsem zasílal kalendáře na dobírku, vyšlo poštovné velmi draze. Proto bude lepší platba předem na účet. Na poště jsem zjistil, že jeden kalendář by vzali jako dopis a dle váhy by bylo poštovné do 40Kč.

Zájemce nejprve napíše na mail (petrkrcal2@seznam.cz) svou adresu a počet kusů. Já mu pošlu zpátky číslo účtu a variabilní symbol. Po obdržení peněz na účet odešlu kalendář na jeho adresu.

Cena kalendáře je 180,- bez poštovného. Poštovné při jednom kusu činní 40,-, při dvou 50,- a při třech (a více) 60,-.

Pokud by chtěl někdo platit dobírkou pošlu jako loni (poštovné asi 100Kč)
  • Fugasik
    PSFC-2,0 16VT:No dopasavat tu F1 nebyla vůbec prdel....jinak prahy jsou ještě v lakovně (jedu pro ně ve středu) a ta díra(tam chybí ještě tahakov) a jinak taková ozdoba pro filtr....
  • Coupe73
    Fugasík-Nárazník nádherný,F1 je ok, budu ho mít taky,ale udělěj něco s bokama a ještě máš ty práhy černý, to chce dodělat...

P.S-co to máš na tý haubně u řidiče za díru, čtverec obdelník nebo co to je?
  • turbo
    Kamilova připomínka je na místě, příští kalendář bych chtěl udělat na nové tiskárně. Letos sem myslel, že kvalitu zvednu lepším a silnějším fotopapírem, ale tiskárna se s tim nechtěla vypořádata a tak to pořád neni podle mých představ.
  • Fugasik
    a třeba 4 :D
  • Fugasik
    3
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    Škoda že sem ještě neměl auto...přispěl bych fotkou....:o(
  • Kamil
    Hezky kalendar, jestli mohu podotknout malou drobnost - lidi fotte po cely rok:) At je pod prosincem fotka zasnezeneho coupe atp. - bude delat lepsi dojem..
    Myslim, ze do pristiho kalendare se to da stihnout, pokud tedy souhlasite..
  • Elkar
    paráda
  • Jéža
    Smekám opravdu povedené ....
  • Missicka
    Krásné! :o) Úplně se rozplývám..
  • turbo
    Kalendář 2010 je hotov. Můžete si ho prohlédnout .Měl sem ale potíže s tiskem - protože je silnější a lesklejší papír. Zejtra zjistím, jestli by nebylo možný oblevnit poštovné pro ty co si kalendář objednají. Cena kalendáře bude 180,- bez pošty.

a kterou myslíš? pošlu všechny, ale až o víkendu... mám je u přítelkyně na compu... kdyby to chvátalo, zavolám ji a pošle ona. Byla by to pro mě podsta být v kalendáři... :-D
  • turbo
    Coupe20Vt: pošli mi to prosím na mail... (lepší rozměry a nez onzačení fiatcoupe.cz)
  • Syky
    stale nemam potrebne dily od Patrika,takze fotit nic nebudu..SNAD pristi rok...
    poslední... ta se mi fakt líbí.
    a ještě jedna... kdyby prošlo výběrem, mám fotek milion...
    taky přispěju...
  • Elkar
    červenjch už je moc, rozumim...
  • Honza
    turbo - samozřejmě.. pokusím se ještě něco nafotit..nejlíp za jízdy... ať ten kalendář není jen o statickejch fotkách:)
  • Bekr
    Turbo:jeslti můžu,tak nafotím něco v sobotu a do pondělka bych poslal...rád bych měl coupátko v kalendáři ;-)
  • turbo
    Honza, Bekr: Pošlete mě prosim fotky na mail, zrovna potřebuju žluťase, vínový a bílý. Červenejch už je moc. Dík
  • Bekr
    a ještě jedna moje :)
  • Bekr
    ;-)
  • Honza
    mnoho fotekmama všechny s moc autama/lidma v okolí
  • Honza
    nevím kde nafotit:(ale mnoho fotek mam..
  • turbo
    Včera jsem udělal úvodní stránku kalendáře.
    Kdo má fotky tak se přidejte.
  • Janinka 2.0.16VT
    Já pošlu asi po neděli
  • ales
    presne tak,puvodne to delal pro icard z applu a ted se jako spravny cech osamostatnil :o) jen ceny nechal emericky...
  • nocarret
    tak to nemá chybu, dobrej nápad, myslím že dotyčnej na tom celkem vaří .-))) a to je dobře páč dobrý nápad je třeba ocenit
  • ales
    hele znáte tohle www.piklio.com, je to nový projekt, který dělá člověk ze Smíchova,úžasná věcička,můžeš si udělat co chceš ze svejch fotek..
  • Elkar
    ja myslim ze vsechno by melo byt povolene, ne jen fotky za krasnyho pocasi se slunickem nebo babou. ;-) snad taky neco dodam az mi vrati fotak
  • Soukros
    O víkendu ho vopucuju tak pošlu taky!
  • cigarko
    Zítra zkusím něco nafotit, pošlu.
  • cigarko
    v jakém rozlišení bereš fotky?
  • turbo
    tak pošlete ještě fotky ať to nemusím vybírat z loňska.Dík
  • amadeus69
    Včera jsem taky trochu fotil tak taky posílám :)
  • Luis
    brano - moc pekna fotka, vzal bych to ještě víc z boku at vyniknou ty pekne kola.
  • Brano20VT
    nafotené dnes posielam
  • turbo
    to Brano: Nafoť, pošli fotky s adresou na mejl. Loňská fotka - srpen je excelentní:)
  • turbo
    Od každého vyberu 1 fotku. Pokud jich bude víc než je míst v kalendáři, vytisknu více edicí tak, aby měl každý ve svém kalendáři svoje auto. Dělal jsem to takhle už loni.
  • rogy
    taky by som bral... ale treba ta pochvalit za video :D
  • turbo
    Dík, video dělám v Sony Vegas Pro 8 - mám licenci. Někdy to dá ale dost práce a ladění :](eště k tomu používám jiné programy např. Photoshop, Audacity).

Posílejte fotky na můj e-mail. Pokud se sejde hodně zájemců (jako loni), budu se snažit, abyste měl každej své auto ve svém kalendáři.
  • Janinka 2.0.16VT
    Pinnacle 9 mám ale takto to tam nikde nevidím
  • Janinka 2.0.16VT
    Turbo: V jakém programu to upravuješ? Moc dobré..
  • Luis
    turbo - super video :-)
  • Jéža
    Pekně udělaná upoutávka :) jinak určitě si taky vezmu jeden kus tak se mnou počítej ....
  • Brano20VT
    super video , beriem dva kusy jak vlani zajtra nafotím a pošlem foto
  • Syky
    fiiiha dobre video :)
  • turbo
    Připravuji kalendář na rok 2010. Pokud by měl někdo zájem mít v kalendáři svoje Coupé, posílejte fotky na můj mail jako loni. Kalendář bude oproti minulému na lepším a silnějším fotopapíru, s lepším tiskem ve stejném stylu jako loni tzn. A4, měsíc=1list. Cena bude stejná jako loni tzn 190Kč/1kus + poštovné 100Kč.
    Foťte svoje miláčky a posílejte fotky, ať na tom můžu v září začít makat.

Přikládám video jako upoutávku:)