Limitovaný limit

• BigBen3
    Ať mi nikdo nekrmí, že na tuhle káru se celou dobu prášilo
  • Jan Paukovic20VT
    Tak to je naloz krasny zachovaly ale cena je ohromujici.
  • Dr.Ravic
    Luis: :-)
    jak napůl??? já bych řekl totál:-)
  • Luis
    BB - správně. doktor je na půl hluchej, slepej a blbej...proto mu to musíme říkat několikrát a pokaždý někdo jinej :-D
  • BigBen3
    Tome, fakt je to jiná barva, než máš ty. Je tmavší. Nečekal jsem, že se tahle konverzace rozvine. Lenoš mi na sraze řikal, že tahle barva se v LE dělala a důkaz o tom, je i prej spešl stránka, kde je registrovaných přes tři sta limitů z celého světa. Kdybych měl prachy, jdu do toho hned zítra....
  • Dr.Ravic
    uz se tesim az budes mít turbínu... budu mít s kým lítat:-)
  • Luis
    dr.ravic - není to stejná barva jako máš ty a až ten kousek bude můj tak přijedu a srovnáme to :-)
  • DooM 20VTLE
    no jak jsem par postu dolu psal tu barvu ma nekolik konkretnich lidi :)
  • DooM 20VTLE
    Dr.Ravic: o tom jestli je barva origo nebo neni se muzes informovat u lidi se jmeny Andre P, Julie G, Craw, , Martin P, Tony H. kteri ji na aute maji a taky na limitech no. 0605, no.1150 atp...
  • Dr.Ravic
    :-)
    nebudu se tu hádat...
    tohle není limit, tahle barva se nedělala a kdo by na limita dával pluskový kola???
  • Carlos 20vt
    Je to LE!!!Pouze kola ma pluskove to nic neznamená..Co sedačky,ramečky kolem světel atd??
  • DooM 20VTLE
    Dr.Ravic: z jakeho duvodu si myslis ze to neni limit? kdyz nepocitam neoriginalni kola. Limita teda poznam :)
  • Dr.Ravic
    Tlamičko co ta barva???
    není to LE, na to dám krk...
  • Tlama
    řekl bych že krom kol je to LE
  • Dr.Ravic
    Máro: to co jsi sem hodil je stejná barva jako mám já...
    tzn. poslední rok výroby, ale ne LE...
    LE je pouze cerná, cervena, grafit a stříbrná...
    to co sem hodil BiBi je stříkaný plusko, podívej na kola atd...
  • Dr.Ravic
    jestli je tohle origo limit a origo barva tak já jsem inteligentní f__l :-)
  • DooM 20VTLE
    kazdopadne je ti divna barva :) je mozny ze je to fakt limit no.001 tak ho prozkoumejte
  • Carlos 20vt
    To sem zvedav ))
  • Lenoš20VTLE
    0001 grigio crono 386 Andre P.
  • HARIBO
    Mam takovej dojem ze 0001 ma asi Schumacher :)nebo nekdo podobny,..
  • Simarik
    mě osobně se moc líbí, i cenově, a sedačky sou alespoň dle fotky krásně zachovalí !
  • Carlos 20vt
    grigio crono 386 Možná je to LE s pořadovým číslem 0001!!!Takže je to Limitovaný limit
  • Carlos 20vt
    Pozor to je origo barva!!! je jich fakt minimum.
  • BigBen3
    Už jste někdy viděli tuto barvu limita? :-) http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/fiat/coupe/ 7204462