Po zime 2008

• Koty
    Tak a tady můj šmoulík
  • Aljaška
    :-) joo to znám:-) mě čeká nová muzika a trošku zkrášlit motor:-)
  • Simarik
    njn ale nemůžu si pomoct. čekám na stříšku a předek. pak bude následovat výměna prahů a možná kol :o)
  • BigBen3
    To je voňka, až to smrdí:-) Vážně moc pěkný. A ty Simariku neser, víš moc dobře, že máš pěkný auto. Nech to na pokoji a na předělávání se už vyser, ať tp nemáš přehnaný. čeho moc toho moc. Takhle je to naparfemovaný, jak to má být. A ten zvuk uááááááááááááááá
  • Simarik
    kua to budu dlouho ladit než vás doženu :o)
  • DAVE20VT
    Ani jedno, jsou to HELLY model 2008... Ale byl s nima velkej problem protoze nejsou jak mate vetsina z Vas maji asi o 2 cm vetsi prumer takze ty kruhy co je drzi jsou delany na zakazku a jsou z laminatu... Kdybych to vedel ze si blbec kupuju takhle velky.., ale nekonec jsem moc spokojenej a hlavne je co vim mam jedinej z CR:o) Ono to na foto neni moc videt ale kdyz normalne sviti, tak sviti vsechny ctyri kruhy a kdyz brzdim tak taky sviti vsechny ctyri a k tomu se jasneji rozzari pulkruhy taky vsechny ctyri.., fakt je to pecka:)) Takze ferry zadny klasiky..,ani ty co ma aliaska:o)
  • Soukros
    Já bych řekl Helly co má Aljaška ne?
  • Dr.Ravic
    čau Dave-e, coupé máš krásný, ale to už jsem sem někdy psal:-)
    zajímalo by mě co to máš za zadní světla... na fotkách mě moc nebraly, ale naživo vypadaj vážně moooc dobře...
  • Feki
    Souhlas,cernej tahokov,maximalne tahokov v barve kol..Ale kuciiii,to je kaaaara ze se snad pls**u!:D Very,very nice work!Respect!
  • Aljaška
    plech néé,černý tahokov bo tu plastovou mřížku:-)
    Dave pěknýýýý, už dlouho jsem coupé neviděla naživo, tak doufám, že to brzy napravíš:-)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak nerezovy listisky to by bylo myslim vkusnejsi.
  • von Raven
    no je no ale zase zirajici dira kazi dojem, spon cerny :D
  • HARIBO
    Jj,.paradni to bude,..
  • Innocento
    Loňská zima byla úrodná :-) Nááádhera!
  • von Raven
    luxusni, jen mi tam chybi tahokov vpredu i vzadu
  • DAVE20VT
    Prosimvas chtel bych opravit svuj prvni prispevek: NE Kotymu, ale Kejlisovi.., maly preklep...
  • DAVE20VT
    HARIBO: Budou diodovy vcetne diodovych mlhovek a karbonovou mrizkou.
    THETIMO: Nezapomel jsem, na sraze to bude tve:)

VSEM: Dekuji, necekal jsem takovy ohlas:o)
  • HARIBO
    Kde to ma blikny?
  • Syky
    luxusni faro!
  • Soukros
    Kurva to je nádhera!!!
  • TOM
    ano souhlasím chceme vice fotek :D
  • Soukros
    Dle mě jedno z nejhezčích Coupe
  • Koty
    fakt pecka do konce týdne dodám svoje foto :-)
  • TOM
    exelentní kousek fakt pecka
  • Missicka
    Je to móóóc krásné!!! ;o)
  • Brano20VT
    Super Coupe Super Fiat
  • nocarret
    hezkej baworak!
  • Carlos 20vt
    Nádhera!!Máš to pěkné.
  • DAVE20VT
    Ahoj lidi, tak po dlouhe a utrpne zime jsem dal konecne dohromady sveho mazla a rad bych se s nim pochlubil..., snazil jsem se jit cestou nejmensiho odporu tak doufam ze budu konkurovat Aliasce po strance vzhledove tak Kotymu a spol po strance vykonove.

Vzhledove k tom nemusim nic dodavat, to je videt na fotkach v mem profilu a vykonove: Kompletne nove sani o prumeru 65mm od turba az po klapku, HKS ventil, intercooler, samco spojky. Chip, upravene tlaky turba 1,7 overboost 1,9 - s tim byl nejvetsi problem protoze se mi pri plnym knedlu rozpojilo sani:)) Jinak nerez vyfuk od turba az po koncovku (pouze roura prumer 63,5), koncovka z Ameriky primo do vykonu 300koni. Pripadne dotazy zodpovim.

Doufam ze se bude libit:o)