sháním lazený výfuk na 20VT

• Tlama
    coupe v profilu nemáš email...musíš ho asi povolit aby byl vidět -)
  • Aladin
    mě se tam neukázal,posílám
  • Coupe20VT PLUS :-D
    je v profilu... PanVectra@seznam.cz
  • Aladin
    nějaký mail na tebe Coupe20VT??
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    rourou jsem myslel rouru,tam už žádnej kat nemá místo
    pošli foto, jak vypadá konec... střed klidně vyrazim, ale kat bych tam nechal...
  • Aladin
    tak jak píše Marcel.Měl jsem venku kat a středový tlumič a bylo to moc pěkné,na rezonátor se vyprdni...mam doma schovaný tlumič od Supersprintu i s trubkou až dopředu,ale záleží kolik by jsi nabídnu...
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    natáhni rouru k origo posledním tlumiči a budeš spokojenej,je to hodně muziky za minimum peněz.
    hm díky... :-( si mě předběhnul...
  • Koty
    já sem si koupil od Patrika ten Ragazzon, sem spokojenej, jede to jako prase a zvuk je lehce dunivej, spokojenost :o)
  • Simarik
    jesi můžu doporučit tak mám vyzkoušeno (spíš odposloucháno) vyhodit střední tlumič a nahradit rezonatorem a nebo já mám jen kat a poslední díl plnoprůchozí laděnej ale budu dávat rezonátor, není to ono
    ahoj lidi. mám dotaz, chci něco dělat s výfukem na svym 20VT... je to moooc tiché. mám komplet serii. stačí vyrazit zadní tlumič a dát místo něj něco laděnýho? nechci do toho zase zatect balík peněz... mám vyrazit i ten tlumič před zadní nápravnicí? někdo tvrdí, že turbína, když se jí šáhne do výfuku, tak ztratí krouťák atd... popř, nemáte někdo nějakej laďák na prodej? prováhal jsem toho raggazona od Patrika... ŠKODA...