Kde jsme koho potkali - Morava

• Missicka
    marcin: :o)))) ..já když vyjedu s Coupé, tak taky nikde nikdo a jinak ano. A to pak jen lituju, že taky nemám Coupé sebou.. :o)
  • marcin
    cafte,tak to zhrniem za posledne 3 dni,tak pred vcerom strieborne coupe rano od kuřima do brna,vcera cierne coupe v kuřime,a dnes cierne v lese smerom na ochoz a cervene smerom na kuřim od globusu,je aspon niekto odtial,ja ked idem na coupatku tak nikoho nestretnem ale ked na firemnej dodavke tak ste vsade:-))))))))))
  • Rodriquez
    John Di: To stříbrné může být Denisa, jezdí tam na školu... :-))
  • Missicka
    Pátek asi 10:30 Frenštát pod Radh. - stálo u prodejny náhradních dílů černé Coupé. Kdopak to byl??

Dnes odpoledne ve Val.Meziříčí na Benzině žluté Coupé..

Nějak se jich nám tady vyrojilo! :o)
  • Missicka
    ..
  • Missicka
    ..tak jsem se jela projet do Frenštátu a blízkém okolí a koho jsem nepotkala! Vínová turbínka - Mario..
  • Syky
    ja jsem dneska videl wolfmana jak se prohanel pred Brnem...:) jsem se vracel z Anglie a videl do protismeru :)
  • diagnóza 16VT
    Lachtan jak to myslis dobite? jenom ho míjím tak sem si ničeho nevšiml...
  • diagnóza 16VT
    zelené je tady z Třince, ale asi není v klubu
  • von Raven
    to zelene je nekde tam od Trince, pred rokem myslim byl na srazu s amadeusem, a zlute tu taky nekde popojizdi asi frydek.. jinak po ostrave jich taky par jezdi a doufam ze nekdy dostanu na sraz zase eddyho a vencu... maji stejnou barvu jak ja
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes v Chebu u Hypernovy středně šedá metalíza ale německé coupe LE.
  • Horajs
    to žluté z Bohumíná taky potkávám ale sem
    nechodí
  • Denis 1,9 JTD:(
    občas vídám v Bohumíně žluté coupé, někdo odsud?
  • diagnóza 16VT
    potkávám cestou z práce (Třinec-Karviná) tmavě zelený, kdyz jedu kupátkem tak se nikdy nepotkáme, vzdycky se potkáme jak jedu astrou, to je asi tím že astrou jezdím pomalu :)
  • von Raven
    boris ty jsi od hranic? jestli jedes pres bilovec tak mame stejnou cestu
  • Sonny
    A mně ještě nikdo nepotkal? Třeba Lachtan? :-D
  • Giallo 1,8
    9.4.09 Black Ink 2J6 4844 u Strongoldu za Billou v Brně Řečkovicích. Někdo odsud?
  • Sonny
    Si myslím že to teď bude přehlednější.