Tak mi včera nekdo objel dveře klíče-lidská demence nezná hranic

• Brano20VT
    tenhle baráck na odstřel ...
  • Giallo 1,8
    Už jsem střílel z Falcona 96 - je to ráže 12,7mm a bonbón to má 107mm. Účinná střelba ve dne 1600m, v noci 800m. A dělají to ve Vsetíně ;o) A pak buďte americkej prezident a jděte se projít po Karlově mostě :o(

http://www.zvi.cz/en/products/sniper-rifle-falcon. html
  • Innocento
    2 Luxor : Já myslim, že když trefíš cokoliv v jeho rádiusu 10ti metrů, tak pustí naráz moč i stolici a příště spíš bude přemítat nad životem :-)
  • JP
    Ravic:-)))
  • Luxor
    to má tak silnej z5nej ráz že něco trefit je fakt Sportka :-)
  • Dr.Ravic
    ty vole... to je skoro jako bazuka... už vidím jak všichni coupečkari sedi na balkone a cekají:-)
    btw. když jsme u tech zbraní všimli jste si že všechny terče mají střed černej??? asi aby si člověk zvykl že všechno má jít do černýho:-))))
  • Innocento
    A nemusíte s dětma na matějskou...
  • Innocento
    Tady je nejefektivnější řešení! A čekat a čekat...

• Kamil
    To chce klid. Minulou nedeli jsem si privezl Coupe ze servisu, kde bylo vicemene pres celou zimu. V utery jsem mel propichlou predni gumu a ve stredu mi to obtahli(podarilo se castecne rozlestit). Nikdo me v miste bydliste nezna. Bydlim tu chvili a byt pouzivam prakticky pouze na prespani. Jedine reseni je garaz:-(
  • Giallo 1,8
    Už to ani nepočítám - vzdal jsem to. Auto mi stojí venku před barákem a nějakou tu rýhu už ani neregistruju. naposledy jsem se na*ral, když mi ukopli zrcátko. Nakonec jsem ho přilepil lepící páskou a nechal tak. Do léta ho chci ale vyměnit - i když nevím, jestli to má cenu :o(
  • Hýblajs
    diky za projevenou soustrast.vedel jsem ,ze vy jediny pochopite jak mi je.bohuzel takova vec ohlidat nejde vzdycky se najde nejaky to pako
  • Aljaška
    to mě mrzí, lidi jsou svině, někteří vědomě někteří nevědomě, ale jsou.
  • Jelo
    Myskám že někteří jsou závistivci a ostatní jen vygumovaní chudáčci s rosolem v hlavě.
  • Janinka 2.0.16VT
    Taky to znám ,jsou to závistivé sv...
  • Jelo
    Hmmm.... to už tady dlouho nebylo. Vítej do klubu.
  • Syky
    KURVAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!POLAMAT RUCE!!!!
  • Hýblajs
    Strasne me to s...clovek se s tim autem mazli a pak se nejakej blbec projde a je to.