K moři s Coupééé???

• amadeus69
    Timo ten výlet do Monte Carla musel být bomba, chci ho ještě do konce léta podniknout taky (já + přitelka a 16VT) tak bych s tebou pak rád prohodil pár slov třeba přes ICQ pokud budeš mít chvilku.
  • Britka
    von Raven : ;o))

Lachtan Albin 16VT : no ono jich tam je plno a všechny skoro stejný :o)
  • von Raven
    Britka tak se zimakama na pisecne plaze ma taky neco do sebe :D
  • Luxor
    2 v.r. :-)))
  • Britka
    von Raven : co bych tam dělala :-D lyžovat neumim,na snowboardu taky ne :-D jsem spíš přes ty opalovačky...ale coupátko to náhodou snášelo dobře ;-) necukalo,neškytalo,neprdělo do zatáček hezky na zimáčích pískalo :-D :-D
  • von Raven
    nez k mori tak bych to videl spis na alpy a proc?
    1. se to v zime nekazi jak v lete
    2. jak to prestane fungovat tak to nemusis tahat dom staci to jen pustit ze skaly :D
  • Britka
    Lachtan Albin 16VT : vodice,ale tenhle ostrov byl na plazi v tribunj ;o)
  • Britka
    Tak jsme zpět,coupé nezlobilo a spotřeb tam byla 7,3 litrů ! nevěřila jsem tomu...zpět to bylo horší (kája dostal záchvat zavodivosti :o) ) a chorvatsko...nádhera...příště se chystáme do té itošky ;-) zkusím jak psal rossi :o)) navšívili jsme NP krka-to je nádhera - pokud by někdo chtěl foto,není problém,vše mám na rajčeti...
  • Britka
    :-)
  • ROSSI 20VT Plus
    To je právě to, pokud jedeš do oblastí, kde lifrují turisty cestovky, tak je to jen o cirkusu kolem nich, je tam kriminalita a s tou kterou zemí ta atmosféra nemá nic společného, jeďte někdy na poznávačku a uvidíte, jací jsou lidi v itálii doopravdy. A rejpnu si, opalovat se přeci můžeš doma a zadarmo, myslím obvykle v tuto dobu. Jinak mě osobně nedomluvení se netrápí, parlo l´italiano :-). Ale chápu, že je to v HR jednodušší... . Píšu to všechno jen proto, že nemám rád předsudky vůči zemím, které jsou dané zkušeností z místa turistického průmyslu. Má slova jistě rád potvrdí Pietro. Ale dovolenou si každopádně užij do syta, a auto ať funguje, také s výfukem přeji pevné nervy, já bych to nevydržel :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    No asi se zaměřím na vývěr dle rad Rossiho a jinak u mě navždy na 1 místě Šanělsko .byla jsem tam několikrát a vždy hen ty nejlepší zkušenosti .měla jsem štěstí.
  • Aljaška
    však to píšu:-) u mě je to nastejno, ale v Chorvatsku byli příjemnější lidé a líp se člověk domluví:-)
  • Britka
    ROSSI 20VT Plus + Aljaška : já se tam stejně jezdím jen opalovat :-D takže je to jedno...CH se mi líbilo víc a basta :-) každýmu se líbí něco jiného..
  • Aljaška
    já mám s Itálií taky jen dobré zkušenosti.Ráda se tam vracím:-)ale to je na pocitu každého. Pokud natrefíš na blbé místo, počasí, lidi, tak pak tu zemi často člověk zavrhne.
  • Britka
    Janinka 2.0.16VT : já co jsem vždycky byla,tak mě to moc nenadchlo (kromě teda zábavnýho parku v Ravenně a těch trhů s hadrama) :-D
  • ROSSI 20VT Plus
    Britko prosímtě můžeš mi osvětlit, proč si myslíš, že je v itálii moře nic moc? Ano, u Splitu je moře fantastické, byl jsem 4x serfovat na Brači, ale v itálii je úplně stejně krásné, s tím, že jsi obohacena o kulturní památky a zajímavější přírodu. Uznávám, pokud máš zkušenost v itálii s takovými místy jako je Bibione atp. máš dojem, že to je celá itálie, není. Itálie má pobřeží, budem-li se soustředit na pobyt u moře, několik tisíc km dlouhé, tato turisty profláklá místa na pobřeží od benátek k raveně jsou bohužel dost hrozná a nikdy bych tam nejel. Pokud můžu dát tip, tak příště vyzkoušej západní pobřeží italie, okolí La Spezie nemá chybu, nic krásnějšího jsem neviděl, dále jižní toskánsko, Etruské pobřeží až k Neapoli, paráda, no a Sicilie, to je pohádka, rozhodně doporučuji 14 dní a projet ji křížem krážem. Hezkou dovolenou!
  • Aljaška
    jj jsou v Chorvatsku i písčitý, moc jich není.Těma šutrama nemyslím na pláži, ale všude kolem.Ale už jsme tam byli několikrát a už mě ta cesta tam a zpět nebaví.
  • Britka
    Aljaška : nene jsou tam i písčitý pláže ;-) itálie je samej krab ;-) chorvatsko samej ježek :-) ale je to tam čístý,no líbí se mi tam víc než v itošce :o))
  • Janinka 2.0.16VT
    |V Itálii jsem byla jen na |gargánu a moře je tam pohádkové ,jinak nevím :)
  • Aljaška
    chorvatsko je zase samej šutr, ale mě je fuk, kam se jede. líbí se mě Itálie i Chorvatsko.
  • Britka
    snad nebudu mít hlavu jak meloun-z toho ladaku... :-)
  • Britka
    nééé Chorvatsko ;-) do Vodice...kousek od splitu..nemuzu se dockat...v italii neni moře nic moc...v chorvatsku je krasne vsude
  • Janinka 2.0.16VT
    aha tak to jo a kam jedete ,ta itálie? Pak poreferuješ .nemůžeme se rozhodnout kam na druhou dovču.
  • Britka
    to nevim...vecer jsem prisla domu a lezela tu :-) ale je dost malinka...nic se tam nevejde
  • Janinka 2.0.16VT
    bezva kde jste ji koupili a cena?
  • Britka
    :o))
  • Britka
    včera jsme si pořídili do coupé ledničku a koukejte....
  • Carlos 20vt
    Jo s coupe se jezdí super štreky..Mám to auto rád.
  • amadeus69
    Timo: nádherný fotky hned bych tam vyrazil taky :)))
  • Brano20VT
    bol som v chorvatsku s coupe v pohode , letos balaton s coupe
  • Janinka 2.0.16VT
    Krása
  • Jelo
    timo - já chci taky link na fotky. Děkuju.
  • RAdE
    Jo, ta obcanka staci...
  • Janinka 2.0.16VT
    timo : Já chci link
  • Britka
    No stav by měl být ok...zatim se nám nikdy nevysra.o a doufám,že ani ted ne....snad nebude vadit ten šílenej laďák (rakušáci jsou prej na to svi.ě) a taky máme zimáče :-D ale vzorek ok...a když už jsme u toho,pustí mě na občanku?? :o)) pas totiž nemám :o))
    Timo,bobi : 7 -8 litru??tak to je super...a bez záchvatu závodivosti?? :-)
  • Gonzo
    Ja som s coupe presiel viackrat Bratislava - Londyn a v pohode...vlastne raz na ceste do UK mi vypovedala prevodovka na zaciatku Nemecka, zasekla sa na 3ke a nedalo sa nic ine preradit, to az take vtipne nebolo...ale inak uplne ok:)
  • Aljaška
    Coupé je auto jako každý jiný, jde o to, v jakým ho máte stavu.
  • ROSSI 20VT Plus
    před 14 dny jsem se vrátil s Toskánska 3000km dohromady 2x1200 na jeden zátah. do I jezdím několikrát ročně kupátkem, stejně tak jsem byl na Brači v HR. Není to vůbec problém, nezáleží na stáří auta, ale na tom v jakém je stavu. Doporučuju obligátně před cestou zkontrolovat nabíjení, chlazení a brzdy. Já měl problém letos s tím, že jsem to uvařil a před dvěma roky mi nějaké automechanické pako přetáhlo brzdovou trubku která praskla zrovna ve chvíle, kdy jsem sjel z trajektu na ostrov, takže to bylo bez brzd hodně zajímavé... .
  • bobi
    Bol som v CHorvatsku 2krat a pohoda. Aj slusna spotreba bola (7,8 litra - 20VT)
  • amadeus69
    Hmmm tak to by mě taky zajímalo, planujeme totiž to stejný :-D
  • Britka
    Ahoj :-) mám menší dotázek....jel jste někdy někdo s coupé na dovču k moři??1000km a dál??máme v plánu Chorvatsko,ale coupe je už přece jen 13 let staré autko,tak mám docela strach :-) na co dávat pozor...??nikdy takovou dálku nejelo,tak snad nebude protestovat,nerada bych jela zpět na plaťáku :o))