-
22:24:04 29.4.2009
zasrané stromy, všechno vykácet a vybetonovat !!! Holt je to příroda a buďme za ní rádi, že ještě jakštakš funguje. Trošku nadhled to chce :-)
-
06:24:50 29.4.2009
já mám plachtu pro tyto případy ale protože sem mu včera ještě pár vrstev přidal při broušení brzd tak to umeju asi až v pátek :-)
-
22:56:37 28.4.2009
Ale z auta do deště (Mazda 6) to vždycky jen ostříkám hadicí, maximálně to pak podle nálady dosušim a je to pryč... Když je na tom laku dobrá vrstva vosku, tak to neni problém dostat dolu:))
-
22:49:53 28.4.2009
Jo jo, včera jsem kvůli tomu myl Alfu a než jsem jí dosušil švédskou utěrkou, tak byla kapota z pohledu řidiče zase nažloutlá. Ale když je to vyleštěný, tak stačí tak 140 - 160km/h a slítá to všechno. Udrží se to jenom na zadku, odkud to v garáži setřu hadrem.
-
21:34:26 28.4.2009
Feki, čim to meješ, já to umyl autošamponem s voskem, pak leštěnkou a teď mi stačí to každej den to přetáhnout suchym hadrem. Sice to tam mam za dvě hoďky znovu, ale nelepí se mi to :-)
-
21:27:24 28.4.2009
ja mel žlutý firemní a to bylo v pohodě ale i na mem světlém to bylo strašny a vím jak mi ukazoval auto Syky ... to bylo jak tabule a mohli jsme malovat sprosté obrázky :-)
-
21:26:27 28.4.2009
Luis: ..mě povídej.. :o( Ani ho teď nevytahuju z garáže a jak vytáhnu, tak myju..
-
21:24:42 28.4.2009
pylu se nezbavíš... jedině žlutou káru a nejhorší jsou tmavý auta... na nich to jde vidět nejvíc..
-
20:07:54 28.4.2009
Gooddeath: Tyjo me to z toho auta ten pyl odstranilo! I s klacikama a listama - dik za tip:-D
Jinak co mam fotky v profilu - jsou sice z lonska, tam je to krasne videt - cely predni sklo zasrany.. na kapote prilepeny klaciky.. Ted je to o dost horsi:-(
-
18:32:03 28.4.2009
2 Gooddeath: Tyve zkusil jsem to a nejde mi to vyfotit-moc svetla...xD
2 Bigben3: Ja neim jesi mas tmavy auto ae vis docela me to s*re..Kdyby to opadalo,nerikam nic.Ale ze to nejde ani omejt a na sucho to skrabe lak tak to je humus.Nerikam ze mam lak za miliony ae nemusim vypadat jak nakej krovak o kterym se vsude rika,ze se o tu svou nestara..:(navic to lita dovnitr atd atd.Proste me to s*re no..
-
17:18:22 28.4.2009
Tak to je poslední věc, kterou bych skrz auto řešil
-
17:01:21 28.4.2009
jo to resim taky - v praci parkuju primo pod stromem, lepi to jak magor a nechce to dolu..
Ted jak fouka vitr, tak se mi na auto navic lepi vselijakej bordel, takze cestou domu vypadam jako nejaky greenpeace aktivista, kdyz mam pulku auta polepenou listama a bordelem..
Jak bude volno tak resim plachtu na auto a tu minutu prace rano si s tim dam.
-
15:27:22 28.4.2009
Nechci zahlcovat technicka temata takovou blbosti tak se ptam tady..Posledni 4dny me neuveritelne vytaci pyl!!!Mam cely auto od toho hnusnyho humusu zadelany a na ty tmavomodry je to hrozne videt!Kamos na me ze to vypada jako bych to rok nemyl pritom se snazim to kazdej den cistit..:(Zkousel jsem to suchym-na prd..rucnim mytim-taky nic moc..tak se ptam,jak s tim(krome garaze)zapasite vy?Missicko lotuju tu tvou novou cernou,i kdyz mas urco garaz..:(Neni nakej vosk bo neco aby se to na tom nedrzelo?
P.S.:Ani vitr ve 220km/h to nesfoukne,akorat zas pribydou na predku zviratka..:D