Tak trošku "facelift" na mém coupé

• Missicka
    :oD To já zas umím! A nejen mazla. Všechno, na čem mi záleží si bráním a hlídám. ;o)
  • Belma LE
    Rádo se stalo. Ale bylo skvělý, jak jsi si toho mazla hned bránila před kritizujícím neřádem :-D :-D
  • Missicka
    Děkuji.. :o)
  • Belma LE
    Ok, ok, chápu :-) O šířce rolí nic nevím, v tomto oboru jsem naprosto nevzdělaný, a na srazu jsem bohužel nikdy nebyl. Hodnotil jsem pouze a jedině tu estetiku, kterou bych řešil jinak - ovšem za předpokladu, že by tam ten spoj samozřejmě nebyl ;) . V tomto případě je to nejspíš skutečně nejlepší řešení a dávám Ti plně za pravdu, a spřihlédnutím k nově získaným informacím dávám autu celkově palec nahoru :)
  • Missicka
    Belma LE: Ten pruh je tam ze tří důvodů - kvůli černé střeše, černé masce (ať se to pojí dohromady jako by) a hlavně kvůli šířce role, která je 1,5 a kapota na Coupé, jak jistě víš je širší. Je ze dvou dílů a pruh spoj překrývá, chrání. Přítel to na sraze několikrát říkal, kdo se tedy blíze o auto zajímal.
  • Belma LE
    Já to ale nemyslel jako kritiku vaší práce, za to se omlouvám :-) Jen jsem dodal svůj názor, co se estetiky týče, a to je čistě subjektivní věc každého. Ale práci vám neberu, a jak jsem psal, až na ten pruh se mi všechno ostatní líbí :-) Hele já si Alfu taky upravil podle sebe a někomu se to nelíbí a já na ně kašlu, protože nejdůležitější je jak se to líbí řidiči, kterej má mít díky tomu z řízení lepší pocit, tohle já moc dobře znám, to mi věř :-)
  • Missicka
    Belma LE: Ono se to všem dobře kritizuje, pokud jsou jen těmi, kdo hodnotí. Přála bych každému být u toho, jak se to dělá, kolik je to práce, přemýšlení atd. Dělali jsme si to sami a my s tím jsme spokojeni, nic bychom jinak neudělali ani na podruhé.
  • Belma LE
    Jen tu kapotu bych já udělal trošku jinak, ale zbytek dobrý :-)
  • stefanel 1.8
    Missicko, myslim, ze v tvojom pripade dopadla tato kombinacia lepsie nez ako

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fiat-coupe-fi at-coupe-20v-turbo-bergkamen/162679698.html?lang=d e&pageNumber=9&__lp=13&scopeId=C&s ortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeM odelVariant1.makeId=8800&makeModelVariant1.mod elId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=fal se&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&am p;makeModelVariant3.searchInFreetext=false&neg ativeFeatures=EXPORT
  • Missicka
    Jsem naprosto klidná, neboj. ;o) Jasné, na sraz dorazíme. A Coupé už opět parkuju pěkně v jeho garáži na samotě u lesa, u mých rodičů. Nemíním už nic riskovat.
  • amadeus69
    Missicko to chce klid :)) Mě se to líbí hodně a určitě nejsem sám, teď už to hlavně nenechávej stát přes noc někde na ulici :)
    Doufám že dorazíš na sraz, za denního světla to vypadá určitě líp jak na fotkách.
  • Missicka
    Tommy Angelo: Tak poslouchej.. Nedělám z Fiatu Ferrari! To za prvé! Za druhé fólie a nebo nový lak je každého věc, je-li potřeba a nebo dotyčný chce. A za třetí ty srdíčka byly červené a nalepil mi je tam přítel - že by to myslel jakože z lásky?? :oP Michale, neser mě! :oD Nebo se naseru a dám si tu práci a najdu pár tuzerských či jiných né moc povedených prací, co někteří na svých tzv. mazlech praktikují.
  • Tommy Angelo
    jo no Turok Míša má samé lepší nápady od ružových srdíček až po totok :) hlavně že já mám znaky Ferarri mi vyčítala :DD samé pěkné věci koukám :) ale každého věc .)
  • Missicka
    Nevím s kým tam Dave jezdí, ale ano, je to on. Má Audi A8 momentálně taky olepenou do bílého karbonu s černou střechou. Na kolik vyjde auto - je to individuální. Ty fólie jsou jinak naceněny a pak na každé auto spotřebuješ jinak materiálu. Někde se dělá z jednoho dílu, někde z více.. Je to fakt těžko. Nejlépe řešit ceny s ním, páč má odhad +/-. Ťukance to nepřekryje, musí se vše vykytovat, když je nějaká ťupka, tak se to rozsmírkuje. Jak říkám, tahle práce a cena je velmi individuální.
  • von Raven
    Misu na kolik to vyjde na celé auto? Jinak to bude asi ten co je ve Vítkovicích na burze z s tou černovlasou kousek od vjezdu že?
    Řešil nějaké ťukance, nebo to prostě ta fólie překryje?
  • Missicka
    von Raven: Ono těch druhů fólií je víc. Podrobněji je konkrétně tato použitá fólie popsána v tématu zde: http://www.fiatcoupe.cz/forum/bazar/7187-dk-efekt/
    Jinak teda střechu mám už polepenou rok a žádný problém. I ohledně mytí. Doporučení na to je omývat to samozřejmě ručně a pouze jarem. Určitě né klasické autošampóny s vosky atd. Tady jsou ještě jejich nějaké práce, můžeš mrknout, jestli půjde otevřít.
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.174979910 8412.2088305.1341874311&type=3

Gerix: Jedu.. ;o)
  • GeriX
    krásne, tak na toto som zvedaví aj v reále :) dúfam že prídeš na zraz :P
  • von Raven
    tenhle týden jsem taky objednal karbonovou fólii a chci zkusit interiér a docela by mě zajímalo co to udělá venku po kamínkách a po umývání, tak pak dej vědět.
    Jinak jako nevypadá to zle, jen když to má proužek na kapotě, nehodilo by se i něco na bok? Tam se mi to zdá takové prázdné, ikdyž zase má to strukturu...
  • Missicka
    Turok: Vím na co narážíš. :oD Však v poho, i kdyby se to 100 ze 100 nelíbilo, nám se to líbí. Jsem říkala, že to vypadá, jak McQueen. :oD V Třebíči se uvidíme, pokud se teda nepřihodí nic s čím by se nepočítalo.
  • Turok
    Míšo však já nic neříkám jen jsem si vzpomněl na jeden rozhovor :D záleží jak to vypadá v reálu, boz fotek je to červeno-oranžové.
  • Missicka
    von Raven: Karbon fólie. Kočárek bude nakonec jiný, než černo-červený. :o)

Turok: Červená + černé, titanový lesk kol = vše se k sobě hodí, nic se nepere.
  • Turok
    Míšo není to jak z cirkusu? :D :D :D :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    chválím... vypadá to luxusně... už se těším live... :-D
  • von Raven
    to je fólie Myšáku? To asi ladí s kočárkem ne?
  • bubAk_
    krásné míšo, vypadá to vážně zajímavě :)
  • Syky
    jedine ze by ho posral jelen :)
  • Missicka
    Po 15 hodinách práce..
  • Missicka
    No.. Jelikož si nějaká nízkointeligentní a zakomplexovaná svině ulevila na mém Coupé a docela kvalitně poškrábala lak na více místech, tak opět bude trochu změna. Sice jsem už NIC nechtěla měnit, ale musím.. Coupé od paneláku (kde nestálo ani měsíc) putovalo včera opět na samotu k lesu do garáže. Tam mu nic nehrozí.
  • HARIBO
    2 Misicka mame skoro stejne kola :)
  • Missicka
    Libore, prosím promazat až k té poslední fotce, co jsem vložila.. Díky.. ;o)
  • nocarret
    jo hodně pěny třeba takhle, to jsem dělal vloni .-))
  • cigarko
    to je pak jak ty holky z reklamy :D hodně pěny a málo oblečení.
  • Missicka
    Liboreeee! :o))))
    je to letec... :-D
  • von Raven
    Uz sem ti Misu rikal ze sem tak napul taky mechanik a z druhe pulky kamos? :D
  • Missicka
    :o)))) Nooo, já se tak normálně chodím mýt s autem po garážích kamarádů a mechaniků! :o))))
    co by ne, má široký vrata... :-DD
  • von Raven
    jo wolove, Myska se myje v garazi. Jak by asi s coupasem dojela pres dvere do koupelky? ne :D
  • Missicka
    Vy jste voli! :o))) Ale prd koupelna! Je to foceno v garáži, kde je v koutě umyvadlo no a kolem toho vyobládané kachličkama! ;o) S autem jsem se teda ještě nemyla! :o)))
  • cigarko
    ty vole to je fakt koupelna :D i se sprchou
  • von Raven
    Myska se jenom myje s autem :)
  • Sonny
    jo hezkýýý :oD Máš ho krásný
  • Missicka
    Ondra: Jj, vypadá tam dobře.. :o)

Riky: ..aby sis nerejpnul! :oP Už jsi jako Luis! :o)))
  • Missicka
    Tak! Po delší době novinka.. :o)
  • Dr.Ravic
    tak Timouši je to tu...
    http://fiatcoupe.cz/forum/vzkazy/2973-thetimo-najd i-10-rozdilu-/
  • Missicka
    Jarda "roger": Byla jsem v práci do 14:00h. Pročpak?? Byl jsi stavený nebo co?? :o)))
  • Luis
    nešetři ho... si o sobě moc myslí ten blbeček ze západu :-) ... tak a ted me bude mít timouš rád ještě víc :-)
  • Dr.Ravic
    Luis: no jo, není nad kamaráda:-)
    ted svistím do práce na 24 hod směnu, zítra jak se mi vrátí žena (a hlavně auto:-) tak to sem hodím... chudák von Timo:-)
  • Luis
    dr.ravic - udelej mi radost a řekni mi jak ho nasereš. zkusím neco vymyslet abysme ho nasrali ještě víc :-D
  • Jarda "roger"
    Míšo?! Tys dneska nebyla v práci nebo co? =O
  • Dr.Ravic
    Missicka: ok, díky...
    Timouši, s tebe se tu stává největší kritik... měl by jsi se přejmenovat z: TheTimo na: von Timo:-)))
    PS: dělám si srandu, ne že mě prokleješ:-)
    PPS: ale až se vrátí žena z výletu tak tě naseru ještě víc, nech se překvapit...
  • von Raven
    tmavsi sou vyrazni az az :D jo nalepka tak to sorry :))
  • Syky
    kdyby byla tmavsi a hlavne nevyrazna,proc by tam byla ze? :D neva i to se stava....jak rikam..bla bla kecy kecy dal to znas...:oP
  • von Raven
    néé Žanééto, by bylo blší :D
  • Britka
    Neříkej mi Michalo,já ti také neříkam Odřeji :o) :-D
    Ale abych pravdu řekla,já přímo nesnáším,když mi někdo řekne Nikolo!
  • Britka
    heheeee :-D :-D :-D už se poprali :o))
  • Missicka
    TheTimo: Nic neříkáš?? :oD ..jasně, asi špatně čtu!

Přesně, jak psala Aljaška.. Klubová samolepka je pro všechny a celý klub taková jakou ji mám já! Už logicky - jeden stejný klub = jedna stejná samolepka, pro všechny. ;o)
  • Aljaška
    Timouši však ti to nikdo nebere:-) Někomu se líbí, někomu ne.
  • Aljaška
    mno tak některý kluby maj prostě jednotnou barvu.
  • Aljaška
    když je někdo v klubu a chce to propagovat tak proč né samolepku.Já ji měla přes půl čelního skla, už je teda dole a mám jen malinký, ale nevidím na tom nic špatnýho.
  • Missicka
    TheTimo: Můžu ti říct, že je mi úplně jedno, co si o té nálepce myslíš! Ať si je jako pěst přes celou hlavu ve tvých očích či očích jiných.. Nikdy jsem se neřídila tím, co si kdo myslí nebo co mi kdo schválí. A to bys mohl vědět.. Není ani jedna věc na světě, která by se líbila všem.. ;o) Takže asi tak..

Syky: Jak bude vypadat ta tmavší nálepka?? :o))))))))) Mi pak pošli návrh.. ;o)

Dr.Ravic: Nezapomněla jsem.. Bohužel můj nejdražší ex je ve spolehlivosti na zabití! :o( Připomínám mu to 2x týdně, zatím bezvýsledně. Já nezapomínám na to, co slíbím.. ;o)

Jarda "roger": Děkuji za chválu.. :o)
  • Dr.Ravic
    Syky: sorry kamo, ale to neslo jinak:-)
    ja vedel proc to fotim:-)))
  • Syky
    fotomontaz :D
  • Dr.Ravic
    Míšo, kam jsi se to proboha dostala???:-)))
    PS: na mřížky jsi asi zapomněla, co?
  • Syky
    tato je krasna...
  • Jarda "roger"
    Missicko, všechna čest, koukám a závidím =O
  • Syky
    v poradku...
  • Syky
    ja vim ze vis..jen ukazuju na tmavym aute flaknutou takovou megawobrlepku..ale jo....popremyslim nad mensi a tmavejsi :D
  • Syky
    bla bla kecy kecy ťáp ťáp
  • Syky
    bla bla kecy kecy ťáp ťáp
  • Hanzz20VT
    Missicka-hezoučký
  • Missicka
    ..a malý chlupatý spolujezdec! :o) Toho dostat z auta!! :o))) Nějak se mu tam zalíbilo.. :o)
  • Missicka
    Tasmania Racing
  • Missicka
    ..další novinka..
  • Missicka
    Tlama: Děkujííí! :o) Každá pochvala mě neskutečně potěší!! Na té první je to foceno bez blesku, pod stromem a poprchávalo. Na té druhé je to za krásného slunečného dne v Mošnově..
  • Tlama
    je to fakt povedená práce...zasloužíš pochvalu, jen nerozumím jak to že na 1 fotce je to fialové a na druhé černé....ta fialová je fakt pecka -))
  • Missicka
    Ravene! :o)))))))))))
  • von Raven
    je to rozhodne hezci jak puvodni miss unor v nasem kalendari :D
  • Jéža
    luxusní fakt se ti povedlo .....
  • Missicka
    Luisi! Já mám foťák na dvě věci a ještě k tomu v háji baterky! :oD takže ti to takto bude muset stačit..

von Raven: ..ty si nedáš pokoj! :oD
  • von Raven
    Missicka priste o kramek vedle :) tam jakmeli to oranzove, ale pres tyden vim kde maji jeste lepsi
  • Luis
    missko vyfot to ze zeme!
  • Missicka
    Simarik: ..taky se mi tam nelíbí a co víc - je tam nanýtovaná!!! :o(

Ferry: :o)))

von Raven: Tílko super! Neřekla bych, že by to chtělo jinou velikost.. :oD Sedí jak má. ;o) Rádcové moji.. :oD
  • von Raven
    posli jeste fotku toho nakupu z yorkeru (spis na mejl :) jinak ta zmena nicku se mi docela libi a muzu aspon legalne postuchovat :D
  • Simarik
    ta spz to kazí, jinak pěkný :-)
  • Missicka
    Ferry: Proto jsem chtěla černé.. ;o) Stejně jsem na černou zatížená.. :o)

JohnDi 1.8 16V: Tady jedna.. Ze dneška.. :o)
  • Missicka
    diagnóza 16VT: ..děkuji! :o)

Ferry: Ano, jsou to nakonec LE. :o( Ti šmejdi mi poslali místo streetline LE, což teda moc nechápu, jelikož ta firma LE nemá ani v nabídce.. :oD Ale tak už jsem se s tím smířila..

von Raven: Copak, že sis změnil nick?? :oD Jj, černá je černá.. Ale tak já ji mám zas do šeda a ty do modra - to neřeš.. ;o)

Luisi, jsou to ty LE.. Bohužel.. Poslali mi jiné. Skvělá firma a velice kvalitně fungující e-shop! :o/
  • Luis
    missicko ty prahy jsou klasický LEcka že? nemela jsi mít nejaké sport nebo street nebo tak neco?
  • von Raven
    Mysan na zivo to je hezci jak na obrazcich, nejvic se mi libi prava cerna
  • diagnóza 16VT
    hmm kola krasny maska krásná, narazníky krásny, co dodat proměna 100% :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Missicka: nedej na negativisty ,je to fakt paráda.
  • Dr.Ravic
    vypadá to dost dobře...
    jsem zvědavej naživo. doufam, že se někde na tuningu nebo na coupe srazu uvidime...
    a že nás všechny ožereš:-)))
  • RAdE
    Hnus fialovej!!!
    Ale po pravde moc pekny .-)
  • Missicka
    Moc se nedalo dnes fotit, pršelo.. :o( Ale ani to mi nezabránilo Coupé uklidit a vymyzlit! :o) Tady přikládám jednu fotku - jak vypadá teď a jak vypadalo před rokem, když jsem ho koupila..
  • Luis
    tak to malý je luxusní :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Missicka:Tak fakt gratuluji ,je to paráda.Výborná volba.
  • Missicka
    A pozor!!
  • Missicka
    ..a je DOMA!!! :o))) Zítra umyju, naleštím, udělám pořádek v introšu a jedu fotit! Takže lepší fotky snad zítra. Tahle je na rychlo.
  • Aljaška
    Tak lidi bacha na Missicku, k autu ji nepouštějte, pkud nebude mít kolem krku okap:-)
  • Missicka
    Aljaška: To víš, já se nezdám! :oD
  • Luis
    ilča - :-D
  • Aljaška
    koukám, že pc nestíhá dělat mezery, asi na něj píšu moc rychle:-) Tak tak, coupé je tvoje radost a má se líbit tobě.
    Tss tak to jsi poslintala ty jo?? Já myslela, že šel kolem nejmíň bernardýn, taková hubená holka a tak slintá:-)))))
  • Missicka
    Aljaška: Jj, já jsem v klidu. :o) Třeba takový Ondra ví, že je mi úplně jedno, co mi kdo říká. Mám SVOU hlavu a hodně tvrdou.. :o))) Jinak ti děkuju.. :o) Já jak viděla tvé coupé loni ve sluškách, tak jsem móóóc slintala! :o) A hned jsem okukovala co a jak máš. :o)
  • Aljaška
    Missicko buď v klidůůů, je to o tom, že se to líbí TOBĚ. Vždy budou lidi, co ti tobudou cválit a lidi co to budou hanit, a ti co to haněj, nemaj nikdy nic lepšího:-)), Mě semůj kupas líbí, a když někomu ne, je mě to šumák:-) Držím ti pěsti, ať ti vše vyjdeojená a šťastná:-)
  • Missicka
    von Raven: Nevím, kde se nakonec teda domluvíte. Ale přijedu.. ;o)
  • Syky
    METUD:diky moc,udela to radost a potesi,ale taky tam prcnu modenu...
  • von Raven
    tak jo, sem zvedavy jak to vypada na zivo. fotky ve zmenseni moc neukazou... takze na motokarach kdyz nebude chcat?
  • Missicka
    von Raven: Na masce trvám, stejně jako na černých mřížkách v modeně. :o) Mě se ta stříbrná v tom nelíbí. Ani na škůdce jsem je neměla stříbrné. Resp. měla, ale pak jsem dala černé a vypadalo to mnohem líp k černému laku. Prahy už mám - streetline. Jsou níž na fotce.. I na autě jsem je viděla, ale jen napasované. Zítra bude celek. :o)
  • von Raven
    Mysak pekne jako celkove, doufam ze doberes nejake pekne prahy k tomu.. skoda ze nemuzes snizit, bylo by to uplne jine. jen dve upravy bych udelal - vyhodil tu masku uplne dopryc a mrizky v modene bych nechal stribrne, nepujde pres ne videt dovnitr jako pres cerne
  • Missicka
    Jelo: Děkuju za povzbuzení! ;o) Když se tak ohlédnu do minulosti, jak jsem si dělala škůdku, tak jsem chtěla poladit nejdříve interiér a trošku poopravit zevnějšek.. Nakonec jsem do ní vsypala docela dost času a peněz a po většinu času mi stála už jen v garáži. Když pršelo nejela, když bylo mokro taky ne, ani pod mrakem.. :oD Nakonec jsem si ji nechala jen na srazy, když už jsem investovala. Coupé jsem chtěla jen decentně poladit, tak doufám, že mě to zas tak extrémně nechytne. :o) Raději bych teda tunila pomalinku kočárek, ale tak i to snad příjde.. Abych taky nezůstala jen sama s Coupé! :oD Takže po tomto "zásahu" bych chtěla už jen koncovku výfuku (laďák zřejmě ne, kdyby náhodou..), něco provést se zadníma světlama, fólie, lehce introš (včetně hudby) a podložky asi. A stačí.. :o) Ale jak říkám, nesmí mě to chytnout! :oD

ZdenysM.L.: To bych tady neřešila.. ;o)
  • ZdenysM.L.
    O kolik si řekl penizků lakyrník?Jestli to není tajný:-))
  • Jelo
    Miss... bude to krááásnýýý - to je tutovka. A že se každýmu líbí něco jinýho je přece na tom světě nejlepší.
    Držím ti pěsti ať jsi hlavně ty spokojená - ale je mi jasný že ti to dlouho nevydrží a budeš "ladit" i v budoucnu. Tak jako Ilča - a to je super ! :)
    Jo a ty kola - ty ti fakt trochu závidím.
  • Luis
    missicka - jejda... tak toho "malého" přízpěvku jsem si vůbec nevšiml :-D příště to musíš napsat tak at to na mě bliká, svítí a zvoní :-D
  • Missicka
    Luisi, já vše vysvětluju ve svém posledním příspěvku. Přečti si ho ještě jednou, jestli jsi ho nepochopil. Vůbec jsem se neurazila!!!!

Couupé do mých rukou příjde ve čtvrtek, jak jsem už několikrát psala. Pak dám komplet fotky. Názory budou různé, což chápu.. 100 lidí - 100 chutí.. ;o)
  • Luis
    nemusíš se hned urážet kdyz ti někdo napíše negativní ohlas... ja chvalim vlastní práci, to víš moc dobře,sam jsem pod kupasem ležel dva roky a někomu se líbí a někomu ne... souhlas i s timoušem a lutorem že až se udělaj jiny fotky bude to lepší, tak i byl mířenej můj poslední přízpěvěk... takže šup do toho :-)
  • Missicka
    Děkuju všem za názory.. jen bych ještě k tomu všemu chtěla napsat, že tohle téma jsem zakládala proto, že jsem tu nic podobného ještě neviděla. Když si vzpomenu na svých čerstvých 18 let a na první autko (škoda 120 alias "Milášek"), které jsem překopala taky k obrazu svému, na to jak jsem studovala všechny možné časáky a objížděla servisáky a snažila se pochytit co šlo, tak mě napadlo, že by nebylo špatné udělat téma s prací, jak to šlo od začátku.. Jasné, chápu, že se tohle nelíbí všem, ale cílem toho bylo, aby si spousta lidí, co do toho třeba tak nevidí uvědomila, kolik je se vším práce a starostí - následně pak je odměnou veliká upřímná radost v očích majitele. Takto to bylo od začátku myšleno.. Na celek jako takový si musím sama počkat a taky mě zajímá jak to bude ve finiši vypadat! :o) Jet mi to jede díky výměně turba u Yabana v Mostě a hlavně díky Ondrovi (Timovi), který mi luxus funkního turba v mém autě umožnil..

A k té barvě.. MILUJU ČERNOU BARVU! :o)))
  • Janinka 2.0.16VT
    Missicka: Mně naopak se ty brýle líbí,kola jsem bomba, to je jasné.Modena není ještě dostrojená tak si počkám na celek.Jinak si to nijak neber.Každý si přece kupuje a upravuje auto podle svého a dle toho co se líbí v první řadě jemu.Jisté je že každý má jiný vkus ,někomu se to líbí ,někomu ne ale to je věc názoru a pohledu každého jedince .Za mě máš +.
  • Feki
    Teeeda ja cumim..Celkove to auto proslo velkou zmenou..Klobouk dolu.Precetl jsem si tu hromadu nazoru-abych byl uprimny: ty bryle se mi nikdy na coupe moc nelibili,ale zastavam nazor,ze kdyz se proste skombinujou ruzny veci tak aby v celku nepusobili rusive tak i vec ktera se cloveku nelibi se mu ve vysledku muze libit.Pisete ze v ty cerveny by to vypadalo lip,ale myslim ze jde prave o to aby to nebyla az moc 360ka a i ty brejle by byly horsi v cerveny-takle to vypada dobre..A ty kola..Dodavaj nutnou davku dravosti,obdivuju take odvahu do vseho jit..Kola vic z auta ven?-zbytecny..snizit?-taky zbytecny-takle upe staci..Hlavne Misko,aby ti to JELO..Pac znam taky hromadu lidi ktery sou blazni do exterieru a pak se jim neco podela a je to na houby kdyz nemuzou jezdit..:( Jinac fakt obdiv,respekt a chudinka moje prdelka az se nekde potkame se bude stydet vedle ty tvy..:)
  • Missicka
    Ondro, nedám se.. Mě je hlavně naprosto šumák, že se to někomu nelíbí.. :o))) Hlavní je, že JÁ jsem spokojena! ;o)
  • Lutor
    Missicka he se vsadím že když ukažeš par fotek jak to bude v kupě tak ti všichni zaporaci budou psat že je to o moc lepší než když to bylo nedodělané ,maš to pěkné a bude to parada fakt pochvala
  • Missicka
    Rossi, však já nic neříkám. Je to tvůj názor.. ;o)

Sonny: Pěkně jsi to napsal.. :o)

Dělám to pro to, že mám své auto ráda a chci se odlišit. Teď jde bokem vše, co potřebuju já a dotuju Coupé. Já bych si nedovolila říct někomu, že je to příšerné nebo tak něco, protože vím, kolik to dá všechno práce, nervů atd..
  • Sonny
    A to je přesně to co mě štve v čechách. Nic proti ale každý má svůj styl. V americe se žije jinak. Tam se obdivuje každé upravované auto, protože snaha a nápaditost se cení. Je to škoda, pač proto není u nás tuning populární. Obdivuju každého kdo má odvahu a nápaditost. Tím je každé auto jedinečné :-) Missicka: Je to good...
  • ROSSI 20VT Plus
    nezlob se, já to nemyslel nijak špatně, ale když tady dáváš svou přestavbu na odiv, tak asi očekáváš nějaké ohlasy, a ty mohou být logicky i záporné :-)
  • Missicka
    Vaše auto to není, takže mě vaše názory netíží.. Navíc jak jsem si všimla, tak konkrétně Metudovi se nelíbí tady žádné auto. Prostě chlapi, mám jiný názor než vy!
  • ROSSI 20VT Plus
    Nerad, ale také nechválím, maska, to je příšernost, nehodí se k tomu autu vůbec a nechápu proč to tam někdo dává, raději zející díra, no a modena, ač hraní si na něco nesnáším, vypadá někdy dobře. Tady na té fotce se ale projevila její největší vada, spočívající právě v tom, že je to napodobenina. U F 360 Modena totiž končí vstupy vzduchu dvěma chladiči, tady je jen díra, kterou prosvítá všechen bordel, který je za mřížkou. C¨htělo by to nějaké vedení vzduchu od těch otvorů, aby to mělo vůbec nějaký smysl. Omlouvám se.
  • Luis
    ty jo... pro mě teda docela zklamání... čekal jsem to jiné... ale tak možna je problém u fotografky :-D
  • Missicka
    Koty: Jj, už taky uvažuju! ;o) Ale teď budu muset zas chvilku pošetřit. nejde vše hned..

Elf: Díky..

Ferry: Děkuju za uznání.. :o) Jak bude doma, hned valím někam nafotit!
  • Koty
    pěkný, ale zvažoval bych podložky aby kola byly více vidět a né je schovávat...
  • Missicka
    Mertix: není to snížené.. To zatím nechci, protože bydlím tam, kde lišky dávají dobrou noc.. A ještě tam nejsou prahy - to taky opticky sníží.. ;o)
  • Mertix
    Missicka zdá se mi to, nebo je to moc vysoko, a hever nevidim...:)
  • Missicka
    ..už se to pomááálu rýsuje! :o)
  • RAdE
    Ale verili ^^
    Jinak ta folie, sikovna taky to budu muset nejak poresit .-)
  • Missicka
    RAdE: Tyy!! :oP No počkej, já ti mause či Stuartíka! :oD Ten pruh na čelním skle je moje vlastní výroba a práce! :o) Naměřila jsem si u ustřihla z fólie na okna - odstín "dark black". Lepené to mám zevnitř. Výhodou je, že je to průhledné, tak mi policajti na to nemůžou nic říct.. Jako můžou, ale víš jak.. ;o)

Zatím mám jen tuto jednu fotku. Dnes se tam prý budou lepit síťky, pořádně napasovávat kapota, zítra prahy (pak jdou na lak), no a jako celek bych ho měla mít ve čtvrtek večer doma!!! :o) Nevěřili byste, jak moc se těším!!! :o)
  • RAdE
    Dekuji Stuartiku =) prave premyslim, jestli LE nebo ty cos vybarala sou taky super.Jinak spoiler a hlavne lak vypadaj cool.
    Jeste jeden dotaz, to stineni proti slunci na celnim skle mas z ceho, jak , kde? .-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Missicka:Moc pěkné,už se těším na celek
  • Sonny
    LUXUS!!! :-)
  • Simarik
    pjekný kola ;-)))
  • Missicka
    RAdE: Čau drzoune :o))), vyšly mě na 2700,- + poštovné, takže 2895,-kč.

První fotka po laku..
  • RAdE
    Cau Mousi :-)) na kolik te vysly ty prahy?
  • Luis
    vidim vidim...hm... zajímavé, určtiě bude fajn vidět to naživo :-)
  • Missicka
    Luisi, mám je na té fotce na "virtualu"!! ;o)

Jinak teda ještě jednou.. Jsou to tyto:
  • Luis
    jak vypadají prahy streetline? prosím o link nebo foto, díky
  • Missicka
    Ferry: Jo, o tom vím. Viděla jsem fotku na netu. Nicméně Maranello jsem nechtěla, protože ho plánuje Syky. Prahy jsem chtěla jako většina LE, ale nakonec jsem dala přednost Streetline. Více se mi líbily k mým alu a ceskovému designu. ;o)
  • Missicka
    Ferry: Takovou kombinaci jak mám já na coupé nemá ještě nikdo. Buhužel, jak říká Syky, na coupé není moc hezkých spojlerů..
  • Syky
    to bude asi tim ze je to jeden z nejhezcich narazniku na coupe...teda alspon pro me...nepocitam LE ruzky
  • Missicka
    Hanzz20VT: Díky.. :o) Víc než na mě to teď záleží na lakýrníkovi a Rostíkovi. Nápadama jsem je nešetřila.. Už ať ho mám doma - začínám mít VELKÉ abstinenční příznaky!!
  • Hanzz20VT
    Missicka -hmm máš to hezký jen tak dál!!
  • Missicka
    ..foceno včera odpoledne. Kapota byla fakt ve špatném stavu - popraskaná a to moc! :o(
  • Sonny
    Já tam někdy taky jezdím. Ale né s coupe. Jinak nějaké kola tam jsou ale to poslední nejde povolit :D A na kopr jsem zvědavý :)
  • Missicka
    Sonny: Já vím, že to bude krásné! :o) No jak jsem ho viděla naposled, tak bylo ještě v garáži u Rosti a už tam byl pochopitelně čurbes.. :o( Ale tak bohužel to jinak nejde. Však počkej, jak bude vyšperkované na Kopřivnici! :oP Poslouchej a co ty tam pořád děláš?? Doufám, že tam ještě mám ty kola! :o)))
  • Sonny
    Missicka: Tak jsem se jel včera kouknout na tvé coupé. Už ho mají nachystané v garáži. A ta Modena na tom bude luxus. Taky bych už chtěl něco takového podnikat. Jo a ukliď si to ve vnitř :-D
  • Simarik
    o to se nebojim, jen se připomínám abys nezapoměl a já na to nemusel myslet :-) zeptej se pak i na můj jesi si vzpomeneš :-) dík
  • Mertix
    Simarik neboj, ja dluhy platim:)hned jak to bude mít, pojedu tam, a platim
  • Simarik
    pak prosím pošli fotky a zeptej se na můj F1 :-) a nezapomeň na mojí zálohu :-)
  • Mertix
    Simarik Luis 2.0 20V -DĚKUJI:)až bude koncem týdne F1 naraznik, tak jí ještě zkusim dopasovat...
  • Simarik
    Leo dobrá výplň brejlí. to se mí líbí
  • Luis
    syky -jen ho zjebej pořádne, on si nic jiného nezaslouží :-D

mertix - ta střibrna mřižka vypada moc dobře!
  • Missicka
    Mertix: Jj, díky.. Tak to mám asi stejně, ale s kapotou mi to bude sedět zřejmě líp. No však já to pak po laku, jak to bude už kompletní nafotím..
  • Mertix
    Koty díky:)taky sem to stříhal nužkama na zastřih stromku:)
  • Koty
    Mertix: hned to vypadá líp než s tou prázdnou dírou :o)
  • Mertix
    tak sem se to snažil dopasovat, ale na pravý str. mam kapotu v haji, promáčklá...aspon sem tam narval tahokov.a ta barva, hm, necham to na lakyrnikovi radši:(
  • Syky
    Luis 2.0 20V:ja jsaem slysel ze on dlouho spi..a kdyz se pry rano probudi a ma tam moc neprijatych hovoru tak to neresi,protoze vi,ze zavolaji znovu...ale zmrdam ho jak ho potkam...
  • Luis
    syky - takovej dlouhán vychtlej... myslim ze se jmenuje martin, strasnej vůl, más pravdu ... hlavně kdyz mi o weeku nebere telefony co?!! :-)

missicka - hele tak pak hod fotky at to omrknu jak to vypada v černé a pak se to předělá do modré metalizy a bude to :-) jen ten facelift na svetla si davat nebudu...to me moc nenadchlo... vic se mi libi mezi svetlama takova jedna pekna mřižka ale vic neprozradim :-)
  • Syky
    Luis: to by me zajimalo co za vola je ten z Otrokovic :)
  • Missicka
    Sonny: Teď se mi úplně rozzářily očička, když jsem tu uviděla tvoji fotku mého coupé!!! :o)

No ale jako ono stojí VENKU?? :o( Bobišek můj malý..

Luisi, ty abys neremcal! :oD To bych si pak musela myslet, že jsi snad nemocný nebo tak něco.. :o))) Jasně, že tu pak hnedka šupnu fotky! Ale ještě si počkáte.. Mám ho mít doma až na Kopřivnici. Do té doby se na něm bude ještě dělat.
  • Luis
    missicka - to kupaso vypada hrozně, fakt nechapu jak si můžeš na tmavé kupaso dát modenu... takovy blazen by mohl být jedině ty a pak ještě jeden z otrokovic :-D

až bude hotovo hod zase fotky at to můžu kritizovat :-D
  • Sonny
    Missicka: Tak to ho máš ve fakt good rukou. Znám ty lidi jen tak po známosti a mají ruce ze zlata. Tak to sem zvědavý :-) Jinak: Důkaz místo slibů :-D
  • Missicka
    Sonny: Jéééjda!!! :o) Miláčka mojeho jsi viděl!! :o) On to nedělal. Dělal to p. Adamčík a ten mu to tam dnes dovezl. ;o) Jj, tak to by mě nenapadlo, že ho tam někdo odhalí. :o) Kola jsem vybírala docela dost dlouho a hlavně jsem chtěla styl, co není zcela běžný na všech autech - děkuju za chválu! :o)
  • Sonny
    Missicka: Dneska jsem viděl tvoje coupé ve frenu. U p.Michny, tak už to máš skoro hotové. Vyšel jsem ze dveří a říkám si že ty elektrony znám a pak se podívám ze zadu a vidím tvůj nick :-D Svět je fakt malý. A to ti dělal přímo on nebo si tam jen stála? (Ty kola sou fakt in)
  • ZdenysM.L.
    Misiccka: ok polepším se:-)))
  • Simarik
    až budu mít po faceliftu tak taky přidám foto, zatím toho moc nemám :-) ale slibuju další překvapení :-)))
  • Missicka
    JohnDi 1.8 16V: Byt je ale lepší investice.. ;o)

ZdenysM.L.: Prosím, založ si jiné téma.. Díky!

Koty: Jj, taky jsem na to naživo zvědavá. Tak snad za týden bude v laku..
  • Koty
    Missicka: bál sem se jak to bude vypadat, ale zřejmě to bude hezký, sem zvědav naživo až uvidim :o)
  • ZdenysM.L.
    Bude mě čekat nový lak mimo střechy .Tak premýšlím o dvou barevném laku.Má někdo typ nebo foto?Mám tmavě modrou meltu.
  • Missicka
    Simarik: No vidíš! :o) ..já jsem samé překvapení! ;o)

Max: ..v to doufám! :o) Ho pak budu pořád mazlit! :o)
  • Max
    Moc pekne, skutecnost bude urcite jeste lepsiiii :-)
  • Simarik
    teda Miši ty mě překvapuješ ;o)))
  • Missicka
    Jan Paukovic20VT: Děkuji.. :o)

Ondro, taky jsem ráda. Až ho budu mít doma, tak budu mít o pár starostí míň. Nemůžu se dočkat!! :o)
  • Janinka 2.0.16VT
    Missicka:Vypadá to fakt moc dobře,gratuluji
  • Hanzz20VT
    určitě hezký
  • Jan Paukovic20VT
    Krasne auto pro krasnou zenu.
  • Missicka
    Postupně se pak bude dodělávat.. Tohle bude největší kus práce, co se na něm letos bude dít. Už teď velice děkuji panu R.Adámkovi za trpělivost a za to, že mi dopomáhá ke splnění dalšího snu..
  • Missicka
    Takto by mělo vypadat.. :o)
  • Missicka
    ..a rádio s dvd. Díky, Ondro za vyřízení..
  • Missicka
    V pondělí by mělo jít do lakovny. Teď ještě čekám na prahy, než dojdou. Dodělají se později, jak se bude finišovat s Coupé po laku - takové drobnůstky ještě.. :o)
  • Missicka
    Napasováno na Coupé.. :o) I se zavařením kapoty..
  • Missicka
    ..s maskou, co se nehodí k Modeně.. :o)))
  • Missicka
    Připasováno k Modeně..
  • Missicka
    Původní nárazník se musel uřezat, aby se mohl použít jako nádstavec na nesedící Modenu..
  • Missicka
    Takto jsem Coupé odevzdala do rukou moc šikovného člověka..
  • Missicka
    Bekr: Už už.. Pracuju na tom, vydrž! :o)
  • Bekr
    Misi: tak co foto,bude jsem trochu zvědavý :)
  • Missicka
    Ondra: ..nevím, podle toho..
  • Simarik
    Miško já sem asi i jinde než ty. Ale dotaz byl na masku :-) ale buď originální ! to se cení, já taky plánuju ještě jednu originalitu ale to teď zveřejňovat nebudu :-)) každopádně přeju moooc štěstí při úpravách :-)
  • Missicka
    Mertix: Díky.. Jsi zlatý! Mám to podobně jako ty. Takže jsem v klidu.

Ondra: ..mě se to líbí a to moc! Takže je mi úplně jedno, jestli budu jediná na světě, které se to líbí. Je to moje auto a mám svoji hlavu! Nedám si tam to, co se mi nelíbí nebo mi nepříjde zajímavé!

Simarik: Aljaška má krásné coupé! To je fakt, ale já jsem třeba na tom finančně "trošku" někde jinde, takže vše dělám v rámci možností..
  • Simarik
    Timo mě se to taky nelíbí, u mě vede Ilonka a její Lester Maska
  • Mertix
    TheTimo upřímnost se cení:)
  • Mertix
    TheTimo tak nic se nelíbí každýmu:)
  • Mertix
    TheTimo se nedivim, až tam bude mřížka a bude to sedět a v barvě, bude to ok, hlavně naživo je to jiný...
  • Syky
    :D jatra sli na dracku jako prvni....
  • Simarik
    jaký orgány ? játra stejně už dávno vyměnil za kola
  • Missicka
    Mertix: Jj, hoď to pak sem.. Zajímá mě konkrétně to, jak to sedí s kapotou. Taky to tu hodím zítra, jak to tam mám já - zatím. Nebo dnes večer, uvidím jak to všechno zas stihnu.. :o/

Syky: ..chudáci tvoje orgány..
  • Syky
    Missicka: neva dneska si jdu na postu pro nove...:D
  • Syky
    Missicka:no nespi.,..ja sel ve stredu na jedno a dosel ve ctvrtek o pul jedenacte :D takjsem byl nejak naspany za cely ctvrtek a dneska vstaval driv...musim oblitat postu,a koupit oleje a jeste se stavit za lutorem konecne.,...uz to planuju hooodne louho tak dnes konecne...
  • Missicka
    Syky: No tak to nee! Na mého milačka nikdy! Ono to tam je, akorát to sedí tak zajímavě.. Jen tak mimochodem - ty už nespíš? :o))) Láďa tu byl stavený a říkal, že budeš vstávat tak ve tři.. :o)))

Metrix: Můžeš mi pořídit a hodit sem foto nějak ze předu a z boku? Jako tu masku.. Byl bys zlatý! ;o)
  • Mertix
    ja až na to, že mam zmacklou kapotu, tak to de, ještě musim, přilepit k mlhovkam a dolakovat, je tam zatim provizorne...
  • Syky
    Misi ja ti poradim..je potreba 10Kg domlouvatko ,aby se to napasovalo...;o)
  • Simarik
    Missi: počkám si
    Luci: nee na každym autě to vypadá dobře, moje vnitřky půjdou max do titan metly :-)
  • Missicka
    Jara: Snad tu Kocourek dojde.. Fakt bych tu radu potřebovala.. :o(

Simarik: Jj, večer něco přihodím.. I bez laku je to oku líbivé.. ;o) Jsem včera kolem něj poletovala, jak andělíček na obláčku! :o)
  • Missicka
    culiklucik: Psala jsem "kdo to má na autě"! Takže mě tvé plány moc teď aktuálně nezajímají.. Mimochodem není to první auto, které si měním dle představ. Nějaké zkušenosti mám..
  • Simarik
    taky se chci lišit, proto pokličky, souhlasim že jde o vkus. hlavně dej co nejdřív foto, neumim si tu kombinaci totiž představit
  • jara
    u kocoura to vypadá dobře,ten by mohl radit
  • Missicka
    Simarik: Neptám se na to jakou si tam mám dát. Já ji tam už mám a mě se k modeně líbí.. Každý má jiný vkus. Na černé to vypadá právě dobře. Chci se nějak odlišit. ;o) Neboj, bude to fakt pěkné..
  • Simarik
    noo pokud má můj názor váhu tak použij masku viz Aljaška. Origo je utopená a brejle ti k modeně pasovat vzhledově nebudou
  • Missicka
    Ahoj, trošku si měním (nechávám měnit) Coupé dle mých představ a chtěla jsem se vás na něco zeptat. Jelikož je tu hóóódně členů a nějak nemám přehled o tom, kdo co má na autě, tak by mě zajímalo, kdo z vás má masku se clonítkama na mlhovky..?? Potřebovala bych vědět, jak to tam sedne. Včera jsem byla na obhlídku mého miláčka v dílně - vše sedí perfektně nakonec (taky po dlouhém trápení toho, co na tom dělá), jen maska je jakoby "utopená" pod kapotou.. Večer sem hodím foto, mám to v mobilu. akže kdo má tuto masku, pisněte mi prosím, jak vám to tam sedí. Díky..