Členske

• Aljaška
    no vidíš, já to letos udělala právě na zálohu-jako GT sraz. Bylo omezené místo, kdo mě poslal zálohu, měl postel. Jde o to, že i ten statek po mě chtěl zálohu a z toho platit všechno ze svého jsem už vyrostla.
  • Luxor
    :-)
  • nocarret
    klidně povídej a buď v klidu .-) od toho máme forum abychom se bavili a diskutovali .-)
  • Aljaška
    mě už to taky přešlo. JInak Karlééé myslíš onu památnou větu: Ilono ty si debil?? A pak jsi to opravil, ne ty nejseš debil, ty seš turbo? :-))
  • nocarret
    Luxore to je přece normálka že se tady objeví někdo novej a hned ví co a jak nejlíp, jakobysme to za ty léta neznali, já už se nad tím ani nepozastavuju neb je to marné .-))
  • Luxor
    Nocarret tyto stránky chtěl kdysi dávno zpoplatnit (ještě před jejich vznikem), ale potom co viděl kolik lidí by si nechalo pro korunu vrtat koleno je raději nechal "ZDARMA".
  • Luxor
    2 Vilis:
    tak to jseš tady zřejmě špatně, stránky nadšenců vozu Fiat Coupé jsou zde: http://www.sayph.cz/nocarret/

www.fiatcoupe.cz jsou "oficiální" stránky "klubu" vozu Fiat Coupé (České FCC)

Jen když už jsi začal o tom kdo co motá dohromady. I když na první dojem by si mohl někdo myslet to co si myslíš ty, bezpochyby. Proto taky marcin nadhodil téma poplatků.
  • denisa
    Já osobně bych byla pro rozdělení členů ty, co Coupé mají a ty, co Coupé nemají. Jak už psala Ilonka. A nemyslím si, že ten, kdo by nechtěl zaplatit příspěvěk by nebyl takový srdcař. Já třeba na srazy jezdím jen hodně málo, ptž mi to čas nedovoluje jak bych chtěla. Své autko ale mám ráda nadevše! Tricka a takové věci si neobjednávám a kdybych někam na nějakou akci jela tak si ji i zaplatím.
  • rogy
    myslim ze sa to da vyriesit lahko, pokial niekto extra chce a neprezije bez toho aby prispel, vypytaj si cislo uctu alebo nieco a moze zasponzorovat
  • von Raven
    jo nereste prispevky, Karel je nechce, reste radsi jak zkvalitnit technicke dotazy... uz sem psal navrh v pokecu v bazi znalosti... vyjadrete se
  • Dr.Ravic
    marcin: vidíš co jsi tu způsobil?:-)
    můj názor je ten, že nějakej členskej příspěvek je blbost.
    ad a) se o něj Karel neprosil
    ad b) nevzdejde z toho nikdy nic dobrého.
    nechci mluvit za Karla, ale myslím, že stránky dělá (i financuje) proto, že pro to auto žije a ne kvůli zisku... má díky tomu i výsadní postavení v klubu, které si jistě užívá. myslím že mu to nestojí za to aby mu někdo posílal dvě kila a pak tu měsíc brečel že na to vydělává měsíc, nebo za to mohl mít novej stěrač.
    co se týče členství klubu tak souhlas s někým kdo to tu už psal. to se nedá koupit, tím se musíš stát. jak by se mohl stát někdo členem když nikdy nikam nedojel, obzvláště ne na celorepublikový sraz...
    howgh
    PS: a ted se do mě můžete pustit:-)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak mozna puvodem Polak.
  • JP
    Proti "paypal donation" tlačítku (nebo něčemu podobně jednoduchýmu) bych určitě nebyl, to bych občas použil, ale jde o to, jestli by to pro nocarreta nebyly spíš starosti kvůli pár stovkám...

Jan Paukovic: Sakra, já celou dobu žiju v tom, že jsi z Polska a vždycky si při pohledu na Tvůj text řikám, že já bych Polsky taky nedal dohromady gramaticky kloudnou větu:-))
  • nocarret
    Hele nenuť mě použít zas ten výraz Ilčo .-)) A nemam kladivo fakt nemam!!! .-))
  • Aljaška
    Marcin 500 euro?? Ty seš ještě z coupé srazu vožralej nééé:-)Klííd bobkůůů, nikdo neodejde, jedině přes nocarretovu mrtvolu, Karléé žijéééš? :-)
  • marcin
    tak chlapy a zeny,nechcel som vas rozostvat,a uz vôbec nie aby niekto opustal club,proste som sa takto chcel iba odvacit ludom ktory sa o to starju,kedže inak nemôzem pomôcť.ja som tu v Brne iba pracovne a nemam tu ani prechodny pobyt,a jeden tyzden som tu dalsi v Huline,alebo neikde pri uherskom hradisti a tak dalej,takze nesom ani stale na nete,tak ja hlasujem za vsetky tie ponukane moznosti poplatku,a ak sa na niektorej aj dohodne tak nebudem mat problem to kešnut,akurat nejako mi nerže tych 500€,to uz je aj namna vela:-)))
  • nocarret
    Honzo věř tomu že tě poznáme tutově ty seš totiž nezapomenutelnej .-)
  • Jan Paukovic20VT
    To me opravdu tesi ale snad nejsi jediny kdo se zasmal no sic je to na muj ucet ale jak ja rikam ja ma dost siroka bedra tak ja to snadno unesu.Tak pic chlapi a us se nedivte proste to jsem ja, aspon me poznate i kdys nahodou nebudu psat pod svym nickem.
  • Jelo
    Jane,píšeš hrozně-to je fakt.Ale Einstein propadl z matematiky.Každej má vlohy na něco jinýho.Já se taky občas netrefím přesně do pravidel pravopisu. Ale kdyby jsi věděl kolikrát jsi mi do tváře svým příspěvkem vnesl radost a smích - tak by jsi byl hrdej. Prodloužil jsi mi život o pár let svými příspěvky.
    Ale stačily čtyři tvoje příspěvky a celá tahle debata ztratila na vážnosti :))
  • Jan Paukovic20VT
    Hurá!!!!!!!!!!!!!!
  • von Raven
    a vidis, zapomnel sem... dobre napady zdarma :D
  • Jan Paukovic20VT
    Lidi narazky neresim a unesu krytiku dyt je pravdiva a jsem ten typ ze si udelam srandu klidne sam ze sebe.
  • von Raven
    cece ted sem to vyresil, kazdy prispevek za poplatek 1Kc a ubyde tolik blbosti :D
  • Mertix
    netový str. neumim, ale taky rád s čimkoliv pomužu, samo že free!!!
  • von Raven
    uz to mam cesi 500,- Kc slovaci 500 € :D
  • Jan Paukovic20VT
    No ja vym zes onic nezadal ale jen jsem tim chtel vyjadrit ze my nejde jen oto aby bylo nekde napsano fiatcoupe klub byl tam a tam a zalozen byl tehdy a tehdy no proste jen rad pomuzu. Poslal jsem minuly rok na sraz maso po pomuzu scim budu moc i jide a i jinak. A rad.
  • nocarret
    ale kluci co řešíte, vždyť já nikdy nic o penězích neříkal, to vůbec ale vůbec není třeba řešit .-)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak kdys vazne tak jsem asy na cestinu to co jsi psal.
  • Jan Paukovic20VT
    Ja cesky umym ale ne psat spysovne a pravopisne holt tesky srani na skolu a mozna dyzlexie nebo jak se to menuje se namne moc podepsalo ale spys je to ta moje lakxnost ke skole.
  • Soukros
    Ty neumět česky :)
  • Jan Paukovic20VT
    No tak treba, klub by byl super fungujici sevsim vsudy, ale to ze jsem chtel nejaky prispevek nebylo otom ze mermomoci by jsem chtel aby jsme vsechni zaplatily spis my slo oto aby Nocarret taky neplatil vsechno sam pokud jde o me ja jasem tady teprve 3 roky ale jiste tu jeste nejaky cas budu a dobrovolne prispeji napr 500kc Nocarretovi bez naroku na cokoli jen ze solidaryty a ze chci aby to tu fungovalo. Svuj cas na netu nabydnu takyrat a praci jakym koli zarizovanim taky jsem tu vyc jak kde jinde na netu tak pokud by byl zajem jsem tu jen my nedavejte nic psat to jak vydno by dopadlo strasne toto opravdu odmytam.
  • Soukros
    Tady manny nejde o to, že by měl být někdo více když zaplatí než ten co nezaplatí. De o to pomoct nějak lidem jako noccaret a Brano. Dám takový příklad jak to vypadalo u nás: My v guildě sme potřebovali zaplatit ventrilo server na rok + webhosting atd... vedoucí to ale sám platit nechtěl což chápu. Když se hlasovalo o tom kolik by se mohli vybírat kdo je ochotný přispět bylo nás málo. Venrilo a web nás aktivně navštěvovalo 35 z 80ti ostatní byli jenom casualové co navštívili když potřebovali a to jim stačilo. Když se nás 35 lidí rozhodovalo jak to udělat a nějak rozumně rozdělit tak ochotných zaplatit bylo nakonec 20. Vedoucího to samozdřejmě mrzelo ale co se dalo dělat. Na částce jsme se nedomluvili a tak řekl kdo chce ať pošle kolik chce. Někdo poslal 50 a někdo i 300. Na forum se napsalo kdo s jakou částkou přispěl a potom dostal nějaké výhody. Chápu, že jsou lidi co mají špatné zaměstnání nebo vůbec žádné ale i malá částka dokáže pomoct člověku aby neplatil potom sám pytel peněz.
  • manny
    víte, já nemám potřebu vykřikovat do světa jestli jsem nebo nejsem členem nějakého klubu, navíc členství v klubu si podle mě nelze zaplatit, tím se člobvěk prostě musí stát, trošku mi to přijde jako že někdo něco zaplatí a pak čeká až pro něj někdo něco udělá...jestliže se cítím být členem tak sám od sebe se chci snažit něco pro klub aktivně udělat (viz noccaret, Brano, Patrik....), kdyby kdokoliv chtěl tak už třeba dávno noccaretovi nabídne pomoc se stránkami nebo s čímkoliv jiným,
    já se třeba snažím tím, že zbytečně nespamuju, nědělám bordel a nemíchám se do něčeho co se mě netýká :), naopak se rád zúčastním srazů a aspoň něco málo proto udělám (zatím u nás na západě),
    ani nevím jak by peníze byli použity a jak by se přistupovalo k těm co nezaplatí? to by jako neměli přístup do určité sekce fora? a co když by někdo přijel na sraz a předem si nezaplatil členství?
    já bych si uměl představit, že pravidelně přispěju na provoz webu, ale nevím jak by se použila třeba ta pětistovka (platit si přístup do tajné sekce fora se mi nechce), např. takový ty klikátka na přispívání (třeba přes paypal, nebo jiný systém) by se mi líbili - provoz webu by to jistě pokrylo + něco navíc a kdo che přispívat by prostě přispíval, eventuální správci účtu by tu evidentně byli...můj názor
  • nocarret
    Ravene jestli budeš zlobit tak mažeš zpátky do ajnclíku .-))

Skrz to hlasování, schválně se mrkněte kolik nás v tomhle threadu diskutuje a vyjadřuje se k tomu
  • Missicka
    von Raven: :o))))

Edrig: No, ono by asi nevadilo, kdyby se to trošku protříbilo. Je fakt, že plno lidí auta prodala a neoderistrovali se a nebo nepřešoupli do nemajitelů coupé. Za mě osobně jak se tady probíralo je tisícovka dost, ale 500,- bych unesla.. Ale tak záleží na tom, jak to proberou "guru" klubu FC, schválí a odsouhlasí zbytek lidí..
  • von Raven
    Edrig to by pak chtelo anketu, takze mame prvni tri hlasovatka, ma jeste nekdo napad?

podle me by se to melo spocitat pac jak se zacne platit tak tu nekdo pak na nekoho muze poslat financak ze ma prijmy a at to zdani, myslim ze je 4500,- na mesic tudiz 54kKc na rok a ted nevim jestli s dani nebo bez co nemusis priznat takze rekneme /100 clenama to vyjde do 540,- na rok. pokud nas bude 200 aktivnich tak 270,- na rok ale co kdyz nas je vic? nejrozumnejsi bude 100,-
    takze ctvrty napad 100,-
  • von Raven
    ty jo nocarret ja fakt muzu mazat na co prijdu :D tak to je mazec :) uz si du hledat notysek kdo me nasral :D

kolegyne Aljaska a kolega Timo :)
  • Edrig
    Vzhledem k tomu,že tato diskuze nebude mít konce,navrhuji sestavit hlasovací tabulku ve které by na příklad bylo uvedeno :
    a)kdo je pro zachování původního stavu
    b)kdo je pro placení příspěvků do 200 Kč
    c)kdo je pro příspěvky nad 500,- Kč
    Každý z členů by se vyjádřil a hotovo.Znovu však upozorňuji,že zavedení příspěvků by vedlo k nevraživostem mezi jednotlivci,kdo z toho více,či méně čerpá.Nakonec by mohlo dojít k tomu,co někdo shora uvedl,že by zůstal jen odvar z původního stavu členů.A to by bylo škoda.
  • Aljaška
    Nocarret proč bych tě měla zabíjet? Mě je to fuk:-)
    Jen by si měl Raven nechat ty svoje hloupoučký připomínky, není to o mazání co se mě nelíbí, ale o mazání kravin, co zbytečně zasíraj téma, stojí to dooost času.:-)
  • nocarret
    Ono to neni jen o mazání ale dobrá od teď seš moderátor za východní divizi .-) Timouš a Ilona mě zabijou .-)Vím že se tu pohybuješ dost dlouho a pravidelně, tak doufám že to pro náš klubík bude krok dpoředu .-)
  • Simarik
    G: Tak se stavim já !
  • von Raven
    clenske prispevky sou blbost, jak sme minule rikal ze by mohly byt tak ted je to proste pitomost... jinak pokud jde o moderatory, tak se hlasim taky a zadara... taky dokazu pomazat co se mi nelibi :D
  • nocarret
    Finanční náklady asi nikdo nevyčíslí, hosting a údržba domény přijdou ročně na pakatel v porovnání s hlavní položkou kterou tvoří čas strávený mnou a moderátory při schvalování a editaci členů a správě fora. Tak si vem kdyby to bylo denně půl hodiny jakože to je minimálně a k tomu hodinovou sazbu průměrného pracovníka a uvidíš co ti z toho vyleze .-)
  • Simarik
    Goode ;o) já to samo zveličuju, auto je na silnici skoro každej den a spojler se platil už dávno, o tom to nebylo, ale my víme jak to máme ;o) kdy se stavíš aby sme něco ogrilovali ? ty sousedovic psi mě už vytáčej ! Ilu nečti to...
  • Honza
    roční provoz si ani netroufám spočítat - z pohledu moderátora to je občas práce k nezaplacení, když třeba celý dopoledne promazáváš starý témata, nebo témata zanešený blbostma...
  • Jelo
    Jen pro zajímavost : vůbec nemám představu a zajímalo by mně kolik stojí roční provoz těchto stránek ?
    Samozřejmě nemyslím kolik by si vzala nějaká firma a vím že to stojí hlavně čas - kterej se těžko dá zaplatit.
    takže KARLE - jak to vidíš-jaké jsou náklady ? Ať víme o čem se tady bavíme a co už funguje.
  • nocarret
    Ofiko klub by byla jistě krásná věc, ale kdo si to vezme na triko, to neni až tak jednoduchá věc, musí to na někoho fungovat, ten někdo je pak za vše zodpovědnej, nehledě na to že to spolkne dost dalších prachů a to by asi nějaký 2 kila nespravily. Coupéček je jak šafránu nehledě na to jaký lidi si ho v současné době pořizují a tihle lidé to prostě nezaplatí tak to je. Pokud máš nějaký konstruktivní nápad nebo kdokoliv z Vás ostatních tak ke mě do mailu, já mám pár nápadů co se tady s tím dá udělat, ale teď to fakt nestíhám. Přes zimu snad bude líp. Jenže v zimě zase už polovina z těch co tu přispívaj bude mít jiný auto a kázat moudra na jiným webu .-)
  • Luxor
    kde mám kapesník? :-)
  • nocarret
    Já myslím že klub tady je a funguje takže nechápu co se tady vlastně řeší, jestli má někdo chuť a čas ho rozvíjet dál je to na něm, já osobně to řešit nebudu nemám na to čas.
  • nocarret
    to už zas řešíte ale něco úplně jinýho a tak je to tady se vším .-)
  • Simarik
    já bych jel do třebíče i po kolejích kdyby na to došlo, kdo je fanda taky by neměl na takové akci chybět. jen názor, loni se mi rozpadl výfuk pár dní před odjezdem, to mě rok mrzelo! platím členský poplatek v místním klubu 100,- měsíčně a jde to (ale za nahromaděné peníze se kupuje vybavení na srazy)
  • Coupe73
    Coupe20VT - možná jsi to špatně pochopil víš, já nejsem pro bůh ví jaké částky ročně, ale 2-3stovky.A tím, že nakonec nepřijedeš, není jako sorry když se Ti něco pos... ale to spíš platí na takové lidi, kterým se jen třeba nechce nikam jezdit a pak se oháněj že nikde nebyli. A pokud jsem takový fanda do takovýho auta jakým je FC, tak jsem ochoten dát ročně třeba 200-300kč už jen pro tu radu abych neprodělal několik desítek tisíc.
    Jinak , ale máš pravdu, doba je špatná a mě výlet do Třebíče vyšel na 3000 a taky nejsem milionář, ale nelituju této investice, užil jsem si to, asi jako všichni.
  • Simarik
    Musim s Ondrou jen souhlasit, díky Třebíči sem se dostal do mínusu, byli to peníze co mám běžně na celej měsíc, hold tu jsou i chudí :-( kdyby byla lepší práce asi bych mluvil jinak ale momentálně jsem na tom špatně,ani na místní srazy nemůžu jezdit a stojím doma ;o(
  • Coupe20VT PLUS :-D
    taky nejsem PRO. na jednu stranu by to bylo fajn, ale na druhou stranu zůstane jen jádro a tím přijdeme všichni i o znalosti získané od lidí, kteří vypadnou (technické rady, bazar, atd...) nehledě na to, s tou účastí na těch srazech: to je blábol... přeci po mě nechceš, abych jezdil na druhou stranu republiky na srazy. já peníze vydělávám rukama a takovej sraz v Třebíči mě vyšel komplet na cca 5.000,- a to mám dávat 3 do roka třeba??? + klubovné? Promiňte, nejsem milionář a vim o hoooodně místech, kde bych těma penězma mohl zaplátovat díry v rozpočtu... a aby tady pak někdo řekl, když nepřijedeš, tak sorry, to je dost sobecké...

jen názor.
  • Luxor
    2 Sniper: kde jsou ty časy když ses nám tu hihňal :-)))
  • Coupe73
    Nooo hezky se nám to tady rozjelo :-)
    Ale jsem taky pro klub. Jsem pro příspěvek, zaplaťme s něj co je potřeba na chod stránek a podobně (moc nemám tušení co vše se musí platit, ale na jedinci-ch to nechat nemůžeme). A co zbyde se může něco podniknout na srazu, samolepky a pod. a nebo cokoliv jiného. Zainvestovat do něčeho a pak si to užít na srazu. A výmluvy typu já tam nebyl nebrat. Každý ví o srazu pár měsíců dopředu a každý si ten termín může zajistit, aby měl volno. A když do toho někomu něco náhle vleze, tak sorry, ale to je život. Kdo bude chtít, si to zařídí.
  • Luxor
    2 nocarret: No vidíš, tak jsi nakonec web musel zacálovat ze svého. Nevím kolik členů v té době nabízelo pomoc tím že stránky přímo udělají, kdyby bylo vytváření webových stránek a hlavně webdesignu mým hobby rád bych se toho ujal. Určo si nechci vymyslet nějaké nesmyslné "projekty" bylo by třeba o tom "diskutovat" kdy kde kdo co a jak a jestli to má vůbec nějaký smysl a je realizovatelné - co jsem napsal bylo jen plácnutí do vody které třeba podpoří vznik nějakých racionálnějších návrhů vyplývajících ze zkušeností viz Ilona. Ale možná máš pravdu že jsme jenom banda tupců co se nedokáže domluvit a mám jen zbytečně pozitivní náhled na věc a bylo by nejlepší všechno hodit za hlavu a nechat věci plynout tak jako doposud. Fakt je že lidi přicházejí a odcházejí a ani já nemůžu vědět jestli tu za 5let budu s coupé nebo vůbec budu. Nebudu už plkat ať se vyjádří jiný...
  • Mertix
    ale klub by se hodil...co třeba udělat kluby jako Fiat coupe club Praha a okolí, a tak...nějaký pravidla, povinna ucast aspon 2 srazu ročně jako klub,nějaký ty akce, a litr je moc, 500 si myslim akorát...chce to promyslet.
  • Jan Paukovic20VT
    Nejde my jen o samolepku je to takovy komplexni vjec.
  • Jelo
    Pokud ti jde o tu samolepku,tak ta z posledního srazu z Třebíče je spíš klubová než srazová.
  • Aljaška
    chtělo by to tady uklidit:-) A taky by to chtělo sekci, kam můžou jen členové, ti co zaplatěj a maj prostě zájem v klubu být.Máme to tak v druhým klubu a tím pádem se do té sekce nikdo cizí nedostane a můžem si tak dávat třeba adresy atd.
  • Jan Paukovic20VT
    Ale musel by se toho ujmout nekdo kdo vy kde to nechat udelat a dalsi jeste vjec je ty clenove, opravdo je jich tu spousta 2 nebo nekteri tu jis davno nejsou.Nejak to vytridit jestly to jde nejak rospoznad.
  • Aljaška
    Toto by problém být nemusel.
  • Jan Paukovic20VT
    Stacily by nejake stanovy a udelat samolepky ktere by po zaplaceni castky byly zaslany i tak by nam to pomohlo v nejpocetnejsim klubu na sraze.
  • Aljaška
    Jako stanovy se udělat daj, dát malej poplaek za vedení webu a samolepku-to jde taky. Ale nějaký projekty-to těžko. A stan, přenosný bar?? Jako sorry, ale proč, když na sraz jede pět aut. Kdo by to jako měl u sebe? Už někoho vidím, jak se upíše, že to bude mít u sebe a bude všude jezdit aby to bylo k dispozici. Nebo si to budem posílat poštou?? Toto lze aplikovat u klubů, co jsou z jednoho města a okolí, a né po celé republice. Už vidím jak by byli všichni nadšení, že si zaplatili za stan, bar a pak by na sraze seděli na zemi, páč by tam stan stejně nebyl.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak a jsme u jadra problemu ani ja bych nemohl na 100% slibyt ze budu myt vzdy cas ale tim se muj nazor nezmenil prispevek zaplatim a pokud by to bylo v me moci tak i pomohu nejsem tu par mesicu tak us to semnou to coupe doklepe do konce tak neminim odchazet a to vubec.
  • nocarret
    Jenže na to se musí najít někdo kdo na to bude mít čas, jezdit na všechny srazy starat se o klub, připravovat akce, už vidím ty zástupy lidí co do toho jdou. Já chtěl kdysi jen pomoct s novejma stránkama a pomohl mi s tim někdo odsud? ani náhodou, každej chytrej, plnou hubu řečí a slibů a když došlo na věc tak najednou neměl čas. nakonec jsem pěkně položil prachy a stránky byly za 2 měsíce ready. Luxore jestli chceš budeš správce financí FCC a budeš se pěkně starat o všechny ty projekty co jsi tady napsal. Pokud se hlásí někdo další není problém.
  • Jan Paukovic20VT
    Rad bych kdyby to tak bylo Deive ale pochybuji otom ze Nocarret zmeni nazor ale pokud by se dalo rozumne rocni poplatne tak nejsem vubec proti napr skoda octavia klub tam se platilo na rok 300 a byla v tom samolepka klubova a slevova karta.
  • DAVE20VT
    Souhlasim s prispevky, konecne pozvedneme nas klub o pricku vys a dostaneme se konecne na nejakou uroven:))
  • Jan Paukovic20VT
    Ta at udela Nocarret nejaky ty stanovy a at se to tu troch vytriby od lidi kteri tu bejt nechcou kazdej klub musi z neceho zit a ne aby jsme se nechali sponzorovat jednim clovjekem a pak mu jeste kolikrat nekdo nadaval.
  • Soukros
    Mno zatím asi nejsem plnohodnotný člen ale souhlasím tedy stím co napsal Luxor.
  • Luxor
    Z členských příspěvků by se dala sponzorovat jistě spousta věcí, od dotace projektů typu coupé 4x4 1000k :-))) přes drobnosti např. klubová vlajka, "stan", přenosný bar :-))) kde bychom se shromažďovali na větších srazech a nemuseli se hledat jak magoři a každý parkovat jinde :-) Tohle jsem jen plácnul :-), každý by mohl něco vymyslet a o co by byl větší zájem tak by se udělala anketa, k tomu transparentní financování online a nevidím problém... Komu by se nelíbilo to co chce většina tak by prostě klub opustil tím že nezaplatí příspěvek, nevidím na tom nic špatného vždyť o tom snad klub je - mít nějaké společné zájmy ale i cíle :-)
  • Luxor
    2 edrig: Bohužel to nemůžu. Za 1. nemáme klub protože to bychom museli mít např. nějaké stanovy a za 2. by se to lépe poznalo povinným zaplacením třeba i malého příspěvku na provoz (komu to tu stojí alespoň za tu námahu dát platební příkaz a kdo bude raději zdarma vysosávat diskuze :-)). Nevidím důvod proč by to tu měl platit Karel ze svého ať už web běží kdekoli a stránky byly dělané z kamarádsví - stejně se mu musí odvděčit jinak. I když Karel žádné peníze nechce aby někdo neříkal že na tom rejžuje ale nechápu že si stím dělá hlavu mě by byli "takovýhle lidé" u zadku :-) Jinak nemám ve zvyku hledat důvody proč něco nepůjde na tohle kňourání jsem alergický. :-))) Jsem přesvědčený o tom, že zavedení poplatku za členství by byl pro "klub" v mnoha ohledech přínos. A kdyby jen kvůli tomu že bez poplatků se to tu zahltí dávno neexistujícími členy co sem nikdy znovu nepáchnou ani nenapíšou že chtějí zrušit registraci, sice to bude vypadat hustě že máme několik tisíc členů ale nějak v tom smysl nevidím :-)
  • Edrig
    Luxor.Mohl bys mi prosím rozdělit registrované uživatele na vysosávače a členy klubu ?Seznam máš k dispozici na těchto stránkách.
  • Aljaška
    tak to máme v Gt klubu.A spokojenost:-)
  • Luxor
    konec jakýho klubu? :-) Máme zatím jen webové stránky nadšenců + vysosávačů informací o Fiat Coupe s registrovanými uživateli (nazývanými též členy). Kdyby se vybíralo členské tak se pak dá o použití příspěvků hlasovat např. v anketách - příspěvky by se dali použít k financování např. nějakých Fiat Coupé projektů ne jen na zřádlo na srazu to si každý zaplatí sám.
  • Jelo
    Přesně jak píše Edrig.I kdyby se začalo něco vybírat,(což by opravdu byl asi konec klubu) tak bys musel udělat sdružení,zaregistrovat ho atd...
    Taky si marcine uvědom že někdo objede 10 srazů za rok,někdo jen jeden,stejně tak trička - kdysi je tady někdo nabízel a kolik lidí je dohromady má ? Viděl jsi na sraze.
  • Coupe73
    Patriku, mohli by jsme něco zorganizovat spolu, třeba zamluvit kemp v Berouně. Spanilka po Berounsku by byla ok, grilovačka v kempu atd. Co myslíš?
    Jinak k tomu příspěvku. Tohle se dohromady vážně nedá. Někdy je problém domluvit se v 5 lidech, natož v 50 nebo více :-(
    Já bych byl klidně pro, ale chce to promyšlený systém financování a to není jednoduché...bohužel
  • nocarret
    Patriku to neni na tebe to v žádnym případě, my už dohodu snad máme pokud si pamatuju .-)
  • nocarret
    Já osobně řešit nějaký klubovný absolutně nehodlám, dělám to protože mě to baví. dopadlo by to přesně jako píše JP, s tím že by naše řady bytelně prořídly byť by byla částka symbolická. Jediné o čem jsem vážně uvažoval bylo zpoplatnění bazaru pro prodejce a výrobce čehokoliv, jenže na to už je asi pozdě, protože každej ví kdo co dělá a má atd. Spousta lidí se registruje právě a jenom kvůli inzerci a o nějaký klub zájem nemají.
  • marcin
    chapem vase nazory,bol to len môj osbny nazor,a cakal som tieto reakcie:-)ale ved to môze byt aj ina suma skuste navrhnut vy.alebo kaslite na to,a bude to ako do teraz
  • JP
    Kdo chce jet na sraz, ať si to zaplatí, kdo chce DVD, kdo chce tričko, to samý... nevidim důvod, proč bych měl dotovat trička, nebo podobný hovadiny přestože mě vůbec nezajímaj. Jestli se někomu nezaplatily náklady na aktivitu okolo klubu, má cenu za účast stanovit tak, aby k tomu došlo, nebo to vůbec nedělat, když mu teda jde o peníze.

Já za členství v klubu 1kkč rozhodně nedám, to ty peníze radši protlačim do nádrže. Třeba nejsem jako fakt nejkůlovější člen, je mi to totálně fuk, ale mam prostě pro každýho Palackýho nesrovnatelně lepší využití... Nezastírám, že skoro všichni lidi z klubu, se kterýma jsem se osobně potkal jsou mi sympatický, ale to s nějakym poplatkem nemá moc společnýho.

Se mnou každopádně s jakymkoliv "obecnym" příspěvkem na klub rozhodně nepočítat. Jestliže pojedu na sraz, nebo budu chtít tričko, rád zaplatim tolik, kolik si organizátor řekne, když budu mít pocit, že mi to přinese odpovídající užitek. Stejně tak když nocarret zpoplatní přístup na web. Samotný "členství" mi ale ani za vyplnění platebního příkazu určitě nestojí a troufám si říct, že podobně je na tom minimálně 4 z 5 lidí na seznamu členů (možno otestovat)... Je teda možný, že nejsem správnej "srdcař" - mam rád spíš to auto, než to okolo něj.
  • Edrig
    No nevím.Když si prohlížím seznam členů na těchto stránkách,tak to jde do několika set (nebo se mýlím ?).Při tisícikorunovém příspěvku by to znamenalo velmi vysokou částku(takřka půl milionu),za kterou by musel někdo zodpovídat.A to již není žádná sranda.Navíc by vznikaly spory,jak s těmito penězi bylo zacházeno- komu k užitku a komu ne.Zřejmě to není tak jednoduché,jak by se na první pohled zdálo.
  • Brano20VT
    marcin to už sa tu riešilo , ja osobne stým nemám problém ale 1000k je nereálných , k tomu by sa mal vyjadrit hlavne nocarret pretože on má najvačšiu zásluhu na tom že existujeme . Čo sa týka organizovania zrazu tak ja osobne to nerobím pre zisk ale z nadšenia , samozrejme moje náklady chcem + - spet . Keby som to nechcel organizovat tak to nerobím a myslím že Karel je na tom podobne . Preto hovorím že u nás to funguje na princípe nadšenia a preto čo kolvek sa tu deje , nech to tak je brané tak jak to je a nie že jeden by chcel to a druhý zase ono pretože všetko dnes stojí nervy , čas a v neposlednej rade prachy .
  • Tlama
    jsem pro.....ale už se to tu řešilo a nikdo se toho neuja...to by musel Karel prostě zavelit pevná pravidla členství a bylo by vystaráno.......aspon by se vidělo kdo pro to žije
  • Jan Paukovic20VT
    Tak tak muj prispjevek by urcite byl ale hodne lidi by urcite nedaly ani kacku ale odvdecit se neja Branovi by jme mely sice jsem nebyl ani na jednom ale tajne doufam ze pristi rok bude dalsi na ktery se us dostavym jak se rika do tretice vseho dobreho tak co jiste nebudu sam kdo by se rad Branovy nejak revanzoval dyt pokud chtel jen 90 kc tak zato asi nikterak nezbohatl.
  • Luxor
    :-)))))))))))))))))) Kdyz se tu kdysi navrhovalo asi petikilo za rok tak si nekteri pomalu trhali vlasy a ty ted prijdes s litrem, vidim to dooost nerealne, ja bych prispel ale moc takovych nebude spis by odpadli 3/4 clenu a navic polovina lidi nema coupe ani ten rok nez ho rozstreli nebo proda nebo oboji :-)))
  • marcin
    zdravim vsetkych,neviem ci to tu uz niekto navrhoval?ak ano osparvedlnujem sa,ak nie tak dufam ze ma neukamenujete,je to iba môj osbny nazor.Dostal som take vnuknutie,co by ste povedali keby,kazdy clen klubu prispel sumou 1000Kč ročne?Je vela klubou v ktorych sa vybera ovela vetsie členske.Tieto vyzberane peniaze by mohli sluzit na organizaciu zrazov,vyrobu klubovych triciek,reklamnych predmetov(privesky a tak podobne),neni to malo ale ani zas tak vela,abyto niekto nenasporil za pol roka.a hlavne pri organizovani zrazu by tieito peniaze vyznamne pomohli sprijemnit chvile,ako prenajom letiska,viac skupin a tak.viem ze nie kazdy sa môže v stanoveny datum dostavit na zraz,ale bolo by dobre keby sa vsetci clenovia klubu,stretlina jednom mieste:-)bol som na vela zrazoch a ten co organizoval Braňo bol najlepsi,ale neverim tomu ze vykril vsetky svoje naklady naho z tych 90Kč,co sme mu dali za dvd.muselo ho to stat vela nervov,penazi na telefon,a benzin a hlavne casu,ktory mohol travit aj inak,podla mna by si zasluzil aj finance ohodnotenie,ved kto dnes robi nieco zadarmo???ved ani ta sliepka nehrabe nadarmo.tak zatial je to odomna vsetko,budem rad ak zareagujete a vyjadrite k tomu svoj nazor!:-)