Přes zimu jsem se neflákal !

• von Raven
    vypada to super, jen ty hliniky nejsou moc koser :) ale zase kdybys dal pod palubovku a predni sedacky cervene diody napojene na spinac dveri ze pri otevreni to osviti cervene ty plechy tak by to byl mazec... mam to takhle v modrem a ikdyz sviti na cerne koberce tak to je supa, ty hliniky to musi uplne rozzarit
  • Giallo 1,8
    fakt luxusní prácička !!!!
    Se svým špinavým autem s ukopnutým zrcátkem přilepeným flastrem se stydím :o(, ale až bude tepleji tak zrcátko určitě vyměním... Umejvat se mi to ale nechce :o(
  • nocarret
    gratuluju krásná práce!!! držím palce a doufám že technologie flockování pokročila, já si nechal jednou dělat reprobedny a pořád se z toho drolil bordel
  • ZdenysM.L.
    Pokud je ten koberec uplně obyč tak jak si vyřešil různé ohnutí na podlaze?Nebo je tak poddajný?
  • Aljaška
    Jirko, dost skromnosti!! Je to vážně super změna.A je to zase něco jinýho, než maj ostatní!! Fandím moooc!!
  • BigBen3
    ty budidla mně strašně se líbit
  • Sonny
    Je to fakt luxus, Kdyby tohle dělali někde poblíž ostravy tak jdu do toho taky...
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Nemám v plánu rovnat se níže zmiňovaným borcům. Veškeré moje úpravy jsou limitované rozpočtem a při bližším ohledání to je znát.
    Problém je v tom,že Coupátko rád používám každodeně,takže bude náročné to udržet v čistotě.
  • TOM
    jirka je frajer :D a DR.ravic nato kápnul držím palce at to vyjde :)(
  • Dr.Ravic
    jo a rejpalům vzkazuji, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde... ukažte se vy co umíte...
  • Dr.Ravic
    TÝÝÝ VOLE. Jirko tak to je fakt masakr. koukám na to se ženou a jsme z toho uplně hotoví... rýsuje se tu jedno z nejhezčích coupéček... Aljaško, Nocarrete, Alesi, Rotáku třeste se, Jirka přichází...
  • manny
    POKLONA, opravdu pěkný, jak ladí černá a červená je paráda! Ježiš jak mě se to flockování líbí!
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je mazec jirko... dávám 1 s *
    Koberce Kájov. To je ti asi hovno platný.Musíš hledat po obchodech a snad najdeš.
    A já jo :-)
  • Aljaška
    šikuláá, bylo na tom dooost práce, ale stejně jako Honza, nejsem zastáncem Alu koberců:-)
  • ZdenysM.L.
    Chtěl bych se tě zeptat na ten koberec.Ten si koupil kde?
  • Syky
    hezkyyyy
    Koberce ne,to je klasickej slabej červenej koberec.

Přístrojovka,4x tapec, sloupky, tunel, kopice drobností

4800 kč
  • Carlos 20vt
    Hm je to parádní LE sedadla ku tomu a bude to uplně mega luxusní.
  • Syky
    aj ty koberce? a prozradis kolik te asi tak staly jen ty tapeci?opdhad?zhruba?
    Dělala mi to přímo firma z odkazu.
  • Syky
    krasne..
  • Aladin
    pěkné,máš za sebou hromadu práce!
  • Tlama
    takže jakoby potažené sametovým povrchem..vydrží to na tom plastu?? třeba při čištění?? má to někdo odzkoušené?? fakt se mi to líbí kua -)
    http://www.flockovani.com/215/flockovani/
  • Tlama
    co to je to flockování plastů?? je to hezká poctivá práce
  • Rodriquez
    Teda klobouk dolů, krásná práce, muselo to dát hodně práce.... škoda že ta barva volantu neladí s tou červenou v interieru, ale jinak SUPER!!!! moc pěkné...
  • Honza
    no jen ty alu koberce a kostky na zrcátku mi kazej dojem...
    .
    .
  • Janinka 2.0.16VT
    tak to je fakt bomba,gratuluji
    .
    .
    Flockování plastů,červený koberec,bílé budíky a nějaké drobnosti.