je lepší Itali nebo Chorvatsko

• von Raven
    nekdo ma plavky s kozesinkou nekdo ma svuj vlastni kozisek co :))
    ne luxi jak sem videl ty meduzy tak sem jen po nich hazel kaminky
  • Aljaška
    on měl plavky s kožešinkou:-) aby mu neumrznul poklad:-D
  • Luxor
    2 v.r.: Ses koupal v bunde? :-)))
  • ROSSI 20VT Plus
    ale co to jsou za blbosti, v každé zemi je co k vidění, každá má svou kulturu, historii a přírodu. Jak jsem psal, např. na sicílii mě neuvěřitelně překvapila bezpečnost, v palermu jsem ani nezamykal kolo! A to, že je tam bordel? No a? To patří k tomu. Ano, přiznávám, třeba polsko mě moc neuchvátilo a ano, itálii mám moc rád.
  • Aljaška
    V Itálii se víc krade, jinak je to nastejno, Jen je v Itálii víc písku, v Chotrvatsku šutry, s Chorvatama si víc pokecáš:-)
  • von Raven
    z plaze mam tu spodni :)) ale to byla pulka kvetna minuly rok to byla este kosa a v zatokach hejna meduz
  • Luxor
    no ja byl v Dansku vickrat (vzdy cca 10dni) v rozmezi Srpen-Zari a ze by se v mori dalo koupat... Casto tam chcalo, more ledovy jak nanuk... ani mistni se nekoupali... Mas nejaky fotky z plaze abych uveril? :-)
  • von Raven
    cisto pekne :) ale jak kde no po pravde.. treba Fredericia super ciste, Kolding multi kulti burdel jak v rumunsku
  • von Raven
    Luxor tak to bys cumel, je to sever ale sneha tam maji min jak tu, nerikal sem norsko tam by jezdil na sobu celorocne ale dansko je super, jen hotel kde sem byl stal asi 2700 na noc :)) a to byl takovy rek bych normalni zadna exclusive :)
    jinak od kvetna uz sou skoro bile noci, slunko zapada tak kolem 11 vecer, pres prazdniny snad ani nezapadne :D more ciste
  • Luxor
    v.r.: Tam se asi hodně vykoupe pokud není otužilec :-)
  • von Raven
    jed spis na cisty sever Dansko k mori nebo aspon zapad Nemecka, tam se mi libilo nejvic, spindiry z jihu za moc nestoji
  • Mertix
    moc díky všem:)
  • ROSSI 20VT Plus
    jestli se chceš jen válet u moře, chlastat a vymetat diskotéky, tak je to fuk do které přímořské země pojedeš, pokud tě zajímají přírodní krásy, architektura a lidi, je to taky jedno, jestli i nebo hr. V obou zemích si najdeš své. Každopádně, pokud tě zajímá to druhé, nebo něco alternativnějšího, je dobré vyhnout se profláklým letoviskům, které nemají s atmosférou té které země samosebou nic spolešného, akorát tě tam oškubou. Já byl loni skoro 3týdny na sicílii, kterou jsem dal celou na kole, včera jsem se vrátil z Milána a okolních jezer, no a za měsíc jedu pojezdit na kole Toskánsko. Všude bylo moc pěkně a hlavně to bylo velmi poučné, zejména sicílie, kde jsem se nebál ani o kolo, ani o sebe. Moc skvělí lidi, daleko lepší než doma, bohužel. Toť má zkušenost. Snad se bude hodit.
  • RAdE
    JJ v Itali vecer super, na jihu dole i more super, ale bacha na curaky mafiany, nebo prijdes s trochou smuly i o trenky .-)
  • Honza
    itálie - když na sever, tak směr k francii, jinak pod úrovní říma to je pak trochu jedno.. v chorvatsku nebejt bandy kámošů a doslova pobytu kam dojedeš tam se vyspíš nuda
  • nocarret
    já jezdím zásadně do Itálie a to i víckrát za sezonu, moe sice slabší ale ta atmiosfera a lidi kolem se neda s Chorvatskou nudou vubec srovnat
  • Mertix
    V červnu někam chceme, kam je to lepší podle vašich zkušeností?