Baze znalosti

• Luis
    takoví krasavci... ti potřebujou sklidit :-)
  • Lenoš20VTLE
    a pak že nerostou
  • Aladin
    kuwa Marceli to je tedy pořádná zásoba :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    šneci útočí
  • Luxor
    2 Vilis: :-)
  • von Raven
    hosi hosi uz zas resite blbosti, sou tam asi dobre veci, ale zatim bych rozjel prvni fazi a ta se bude tvorit v sekci technicke dotazy jako doplneni, doplneni1, doplneni2 atd
    v kazde nahodime nake tema a kdo bude vedet doplni pricinu a reseni tak jak se to rozjelo v prvni verzi o doplneni,
    az se to naplni, tak se to hodi do samostane sekce uplne jinde to zatim resim s nocarretem a tohle tema se smazne a tak furt dokola az vyresime nejcastejsi dotazy
    pak se vrhnem na slozitejsi veci

narod sobe :D
  • Luxor
    2 Vilis: No tak vidíš... zjevně tedy anglicky umíš... regni se a překládej. :-))))))))
  • Luxor
    Vilisi jseš pomalej. Už mám přeloženo obojí. Překlad: Přístup zamezen, klikněte na tlačítko "Zpět" pro návrat na předchozí stranu. Vložte své uživatelské jméno a heslo, pokud nejste zaregistrováni proveďte "registraci zde". :-))))))
  • Honza
    tady na to stačí přeložit:

http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=post list&Board=37&page=1

http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=post list&Board=21&page=1

léta se na to chystám, ale prostě není čas...
  • Jelo
    Super podmět. Holt nový koště dobře mete. Podle mne opravdu dobrý nápad. Mrkni na téma členské příspěvky a máš tam hned plno dobrovolníků kteří se hlásili. Tak jim dej možnost.
  • Soukros
    Mno já myslím, žes to rozvrhnul dobře já myslel už konkrétně. A pochopil jsem to tak, že v sekci technické dotazy jsou nějaké články například i vícekrát řešené a vyřešené a bylo by dobré z tama vycucnout Problém a na to hned odpověď. Jestli jsi ale myslel zadat problém a teď aby někdo napsal na něj jak to opravit či něco takového tak to jsem též špatný :) jsem rád, že si vyměním kolo a doleju olej :-D
  • von Raven
    Honza no dobrovolnika to chce, ale i ten by to mel konzultovat nez neco vylepi ven, takze ja bych se hlasil ale potrebuju nekoho kdo tomu rozumi ja mechanik nejsem

Soukros navrhl jsem interier, exterier, elektrika, motor, brzdy, podvozek a vyfuk sani pokud mas jiny napad nebo nekdo jiny tak sem s nim
  • Soukros
    Kdyby jsi potřeboval s něčím pomoct například jestli to nějak rozvrhneš co je vyřešené co je potřeba udělat atd.. tak mi písni na mail nebo icq a rád pomůžu.
  • Honza
    hm teď najdi dobrovolníka co bede čas mít to dělat... to co je zatím v radách a návodech je zatím snad krom 4 článků o čištění váhy/klapky/světel moje iniciativa...
  • von Raven
    jo to je spousta prace, pritom vysledek je uplne jednoduchy a dost by pomoh vsem
  • Soukros
    Hej to je super nápad!!!Ale = spousta práce
  • von Raven
    kdo bude chtit radu nebude muset cist spoustu prispevku a opakujicich se temat ale vleze do tehel sekce a tam to najde..
    uz neco takoveho mame a jmenuje se to RADY A NAVODY ale uz zase tam zacina byt spousta neserazenych temat
    takze to chce seradit na zakladni kategorie a pak nekym udrzovat a doplnovat
  • von Raven
    priserne jak se navzajem bavime, viz naposled setrvak v technickych dotazech.

kdyz uz tu mame takovou spoustu spravcu co obcas cisti temata, tak by melo vzniknout nove kam nebudeme moct prispivat my jako clenove ale bude se udrzovat a doplnovat spravcema z vyresenych problemu

obvykle se to jmenuje baze znalosti a mohlo by se to rozdelit treba jako interier, exterier, elektrika, motor, brzdy, podvozek a vyfuk sani

a tam proste zakladat konkretni tema s nejakym strucnym problemem a hned v tomto tematu i s resenim

priklad
    -elektrika-alternator-pohasinani svetel - vadny regulator, studene spoje na diodach
    nebo
    -elektrika-alternator-hrcici-loziska

bez tisice kecu od kazdeho, kdo bude mit co k tomu zalozi to v dane sekci ktera existuje a az se tema vyresi pak se adminem prida do teto sekce opet bez nejakyh nesmyslu dokola

neco jako je u kazdeho kramu co si koupite v obchode na konci navodu stranka s dotazy.... zarizeni nejde zapnout - rada ... je zarizeni v elektrice? :D

chapete to?