Folie - Morava

• Luis
    no problemo, pak se ozvi jestli je vše oka
  • RAdE
    Ok. diky moc Luisi !
  • Luis
    731 325 543 - delal mi folie na kupaso a taky otcovi folie na firemní toyotu. hodil jsem to k nemu do garaze, hotovy jsem to mel za hodinku a půl... ozvi se mu... kdyz tak se odkaz na mě že mi delal kupaso a otcovi toyotu... on bude vědět kdo...
  • RAdE
    Luisi nebo syky, pls hod te mi sem nejaky ten kontakt na ty folie.Diky .-)
  • RAdE
    Tak to je luxus =)))
  • Syky
    ja dojel do garaze,vlitli na to 3 borci..za 15 minut jsem to mle hotove..nadherne...
  • RAdE
    Super, tak jestli muzu poprosit o nejaky ten kontak?A btw, jak to pls chodi, mam na mysli dela to nekde v garazi, jak dlouho se to dela? Diky =)
  • Syky
    jj atest ma...ja mel karu za 3200kc...
  • RAdE
    Luisi, to zni primo skvele :) a atest to ma?
  • Luis
    rade - me to delal kluk ze zlina, trojku za celou káru, jsou to sun tec
    pokud bys mel zajem muzu ti dat jeho cislo, domluvis se s nim a je to hotovka... ja je mam uz rok a moc spokojenej...
  • Missicka
    :o))) ..jasné, v poho! :o)))
  • RAdE
    Jen vobcas .-), ale ty mouse = diky mysko,mysaku =) jak se pise missicka ang. to nwm =)))
  • Missicka
    Nejsi tak náhodou trošku přidrzlý, že ne? :o)))
  • RAdE
    Ty mouse .-) asi to teda poresim v tom Zline =)
  • Missicka
    Ve Zlíně je plno firem, co ti to udělají s Atestem.. Nevím, jak se ty firmy přesně jmenují, ale stačí si to najít ve vyhledávači na netu. ;o)
  • RAdE
    Ahojte, tak uz se blizi cas, kdy bych chtel poresit ty folie, tak se chci zeptat, jestli nekdo nevi o nejake prodejne nebo nekom kolem Hranic,Olomouce max Zlina a aby to melo atest.DIky