nápis BREMBO na brzdách

• GeriX
    Ahojte, ja som to objednával eBay-u: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem& item=310245646506&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123
  • Brano20VT
    čau je to "relative design" nálepky sú laminované preto držia
  • ZERO
    Brano20VT: Ahoj, takovej dotaz. Už je to čtyři roky a ty tvoje samolepky pořád drží, nebo ne? Jestli jo, napiš prosím kde jsi je nechal dělat. Díky.
  • Jakub
    Alebo http://dx.com/p/3d-brembo-brake-caliper-covers-sma ll-pair-108375 :D:D
  • Kuba
    Mně taky:-)
  • Turok
    mně by se taky hodily.
  • ZERO
    Ahoj všem, otevřu tohle staré téma. Nemáte někdo 2 nápisy Brembo v černé barvě? Případně, kde koupit. Můžu si je nechat udělat, ale jsem línej a třeba někdo má nějaké zbytečné. Nabídněte.
  • Hýblajs
    a neslo by to dat do obalky a poslat nevim jestli se ted nekde potkame
  • Hýblajs
    mel by nekdo sablonu zhevl@seznam.cz
  • Brano20VT
    cena za kus je 18kč kto chce tak na zraze ...
  • Syky
    ok pisu ti mail...
  • Brano20VT
    ešte mám
  • Syky
    Brano20VT:prosimte mas jeste dve?vzal bych...
  • Brano20VT
    ok bobi
  • bobi
    Brano, jeden par si zajednavam. Zajtra ti hodim do majlu kamosovu adresu (je z Brna) a on mi to hodi domov. Dikes.
  • Syky
    ja na to ve skole chybel...ja myslel ze mas nebo by jsi mohl udelat i cerne...neva neva
  • Brano20VT
    Syky vole vidíš že su biele , na predaj mám 5 párov
  • Syky
    Brano20VT: ahoj,vypada to suprovne...a jinak chtel jsem te poprosit kdych moc moc poprosil byly by naprodej dve nalepky v cerne barve?
  • Innocento
    2 Brano20VT : Pěkně sladěný!
  • TOM
    ty pí.. ty kola sou famozní bech deroucí!!a chci je taky :)( jen žertuju nemam na ně :D
  • Brano20VT
    myslím že to nevypadá zle
  • Syky
    Brano20VT: uka uka jsem zvedavy :)
  • Brano20VT
    bobi budem sa snažit ak nebude meter snehu
  • bobi
    Brano, nedojachas na Renocar?
  • TOM
    brano fotku
  • Brano20VT
    nalepil som to vypadá to výborne
  • Syky
    nevadi..pokud se dobre vleze na brzdic,alspon se bude lip cist :)
  • Brano20VT
    dnes mi prišli nálepky Brembo cez víkend nalepím odfotím a možem vám ich poslat , jedná sa o to že som nevedel povodný rozmer , tak tie moje maju rozmer 9x2cm uvidíme ako to bude vypadat
  • bobi
    Brano, nepojdes na Renocar do Brna? Kupil by som tie samolepky.
  • Syky
    Brano20VT: nalepky beru

cetl sis mail ohledne pneu?
  • Brano20VT
    chlapci buduci tyžden budem mat hotové nálepky na brzdy a kvoly cene som ich musel zobrat viac kusov takže rád pár kusov poskitnem
  • TOM
    druha je sehnat šablonu jsou volně prodejne a napis střiknout barvou ...možna ještě šablonu mam...ale nevím neslibuju.
  • Simarik
    napiš goodovi
  • Koty
    jedna varianta je, že nalepíš samolepku a přalakuješ jí bezbarvým lakem
  • bobi
    Viem, ze sa to tu uz riesilo, ale potrebujem rovnako poradit :-))
  • Tlama
    zdar bratři a sestry -)) potřebuju udělat nápisy na brzdy....jak jste to kdo udělali při nástřiku brzdiču?? dík za rady Tlama