Brno okruh - sestrih ze 3 kamer (20vt vs M3,911turbo,Evo,GT-R,Ariel)

• DooM 20VTLE
    Jinak ted jsem mel docela problem s prehrivanim! Jak se ti drzi voda? Ja mel po 10 minutach skoro 100C. Pri predstave ze budu mit vetsi vykon tak se bez lepsiho chlazeni neobejdu! S 10W60 jsem mel pak pri volnobehu 1,5baru to zas tak hrozny neni. Ale i tak by to chtelo lip chladit vodu i olej a urcite i vetsi intercooler! To vubec neni sranda mit uz jen par koniku navic a co teprv turbokity na 400ps atp :)))
  • DooM 20VTLE
    David: a co ty jsis vylepsil pro tuto sezonu? Ja se tam budu urcite jezdit aspon divat s Liborem a spol.
  • DooM 20VTLE
    David: Me se po 10 minutach vypla hlavni kamera, takze moc udaju nemam. Odhadem 2:47. Ja uz ted konecne ten okruh znam a vim co si muzu v kazde zatacce dovolit. Ted to chce jen sklidnit ten muj agresivni styl. Ted sem mel chip a 1,3bar + 100oct Vervu a auto jelo uzasne a mam ted hlavne uplne nove rizeni. Tento rok bohuzel nebudou finance na jezdeni tak uvidim jestli se jeste projedu, ale pristi rok bych rad slicky a nejakeho toho konika navic a pak jim ukazu :)
  • Honza
    no na okruh podhustit tak na 1.6-1.7bar za studena a mělo by to bejt během 1-2 kol gut:) soudě toho co předvádělo obutí v sosnov..
  • DooM 20VTLE
    No ja vyjizdel vzdycky s moc vysokym tlakem. Ale tak ja jezdim dost agresivne :)
  • ales
    zřejmě problém tlaku nebo zvláštní jezdecký styl....
  • DooM 20VTLE
    Fulda Carat Extremo. Ale me tam kvici vsechny pneu i Kumho, Yokohamy. Tiche byli jenom Pirrellky :)
  • ales
    co to bylo za značku pneu ,kvičí to jako svině na porážce z toho by mě jeblo...
  • DooM 20VTLE
    Uz jsem to tady psal v jinych tematech Brno ma novy povrch a opravdu to pnematiky nijak vyrazne nezere. Myslim ze nejakou 20 minutovou jizdu jako jsem mel ja clovek resit nemusi. Ale delaji se na krajich pneu pekne obloucky... chce to pneu s pevnou bocnici.
  • DooM 20VTLE
    Sestrih z brnenskeho okruhu z volnych jizd. Sestrihano ze 3 kamer. Myslim ze celkem podarene zabery... souboj s Nissanem GT-R,Mitsu EVO,Arielem, 911turbo atp. Mam celkem agresivni styl jizdy takze je na co koukat :))))

Video: