tak jsem na to vlítl- nástřik střed. panelu

• Abyss
    Ja to mam pekne odstranene od tej gumy je to sice leskle ale su tam skrabnce. Cele poobedie som sa dnes stym sral. Panel dole, kovova lista budikov dole, stredny tunel dole a vsetko nalakovat. Len s popolnikom sa trapim. Drzi ho ta vystuha kovova co na neho tlaci. Ale nemam gola kluce take male aby som to odsruboval lebo aj tie dvierka chcem tak nalakovat. Dufam ze to bude vyzerat dobre ;-)
  • sebo 1.8 16V
    a ten slogan tak sem do toho vlítl sedí:)
    Abbys
    ja to mam všetko v čiernom aj ten plast kde je ručná aj panel aj popolník
  • Feki
    Nejlepsi tema - Tlama to tenkrat zabil..:)
    ...prominte za OT :)
  • Abyss
    Troska chcem ozivit tuto temu... Ma niekto nalakovany stredovy tunel u rucnej brzdy? Idealne nejake foto kde to vidno vsetko pokope tj. stredovy panel kurenia + tunel vo farbe karoserie. Oplati sa lakovat aj tie dvierka na popolniku?? Dikes vopred
  • Tlama
    já taky ne...sem se mohl zasmát s vámi -)
  • Mertix
    sem to nestih, škoda:)
  • RAdE
    Heh metud, bud nechapu tvoji legraci, nebo si trochu prebral na slunicku ne? .-)
  • Janinka 2.0.16VT
    NO NA TOHLE BYCH SI SAMA NETROUFLA ,ALE VÝSLEDEK SKVĚLÝ.
  • Tlama
    jinak pro info...ted už jsem se s tím nes...l, špachtlí jsem odrbal tu pojebanou gumu -), omyl ředidlem, obrousil zbytky 150 smirkem, plnič a barva...hotovo za hodinu a půl
  • Janinka 2.0.16VT
    krása
  • Tlama
    hotovo -)
  • Jarda "roger"
    Hele když takhle "vyčistíš" i přístrojovku a tunel kolem řadičky, tak ti to bude ladit a můžeš tvrdit, že přesně takhle jsi to chtěl 8-)
  • LuboBN
    Tlama - Nič si z toho nerob, to sa stáva. Aspoň si sa snažil. Nič nepokazí len ten, kto nič nerobí...
  • von Raven
    redidlo se neosvadcino nu coz na pristim kuse bych zkusil plamenomet :D guma nema rada ani teplo :D mozna do tretice podchladit dusikem kdyby teplo nepomahalo
  • Feki
    Tyve husty..Delate to na zakazku nekdo?Za kolik?:DDD
    Neee je to spis smutny to takle videt..Skoda no..
  • BigBen3
    ty vole, tak tohle téma je sranda:-)
  • Tlama
    Lutor - tys mi tu chyběl -)))
  • Lutor
    ty Tlamo :-) umíram smíchy, ještě se valím v křečích, co tě to napadlo - hodit tam drť z netopýra, kuži z hada a odvar z ropuchy, tak jsi si mohl vyčarovat rovnou nové coupé
  • von Raven
    to este prodas :D
  • Jelo
    první krůčky každého objevitele jsou těžké. Ty první obrázky fakt vypadali že to bude gut. Ale přijít druhej den na dvorek a najít jen loužičku je smutnýýý. :))
  • Aljaška
    Tak tomu říkám tjůůůning:-) Sorry, je mě tě na jedné straně Tlamičkolíto, ale na druhé se musím smát, nelze jinak:-)
  • Mertix
    oprava:)
    já to věděl, v práci jsme v ředidle rozpouštěli polystiren, a pak sem ho nalil do kelímku, aby to ztvrdlo...přes den, a ty 2 mobyly a kámoše novej za12tis to odsraly:)
  • Tlama
    si dělejte prdel volové -))) i když co se dá dělat zas taková tragédie to není -)))
  • POL 20VT
    ajaj :), no naštěstí to není drahý, škoda,jinak je to docela známá záležitost že ředidlo rozpouští plasty..
  • Tlama
    sem se málem ráno posral smíchy... vono to rozleptalo i tu vaničku do které jsem to ponořil- sem to zkopl ze skály a v pátek jedu k Patrikovy....dáme tam malej srázek?? budu tam okolo 10-11 dopoledne -))
  • Tlama
    up
  • Tlama
    Zdenys kua tohle sem si měl přečíst ještě včera večer-))))

jinak jak asi mnozí čekali-D- zde je ranní výsledek
  • ZdenysM.L.
    Nitro ředidlo narušuje plasty.Tak ti držím palce at ti ten rámeček z plastu vydrží aspon do rána:-))
  • minco
    teda tlamo ty mas nervy, doufam ze tam rano najdes alespon tu pogumovanou sra*ku.

a jeden vtip:

dědo nevidel si v kuchyni na stole tabletku s napisem LSD??
    ´´ser na tabletku, ale videl si toho draka v kuchyni¨???

to na margo toho dívání zvrchu dolů.
  • Majkl
    Tady se ty barvy řešili http://fiatcoupe.cz/forum/bazar/2377-bily-interier / ...ale asi bysme to tu neměli zasírat :-D přecijen původní téma bylo trošku jiné
  • Majkl
    ok, fotky přihodim. Dnes jsem ještě nastříkal hliníkový koberce zlatou barvou, tak zítra nafotim interiér. Ale fotim jen mobilem, takže ty barvy na fotkách nejsou zrovna dokonalý
  • Mertix
    neví někdo, kolik je barev sedaček v kuži?
  • Luis
    majkl - ty máš kupaso v červené kůži jo? to je origo? jsem ještě neviděl, hodil bys nějaký fotky?... ddiki :-)
  • Majkl
    Luis :-DDD
  • Luis
    tlamo - musíš si nad to sednout a pořád se na to dívat zvrhcu dolů...
    za chvíli se ti budou zdát věci... :-D
  • Janinka 2.0.16VT
    Aha ,no také jsem zvědavá na výsledek ,také bych to potřebovala .Doufám ,že pokud výsledek bude kladný ,tak to dáš do rad a návodů.
  • Tlama
    ředidlo klasika...C6000
  • Tlama
    sem zvědav jestli ráno....až to vytáhnu tam zbude aspon ten plast -)
  • Janinka 2.0.16VT
    Ahoj.A jaké to máš ředidlo?
  • Tlama
    vrchní vrstva se krásně odmočila....pak už to nějak nešlo a nechce se mi to drbat tak jsem našel hlubší nádobu a celé to ponořil
  • Tlama
    asi po 1 minutě
  • Tlama
    tak budu sem dávat postup prací a jak to jde či nejde, začal jsem pokusem s odstranění pogumování v lázni s ředidlem