Tak jsem V Klubu I kdyz nerad asi skoncil (

• Luxor
    2 v.r.: Pssst :-)))
  • von Raven
    ja to rikam furt ze kdyz chcu udelat dirku do plechu koncernaka tak ztupim aji dva vrtaky ale kdyz ji potrebuju do coupe staci tupy hrebik a potlacit... talosi holt pouzivaji meke a tezke zelezo
  • Luxor
    to sbéčko muselo bejt nějak opancéřovaný nebo je to fotomontáž :-))) Coupé nakaši a sbéčko jen na korekční tužku, timo tos sem neměl dávat :-(((
  • Aladin
    jo,ale asi okénkem :-))
  • Aljaška
    no mě je to jasný, ty bys to přelítl:-)
  • Aladin
    já bych asi 60 nejel... .-)
  • Aljaška
    v klidůůů Aloušku, taková pusinka tě přece nevykolejí:-)
  • Aladin
    pěkný Timo,asi bych se budil ze spaní a pořád to viděl!
  • Luxor
    Ti blbci v Anglii ani nevědí po který straně jezdit :-))) Jinak Coupe vs Superb 0:1. :-(
  • BigBen3
    Popravdě to vypadá parádně po takovém náraze. Není to tak tragické, pokud je to srdcovka, oprav to. Nebude to zas tak hrozné...Napiš Kloučkovi
  • Janinka 2.0.16VT
    Vyrazit můžeš prozatím i bez coupe ,členem přecj jsi i když máš coupe rozbité
  • DANNY
    Njn SUV Potrebuju uz asi bezpecnejsi a praktictejsi auto ale Coupe jse fakt asi jen tak nevzdam Jee to moje moje moje A hlavne Prvni auto Takze K nemu mam opravdu hluboky vztah a rozhodne jsem s nim mel uplne jinne plany
    No uvidime jakpak to dopadne ale snad bude zase jako novy a jeste lepsi i kdyz tedy nevym za jak dlouho to bude ale snad s vamy nekam zase vyrazim
  • JP
    To mi něco silně připomíná...:) Upřímnou soustrast. Ale SUV??? Seš si jistej? Vždyť si to kupujou jenom důchodci a ženský:)
  • Syky
    to chce bednu flasek :(
  • Aljaška
    Chjo, škoda ho:-(
  • Luxor
    uprimnou soustrast chlape :-(
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to mě mrzí za Tebe ,je to velká škoda.Ale takhle skoro přesně jsme dopadli před časem my ,ale dnes už je miláček zase jako nový.
  • DANNY
    Ale zivot je dale A i kdyz je to tak nejak srdcova zalezitost tak uz jse ted poohlednu po nejakem SUV jiste to pochopite
  • DANNY
    ....
  • DANNY
    Po narazu v 90Km/H jsem posunul a trosku vice ponicil nekolik aut pred sebou Takovym stylem ze jim praskly Bocni okna a to uz bylo i na me moc
  • DANNY
    A takhle Nejak vypada Mazel ted
  • DANNY
    Ach jo predem jse omlouvam vsem se kteryma jsem jse prel o tom ze coupe neni bezpecne ( V 90Km/H Do stojiciho auta a Vubec nic Mi neni Takze Je to opravdu bezpecny auto I kdyz jsem za nehodu vubec nemohl A vjely prede me dva zavodnici A srazily jse Uz jsem nemohl nic udelat a takhle nejak to vypadalo pred tim