Někteří (lidé) jsou horší než prasata.VYKRADLI mě :-(

• Jelo
    bohužel je to tak .

Vítej v ČR !!!
  • minco
    Mně se stalo něco podobného asi před 2 roky v Chomutově s pažoutem na plně osvětleném parkovišti, šli po rádiu,hovada feťácký.
    Sonny soucítím s tebou, vím jaká je to bezmoc. ja mél ale to štěstí že poldové mi to rádio po 2 týdnech našli u toho hajzla doma spolu s dalšími vloupačkami.¨
    čekám ted na soud- po 2 letech!!!!!!!!!!
    polda mi řekl že už tu bandu jednou měly ale soudce je pustil- vždyt jemu rádio z auta neukradly a nevyrvaly dveře ,no ne?????? tak co by se staral. ale když chytíš zloděje při akci a dáš mu pár do držky tak más jít za to sedět???
    k*urva kde to jsme????

• Sonny
    Vilis 1.8: Za týden poprosím správce aby tohle smazal (Radši)
  • Sonny
    Oki ale až po 22:00 hodině :D A nebude to nic pro slabší povahy... Ani nevěříte jakou mám radost a že to byly takové jelita...
  • Innocento
    Tak pak přidej nějaký foto - video z akce :-)
  • Sonny
    Diky, diky, diky za podporu. Už mám i bandu a v úterý mám sraz s tím tipkem co mi to řek a pojedu se první podívat kde bydlí :-D a pak to vypukne. Měl sem být soukromé očko :D
  • Feki
    Klidne pridam ruku k dilu...Nebylo by to poprvy..
  • Innocento
    2 Sonny : Úplně ti závidim ty pocity, který budeš mít, až ho budeš tlouct! :-)
  • Mertix
    Nemí to 300 km, přísaham, že bych se stavil !!!!
  • Sonny
    čaues lidi, tak už vím s 98% kdo to byl, čím jezdí a zítra budu vědět i kde bydlí :-) Nakontaktoval sem všechny co v tom tak trochu chodí a vyplatilo se. Nikdy jsem nebyl s nikým za zle takže to udělali nejspíš se závisti... Jinak jsou z vesnice ,,Staříč,, Takže jestli si bude chtít někdo kopnout tak mi dejte vědět. Chtěl bych vidět jeho pohled kdyby k němu přijelo tak 10coupat a každý vystoupil s pořádnou tyčkou. Ale to radši né aby si nás pak nenašel, pač takym fetkám je to jedno. Asi ho s bandou zavezu do lesa a tam mu naženu nehezký strach... Jinak mě uvidíte večer ve zprávách v poutech za ubližení na zdraví :-)
  • Ostravak
    Najít a ve sklepě je pověsit za koule do průvanu :-)
  • Luxor
    uprimnou soustrast s interierem sonny...
  • JP
    Bože, Dělnická strana... to je podle programu (jestli se dá ta snůška naivních bludů považovat za program) něco jako KSČM, co chce navíc vyvraždit cikány. Doufám, že se nepřehrabou přes 5% hranici, to už tam snad radši uvidim i toho Jyrku...
  • JP
    Já dneska na parkovišti u hypermarketu koukal na MB C-klasse, kterej byl celej obtáhnutej klíčem... Asi půl hodiny se ve mě vařila krev při představě, že se to objeví na právě vyleštěný Alfě, kterou jsem postavil vedle. Nejhorší je ta bezmoc, já vidět jak tohle někdo dělá i cizímu autu, tak mi rupne v kouli...
  • ales
    já razím cestu ať jsou drogy zadarmo a ty šmejdi ať se ufetujou k smrti,čím dříve tím lépe,pořád dáváme statisíce na prevenci proti drogám a výsledek....na hovno !!!!!
  • Ravic inesperto
    sakra...na cizi auta a zensky se proste nesaha to je jasny
  • JardaITC
    takovýhle dementy nakopat do ksichtu a rozmlátit je, aby si pamatovali co se stane, když někomu budou sahat na auto.

Jinak ještě když jsem měl uno, tak bylo vykradený co čtvrt roku a jednou my nějakej zmrd ohnul celý dveře, ale nedostal se tam.

Po coupe se my zase prošlo nějaký dítě, ráno jsem po střeše haubně a předním skle objevil bahnitý dětský stopy od bot. Naštěstí nic nebylo promáčknutý, ale jen špinavý.
  • Motyl
    Já měl auto čtrnáct dní a někdo mě do něj nacouval na parkovišti. Promáčklá kapota, nárazník, ulomený airbox. Měsíc na to rozflákané zrcátko. Čekám co to bude dál.
  • Britka
    a já se tu vztekala,když mi ukopli zrcátko a sjeli klíčem kapotu...ale tohle musí hoooodně mrzet vid sonny?to snad není pravda,ruce bych jim zlámala...doufám,že je chytí hazli!!!
  • Aljaška
    Sonny je mě to moc líto. Čuráci zjebaní.
  • Edrig
    Sonny.Věřím,že je to na mrtvici.Ale nemyslím,že by se tam vrátil hned druhý den.A i když,tak ty "zbraně"které uvádíš Ti budou k ničemu-uteče.Chce to jinou volbu.
  • Sonny
    Tak jsem spal dneska v autě pač tam nemám okno. A čekal jsem jestli se ti zmrdi ještě vráti, pepřák v kapse a ocelovou tyč v ruce. A nic :-( Ale já si je najdu :o) A to poteče krev! Nejhorší je že vedle mě stála Felicie a new rádio i s tatrankou a toho si ani nevšimli. Šli prostě asi na jisto, pač to bylo DVD a tatranka byla schovaná v kaslíku. Druhá věc je že mi z rádia nemuseli udělat rozmačkanou krabičku. A pozitivum je že jsem sehnal aspoň new okno.
  • Thor
    Já na volby peču, ale tady je článek k zamyšlení.
    http://volby.delnickelisty.cz/jak-celit-krizi
  • Dr.Ravic
    nocarret: v podstate souhlas, ale je tam spusta ALE...
    tzn. ze to budem resit az nad panackem v Trebici... a nebo čert vem politiku, dáme si panáka i bez toho, ne?:-)
  • Feki
    To snad neni ani mozny ne?To si snad vybiraj jen kupatka ne?Nereknu kdyz se do miho auta pusti profik kerej to udela na zakazku a ani to neodre,ale krast auto za kilo se nikomu nevyplati.Pak prijdou zmasteny v*mrdi kery si chtej lehko privydelat a nebo si vybit zlost a to je nejhorsi.Lituju kazdyho komu se tohle stane a preju SMRT tem co to delaji ale ono na ne jednou dojde,a to se pak jejich xichty promeni v hromadu sr*cek!nachytat ho,zlomim o nej telescop a rozslapu mu hlavu,taky bych dostal jen podminku..
  • Syky
    SMRT SMRT SMRT SMRT
  • Sonny
    Už nepíšu místo ale jsem +- z ostravy. A dík za podporu, sem nečekal. Nejhorší je když to člověk šperkuje s láskou a je u každého povoleného či dotáhlého šroubku. Dneska byl perný den... :-( A řeknu vám že takový pohled v 5ráno nepřeju nikomu.
  • nocarret
    to bylo na mannyho...jen jsem hodil polínko do táboráčku .-)
  • nocarret
    no máš recht, je to o celkovým stavu společnosti
  • manny
    to bych rád věděl jakou volit stranu abych se nemusel bát, že mi někdo cihlou rozfláká auto a čmajzne rádio...se vší úctou tohle podle mě s vobama moc společnýho nemá...
  • nocarret
    není na výběr....ale určitě to dám radši ODS než tomu kokotovi
  • RAdE
    K tomu neni co dodat, takove kurvy proste vsechny nahazet na jednu velkou hromadu a nechat usmazit...fakt mi te je lito, ale verim, ze to zase vymazlis a bude to ok.
  • Innocento
    Tak, tak...
  • JohnyXX
    Dr. Ravic přesně tak naši politici se stejně staraj jen vo koryta a na lidi se...
  • Dr.Ravic
    nocarret: :-) nabízí se otázka KOHO?
  • nocarret
    každej má plno keců jak to tu stojí za hovno ale když se mladejch zeptám jestli jdou volit tak mi řeknou že je to nezajímá tak potom se nelze divit že se tu děje to co se děje
  • Mertix
    jojo, to se děje jenom v Praze, jinde ne:))))lol.
  • Innocento
    Nejhorší je ta bezmoc. Co jinýho čekat ve státě, kde se vrazi a vrazi-vožralové dočkají kolem 3-7 let trestu nebo svobody a zloději, kteří okradou stát, dostanou 10let. Jediná cesta je si to fakt vyřídit sám. Já ho nechal nedávno pláchnout. Sice nic neproved, ale nadrženě čekám, až se vrátí!
  • Soukros
    Ty odkud jsi? Kde žijí takový lidi v Praze, že jo.
  • Hýblajs
    je to svinstvo jsou to paka
  • von Raven
    fetky nebo neprizpusobiva verbez. umlatit takove kurwy co to delaji kamenem na namesti.
  • ZdenysM.L.
    Svině !!!!!!!!!!Dneska jsem otvíral mechošovi kapotu a volal kámoš jak jsem se otočil a neviděl na auto tak ten tupec chtěl zavřít kapotu bez vycvaknutí pojistky a ohnul mi celou tu pístnici.Bože bych vraždil.
  • Sonny
    Tak Vám chci ukázat jak se dnes vykrádají auta. Nevytáhli rádio tak mi aspoň zničili 2 měsíce starý interiér.A nejhorší je že jsou na kamerách a přijeli ho zničit asi něco málo přes 5x v autě. Moje new heslo: Chytit, zastřelit a zakopat a spálit všechno v okruhu 100m. Až ho chytnu tak mě uvidíte večer ve zprávách