Pražský půlmaraton 2009

• Luis
    ales - ja myslel spokojený, ale ted chápu kdyz koukám na fotku a ty říkáš spojeny. Ses spojil s tou slečnou že ona se tak tváří a ty usmíváš vid? :-D
  • ales
    kapku to přepálila .o), nic neberu jsem takový normální spojený pražák :o)))
  • Aladin
    ta slečna je na tom asi opravdu už zle :-)
  • Luis
    hele co si vzal za prašky že ti stuhl usmev v tvaři :-D
  • Jelo
    chacha :D
  • ales
    foto z 16km
  • Honza
    tak to je určitě solidní čas - gratulace:)
  • nocarret
    to ses ani nemusel honit abys zjistil jak to s náma důchodcema vypadá .-))) jinak ti gratuluji já bych umřel
  • Aladin
    gratulace,já bych si na to netroufl!!
  • ales
    jo a díky za morální podporu
  • ales
    mam to za sebou neoficiální čas 1:36,50 ,pocity po trati strašný :o), s tím věkem to je asi pravda...
  • Luxor
    :-)
  • ales
    milan nebezi,na nej to je moc kratky :o)

to Aladin:ten vek nic moc ....,ale kary mame taky uz stary a furt ty mlady pobijou :o)

Jdu na to :o/
  • Honza
    Dextře - to bude asi tím pásem a vydejchaným vzduchem v posilce... když sem chodil pravidelněji cvičit, tak jsem měl předtím cca hodinovej souvislej běh někde venku, pak sem zaběhl do posilky a tam se dorazil. Přičemž jsem byl vždy otrávenej z vydejchanýho vzduchu díky spinigu, nebo těmhle pásům - i přes otevřený ventilačky...
  • Luxor
    a Milan J-ěží taky? že bych se přidal? :-)))
  • Honza
    taky bych si dal nějakou tu jednadvacítku:).. držím palce...vím co to je běžet dýl jak hodinu (pak už člověk nevnímá že běží..:)), natož pak 2 až 4... na tvrdým povrchu to ale není nic pro moje klouby:(
  • Aladin
    aleši tak to držím palce at to ve zdraví přežiješ,tohle je už v určitém věku hazard .-))
  • ales
    Pavel koumá s tím tlustým a bradavičnatým jak sestavit vládu,ale když údajně vylezl na Everest,tak tohle by pro něj byla dětská rýma ...:o)
  • Janinka 2.0.16VT
    Taky držím pěsti
  • nocarret
    Pavel Běží taky nebo má jiný starosti? .-))
  • Simarik
    já taky
  • ales
    tak držte mi hoši zítra palce,aby jste nepřišli o jednoho člena :o),běžím pro Centrum paraple a doufám,že nebudu muset po závodě využít jejich služeb ..
    http://www.paraple.cz/Default.aspx?tabid=402