Poradíte?

• Dave 1,8
    ok
  • Janinka 2.0.16VT
    ok ,díky .Dám vědět zda v sobotu nebo v neděli ,protože pokud mi dorazí z USA to sání ,jedu to dát namontovat v sobotu .Napíši Ti kdy nebo zavolám .
  • Dave 1,8
    Janinka-Tak příští vkend.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dave 1.8:Tak to dík ale nejde to ,dnes nám dělali doma futra tak jsme tu museli být a pak velký uklid,ještě nás čeká malovat obývák a předsín a to po odpolednách ,Láda má denní a já celý týden do 18,takže makat se bude po večerech.jedině by to šlo o víkendu ,další zas nejsem doma.
  • Dave 1,8
    Janinka-jestli chceš,zastavte se dnes na kafe a lišty nalepím-cca hoďka práce.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dave 1.8- ok ,jinak mi už přišly ty prahové lišty tak Tě poprosím abys mi to udělal.
  • Dave 1,8
    až pojedu do Sokolova,tak na to kouknem.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dave 1.8 - viděl jsi asám na letišti jak vyskákaly ze středu ale jsou prostě scvrklé a nedrží ,navíc na jedné se ulomila nožička tak nevím
  • Dave 1,8
    Jako Ferry,pokud se scvrkly i pokličky udělat vhodnej trn a za tepla natáhnout.
  • Janinka 2.0.16VT
    Mohu to vyfotit až pojedu do garáže -plastové nožky to má.
  • Janinka 2.0.16VT
    The Timo - ok,změřím jak bude trocha času ,ted malujeme tak to musí chvilku vydržet ,pak se hned ozvu.
  • Syky
    Jani : :D jo aha z plastu....tak to je jasne..neresitelny problem :D vy jste museli ale prasit :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Ferry.stejně jako pro Sykyho ,svářečka by mi to scvrkla ještě víc asi mi nezbyde než sehnat někde nové pokud se samotné dají koupit .Ale díky za snahu o pomoc
  • Janinka 2.0.16VT
    Syky:No hliník se myslím neroztáhl ale ty pokličky jsou zacvakávací a mají ty pacičky z plastu a to se nějak scvrklo.
  • Janinka 2.0.16VT
    Timo a mlhovku už máš?
  • Janinka 2.0.16VT
    Přesně tak jak píše Timo,musel bys to vidět.
  • Syky
    ale aby tam byla takova tepltoaby se hlinik roztahl se mi nezda..ikdyz..tezko rict...
  • Janinka 2.0.16VT
    tak to budu asi v pr...
  • Syky
    noooooo.pri zahrati vekem zahrati se material rozpina,takze to bude problem..
  • Luxor
    a co použít lepidlo? :-)))
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak se mi stala taková věc ,při troše sprintů a pár ukázkových jízdách se rozehřály kotouče -na Mustangu-tak,že vypadaly pokličky disků a ted tam už nedrží ,asi se nějak zcvrkly.Poraďte jak je tam dát bez lepení.Mě nic zatím nenapadá.dík :):)