GPS navigace

• Mertix
    BADBOY3 pracuju v electro worldu, ale ok by Ti mělo nějak vyjít vstříct, neni to normalni, si zakaznik... nebo to vzít přez odborníka a udělat jim tam dusno a něco vysoudit...nebo jít osobně do servisu a udělat dusno jim, to je nejlepší varianta, a musej tě tam vzít...
  • von Raven
    nic mi to nerika a blbe se k tomu neco hleda... tady je naka mapa evropy ale jestli jde nevim http://thepiratebay.org/torrent/3918052/ViaMicheli n_Europe_ jinak by to melo pouzivat mapy navteq mozna stejne jako iGO8.3
  • Mertix
    http://www.palmpc.cz/tomtom-one-v-3-2/#utm_medium=zbozi&utm_source=seznam
    lepší 2 připlatit a budeš mít mnohem víc...
  • ZdenysM.L.
    Kámoš to koupil a leží v tom už celý večer.Jde o to tam nahrát češtinu a víc map.Poradí někdo?Za ty prachy se snad naučí i žabobroutsky:-)))
  • Mertix
    ZdenysM.L.to je mazec, a mluví to aspon česky?
  • ZdenysM.L.
    A co navigace Via Michelin x-930 .Vůbec se v tom nevyznám.Můžu ji mít za 629kč přímo z krámu se zárukou.Dneska jsem si to prohlížel mapy jen CZ a PL a má to i slot na kartu.Menu ve francouštině.Co Vy na to?
  • Mertix
    ok, nebudu se vtírat, jen to prostě vym, tak poradim, tomtom je lepší, znalec potvrdí...a Tomtom one... se vyraběj pořád nový...ted momentalně mame tomtom1v4...
  • von Raven
    neni zac Gooddeath uvidis ze na pna je lepsi to miomap a pokud nefrci mapa tu najdes na tu kterou verzi si nainstaloval... http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo6.html pokud mapu vubec nevidis ani v infu o licenci a mapach tak je v blbem adresari nebo blba verze, pokud ji vidis s klickem je blba licence ale to uz znas z dopoledne :D
    cica je dobry :) ale furt mele "solis to moc rychle" ja pouzivam juru jako spravny ostravak :D
  • von Raven
    tak tak porad doporucuju cokoliv od mia :) na navi jednoduche a pritom funkcni MIOMAP na pda je lepsi IGO ale ve vysledku je to jeden autor, jen moznosti jinyhc skinu udelaji ruzne moznosti na obrazovce ale musim rict ze miomap je hodne jednoduchy a pritom mam vsecko co je treba, igo ma uplne to same plus par blbinek navic, ktere stejne neaktivuju :)
  • Mertix
    BADBOY3-to přesně má, de i nastavit čas, kdy tam chceš dojet...
  • Mertix
    Gooddeath jak říkam, mam Tomtoma a nejvíc bez problemu, navadí i na souřadnice...
  • Mertix
    mio c2250 sme u nas měli v akci za 2000, prodavali se jak rohliky, a problemy s nima nejsou, a ještě to někdo prodá dál dráž:)mazec
  • von Raven
    mio aktualizuje i 3x rocne mapy (navteq pro igo8.3, teleatlas igo a miomap) jsou slusni a v porovnani s tomtom maji lepsi pokryti cr ale tomtom mel zase myslim lip ocislovane velke mesta... no to je fuk... hlavni je dojet na misto presne.. mio pouziva vypocty tras jako nejkratsi, nejrychlejsi, ekonomicka, easy a dalsi. prepnuti chodec, auto, bus, tir... volby ruznych typu silnic a spoustu dalsiho v kazde verzi od nejlevnejsich pocinaje, ale hlavni je ze kazda umi zadat souradnice GPS. Takze pokud jen potrebujes obcas dojet nekam tak zybtecne kupovat neco draheho s funkcema ktere ma tvoje autoradio :)
    obyc C250 http://www.aukro.cz/item629294242_navi_mio_c_250.h tml mala, slusna vydrz baterky dojel sem s tim az do danska na metr presne :)
    na miu je super ze se lehce dostanes do softu a muzes menit co potrebujes. Od vzhledu pres funkce az na mapy
  • von Raven
    zalezi co potrebujes. pokud staci presne dojet tak si najdi jednoduchou Mio C250 a dodam soft a muzes si dat mapy z letosniho roku od norska po egypt a portugalsko az hong kong. nema to TMC a bluetooth. cena do 2000 kdyz s epovede na aukru
    ja osobne sem tohle mel a komu sme to doporucil a stacily mu levnejsi tak byl spokojeny. ted jsem si koupil e-ten x650. nic moc tuctove pda ale zase zmena firmware a windowsu a paradne fachci telefon, wi-fi i navigace s IGO, cena na aukru do 6000 i s postovnym za novy kus, pokud nechces tahat nekolik kramu
    pokud jde o jeste lepsi pda tak asi htc hd (ma dost ramky ale neumi ji vyuzit :)
  • von Raven
    porad stojim za miomap nebo igo az pak tomtom, nejdulezitejsi je, ale aby to umelo zadavat polohu i podle souradnic pac kdejaka dedina jeste nema treba nazvy ulic natoz cisla popisne. tak najdes na mapy cz a tuhle souradnici zadas do navigace a ses spresnosti 2-3m na miste. mapy cz taky pouzivaji navteq to pouziva igo nebo teleatlas to pouziva taky :D
  • Mertix
    BADBOY3 máš pravo na proplacení nejlevnější dopravy tam-busem:)
    vyplacení musí povolit servis-vystaví dobropis, a dle nalady se pučujou maximalne mobily...
  • Mertix
    BADBOY3 si měl říct, že máš LG!!!NEKUPOVAT NIC OD LG!!!mrdky to sou, od mobilu až po televize, je jich fakt hromada na reklamace....seru se s tim nejdýl ze všech značek.ted asi někdo bude oponovat, že má LG a v poho, ale je asi jasný, že 100% jejich výrobků nemůže být kazový...jen tak 80%:)))hold je to pech, i ten servis kolikrat napíše zavada neshledana, a přezto to opravěj...
  • Mertix
    BADBOY3 po 3. stejných nebo 4. ruznych vadach uznaných servicem mas pravo na vraceni penez.v tom krame za to nemužou, sou jen prostředníci, tak na ně neřvi:)co napíše service, tak s tim nejde nic udelat, jedine poslat znovu, a nebo si tam zajet osobně,přímo do servisu...a pošli sms, co ti to dela a co ne, zitra napisu, co s tim:)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    jak je na tom třeba můj Nokia 6110 navigátor proti těm velkým navigacím co tu o nich píšete? Já jsem s ní velmi spokojený,ale je fakt že to používám málo a tak jsem asi neměl možnost jí dát pořádnej kotel aby se projevila?
  • Mertix
    jinak pak napiš na 720558668, zjistim, co potřebuješ.mizim
  • Mertix
    BADBOY3 v jakym?jaký?maj na to 30dní, pak ti maj vratit prachy, nebo nový kus...
  • ZdenysM.L.
    Metrix: to musí být někdy pěknej vopruz , né?Hádat se s lidma.
  • Mertix
    BADBOY3 neni problem, delam v electro worldu reklamace...napiš mi zítra sms a na vše odpovim:)
  • Mertix
    joo, ja bych doporučil tomtoma, nejen že ho mam, za 2500 tomtom 1, uplne stačí, ještě nezklamal, a tomtomi narozdíl od Mia a dreim go nebo jak to je se skoro nevysravaj, delam v tom, takže vim, jaky značky se nejvíc serou:)
  • Syky
    GPS: Gde Pica Su
  • Andel_Jirka
    TomTom GO 720.
  • von Raven
    rozhodne chtej neco co umi miomap nebo igo. tihle maji nejlepsi pokryti cr a docela cele evropy. navic muzes menit soft, skiny, hlasy, mapy. funguje na pda i pna, ukazuje rychlosti, nadmorskou vysku, vzdaenost do cile, ke zmene a dalsi a tohle umi kazdy kram.
    na aukru sezenes obycejen MIO C250 i do 2000,- a ja mam na tohle softik co z toho udela uplne jinou navigaci a muzes si aktualizovat mapy zadara :)
    druha slusna je tomtom zbytek sou bud predrazene nebo se temhle dvema nevyrovnaji
  • Janinka 2.0.16VT
    Já mám Tom Tom taky cca za 5000 kč a zatím skvělá
  • Edrig
    Tak jsem jezdil a jezdil po jednom městě a hledal Nerudovu ul.Nakonec jsem raději s větším úspěchem pokračoval pěšky.Takže se ptám-kdo mi doporučí nějakou navigaci GPS,která může novelizovat mapy,má obstojné parametry a není finančně příliš náročná,protože až tak moc často ji potřebovat nebudu.Díky za informace.