DVD radio

• Coupe20VT PLUS :-D
    :-D no to samozřejmě můžu... :-DD
  • Kamil
    Proc ublizovat krasnemu autu, kdyz staci seriznout prsty;-)
  • Kamil
    normalne si udelej plastovej ramecek na to radio a pridelej ho k tomu stredovymu panelu.. proste aby to radio bylo trohu vylezly.. ale zase to neprezen, abys pri razeni nemackal cudliky..
    to je kámoš trochu labilní ne? :-D a nechceš to za 3 prodat... přecijen už je to trochu jetý :-DD
    hm to asi ne, ale beru obyč smrtelníka...
    ty vole za to si někteří lidi kupujou celý coupečka... :-D
    dej foto...
    a u mě na té fotce to radio ještě ani neni na dně té šachty a už nejde otevřít... je to fuk. už je prodaný...
  • Sonny
    Tady je. Omluvte kvalitu fotky i to že tomu chybí auto. :-D (Budu to stříkat)
  • Sonny
    čaues, včera jsem si pořídil podobné a na pár milimetrů tam sedí přesně. Ale do dveří od kufru budu dávat nějaké větší LCD. A do kufra audio vestavbu a do ní příjde taky PS2 :-) Dejte mi chvíli a pošlu i foto
    a nemáte někdo nějakou fotku? jak to vypadá?
  • Syky
    PRESNE!!!TheTimo na to kapnul!misto vydechu....takze tomu verim ;o)
    taky sem věřil... :-D nevěř tomu. to by se ta šachta musel celá vykuchat, a to na to seru...
  • Syky
    po kolech kupuju taky vysouvaci dvd a verim ze pujde...
    a ne nevěděl... myslel jsem (teda spíš doufal), že ho tam nějak dostanu, ale prostě ne e...
    je na Sbazaru... je u toho nějaká rozhozená DVD mechanika, ale v servisu řekli, že by to mělo jít opravit... chci za něj 3 tis...
    tak mi včera přišlo DVD radio... Coupe je krásné, ale střed palubky opravdu není dělanej na vyjížděcí LCD... tak ho zas prodávám... se z toho asi pos.ru!
    to je zase dneska den. Nejdřív taková radost a ted takové sklamání ach JO!!!