havarka

• Gonzo
    Dnes ked som prisiel zo zrazu tak ma cakala obalka z poistovne, uznali mi celkovo skoro 1000 EUR. da sa:)
  • Gonzo
    Inak stale sa mi s poistovne ani neozvali...je to uz vyse dva mesiace. Vzdy ked sa mi tam podari dovolat (cisto zazrak) tak mi povie nieco o tom ze to robi jeho kolega a ze sa to este riesi. Tak som zvedavy, myslim ze zo zakona maju na to 3 mesiace...Kazdopadne poistovnu som zmenil, kooperativu vystriedala axa.
  • JP
    Chudák Coupé:/
  • Gonzo
    R.I.P.

:))
  • Gonzo
    a este jedna:)
  • Gonzo
    Tak uz ho ma v rukach Sucho. Co uz, takto trapne prist o auto, to je hrozne. Aspon uz neni na parkovisku nikomu na ociach:)
  • Britka
    to je hnus!!...pařáty jim zlámat..i to by bylo málo...
  • Jelo
    U vás mají poldové doma v kuchyni vybavení od Pininfariny ? Tak to se na tom Slevensku nemáte zase tak špatně.

Jinak jsi asi trumfnul všechny ostatní přízpěvky ve kterých nadáváme na to jak nám někdo našeho mazla objede klíčem atd. Doufám že těm hajzlům ty pracky zlodějský upadnou !
  • Hýblajs
    tohle je uz fakt moc
  • Gonzo
    to som ho posledne umyval este niekedy cez december. Aj policajt sa divil, sa pytal ci uz bolo striekane, ked som mu povedal ze uz ma 14 rokov. A potom mi zadrel ze ma doma chladnicku a mraznicku pininfarina :))
  • JP
    Máš to hezky čistý:-)
  • Gonzo
    teraz som to bol kuknut a jedna tehla je pod autom, takze sa asi snazili podlozit ale neak im to nevyslo. Tehly mali s nedalekej stavby:)) Uz s tym nejdem nic robit, prikladam foto este z druhej strany:)
  • Gonzo
    poradte, nemam to zatial skusit zdvihnut aspon na neake tehly? ale mam len jeden zdvihak. Nech sa to neak neposkodi odspodu
  • Gonzo
    neboli. Popravde som asi naivny, vobec ma nenapadlo ze by niekto kradol kolesa. Zajra si preto pride sucho, aspon dufam ze to nezrusis! :) a dnes v noci asi nebudem ani spat aby mi s toho uz viac nezobrali.
  • TOM
    ty gonzo asi bezpečaky na kolech nebyly že?nebo byly ale k hov¨..???
  • Aladin
    ty woe to je mazec!!!
  • Jozef16VT
    Tak toto ma fakt nasralo :-( veľmi smutný pohľad nato čo ti spravili. Súcitím s tebou.
  • Dr.Ravic
    tak to je masakr...
  • Aljaška
    no ty krávo,tak to je síla!! To už fakt nemám slov!
  • Gonzo
    A take bolo pekne:)
  • Gonzo
    policajti prislo po hodine a pol, nieco so mnou spisali, potom po hodine dosiel neaky technik, ten urobil tri foto a zobrali ma na policiu. Tam som cakal kym sa vratia z obedu, potom so spisal zapisnicu a nahlasil to ako trestny cin. Aj ked si uvedomujem ze sanca je minimalna, aspon som si splnil obciansku povinost:(
  • Luxor
    jo tohle znam... oni si totiz nekteri lide mysli ze kdyz je neco bouchnuty tak si to muzou rozebrat na dily... Me se kdysi stalo to samy / behem tejdne zmizelo po castech cely auto... Nejdriv kola, pak celej motor, interier... kazdou noc neco... takze bych si to byt Tebou asi hlidal muze to byt zacatek... I kdyz ja tam tenkrat cekal do pul ctvrty do rana a v pul osmy rano uz zas neco chybelo tak je otazka jestli to hlidani melo cenu :-)
  • manny
    no kde to jsme proboha...
  • Janinka 2.0.16VT
    Někteří lidé jsou fakt děsné svině.
  • Gonzo
    :((
  • Gonzo
    Rano ma zobudil sused ze auto mi stoji na tehlach. Kuknem a ozaj, niekto mi cez noc ukradol komplet vsetky styri a este sa ani neunuval polozit to na tehly:( Zavolal som policiu, ale aj tak neviem co s tym spravia.

:(
  • Gonzo
    Tak bol pozriet aj technik, aj som bol na poistovni. Kedze sa coupe nenachadza v neakej databaze eurotax - nevedia to ocenit ci co tak mam v pondelok zavolat priamo likvidatotrovi. Poziadal som si o formu rozpoctu. Vie mi to niekdo priblizit? Lebo bolo tam este na fakturu...ale ja to chcem riesit cez taky mini servis u nas...
    Neznasam behanie po uradoch a vybavocaky...clovek aby si dovolenku kvoli tomu bral:(
  • Luxor
    ok, standard ne...
  • Gonzo
    Jasne, rozumiem, chapem svoje poslanie na zajtra, snad to nepokaslem:))
  • Gonzo
    coupe za 30?
    http://www.autobazar.eu/sk/results.php?cat=0&a dvanced=&BrandID=15&CarModelID=174&cat egory=&price_from=0&price_to=&currency =2&power=96-111&made_from=&made_to=&am p;drivenkm_from=&drivenkm_to=&fuel=&do ors=&newcars=&damaged=&age=&sortby =&checkcountry1=on&regionsk=&checkcoun try2=on&regioncz=&submit=Vyhlada%C5%A5+!

normalna cena na SVK je okolo 70 myslim. To ze sa da zohnat za 30 je fajn, ale standart to urcite nie je. Aspon na tom autobazar.eu su kupe celkom drahe
  • Luxor
    2 Gonzo: kdyz se 2.0 16V coupatko da sehnat za 30 funkcni ani moc nebourany tak 40 Ti za Tvoje asi nedaj...
  • Gonzo
    kokoz ze 10000? Tak to by ma porazilo:( Takze ak som spravne pochopil tak to nemam nechat na odpis ale pokusit sa nech to ide cez ten rozpocet...no uvidime, ja som si myslel ze dostanem aspon 40000:)) asi naivne.

Snad to zvladnem, budem po nocnej tak myslet mi to moc asi nebude.
  • TOM
    tohle bych chtěl prosvětlit vice do detailu ja myslel že nejvíc člověk dostane za totalku nebo ne???
  • Aljaška
    tak tak, oni udělaj totálku, ale řeknou že sedadla jsou ok, víko kufru, kola atd a pak dostaneš prd. Teda tak to aspoň chtěli udělat u mě s mareou. A coupé jsem měla odřený dvakrát a oboje jsem nechala rozpočtem.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to asi jo. jelikož ceny dílů na coupe jsou astronomické, tak počítej na 90% s totálkou...
  • Gonzo
    Dnes si mi to pozreli miestni mechanici ... je tam zlomeny nosnik ci co a treba vymenit obe svetla, obe hmlovky, naraznik a kapotu.. to ako iba z pohladu co urcili, rano pride ten technik od poistovne...podla vsetkeho to da poistovna na odpis. Tak som zvedavy kolko mi daju:)
  • Gonzo
    Ale nahlasoval som telefonicky co je viditelne poskodene, cize jedine ak by som vnutri takto daco porobil...ale ee, nebudem nic s tym robit, ja na to nemam nervy ani svedomie:) Hlavne nech Fiatik jazdi, potrebujem to do prace:) Ak to nepojde spravit tak si kupim novy od Kloucka:))
  • Gonzo
    Vo stvrtok pride technik, posudi pofoti a uvidime..budem vas informovat:))
  • Luxor
    2 Gonzo: Gratuluju, a kolik Ti pojišťovna strhne (nezaplatí) po opravě z důvodu amortizace původních dílů? :-)))
  • Luxor
    pokud bude ve vyhlášce že je tráva modrá tak to respektuji a nevymlouvám se protože vím že to nevymýšlel žádnej blbec ale někdo koho jsme volili a pochybovat o jeho kvalitách je tudíž nesmyslné - to by jsme byli sami blbci! :-) Proto já všechny předpisy, vyhlášky a zákony dodržuji a blbě neremcám!!! :-)
  • Gonzo
    Tak sme spat s poistovne...vinnik je on, sam mi povedal ze nevie co svietilo na semafore ze sa vykecaval s dietatom...takze sme spisali formulare, a uz iba cakat na zavolanie technika a dohodnutie terminu, potom to mozem supnut vraj do hocakeho servisu, jedina podmienka je aby nebol drahsi ako original FIAT...heh, tak aspon takto.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hele a jestli to pujde do správního řízení, tak třeba je ta křižovatka pod kamerama města... nech si vyjet záznam z toho data a času a pokud to tak je, máš vyhráno...
  • JP
    Řiká se jí žlutá, ale všude je oranžová. Myslim, že to neni až tak důležitý, prostě ta prostřední:-))
  • Luxor
    honza to rozseknul :-) nj tak když to píšou ve vyhlášce musí to bejt holt pravda tam by nám nelhali... objednávám se u očního... :-)))
  • Honza
    http://www.autoskoly.cz/psp/Vyhlaska_30_2001_k_1_7 _2008.pdf

nic o oranžový barvě na semaforu se tam nepíše...:)
  • Hanz16VT
    Všichni se vraťte do autoškoly,oranžová barva na semaforu neexistuje,ale asi myslíte tu uprostřed tak to je ŽLUTA'!!!Jinak chudák fiátek,vypadá to z těch fotek fakt uhnutý.
  • Tlama
    podle toho co říkáš dostanete 50/50 a vyplaceno oba dva
  • Gonzo
    sucho...ved ano, mam cislo na teba, uz sme spolu volali, zistim ci mi to poriesi poistovna ak nie tak som aj planoval sa ta spytat.

aljaska...no ano, to je to, ziadny svedok. Ja si nemyslim ze som isiel na oranzovu, na nu som daval dole rucnu a zaradoval a isiel, takze to uz musela byt aj zelena, ale odfotit som si to nestihol:)) Takze nic dokazatelne. A on sam povedal policii ze si to uz moc nepamata..uvidime zajtra o osmej rano ideme na poistovnu.
  • Aljaška
    a podle čeho má policie v tomto případě určit viníka? Oba prý jeli na oranžovou, jeden evidentně kecá-a teď kterej? Těžko podle ksichtu řeknou: Tys to zavinil. Něco jinýho je, když je to evidentní a viník je jasnej, nebo když se oba účastníci dohodnou na tom, kdo to zavinil. V tomto případě by to chtělo svědky.Né že oba řeknou to stejný.
  • Dr.Ravic
    tomet: mám takovej pocit, že to nezvrtala PČR, ale PSR:-)
  • Innocento
    Mě přijde, že za to ani nemůže ta policie, protože s nich dělá tupce vláda. Z vlastní zkušenosti a zkušenosti z práce policie viníka neurčí. Toho "hledají" až ve správním řízení úplně nezúčastněný lidi a taky ten verdikt pak stojí za to.
  • Innocento
    Škodná událost? Kdyby tě zabil, tak to bude taky škodná událost? To jsou vymaštěnci...
  • Gonzo
    teraz som volal zase s poistovnou, ze vlastne policajti ani nedavaju ziadny papier, ze to automaticky posielaju do poistovne. Tak nam aspon kurnik mohli povedat ze koho urcili ako vinnika:) Ale asi to bolo take jasne, lebo ked sa jeho spytali na jeho story tak zacal stylom ze no ja si uz moc nepamatam, zdalo sa mi ze je tam oranzova:) Ale nemali mu potom zobrat vodicak? Nie ze by som mu to prial, ved stane sa.
  • Gonzo
    Ale ja som praveze na to neslapol, som este mal studeny motor. Len to je taka naprd krizovatka na konci mesta kde zlava vzdy zastavuju lebo idu pomali ale sprava idu rychlo lebo to je dobra cesta dvojprudovka a je tam 90tka a vecne tam je problem ze este prebehuju na cervenu...tak som automaticky kukal doprava, a ono to prislo zlava:) Policajti boli, robil sa aj neaki zapis ale nedali nam ziadny papier, popravde moja prva havarka nevedel som co robit, prave preto som zavolal policajtov...odpisali si komplet udaje, povedali ze to neni nehoda ale skodova udalost takze nic ani nefotili a nikto ani nedostal pokutu. Povedali akurat ze mame ist do jeho poistovne. Popravde asi som mal viac rozmyslat, ale bol som v mensom soku:) A tipek na felde este vo vacsom. Tak ja neviem:)
  • Luxor
    holt ta nejhorší kombinace - pomalý auto dojíždí oranžovou a rychlý zase na oranžovou vyjíždí... Obráceně by se asi nic nestalo... no nic, držím Ti palce ať Ti dá pojišťovna alespoň něco :-(
  • Luxor
    vem si že jestli on se s tou felckou třeba na oranžovou ještě nějak proplížil a tys tam už na oranžovou fofrem najel, tak já myslím že na nějakých semaforech se tohle reálně stát může... Ale je to hajzl ten s tou felckou to je jasný, stojíme při Tobě kámo :-))) Žes vyjížděl už na oranžovou ale moc nepublikuj, mám za to že na oranžovou vyjíždět nesmíš pokud se nepletu tak až na zelenou. :-) Oranžová znamená připravit ;-)
  • JohnyXX
    Syky :D
  • Syky
    ty co jezdi na cervenou byc rezal 8oO
  • Gonzo
    Jasne dik:) Pockam na poistovnu radsej, na toho ich likvidatora poistnej udalosti:) Najlepsie ze sme sa nedohodli na vinnikovi este, to musime dnes doriesit na poistovni. Ziadny svedkovia:( Ja som si isty ze som vyrazil na oranzovu/zelenu...on ale tvrdi ze isiel na oranzovu este:)
  • Gonzo
    A da sa ten predok zase uhnut doprava? :)
  • Gonzo
    A to este do otvorenej kapoty...

ja s tym este nejdem nic robit, chcem vedet ako dopadnem s poistovnou, havarijnu som sice nemal ale malo by to ist z jeho poistky, otazne je ci to ma vyznam tahat cez tie zmluvne autoservisy, ci ma to nakoniec nebude stat viac. Neake rady?:)
  • Gonzo
    tu videt ako mi to posunulo chladic...da sa to neak posunut spat? Ma to vyznam alebo je to len prkotina?
  • Gonzo
    to jest ta hadica
  • Gonzo
    druhy bok
  • Gonzo
    spredu
  • Gonzo
    Ahojte, tak som to vcera schytal od felicie co isla na cervenu...Myslite ze sa ta kapota da neak vyrovnat alebo nieco take? Moc sa nevyznam:(
    A co sa tyka motora to vyzera ok, akurat mi neak posunulo chladic a rozpojilo neaku ruru, vid foto.