Tak jedu bez

• TOM
    blazni...ale good work :D
  • Jan Paukovic20VT
    Tak pohoda auto us je pred barakem nikdo nas nastesti nestavil jen sme si ani nenakoupily mlada melastrach nekde stavjet v Pisku.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    já jezdil taky už x krát s půjčenýma spz... tak třeba viděl někdy někdo fabii s spz TAI .. .. ? není možné, protože v tom roce se ještě ani nevyráběla... :-D atd atd...
  • Luxor
    já jezdil bez přední SPZ asi čtvrtrok a vždycky jsem to ukecal, ale několikrát mě kvůli tomu sledovali až domů, pak na mě naběhli :-) a na benzínkách mě nechtěli nechat natankovat, prostě samý pozitiva... :-)))
  • BigBen3
    Já když jsem si dotáhl z Německa své druhé coupé,tak jsem jezdil 35 dní bez značek, přes město víc než mimo město. A nikdy mě nikdo nezastavil. Ti lidi tady na to serou
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    půjč si spz a otp z auta stejný barvy,to by musela být jó smůla aby šli po winu!
  • Aladin
    moc pěkný...neměl jsem ještě přihlášeno na sebe...
  • Honza
    "Přestupku se dle zákona dopustí ten, kdo řídí vozidlo, na němž není umístěna tabulka státní poznávací značky (registrační značky) nebo je umístěna jiná tabulka státní poznávací značky (registrační značky), než která byla vozidlu přidělena anebo jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost.

Za tento přestupek hrozí pokuta 5 až 10 tisíc korun a zákaz řízení na 6 měsíců až rok." místní policajt nám tvrdil, že s "pujčenou RZ" hrozí větší postih..kde je ale pravda nikdo neví... proto bez SPZ , aby se moc nešťouraly v papírech z kterýho auta to je a není...
  • Aladin
    jezdil jsem s půjčenýma SPZ,bylo to méně nápadné než bez,ale nebylo to Coupé to je nápadné i tak.Nevíš Honzo co by za to hrozilo??
  • Honza
    vem si auto co pojede před tebou jako štít, optimálně i za tebou..na silniční kontroly to tak stačí v pohodě, policatjt si nevšimne že auto nemá SPZ, pokud jedou auta blízko sebe.

Takhle jezdíme na závody po ose..když se něco náhodou semele - policajti v civilním autě na silnici, přední auto okamžitě pouští prostřední co jede bez SPZ , který pokud na to má auto výkonově, tak i řidič svým uměním, tak se podaří ujet..každopádně v dnešní době jet s autem bez SPZ je lepší než s autem s který SPZ sice má, ale "pujčený" z jinýho...
  • JohnyXX
    Tohle bych si sakra rozmyslel za to to vážně nestojí
  • TOM
    za to je palka když tě chytí jako krava mam dojem až 50tis.a zakaz řizení taky nebude v nedohlednu :( rozmysly si to pořadně jestli to zato stojí...
  • Jan Paukovic20VT
    Znacky my nedaly pojistka my plati as od soboty a nepomohlo ani ze jsem ji slibyl ze pojedu as v sobotu tak prevazim v sobotu fiatka bez znacek snad budu mit stesti a nikde nebudou stat.