Ted jsem v pr...

• Janinka 2.0.16VT
    Brano:díky ,ale snad dostanu aspon část peněz za pár měsíců zpět.Jinak naprosto souhlasím s tím co píšete Ty i Zdenys.
  • Brano20VT
    Zdenys pravda ! volit určite ! ale nie parlamentné strany lebo sa nikdy nič nezmení ... Jani som nasraty s tebou
  • ZdenysM.L.
    To je právě to nebýt ovčan , ale občan a chránit si svá práva(povinosti).Proč nikdo nejde do ulic??Asi se máme moc dobře.
  • ZdenysM.L.
    Tak jako ty přemýšlí 60% lidí.Co to jednou změnit a nevolit ani ODS nebo ČSSD nebo KSČ.Dát prostor lidem kteří nejsou poskrvnění starou garnitůrou?
  • ZdenysM.L.
    Ještě jedna věc .Všichni máme mobil .Jak to ,že to nikdo nenatočil???
  • ZdenysM.L.
    Prostě někteří jsou bohužel jen ovčani tohoto kocourkova.Jak to ,že cca 20 lidí nic neudělá s jedním Turkem .Ani když jde o život!! .Soused přišel o notas v servisu .Policie jen pokrčila ramena a sepsala papír.Prostě ho ukradli ze servisu fetky.Vzal jednoho nafouklého s pistolí a za cca 12 hodin měl notas doma .Notas stačil doplout z Mariánek do Plzně.Když mi to vyprávěl hodně sem se nasmál ,ale za co platíme daně to teda nevím.Hodně se budu rozhodovat koho budu volit!!!A k volbám půjdu!!
  • ZdenysM.L.
    Dnes mě šokovala výpověd jednoho turisty který jel na letiště v Turecku.Divím se ,že někomu neruply nervy a nedošlo k násilí.Leší být zavřený v cele než kolabovat v autobusu při 60° na sluníčku.
  • Janinka 2.0.16VT
    Aljaška .No uvidíme co bude ,nedokáži to říct .Jsou pojištěni ale u bratislavské pojištovny Union.Snad aspon něco dostanu,přijít o téměř 50 papírů se teda fakt nechce
  • Aljaška
    Jani kamarádům taky krachla cestovka, je to už dost roků, namají zatím vůbec nic, jen je vláčej do Prahy na soud. Ale pokud vůbec něco dostanou, tak to bude zlomek toho, co zaplatili. Už tomu vůůůbec nevěřej. Asi tě tím nepotěším, ale je to tak:-(
  • Janinka 2.0.16VT
    horimir:díky a nápodobně .Jinak dnes jsem to vypsala -doufám ,že dle jejich představ a poslala.Tak snad to dopadne dobře ,oni chtějí i doklad o zaplacení ale já to platila přes net tak snad stačí že jsem to napsala .uvidíme ,ale ten Fisher je neskutečná s....Věděl že krachují a v telce lidem mazal skvěle med kolem pusy.No nezbývá než čekat.
  • Janinka 2.0.16VT
    díky koukala jsem ,no pokud se vůbec podaří tak dostanu cca 80-95 proc .ceny ale do půl roku
  • marcin
    Janinko,nieco som nasiel na vebe,tak skus pozriet: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/tomio-okamura-on-l ine-rady-klientum-zkrachovale-cestovky.html
  • marcin
    nemam s tym skusenosti,ale je mi to luto.dufam ze tie peniaze nejako od nich dostanes
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak si představte,že krachla Tomi tour a já blbec jsem si zaplatila u ní minulý týden zájezd na Tenerife na konec srpna ,tak ted nevím zda se mi ty peníze nějak vrátí.Nemáte někdo zkušenost?