Dnes4

• Britka
    Simarik: jen se nevytahuj,že ti to fotí hezčeji :-) musím si to naštelovat,u mě ta červená na coupé vypadá nějak zašle...kdežto u tebe...
  • Dr.Ravic
    Honza:-)
    založím dnes 6, at můžem dnes 5 zamknout když se nechytlo...
  • Honza
    no chtělo by to zámek témat.. připadám si jak u tatarů..dnes 5 je založeno kousek vedle, ale do dnes 4 se stále přispívá..
  • Simarik
    Britka: jj sem peclivej a opatrnej, goodik jeste nema auti v cajku a ja ho setril celou cestu domů. PSSST sem si uzil dneska se svým když sem jel pro poslední věci do trebice :o)) ale ten výkon musim taky zvednout, to turbo je mazeec !
  • Simarik
    moje foto
  • manny
    to věřím :), jak se to jinak chová v praxi? chci říct, odpich bude asi parádní, ale jak je na tom náběh turba? je znát hodně doba než se roztočí?
  • Britka
    good.. : jooo to by bylo fajn,bych si aspon zase poslechla ten zvuk...jsem premlouvala Simarika at to ohreje a pak odpíchne,ale nechtel :-) vidíš...tak pečlivej je na tvoje auto...sakra,chtěla jsem slyšet...pssst psssst!!
  • manny
    to by bylo skvělý ;), tam se dá potkat takovejch aut, že člověk neví kam se má podívat dřív, asi jako dítě v cukrárně :)
  • Britka
    no každopádně tam určitě brzo zase pojedem..tak se zeptáme,jestli něco nepotřebuješ...lidi si maj pomáhat...no ne???? :o)
  • manny
    aha, no vidíš jakej jsem neznalec, ale i tak se mi fakt líbí - čistě funkční vylepšení auta,
    vůbec nic se neděje Britko, bylo by toho stejně fakt hodně (např. převodovka :)), dělal jsem si legraci...
  • Britka
    manny: no vidíš...mě nenapadlo se ani zeptat :-(
  • manny
    GOOD: jo ty podložky! říkal jsem si, že je tam ještě něco co se mi na tom líbí :)
    Britka: mlhovka je na výměnu, psal jsem Patrikovy, ale zatím nic, kdybych byl býval věděl že k němu pojedete řádně bych vás zneužil a poslal se seznamem na nákup :-D
  • Britka
    Gooddeath : by ses divil...prej slečny nic nevážej.... :o) třeba já vážím dost,pomalu stejně jako někteří chlapy ;o)
  • Britka
    Good...:zaprasený,nezaprasený...já chci ten tvůj zvuk..!!!
    Manny : no jasný...konečně :-) a co tvoje mlhovka?? plánujeme toho mnohem víc ted na coupé ;-) kája už pracuje,tak to už pujde :-)
  • manny
    no právě, přijde mi to, že je to možná až moc, ale když ten seriovej offroad se mi moc nelíbí, nehledě na náklony v zatáčkách...
  • manny
    áá Kája už má nový dveře, však bylo na čase :),
    Godde, smím vědět jaký tam máš pružiny (snížení), nebo jinak upravený podvozek?
  • Britka
    tady etě něco .... :o))
  • Britka
    Good... : s cizíma pánama do auta zásadně nesedám :o)) neee určitě bych se zase po dlouhé době ráda svezla ve 20VT (minule mě svezl kejlis,to bylo něco) ale Kája.Š (přítel) nechce jet :-( a nikdo ho nemůže přemluvit :-(
  • Britka
    Gooddeath: no jestli byl ten modrej tvůj,tak jo :-) nádhernej zvuk ;o))
  • Simarik
    Goode hlavně motoru, jinak doufám že se fšichni sejdeme v Třebíči ! já svojí fotečku vytáhnu do PC asi odpolko ;-)
  • Lenoš20VTLE
    a zase čumí
  • Britka
    Dnes jsme byli poprve v Coupelandu...poznali jsme další super lidi jako je Patrik,Simarik a jeho slečna,JP (píšu tě správně?) :o) a dva pejsany :-) Patriku děkujeme za dveře,konečně po půl roce jsme byli schopni pro ně přijet :-) no byl to coupé ráj :o) doufám,že brzy přijedeme zas ;-)
  • BigBen3
    Takovej faceliftovanej vojenskej vůz
  • Luis
    ta zelená je ale nechutná !!
  • Mertix
    http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/fiat/coupe/ 7173887 ten interier:) vidim po 1.
  • Innocento
    Tak když už jsme u těch úchyláren... :-)
  • Tlama
    něco na odreagování -Chlap vstoupí do ložnice s kozou v náručí, jeho žena leží
    na posteli a čte si knížku...
    Chlap povídá: "Koukej miláčku, toto je ta kráva, s kterou
    píchám, když máš ty krámy.."
    Žena mu odpovídá:
    "Kdybys nebyl takovej čurák, tak víš, že je to koza.."
    Chlap se usměje: "Kdybys nebyla taková píča, tak si
    všimneš, že se nebavim s tebou.."
  • Luis
    jet na kole proti větru je asi takovej vopruz jako pít teplý bílý víno
  • BigBen3
    Dneska to chce garáž!
  • Missicka
    Riky: Jakkoli.. Nebo tě přiberu, jen tady napiš kde.. ;o)
  • Missicka
    Riky: No tak to teda nevím, kde parkuješ a kde jezdíš.. Ale jako krade se všude! :o( Bohužel.. No a co ty?? Nechceš se ukázat zítra ve Frenu? Na Slovnaftu?
  • Missicka
    Vilis 1.8: No toby byl celkem extrém, cooo?? Ty vlasy.. :o))))) Poslouchej, co máš v plánu zítra? Nechceš dojet do Frenu? To máš kousek.. ;o)
  • Missicka
    Vilis 1.8: To je pěkné.. :o) No mě asi zřejmě dnes podobný chlapeček ukradl čepičky od ventilků! :o/ Jsem si už říkala, že je mám nějak dlouho! Hm.. Takže opravdu investovat do pěkných a dražších věcí, které lze jakkoli odstranit z auta se moc nevyplácí v dnešní době. A to s coupé jezdím minimálně a když už ho někde nechám a se k němu vracím, obvykle mi stojí vlasy na hlavě, protože je tam nějaké překvapení! :o(
  • Luis
    tak to ale v dnešní době je! ... někdy dobrý jindy na prd :-)
  • Missicka
    Tlama: :o))))))) ..skoro jako z dnešní doby! :o)))))
  • Tlama
    Pedofil potká malé děvčátko a povídá mu:
    Když tě budu moci pohladit dám ti cukřík !!!
    Když tě budu moci pohladit po stehně, dám ti nanuk !!!
    Když tě budu moci pohladit po zadečku, dám ti dort !!!
    Děvčátko se otočí a povídá: "Než se dostaneme k šoustání tak snad dostanu
    cukrovku !!
  • von Raven
    heh :)no meli sme jen pulhodku a ona jezdi feldou takze sem po meste jezdil jen 1-2-1 a tak :) trojku doplna fakt nechtela :D a pytliky vsecky netknute :(
  • Innocento
    :-D
  • Innocento
    2 von Raven : Něco ve stylu Taxi, taxi? Naplnila na konci pytlík? :-)
  • von Raven
    dneska sem vezl predsedkyni maturitni komise :) minuly rok sem vezl jeji kolegyni a tak at si nezavidi :)
  • RAdE
    Super diky ! .-)
  • RAdE
    Dobros, neco malo nekde o tom poctu, nebo se pak jeste zeptam tady na zkusenosti ostatnich.Nasetrim a pak bych te teda poprosil, jestli by bylo mozne to sehnat.
  • RAdE
    Tak jsem ted zjistoval, jestli by to vubec slo a jsem zapikanej.To ze to mam z ruky by nebyl problem, ale mam ted na kazdej vikend tolik veci,lidi a prace domluvene, ze bych si pripadal blbe odrict nekoho.Hold koupil jsem byt v blbej cas =) ale kdyby byla pak jina moznost, bud na jinej sraz nekde, nebo to poslat asi bych do toho sel, ta cena je super.Malej dotaz, kdyz se tam daj ty podlozky ma to krom toho, ze to vypada krasne nejaky negativni vliv pak?
  • RAdE
    Ale to je dobra kvalita sem nekde cetl ne?Muzes hodit link, kde si to sehnal?Ta cena se mi zda az moc pekna i se sroubama .-)
  • RAdE
    Jj na KN mam taky v nejbizsi dobe zalusk.Jinak ta cena za podlozky + srouby, to mas za vsechny 4?
  • RAdE
    Ahoj Goode, na kolik te vysly ty podlozky a filtr?
  • Mertix
    Gooddeath ja chci taky dárek:)
  • Simarik
    Fekin: fotky ještě nejsou, kdy bych je asi dělal ? v noci mi to mobil neveme a ráno sem tradičně nic neviděl :-))
  • Mertix
    http://www.novinky.cz/koktejl/170226-predstavitel- borata-zautocil-na-eminema-pristal-mu-zadkem-na-ob liceji.html
  • Aljaška
    Timoušíí a to jsi nemohl objednat i mě???Takový fusakle by se mě hodily.
  • Aljaška
    Fekouši v klidůůů, včera jsem ti aspoň třikrát psala, že já tu srandu beru:-)
    Jinak odešla jsem, páč už bylo u pc mrtvo. Copak ty už jsi nespal?? Malý děti maj spát po večerníčku:-)Já myslela, že už se ti zdá o Rumcajzovi:-))
  • Feki
    2 Simarik: No a kde mam fotky?:)Mail mas tak posilej uz se nemuzu dockat..;)
    2 Jorksirek: Ilush,dyt vis ze si delam pr...;) :DNa cizi auto bych v zivote nesahl,naopak,jsem snad i ochrance cizich..Kdyby nekdo zjistil ze mu nekdo konkretni ponicil autak,klidne bych se nabidl a sel bych mu nalozit..Mozna nevypadam,ale co nezvladnou ruce,zvladne zelezo no ne?:D Jinak me preci ber s rezervou..;)Copak vcera si usla u kompa?:D
  • Simarik
    Adam ho má v nabídce tak našetři a objednej :-), jinak čenich sem dodělal včera ve 22h
  • Aljaška
    Fekino kamarád nekamarád, dotkneš se mého auta a zabiju tě:-) Na to jsem fáákt háklivá:-) Tak si kup tvrdej papír a ten nárazník si poslepuj:-P
  • Feki
    Simaku,nerikej ze uz mas ten predek..?!To tam pojedu jedinej ja z vychodu origo ne?:D Ale pockej az Ilce sundam ten jeji naraznik..:DNemuzu ho nikde najit..:( Jinak ja jsem na trebic pripravenej furt..:)
  • Simarik
    Fekino, mám hotovo :-)
  • Aljaška
    nic neřeknu:-)
  • Feki
    Nene,objevili jsme aljasku!:D Tak Ilco,fofrem na icq a bude zpoved..:) Kurna ja ho chciiii:)
  • Innocento
    Koukám, že jsme objevili Ameriku... :-)
  • Aljaška
    Ten nárazník mám já:-)
  • Innocento
    Otevřenej pro FMIC, to je dobře, ne? :-)
  • Simarik
    je to nárazník Piuracing Design jesi to píšu správně. mě osobně moc nesedí, je moc otevřenej :-)
  • Innocento
    Takovej "jednoduchej" a taaaak pěknej
  • Feki
    2 Ferry: TYYYYVOE! Co je to za pr.naraznik na ty fotce..???Uplne jsem se zabouchl..Apeluju na vsechny co o tom narazniku neco vedi...Info PLS!
  • Innocento
    Ten přední nárazník se mi moc líbí...
  • manny
    pravda, nakonec jsem ¨rád¨, že to odnesla jen ta mlhovka, třeba mrížka je netknutá, nicméně je tu prostředí vůbec takový vadný...kupříkladu nedávno tady na tom samém parkovišti někdo objel klíčem kolem dokola jednoho passata (mylsím, že je to ten z fotek od Tima z vedlejšího tématu - hezký kola, snížený podvozek) a to dost nevybíravě...takže asi tak :(
  • Aljaška
    je mě to líto, ale je fakt, že auto dopadlo ještě dobře, není to tak dlouho, co sem dával někdo fotky coupéčka, pžes který nějakej čůů.... běhal. Haubna i sřecha prohnutá.
  • Hýblajs
    manny: citim s tebou lidi jsou .......
  • manny
    je to tak, nejhorší je, že člověk zprvu neví jestli má křičet nebo brečet, v okolí nikdo tak nezbívá než to uklidit a odlehčit se zase o pár tisícovek...
  • Feki
    Proc je na svete toliko idi*tskejch SR*CU!!!Takovejmhle zm*dum co se strasne nudej bych dal poradne rozp*cat prdel bandou cernochu...Ja rikam chytit ho,privazat do sklepa a kazdej den mu jit neco zlomit dokud si to neuvedomi a to ze je nekdo vozralej ho neomlouva..To auto za to nemuze a na auto se proste nesaha..
    P.S. CISTE MUJ NAZOR...
  • Syky
    smrt smrt smrt smrt
  • Coupe20VT PLUS :-D
    lidi jsou fakt zmrdi... bych tomu člověku ty hnáty rozdriftoval...
  • manny
    dnes ráno mě na autě čekalo nemilé překvapení...nějakej asi těžkej frajer mi rozflákal přední mlhovku - nechápu myšlení některých lidí, to si asi takhle jdou a řeknou si, nudím se tak něco rozmlátim a hele, auto...blbci
  • RAdE
    i tak se to da nazvat =)))
  • Dr.Ravic
    voe, to není kotátko, ale kuřecí kung-pao:-))))
  • RAdE
    Asi kotatko? =)
  • Innocento
    To znám. Já jsem na něco podobnýho kontroval, že jsem taky nemusel vyjet vůbec a souhlasně zakejval hlavou. To je na facky rovnou.
  • Mertix
    tak dnes jeli po hradecký 2 maníci firemnim autem...potkali na dalnici od vychru zpadlou ceduli, malou, najeli na ni a bouchl jim airbag...pak volali policajty, a ještě za to dostali 1000 pokutu...švestky jim na vše odpovídali, že ze zakona maj predvídat a přizpusobyt jízdu, že prej měli jet klidně 40...po dálnici, hm
  • Simarik
    ohledně cen je tu Timo nebo Brano.

ohledně samolepky si vedle. ty jsou Patrikovi a má je jen on :-) já je mám v podstatě od něho jako stálý zákazník !!
  • Feki
    2 Simarik: Nemohl bys mi prosimte vzit 2x tu malou samolepku fiatcoupedily.cz? Taky bych ji nekam fouk-litam po cely republike tak aspon udelam patrikoj mensi reklamku..;)Slo by to?Jo a chtel jsem se zeptat co co stoji-mam namysli ubytovani,ta plavba lodi bo jak to bylo atd..
  • Simarik
    na cestě se domluvíme,třeba se k nám někdo přidá !
  • Feki
    Aaaale instantni..Proste pomazánka,dyt sto videl..:) Namazem si ji na rohlik a dame si ji napul..:D Jinak s tou sobotou nevim,asi jako Ilca,uvidime jaka bude zabava..:) A nevim jesi nebudes muset na lane pritahnout ty me,kuli tem mym otackam..:( Jinak vyjedem po O,pocitej s moji cestou do HK tak pul h.Chtel jsem dodelat ty brzdy jeste aby to vypadalo ale nestihnu to..:(
    Ilonko diky za icq,vecer si te pridam..Jinak doufam ze te najdu,prinejhorsim dostanes 2m vysokou italskou vlajku a budes ji tam vlacet aby jsme te nasli..;)Ty schudky dobrej napad,ja ti dam kdyztak umejt kola,at se nemusim tolik ohybat-ty to budes mit akorat..:)
  • Simarik
    já tě ani neslyšel naposledy, ale chtěl sem :-) a pokud seš instantní tak tě polejeme :-))
  • Aljaška
    Ale no tak, zase jsem slyšet, takže co nevidíš, to uslyšíš:-)
    Joo koukám, že udělám z kempu hromadnej hřbitov:-)
  • Simarik
    Fekino kdy budeš chtít odjet ? Jinak na srazu musíš hoodně hledat, Ilonka se schová i za snížený coupé ;o)))
  • Aljaška
    týý jo s těma schůdkama je to dobrej nápad, ukradnu v Bauhausu schody k bazénu:-)
    Jinak ještě nevím s kým z klubu pojedu.Ale jedu v pátek a ještě nevím jestli jen do soboty bo do neděle, se uvidí podle zábavy:-)
  • Aljaška
    icq mám:-) 254-518-362, jsem neviditelná, ale jsem tam:-)
  • Feki
    2 Aljaska: icq nahodou nemas?Bo skype nebo tak..Mel bych i par otazek ohledne tvyho mazla..
  • Feki
    Jasne chapu to..:) Upe vidim jak mas na buku v prahu takovy ty schudky jak maj v kamionu..:D neee doufam ze to beres jako joke..:) S tema chlapama ti verim,jestli to vzdychy mejes v tom cerveno cernym jako na fotce..:) No dorazime taky v patek.Ale mozna v sobotu vecer odjezd,jeste nevim,treba ne..Tak 50:50.Jedes s nekym z klubu?
  • Aljaška
    Fekouši, zabiju tě do hlavy:-)Tsss náááhodou to mytí střechy mám vychytaný, buď si otevřu dveře a stoupnu na prah a došáhnu i kousek za prostředek střechy, nebo odchytnu nějakýho znuděnýho borečka a vrazím mu hadr do ruky a to bys koukal jak mejou:-) Třeba takovej Radek nebo Aladin tady z klubu jsou úplně nejvíc nejlepčejší uklízečky:-)))))
    hele a to že jsem prcek-no a, i jorkšír tě může pěkně pokousat:-)))
  • Feki
    2 Aljaska: Chcipam,to sou hlasky..:DNo to si pis ze dovalim,prece si tu vrazdu nenecham uzit-to prece clovek zazije jen jednou za zivot..:) Jinak jsem zvedavej jesi si az takova postavou,jak vsichni rikaji..;)Koukam na foto,u toho cernyho moc na strechu nedosahnes vid?;)Kdyztak ti pomuzu s mytim..:D
    2 Innocento: Pekny no,ale uz je zas o par zm*du min..A jeste bych ho dal na chodnik a parkrat bych ho sundal..
  • Aljaška
    mno tak tu máme prvního adepta na mrtvolu a tím není nikdo jiný než Feki:-) A nemel blbosti a koukej do Třebíče dovalit, a neboj chlapečku, nebude to bolet:-)
  • Innocento
    Ty k*ávo, představte si, že by to mělo bejt vaše Coupé http://www.novinky.cz/krimi/169900-policiste-drsne -zakrocili-podezreleho-vyrvali-ze-zamceneho-audi.h tml
  • Feki
    Jeste me napadlo ze kdyz uz jsi Ilonko v pomazance tak by tvoje autiii mohli dat jako hracku do Kinder vajicka...:D
    :D Jezis,ja snad do Trebice ani nepojedu abych se vratil zivej..:)
  • Feki
    TYBRĎO!!!Mluvící pomazánka...:D
  • Aljaška
    :-) týý woe se tu řežu smíchy, jste fáákt magoři. Mno a jak by taky toho mohlo být hodně, když jsem já prcek??? Je jasný, že toho bude troška, ještě Vám to můžu nastavit ovesnýma vločkama:-))
  • Feki
    To je na chut,ne na hlad..:D Ale jako co do mnozstvi,to do kvality-vsimnete si vlevo nahore-Omega 3-high performance...:D
  • DooM 20VTLE
    :))
  • Feki
    :-D
  • Feki
    Dnes mi trochu ujeli koutky v Kauflandu-a s moji skodolibosti to sem dam...:) Ilonko,jen aby ti ta slava nestoupla do hlavy...:D
  • Simarik
    Feki: samozřejmě, dáme :-)
  • Feki
    Simarik: Jeee,ty sis koupil dalsi?:D Neee,slusi jim to,peknej parecek-dame v Trebici taky kempa vedle sebe ne?;)
  • Innocento
    To byla ironie... Lítala tu voda, blesky, kroupy, vejce...
  • Innocento
    Nezaprší a nezaprší...
  • Simarik
    sice nee dnes ale dřív sem to z mobilu nedostal
  • Luis
    a ta prdelka !!
  • Luis
    no není sladkej?
  • Luis
    patrik mi nechtel poskladat kupaso tak jsem si pořídil něco podobnýho..
  • Innocento
    Podle toho jazyka na vestě je jasný, že nedostal chudinka ani kapku! :-)
  • Missicka
    ..na pivku.. :o)))
  • Missicka
    Vilis: :o)))))) Nj, hlavně žes doklouzal v pořádku. ;o) No tak kdybys jel nějak po šesté zase, tak bych tě zas "stopla".. :o)))
  • Missicka
    TheTimo: No tak bohužel nooo.. Formát budu řešit, až pc denně nebudu potřebovat.

Soukros: Vůbec nic mi to neříká, ale děkuju.. Poprosím o radu přes icq, kde bych to našla a co s tím.. Pc a já - no.. :oD

Vilis: Vydrž Prďka, vydrž! :o) To bude dobré.. A co tak to dát elektrikářovi? P.S. Kdy se chystáš jet zas přes Rožnov?? :o)))
  • Soukros
    Stáhni si Combofix vyřeší snad 98% problémů s viry.
  • Missicka
    Celý den si hraju s pc.. Přes icq a skype předěláváme, odstraňujem a pak zas instalujem s Ravenem všechno možné, protože mě pc napadl nějaký debilní doctor malware! :o/ Opravde mnohem raděj bych uklízela.. A tak aspoň jsem stihla vyžehlit dvě kopy prádla. ;o)
  • Aljaška
    mno nebo jako já uklízej celej barák.
  • Missicka
    Je pěkně.. Všichni jsou venku.. Asi.. :o)
  • Soukros
    Dneska je tu nějak mrtvo
  • Andel_Jirka
    BigBen: No, v první řadě bychom neměli jezdit tam, kde jsou díry :). Což je sice u nás v Čechách nemožné, ale s tím nic nenaděláme. Bohužel když člověk kupuje elektrony nijak nepozná, co všechno snesou. Jedině podle zkušeností jiných lidí. Já jsem docela zíral, co se mi s tím kolem stalo, nikdy bych nevěřil, že blbej dolík může způsobit takovou deformaci. Kdybych do něj žuchnul z deseti metrů, pochopím.. Jinak, mám kola AZ.
  • BigBen3
    S tímhle mám bohužel taky bohaté zkušenosti. Proto jsem zvolil elektrony značky Dezent, který jsou opravdu jak z betonu. Alessia nebo Oxigeny jsou třeba možná hezčí,ale pár děr a jsou KO
  • Andel_Jirka
    Dneska jsem měl den blbec.. A sám jsem blbec taky, dobře mi tak. Povyměněnili jsme s tátou olej a všechny filtry (kromě palivového), a když jsem viděl, jak jsem to měl všechno úděsně zanesené, a jak auto změnilo zvuk, jel jsem to projet. Bohužel jsem si v jednu chvíli neuvědomil, že sedím v Coupé a ne v Hummeru, a jel mimo jiné cestou plnou děr a asi jsem do nějaké z nich hodně blbě žuchnul, takže jsem si ohnul elektron v místě kde na něj naswdá pneu. Z pneu utekl skoro všechen vzduch.Coupé jsem odstavil, chtěl nasadit rezervu, ale zjistil jsem, že ta, co mám v kufru, prostě do mého Coupé nepasuje. V pneumatice bylo ještě jakž takž vzduchu, tak jsem dojel pomalu jako s hnojem domů. Pneu byla rozpálená jako plotýnka od sporáku. Ale dopadlo to dobře, kolo se podařilo narovnat, dofoukl jsem pneu a zase jezdím. Podezřelým cestám se ale pro příště vyhnu. Člověk by neřekl, jak Coupéčku nesednou.
  • BigBen3
    to je právě ono: Pokud je auto po technické stránce v pořádku. Kdyby bylo, s cenou také souhlasím
  • Jan Paukovic20VT
    Ja bych rek ze cena je tak akorat pokud je to auto po fukcni strance v poradku cena je super.
  • BigBen3
    Auto vypadá solidně, ale cena není zrovna nejnižší...
  • HARIBO
    Jj,. vypada pekne,..
  • Innocento
    Vypadá to velice solidně... I cena.
  • HARIBO
    Nevite koho to j e ?
    http://www.sportovnivozy.cz/index.php?akce=detail& amp;idvyrb=1448&fotka=3.jpg#zalozkaFoto
  • Dr.Ravic
    Luis: jako kdyby jsi me neznal... pro me prachy nic neznamejí:-))))
    motto dne: STRACH A PENÍZE JSEM NIKDY NEMĚL:-)
  • Mertix
    Luis 2.0 20V nic jinýho než kupaso točit nebudu:)
  • Luis
    mertix - musíš něco nočního natočit:-) třeba noční jízdu v kupasu :-)
  • Mertix
    http://www.exa.cz/digitalni-kamera-sony-dcrsr75e-p -3961.html dnes sem si udělal radost, konečně mam něco, čim ve tmě uvidim, splnil se mi muj dětskej sen:)
  • Luis
    dr.ravic - hele jestli si budeš pořád kupovat takové auta tak ti z té sportky žádné peníze nezůstanou !!
  • Dr.Ravic
    už jste někdy viděli a slyšeli 707 koní???
    já včera poprvé...
    Ferrari v úpravě od novitecu, 2 kompresory navíc... paráda
  • Mertix
    http://www.highperformanceparts.cz/regulatory-tlak u-turba/manualni-regulator-plniciho-tlaku-chrom-ml .612 tohle pude či nepude?
  • Luis
    dr.ravic - ty fole ty ses oženil... tak tedy přeji upřímnou soustrast :-D

brano - jsem ze zlínského kraje ale stříbrný kupaso mel jen jeden blbeček s rovným kšiltem jinak nevím... snad bude chlapec v pohode a pochopí že si má pořídit kolo...

syky - kuwa ty seš tam jak náměstek :-D
  • Dr.Ravic
    to není Syky... pravej Syky je jen jeden a pozná se podle plechovky piva v jedné ruce a panáka slivovice v druhé...
    PS: není to foto z dneška, ale ze soboty
  • Syky
    jojo ta mračící se bestie..jsem toho chudaka vytahoval..a na jedne fotce jde videl jak je pod tim kolem priskripnuty sandal..to mel ten rduhy typek taky stesti ze mu to chytlo jen ten sandal bez prstu..nastesti pro toho borca pod tou avii to zustalo viset na spodni casti rafku toho kola...kdyby to kolo vypadlo uplne,tak nevim nevim teda :( jeste ze tak...ten mel stesti v nestesti..
  • Syky
    ja to nevymyslel :D ja tam jen delam :D
  • Syky
    toz to uz jsem jen sledoval jak ho nakladaji do sanitky :oP
  • Rodriquez
    SYKY : to musel být nějaký pakůň, měnit kolo na plně naložené Avii, a k tomu ještě s heverem s max.zátěží do 3,5tuny.. se nedivím že to na něho spadlo...
    SYKY: tam stojíš jako dozor :-))) jak Ivo Mitáček :-D
  • Syky
    Dneska jsme meli v praci rusno...pri vymene kola na Avii podjel borcovi hever a primackla ho vzadu ta traversa(naraznik) k zemi,zrovna jak jsme sli z obeda..jsme ho z tama vytahovali,pak dojeli hasici,zachranka a 5 aut policajtu..nevim co tam delali tolik policajtu.....borec nejake zraneni bricha...no moc me do smichu nebylo....

http://hzs-zlkraje.cz/clanek/351/nalozene-nakladni -auto-spadlo-na-mechanika-po-defektu/

• Innocento
    Dobrý :-) Doporučuju zkouknout třeba tohle http://video.google.com/videoplay?docid=4642167330 989213588 Je toho víc. Úžasně to člověku vysvětlí, že je celej ekonomickej systém špatnej. Stačí, když se člověk zamyslí. Fungovalo to do tý doby, dokud byly peníze jako nástroj nebo prostředek k placení. Jakmile se z nich stalo zboží, tak to začalo jít od kelu...
  • von Raven
    trosku nesedi cisla, holt blbej spanel a amici to odvysilaji, ale chvilkove se tomu da verit co? :D
  • von Raven
    Krize
    Překlad ze španělštiny ze dne 15.3.2009

Jednoduchý výpočet, ale zajímavý výsledek.

Jedno zamyšlení a výpočet španělského diváka, který byl zaslán CNN.

Plán na záchranu bank penězi daňových poplatníků, který je momentálně diskutován (mezitím odsouhlasený) v americkém parlamentu, bude obnášet nepředstavitelnou sumu 700 miliard dolarů, a to na rozdíl od skutečnosti,
    že už 500 miliard dostaly.

Abyste si tuto sumu vůbec dovedli představit, ukáži vám následující výpočet:

Na planetě Zemi žije momentálně 6,7 miliardy lidí. Když vydělíme jen těch
    700 miliard těmi 6,7 milardami, znamená to, že KAŽDÝ JEDEN obyvatel Země dostane 104 milionů dolarů!!!!!!

Touto sumou by mohla být jedním rázem zlikvidována chudoba na celém světě, ba co více, každý obyvatel by se stal milionářem!!!

Španělský divák došel k následujícímu závěru:
    Očividně máme s rozdělováním bohatství maličký problém.

Podívejme se ale na jeden blíže ležící příklad- do Španělska:

Španělský stát podpořil banky sumou 30 miliard Euro, které pocházejí z kapes daňových poplatníků tím, že převzal na sebe dluhy bank ve výši 30 miliard Euro.

Podle aktuálních údajů má Španělsko momentálně 46 063 511 obyvatel.

A nyní opět trochu počítání:

30 000 000 000 : 46 063 511= cca 651 miliónů Euro !!!!pro každého Španěla!!!!

Když vezmeme, že každá rodina má 4 členy , dostala by každá rodina
    cca 2,5 miliardy Euro.

Hm, z takových peněz se ty hypotéky už snad dají zaplatit.

To je krize. Očividně se vyplatí považovat nás za hlupáky.

Tak jako vláda, tak i opozice se nám vysmívají.
    A co děláme my? Neuděláme skutečně vůbec nic?

Pošli alespoň tento malý výpočet svým známým, aby se jim alespoň trochu otevřely oči. Ty peníze za to stojí.
  • Innocento
    Žvásty a diskuze na Novinkách :-)
  • Mertix
    jaký žvásty a diskuze?
  • Luxor
    Tj ta diskuse mazec :-))) To jsou žvásty, profackovat komplet :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to je nářez ,kdopak to asi je .Hlavně že se nezabil.
  • Brano20VT
    http://www.novinky.cz/krimi/168851-sportak-s-mlady m-ridicem-vyletl-pres-strechu-do-poli.html
  • von Raven
    treba z tech nejlevnejsich nejobycejnecjsich repraku se daji pouzit nase teslacke tvm nebo arn prumeru kolem 20cm (sou to stredobasy a nic moc vykon a nic moc decibel) ale kdyz je das do aspon drevotriskove krabice rozmeru tak 70x40x40 cm bez nejakych bassreflexu ale poradne utesnenou tak to jako nejprimitivnejsi zaklad zahraje kupodivu dost slusne i bez zesaku jen na high vystupy z radia (na cinze zapomen to bys musel zivit zesakem)
  • von Raven
    jj pres cinze by to melo byt ve stinenych kablicich at to nepiska, jinak ze to hraje jak normalni repro to je dane reprakem ktery pouzivas, jesli si tam dal sirokopasmo nebo koaxial tak se nediv, do tuby musis dat minimalne stredobass nejlip wooferovy bassak, pak zalezi na konstrukci tuby pokud by to byl band-pass tak zadne vyhybky nepotrebujes ale vzdycky jsou lepsi z hlediska namahani repraku a nelezou tam frekvence ktere hrat nema
  • amadeus69
    Přesně jak píše vonRaven natáhni pořádnej kabel od baterky hned za baterku dej pojistku a natáhni to jinudy než kde máš šnůry od rádia. Jinak že to nehraje může být i tím že je tuba v pr...
  • Mertix
    von Raven mam jen obyč malou tubu, ale myslel sem, že to trochu pude... mam radio sony cdxgt 828u, napojil sem zezadu z toho radia přez sinče do tuby...jen je divný, že to hraje jak repro, asi tam hodim výhybku...
  • von Raven
    hvizdani = stineni signalu (tahni ho stredem auta mas klid, + rovnou do baterky pres extra pojistku, - staci metr v kufru, ze to hovno basuje... zalezi kolik mas repro a pak objem te tuby a jestli nemas treba nahodou bass reflex to totiz kazdy reprak nezvlada jen ty co sou na tohle urcene, jinak kazdy reprak ma dany objem v jak velek bedne tvarove ma byt
  • Mertix
    amadeus69 ja pravě el. moc extra nerozumim, ale je to asi tim, že to napajim ze zapalovače:)dík za radu:)
  • amadeus69
    ...podivej se jestli ten napájecí drát co ti jde od baterky do tuby není blízko těch drátků co más natažený vod rádia.

Vždycky je lepší ten napájecí drát vézt jednou stranou auta a dráty z rádia druhou stranou ;)
  • amadeus69
    Jestli ti to hvízdá podle plynu máš špatně odstíněný dráty co ti vedou k tubě
  • Mertix
    tak sem se dnes sral s aktivní tubičkou...(subwoofer)je divný, ře to hraje jak reprák, basy nic moc, a ještě k tomu, když nastartuju, tak to hvízdá podle plynu:)je to upa na hov.o
  • von Raven
    on: milacku co bys udelala kdybych konecne vyhral nejake penize? ona: vzalabych si pulku a odesla od tebe on: tak tu mas 50,- a uz se neukazuj :D
  • Luis
    manžel... dneska je krásně ... dneska by to šlo. manželka... a co milaáčku? manžel: sbal se a vypadni :-D
  • von Raven
    Pražák vystoupil na nádraží Ostrava - Svinov a táže se domorodce: Helééé, prosimtěééé jak se jako vocaď dostanu do centrááá???"
    Domorodec:"Tak ty se, pičo, do centra živý nedostaneš!!!"
  • Innocento
    2 BigBen3 : Hlavně tomu cikánovi :-)
  • BigBen3
    Tlama: Dobrý (tlesk tlesk) :-)
  • BigBen3
    Lidi, vy snad nežerete a nebydlíte, když čtu, kolik peněz strkáte do aut....
  • Dr.Ravic
    Tlamičko ty tvoje fóry jsou čím dál lepší:-)))
  • Simarik
    tak dneska sem si s velkou slávou odřel jeden svůj třpytivej Azev ;o( ještě že jdou za týden všechny na renovaci !
  • Tlama
    # Ptá se učitelka, jak mají dětí rády Paroubka.
    # Přihlásí se Anička "Sím, já ho mám tak ráda, že si ho
    # nechám vytetovat na prsíčko a jak mi prsa porostou, tak se bude
    # Paroubek zvětšovat"
    # "To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jínáči,
    # tak poroste S mým miminkem", říká Mařenka.
    # Nakonec se přihlásí Pepíček: To já si ho nechám vytetovat
    # na pindíka. Buď půjde do píči nebo bude viset."
  • BigBen3
    Innocento: Sere tě, že jsi nedal na držku tomu cigánovi nebo tomu fízlovi?:-)
  • Innocento
    2 Luxor : Určitě jich hrstka bude. Jinak by jsme nebyli potrestáni :-)
  • Luxor
    nj z cizího krev neteče :-) ...ale doufám že existuje slušnejch poldů skupina co bojuje za spravedlnost a doufám že jich je většina :-)
  • Innocento
    Kam jel jsem jim řekl, kam se schoval komplic jsem jim řekl, sám jsem ho šel hledat, 3 seděli v autě, ani jeden nezvednul prdel a nevylez z auta a jeli za mnou, ovládat vysílačku očividně neuměl, taky jsem očekával, že okamžitě rozhlásí SPZ a typ auta a do půl hodiny by ho měli, protože o nás nevěděl a jel pomalu, nenápadně. Tak už mi nezbylo nic, než jim říct, aby mi... Oni kolegové z antikonfliktního je zase budou bránit, až se lid nasere a půjde jim zmalovat ksicht :-(
  • Simarik
    já sem v HK nikdy neviděl policajta kterej by pomáhal nebo chránil ! tady uměj pouze měřit rychlost a to max 50, nejvíc mě dostalo jak obcházeli nemocnici a nasazovali botičky! to je podle mě vrchol hyenysmu! takže by mě ani nenapadlo volat ty naše rádoby parodie na policajty. rychlí sou jen když si jedou pro svačinu !
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to jsi měl...
  • Innocento
    Dneska jsem udělal snad největší blbost v životě... Kolem pátý ráno přijel na naše zastrčený parkoviště starej rozsypanej Mercedes, vylez z něj nějakej vobejda a začal se dobejvat do jednoho novýho Mercedesu. Pak se na to vyflák a procházel ostatní auta. Bydlím v 6. patře, takže jsem zavolal švestky a bral schody po sedmi a nakonec jsem ho ještě dole stihnul. Nevěděl jsem, koho má v autě, tak jsem ho zatím pozoroval za křovím. Pak došel k mýmu Coupé a vočumoval ho, pak vejral dovnitř, ale nezkusil ani kliku. Čekal jsem, že mi jebne do okna, ale nic. To bylo asi jeho jediný štěstí... Udělal jsem velikou chybu, protože jsem chtěl dát policajtům čas. Do telefonu vykládali, že vyjíždějí ze služebny (řekli i ze který). Cesta, která trvá 5 minut vejletnicky se proměnila na nekonečnejch 15 minut. Dotyčnej pak odjížděl, když jsem si ho prohlíd a poznal, že je to cikán s cignou, tak jsem mu naznačil podříznutím. Policajtům jsem dal jeho SPZ (stejně nebude jeho), nabádal je, ať se za ním otočí, že jsem slyšel, že zastavil na semaforech. Ukrutný vemena, s*ali na to, tak jsem jim řek, ať mi příště políbí p*del. Příště zase budu něco ohlašovat... Sere mě, že jsem mu nedal na držku! Doufám, že se menšina brzy vrátí...
  • Simarik
    mě vypadává ten malej v pravo :-) a 2 na topení musim taky přilepit :o)
  • Mertix
    děkuju Patrikovi(ta jízda už je zase paráda) a simarikovi, taky paráda:)jen ty 2. musim nějak přilepit...
  • HARIBO
    Vcera jsem si na kupe koupil tohle :)
    http://www.alubazar.cz/new/index.php?page=detail&a mp;id=3984
  • Luis
    osobně palec pro červenou popelnici než černý počmáraný :-D
  • von Raven
    tak doufam ze si stojis za tim co reknes :)
  • von Raven
    tak ja ho teda vemu jak pises ze mi ho das 10:05:29 05/04/09 TheTimo já Ti dám červenou popelnici!!! ale stejne pouziju jen nekere casti :D
  • von Raven
    jo no takhle sede to vypada lip :) pravda nejlepsi to je furt od volantu po sedadlo, ale tak co se da delat ze :D
  • Missicka
    von Raven: :o))) ..aby sis nerýpnul! :o))) Příští rok tam třeba budu v černé popelnici. :oD
  • von Raven
    dnes sem objevil ze mame v kalendari miss kveten Missicku :D sice vetsinu zakryva naka cervena popelnice, ale
  • Tlama
    Missicka - jedno z mála ferrari které se mi opravdu líbí
  • Mertix
    ha, fiat má zájem koupit Chryslera, paráda:)
  • Jelo
    V originále nádhera - ale proč ho takhle zprasili ?
  • Britka
    kráááása...ale coupé je hezčí ;o))
  • Missicka
    Ferrari 599XXs
  • Missicka
    No tak toto je nááádhera!
  • Mertix
    Aljaška přesně tak sem to myslel:)
  • Aljaška
    on to myslí asi tak, že když mu to chcípne z kopce v zatáčce tak pak s nenastartovaným autem se nedá zatáčet, tak že to servo zničí, joo to mě jednu dpbu dělalo taky, nikdo nikdy nepřišel na to, čím to je.Přestalo to chcípat a už coupé seká latinu:-)
  • Rodriquez
    Problém bych neviděl v servu ale někde jinde, na servo bych to nesváděl... :-)
  • Mertix
    asi zrušim servo...už mě to see...jedu z prudkýho kopce do docela prudký zatačky...vyřadim a zas to chcíplo...jen tak z ničeho nic.hm, bylo to jen taktak:(
  • Aljaška
    he :-)
  • Mertix
    dobrý borci:)
  • Luis
    někdo z LITOMĚŘIC? objevil jsem na netu dvě pěkné fotky litoměřického náměstí

http://www.astra-g.cz/temp/litomerice_souloz2.jpg

http://www.astra-g.cz/temp/litomerice_souloz.jpg

a pak si všimněte levého dolního rohu :-D
  • Simarik
    červený už má i folie, takže bude new foto :-)
  • Luis
    good - to červeny vypada dobře na tom tmavym... palec nahoru
  • Simarik
    ten červenej střep znám :-D
  • Luis
    ty fole jak je možný že to tak rozšrotoval?
  • Syky
    Citron zvyšuje obranyschopnost organismu. Obsah glukózy a minerálů nahrazuje ty ztráty, které vypotíme během letních parných dní. Bylo prokázáno, že užívání citrónů pravidelně odstraňuje bolesti hlavy, zmírňuje trávicí potíže a dokonce pomáhá lidem s úzkostí. Citron stimuluje krevní cirkulaci, snižuje arteriální tlak a aktivuje střevní a žlučovou sekreci. Jinými slovy podporuje celkový pocit dobrého zdraví.
  • Syky
    :oP hmmmmmm vyborny! :D
  • Missicka
    Syky: Pak popiš, jak to chutná! ;o)
  • Syky
    :oP a jdu piiit :D
  • Syky
    Historie a zpracování černého čaje Historie a zpracování černého čaje Tradice výroby černého čaje sahá do poloviny 17. století. Do té doby se v pravlasti čaje, Číně, připravoval pouze čaj zelený. Původní způsob konzervace zeleného čaje bylo jeho lisování do cihliček. Rostoucí poptávka po čaji a ustoupení od konzervace lisováním vedlo k objevení lepší metody – fermentace. Po sklizni a zavadnutí se lístky čaje svinují, přitom buněčné stěny lístků popraskají a dojde k uvolnění buněčné šťávy. Následuje fermentace, biochemická reakce, kdy uvolněná buněčná šťáva za neustálého zvlhčování vzduchu ve fermentačních místnostech oxiduje, lístky mění barvu na červenou a zároveň se uvolňují látky významně ovlivňující chuť čaje.
  • Missicka
    Syky: to je cerny caj?by me zajimalo jak je to ve skutecnosti s jeho chuti..
  • Syky
    :oP prave jsem si uvaril caj..jsem zvedavy na vysledek :D
  • Jozef16VT
    Ferrari Mondial
  • Bekr
    Dnes na D8čce jsem se z erozmaru chtěl poškádlit s audi RS6 a audi A6 TDI co si to valili směrem na Lovosice..Zrovna jsem byl pěkně rozjetej a kolem 215km/h když sem předjížděl jednu z audinek,tak se mi uvolnil nějaký kryt u púředního nárazníku a drhnul po zemi.....Fakt nepěkný zážítek,když mi něco chrčelo jakože pod autem dokud jsem z tý rychlosit nezastavil v odstavnym......trošku šok za dnešek :D
  • HARIBO
    Tak dnes rano se zabili dva kluci v BMW. Jednoho jsem znal osobne :( Prelomili to o strom, oba dva byli na miste mrtvi :( Kamarad hasic je byl vyndat z auta,..
    Dneska je den pekne na hovno :(
  • Mertix
    http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/produktion_n eu/index.php?&site=11&lng=cz&fdi_mod=S 21&fdi_key=9789
  • RAdE
    Palec nahoru =)))
  • Tlama
    Vrátí se manžel nečekane ze služební cesty, a
    slyší z koupelny nějaký divný hlasy. A tak jde a vyleze si v ložnici na skříň. Manželka s milencem prijdou z koupelny a hups
    do postele. Milenec ji políbí a povídá: "Pusinku jsme si
    dobre vykoupinkali !!!
    Presune se níž a povídá: " Prsícka jsme si
    taky dobre vykoupinkali. Pak se presune ješte níž a povídá: " Ale-ale,
    tady jsme se nejak
    špatne vykoupinkali !!! ".
    A ženská mu na to odpoví: " Podívej se na skříň
    a posereš se taky! "
  • Luis
    e-e bud metro nebo tramvajka :-)
  • Luis
    kwua timmouši ty si žereš, mě zůstalo jen starý víno a plesnivý sýry :-)
  • Innocento
    Takovou sváču by sežral lecjakej zaměstnanec :-)
  • Mertix
    Dr.Ravic co bys chtěl, je krize:)teda neni, ale zaměstnavatele se na to vymlouvaj, šmejdi:)
  • Dr.Ravic
    Timouši: udělal jsi novej lak na kola a došly ti prachy??? jen starej chleba a špek???
    předtím to bylo trochu jinak co si pamatuju... stary víno a žabí nohy:-)))

PS: Tlamo, ty to máš asi hodně v píči, co?:-)
  • Honza
    tohle si peču pokaždý, když nemám čas ukutit něco pořádnýho, nebo doma nic není krom libovolnýho pečiva libovolnýho stáří, pár plátků sýra a salám/slanina...

:)
  • Missicka
    Vidět toto na svém autě z dálky, tak mi nepomůže ani svěcená! :o))))
  • POL 20VT
    jo dobrý, aspoň si nás tady v Pce.nebudou plést, už mě to sr...:-))
  • Honza
    no místo policia spíš carabinieri.. to policia je jak kdesi z rumunska...
  • Giallo 1,8
    Tady máš inspiraci ;o)
  • DooM 20VTLE
    juuu pekny :)
  • RAdE
    Tlama ROFL :-D
  • Tlama
    Vrabec stojí na hraně veliké propasti. Najednou se překlopí a padá dolů.
    # Prudce nabírá rychlost a najednou, až těsně nad zemí, roztáhne křídla a jen # tak tak to vybere prudce zpět nahoru.
    Na hraně propasti sedí káně a říká:
    "Vrabče, co to děláš"?
    "Ale víš jak, krásný den, krásné počasí, prostě mám to v píči.
    Padám a pak dovádím.
    Jdeš do toho taky?"
    "Jasně", odpoví káně a už padají oba do propasti. Těsně před zemí to ostře vyberou zpět nahoru.
    Nahoře na hraně propasti sedí medvěd a říká: "Chlapi, co to děláte?"
    Ale víš jak, krásný den, krásné počasí, prostě máme to v píči - padáme a dovádíme.
    Jdeš do toho taky?
    "Jasně, odpoví medvěd a hned s nimi padá do propasti.
    Padají dolů a vrabec se na medvěda podívá a říká:
    "Hele medvěde,ale ty to máš opravdu hodně v píči, co
  • Syky
    2
  • Syky
    1
  • Syky
    krasne...hned jak to pujde soupnu sem video jednickoveho golfa...
  • Honza
    dnes a včera výpomoc u kámoše... úklid před garáží (hromada dřeva, nějakej ten zetor, tatra a schořelá 1203..), aby se mohlo vyrazit s golfíkem a připravit ho na případnou prodej...

Po delší době se jen tak ze srandy i oživila závodní paštika (vw gII 16v..)

Nakonec se podařilo golfíka z garáže vysvobodit a připravit ho na dnešní operaci, kdy měl motor (původem transporter T4- 84PS) dostat novou vačku a rozdělovač (2l GTI 115PS vačka a 1.8 90PS rozdělovač)..kolem poledne se operace zdařila a jelo se na testovací jízdu - člověk by nevěřil co dokážou 2mm na zdvihu vačky, 10° na otevření ventilu a dobrejch 15°předstihu navíc díky podtlakový regulaci na 90 ps rozdělovači...

Předtím motor po 4500 umíral, teď jede až do 7000.. navíc srovnatelně s lecjakým 2l 16v motorem:)))

malá testovací projížďka, jestli to má příští tejden smysl jet do hoškovic (omluvte kvalitu.. pouze telefon v ruce..):

• Luis
    ilča - tomu říkám leštěnka :-)
  • diagnóza 16VT
    divam se na ten budapešt ráno, a koukám kupéčko, tve vzdyt to je Aljaška :) smekám...
  • Brano20VT
    naša reprezentantka ... http://www.autofun.cz/tuning-show-budapest-2009-23 94/fotky/111/
  • Innocento
    Tak to už je fakt špatný :-D
  • Rodriquez
    Děcka s tímhle se musím podělit... tak jak u tohoto videa jsem se snad už dlouho nikdy nezasmál :-)))))

• Luis
    vilis - došel kalvádos? :-D
  • Syky
    BigBen3:to je ze zivota :D neuc se,zivot te nauci..:D
  • BigBen3
    Syky: To je skvělý přístup:-)))
  • Luis
    missicka:"ja jsem z valašska a všechny vás tady opiju" ...viz Strážnice :-D :-D :-D
  • Syky
    :D
  • Missicka
    Syky: ..tak když padnu, tak si se mnou může dělat kdo chce co chce! :oD ..že Syky (viz Strážnice)?? :oD Takže proto už nepiju.. Aspoň teda ne moc. ;o)
  • Syky
    pijem dokud nepadnem a az padnem,tak pijem v leze...
  • diagnóza 16VT
    hlavně ve velkém množství :)
  • BigBen3
    Alkohol je dobrá věc:-))
  • diagnóza 16VT
    alkohol je metla lidstva, ale zametat se musí...proto pijte dokud je čas :)
  • Luis
    timo a syky :-D
  • Syky
    mozna bych pouzil prvni tri slova...:D nemam uz jatra....
  • Syky
    :D Timo ne ne,my jsme pili vzdycky az na vecer a slivku jsme dali za jeden...:D
  • Luis
    no ja se spíš bojím aby si Syky nekoupil boty s tkaničkama... kdyby si je chtěl zavázat, tak by se ohnul a propíchl by si ledviny :-D
  • Syky
    samozrejme na pul,ne sam ! :D
  • Missicka
    Co křičet, ta už tam snad ani není.. :o/ Dobrovolně se nechala darovat někomu jinému.. :oD
  • Syky
    kamarad tam jel pracovne...s velkou dodavkou vis ,tak jsem se snim svezl..za 4 dny padlo 56piv a pul litra slivovice :D
  • Luis
    syky co jsi tam dělal? dovča? výlet? nebo práce? jo a cos mi přivezl? :-)
  • Syky
    Tak dneska jsem se po tydnu vratil z Anglie a jak jsem tusil nestacim cist procitat,kolik otho tady je..jinak ve Skotsku jsem videl dve coupe,v Holandsku jedno a pred Brnem Wolfmena :D
  • Luis
    tlama to psal zrovna kdyz seděl u pc s tvrdym :-D

vilis - jj pekna barvička a hezky kolesa..
  • Tlama
    Ondro...ajajajjj -))) víkend no P.
  • BigBen3
    Tlama: Pěkné foto
  • Simarik
    dneska se jdu podívat na auto ! před víkendem proběhlo čištění a autí je vevnitř zase jako Coupe. nesnášim ložiska :-(
  • Luis
    kam a jaké?
  • Luis
    good - jj taky beru veci z anglickejch shopíků, je to lepší a za tyden to mam doma...
  • Tlama
    krásnej výkend stvořenej na dodělávání a sprovoznění miláčků -)
  • BigBen3
    A prej objem nádrže 50 litrů
  • Giallo 1,8
    Tak jsem dnes žluťáka konečně umyl - takovy krasny auto to zase je ;o)
  • JohnyXX
    A prej Karburátor to je eště větší Lol :D
  • Mertix
    u 20vT 4 valce, lol
  • Mertix
    haribo-a 5 dv:)
  • HARIBO
    co to za sracky? Bubnove brzdy?
    http://fiat.katalog-automobilu.cz/automobil/fiat-c oupe-2-0t-20v/
  • Bekr
    jj,ted když si říkám,fakt sem neměl stavit....byla to dvouproudovka,ani do cesty mi nevlezl,kvuli němu musel zastavit i trolejbus v pravym pruhu......
    Takže pro příště,už vím co dělat :D
  • Dr.Ravic
    rada zní: NEZASTAVIT!!!
    s tou ocet-ávií tě nikdy nechytnou, ne?:-)))
  • Bekr
    Dneska ne,ale včera sem dostal pokutu za překročení rychlosti o 24km/h,,vezl jsem mladou do práce a ta mito ještě dala sežrat,přitom samam měla zpoždění..
    Takže 3 body 2500pokuta a prý ještě jednou a je to zákaz....mě potěšili takhle při pátku páni policistický :D
  • Luis
    anděl - hlavně navoskuj slečnu :-D

timo - jj přestěhoval jsem se, je to kousek od kluků ale hned u metra...

good - doufam že jsou kožené a ne semišové- jestli semišové tak je měj jen v autě a tam se přezouvej jinak budou za chvili zničeny... :-)

bekr - musíš rozhodně vymyslet odvetu !! :-)
  • Andel_Jirka
    LOL :D.
  • Andel_Jirka
    Zítra jedu za slečnou, tak jsem si umyl auto, aby trochu vypadalo, pak jsem ho ještě trochu povoskoval, to jsem si ale dal, včely se z toho vosku mohly zbláznit, a jedna mě píchla do oka. Takže jedu na rande s nádherně vyleštěným Coupé, ale s napuchlým okem jako debil :D.
  • Bekr
    Takhle si pěkně včera p arkuju na jinym sídlišti než normálně a po 4 hodináchco prijdu k autu za oknem lísteček a na něm "fuj,to je ale kus šrotu"
    Opravdu mě vytočilo,že si někdo dá tu práci a napíše vzkaz,aby mě nasral.
    Po příchodu do práce na mě kolega s fauvéčkem,že prý jeslti jsem si přečetl vzkaz :D
    Už vim,proč jsou fauvéčkáři takový buzny :D
  • Luis
    kuwa ja mam v tom pokoji bordel... kdo mi uklidí?
  • Honza
    tak pokračování dnes3...