sakra pěkný coupe...

• Mertix
    Ravic inesperto neboj, všichni se jednou někde na nějakym mega srazu uvidíme:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Di sicuro ci vediamo presto.Venerdi prossimo faccio un salto da Patrik a vedere a che punto e' la mia amata Coupe.
    Nemuzu se dockat..Mej se.
    Pietro
  • Ravic inesperto
    per Pietro...Non vale la pena di pariarne,spero che ci rivediamo presto.
    Ciao Tom
  • Luis
    Ilčo - ono to není tak těžký, i já se to naučil :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dnes jsem videl tu Coupatko u Patrika a musim rict ze je opravdu krasny.Mimochodem jeste jedno dekuj za odvoz do prahy Tomase.
  • Aljaška
    takže Janinka je vyjímka a já jsem chlap:-) Bezva, chcát ve stoje byl vždy můj sen:-)
  • Luis
    jani ty seš vyjímka potvrzující pravidlo... víš jak se to říká :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Luis:

Luis
    BB ženský v tomhle nemaj rozum a pokud ano tak není v hlavě...

No toto ? Jsem já snad chlap???:):):)
  • BigBen3
    Evropská teda zrovna není místo na závodění:-)
  • Ravic inesperto
    amadeus69...vyfuk je komplet bez tlumicu a prumer je 8cm teda myslim:-)včera jsem zavodil na evropsky s nissanem 350Z a bylo to neskutecne vyrovnany...adrenalim nahore skvela zabava...mam radost
  • amadeus69
    Ravic nás vezl na jaře s přítelkou od Patrika do Prahy a musím uznat, že je to jedno z nejlepší zelený coupé jaké jsme viděl! Krásné svezení a libovoučký zvuk :)
    Když jsem u toho zvuku - Tome jaký průměr trubek jsi u toho výfuku volil, a koncovej tlumič jsi použil? Pokud to teda není výrobní tajemství :)))
  • BigBen3
    Ty vole a jak mu to jezdí......
  • Luis
    BB ženský v tomhle nemaj rozum a pokud ano tak není v hlavě... ja nikdy ženský neposlouchal:-D pssst psssst :-)
  • nocarret
    dobrý moc dobrý, jsem rád že nejsem jedinej dědeček tady .-))))
  • Ravic inesperto
    Koty...zvuk:neskutečná práce,neskutečné hodiny pokusů a omylů...ale jednou jsem nainstaloval tripikulační bifykulátor a bylo to:-)))ne ted vážně motor je trochu chiplej je tam otevřené sání a Blow-Off ventil Samco,výfuk je udělaný na míru a komplet bez tlumiču.
    BigBen3...no babolap jsem vyndal kvůli váze auta:-)jinak jsem moc rád že se Vám auto líbí všem děkuji...Tom
  • Feki
    Aaaale pekny jako ja...To je trochu uspechana veta...:D Rika se pekny jako Ravic napriklad..:D No vsichni se snazime aby nasi milacci vypadali k svetu..A lidi jako ja co nemaj penize musej delat co umej..A to pak v mim pripade vypada porat stejne..:)
  • BigBen3
    Hele, kdo řikal, že jsem auto kvůli nim prodal? :-) První jsem rozbil a druhý mi ukradli. Když se jí to nelíbí, může jít pěšky, přesně tak:-) A Feki, já to nemám tak pěkný jako ty, ale neboj. Pracuju na tom. Do dvou až tří týdnů by to mělo být v pořádku...
  • Feki
    Bene to je divny ja zatim kazdou co jsem vezl rikala:To muselo byt drahy.Krasny auticko. Nebo pak jsem vezl kamose s jeho holkou a ta mu rekla: No,proc ty nemas takovyhle auto?! :D (ma vycunenyho civica 93')...Staci to prebehnout lestenkou a je o publikum postarano..:D Kuli holce..tss..Mlada mi taky rekla kdyz jsme videli v Praze cervenou Corvete C6 s chromovyma kolama-to by sis taky mohl koupit a ja na ni,ze muze jit treba pesky kdyz se ji nelibi..;)
  • Aljaška
    špatný ženský:-) Tss prodat coupé kvůli babě, taková blbost:-)
  • BigBen3
    A k tomu babolepu: Za dobu,co mám coupé, jsem měl tři ženský (coupé mám dlouho, né že je střídám:-) a všechny mi řikali, ať to prodám, že je to pekáč. A všechny mi řikali,ať si koupim oktávku nebo fáááábii.....No děs.....
  • BigBen3
    Já chci tubínu:-((( Fňuk fňuk. Já chci slyšet psssst pssst:-(((
  • BigBen3
    Ta fotka, jak se odráží slunce do dveří, je masakrózní velice. Je to jak z Venice Beach
  • BigBen3
    To, co vyprávíte, se mi moc nestává (jééé to je kára),ale i odřená jedna osma dostala pochvalu. Dovezli mi lednici, tak jsem šel do auta pro peníze a pépelák říká: Hmmm, pěkný. Koukl dovnitř a řiká: To je nějaké Porsche od Fiata (to mě teda nasral!) a já na něj že Ferrari od Fiata. Když jsem mu cestou výtahem řekl, že studie je stará dvacet let, čuměl jak vystřelená pružina z Hamra
  • BigBen3
    Ne, fakt masakr
  • BigBen3
    Tomáši, já už ti to chválit nebudu, nebo tvá sympatičnost přeroste v nafrčený rypec:-)
  • Aljaška
    Hezkýýý, ale já se už opakuju:-)
  • Feki
    2 Timo:Vcera jsem tak ucinil.Chvilku jsem ho nechal stat(naschval pres 2mista na parkovisti a kdyz jsem se vracel k autu,particka lidi kolem 30 to obihala s komentari-TYP*CO CO TO JE?....Bylo fakt trapny zrovna jit do auta..Jeeej :D
  • Koty
    taky se mi moc líbí, pecka...líbil se mi ten tvůj zvuk, můžeš mi prozradit jak to máš udělaný? :-)
  • Ravic inesperto
    FEKI...že dojedu vždy 75???ne...č 75 je rok mého narození ještě mě napadlo č 83 to je narození mé přítelkyně ale....75 je hranaté číslo a hodí se ke coupe více:-))))jinak vzhledem k mému věku by mě nemělo už mnoho věci překvapovat ale...reakce lidí na to auto jsou neskutečné /ale to znáte všichni:-)ne?
  • Janinka 2.0.16VT
    Bomba fotky-auta jasně taky ,Tomáši prostě paráda.
  • Feki
    Ravicu mazec..Hlavne ta fotka zapadu slunce odzadu auta k prednimu kolu..Hned jde na plochu iPhonu..:) Pekne pekne.Chtel jsem se zeptat-cislo 75 z nejakeho vyssiho duvodu?
  • Ravic inesperto
    missiska and timo...velké díky:-)
  • Missicka
    ..kurňa, aj ta zelenáááá! Na tomto kousku fakt pěkná! :o) Jediné zelené coupé, co se mi líbí..
  • Ravic inesperto
    .
  • Ravic inesperto
    .
  • Ravic inesperto
    .
  • Ravic inesperto
    .
  • Ravic inesperto
    .
  • Ravic inesperto
    .