Cau, jen bych rad vas nazor

• RAdE
    =) auto je laska, ale ale ale za 1. ho mam celou dobu garazovane, takze kazdej mesic platim 800, jine auto bych se mohl vysrat garazovat, ale toto je jine...za 2. to uz neni tak znatelne a prece jen je pojistka za 2litr vetsi jak za 1.4 =) a to hlavni spotrerba, secteno podrzeno by to porad nebylo tak zle nemit hypoteku na byt, hold jak jsem rikal, doba je zla, ale uvidime jak to dopadne...
  • Luis
    ja ho prodal za 80, mel jsem přesne to co ty... bohužel s prodejem je problém kdyz každej háže na web inzeráty s coupe za 30 nebo 40... kdybys prodával, hodně štěstí... ale nedelej to... pokud je dobrý, lepší neseženeš..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    přibývá lidí kteří už chápou proč jsem jim říkal že levné coupe vlastně nemusí být a většinou opravdu nebývá levné. Pokud je to auto v cajku není třeba ho dávat pod cenou,on se jistě najde někdo kdo to ocení.
  • RAdE
    Diky moc VSEM, za kazdy nazor a radu.
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Kup Multiplu CNG
  • RAdE
    27 to je dobra cena, jinak nasel jsem Fiat Stillo rv. 2005 120K najetych 1.4 95ps 6ti kvalt v plynu za 154k tak me to trosku zlakalo jeste uvidim jak se to vyvrbi...
  • Soukros
    To je pěkný ale já to jen tak nadhodil on měl úplně jiný záměr tak se držte tématu :)
  • Mertix
    no, s LPG jezdí bracha, ma legenda 3.5 V6, a ta spotřeba je tak polovicni v prepoctu na prachy, a za ty 3 roky zadnej problem.
  • Soukros
    Myslím, že tak 90 - 110 ale do auta na plyn bych určitě nešel. Plyn patří do trouby a ne do aut. Ono to vypadá, že je to levné ale kamoš to má na Sábovy a má stím šíleně problémů. Po roce se na to vysral nechal to vymontovat a je spokojenej s benzínem.
  • Carlos 20vt
    Max 100.Neprodavej neoplati se to.
  • RAdE
    Custe, chci se jen zeptat cca kolik bych mohl dostat za sve auto jen vas nazor.
    2.0 20V rv. 2000/7
    108tis najeto
    pri 104tis delane rozvody
    pri 100tis menene pred. kotouce plus vsechny desticky, olej filtr,pylovy filtr,vzduch. filtr, olej samotny.
    vybava : klima, atestove folie, xenony, uplne nova kola R16 Mam W1 plus temer nove pirelli pzero nero 205/45. Auto bylo jen na prevetnivni prohlidce na STK i u mechanika, nikdo nic nenasel spis chvalili celkovy stav.Diky za kazdy nazor, asi ho stejne neprodam, ale jen zvazuju kdyby byla jaks tak cena, tak bych koupil pak neco na plyn hold doba je zla...