PDA E-Ten

• von Raven
    hlavni zrychleni je vyhazet co nejvic bordelu z ramky :) pak vyprat co jde z adresare windows-po spusteni (startup)(ale ne vsecko s rozumem), pak nainstalovat activesynckiller, obycejne pomaha vyvalit lokalizaci (ne vzdycky a pak to nemas cesky), zbavit se programku co spolupracuje se sim kartou (kontakty muzes mit v zarizeni a lepsi), spb shell a podobne, pak uz jen najit odladenou rom a nejake slusne win a je to. urcite jak napises MIO forum tak to najde spoustu temat jak na to u mia. jinak odkaz na nektere programky je treba http://chomikuj.pl/xcoom?fid=24939141 ale zalezi jaky mas procesor (arm, mips, sh3) a jestli si to bude rozumet s miem
  • von Raven
    ja vim :)) ale diamond a touch pro je uplne na chlup to same akorat ze pro ma tu klavesnici navic :))
    ... sem dlouho premyslel o jednom z tech tri ale vsecky maji vady, hlavne igo se spozduje a i nejnovejsi hd s 288ram tuhne na 5s ve verzi rom 1.19 tak sem se podival po e-tenech a vybral si X650 a opravdu je to jen prumerny kram ale po tech upravach co u me zazil za posledni tyden facha lip jak vyse zminena trojice, takze pokud ho nekdo ma nebo jakykoliv jiny e-ten nebo glofiish tak muzu dat odkazy na super forum se super softem co z toho udela uplne jiny komp :D
  • Innocento
    A my jenom rejem :-)
  • von Raven
    ok tak Touch Pro (rafael) ale vnitrni streva sou na diamond, touch pro i hd naprosto stejne akorat ze jeden nema microsd, druhy ma klavesnici a treti velky display :) resim E-ten a Gloofish
  • Innocento
    Když to takhle vemu, tak Diamond, HD a Pro. Ale Diamond Pro ne-ee.
  • Mertix
    je HD, touch, rose, a diamond, ne?
  • Innocento
    HTC Diamond Pro neexistuje :-)
  • von Raven
    trosku mimo misu, ale kdyby nekdo mel tohle zarizeni tak sem nasel spoustu softu pro e-teny a glofiishe, vcetne novych rom a windowsu. takze ve vysledku je z prumerneho pda s mizernou rychlosti a mizernou ramkou zarizeni, ktere ve srovnani facha lip jak htc diamond pro se 4nasobkem ramky a 2nasobnou cenou :)