Pojistka

• Innocento
    Začínáte mě s těma nízkejma pojistkama s*át! ;-)
  • Carlos 20vt
    U CPP na dvoulitra 2300kc s plnym bonusem
  • LWQ
    No z hlavy si to nepamatuju, napsat by to sem musel TheTimo, ale myslim, ze platim za astmatika u CPP za rok kolem 4500,- a je to povinne i havarijko. A za to dobu co to mam se mi to uz xy krat velmi vyplatilo. Nebot je v tom i odtah ;-)
  • lukas.01
    Stilo 2,4 plnění 70/70, střet se zvěří + skla na 5tis za 3798,-Kč/rok Generali (produkt KOMPLET SMART + skla)
    AR 2,5 plnění 100/100 + skla na 10tis za 3333,- Kč/rok ČSOB (produkt Naše auto, varianta Premiant)
  • Alex
    Tak já nakonec sehnal nejlevnější za 4796,- :-) na rok, plnění 100/100 :-) = Slavia IS Nadstandart
  • LUKE 1.8 H8C
    Celoroční Generali pojišťovna 1.8 2800Kč
  • Kuba
    sezonni pojistka coupe 1.8 u Uniqy za 2645,-
  • Ravel
    FC 1,8 16V
    Kooperativa
    POV + HAV (0% spoluúčast) + sedadla : 6400
  • Jakub
    Coupé 16VT - 3300 Kč - Kooperativa (mám psané na mámu, která ani nemá řidičák :D)
    Jinak doporučuji zařizovat přes Moravia Invest, maj nejlepší ceny co jsem kdy viděl.
  • Honza
    pojistka stilo 1.8 u CPP 3100,-
    pojistka tipo 2.0 u CPP 4200,-

pojistka coupe u AXA 2800,- (předtím generalli 3600,-)

a AR 2.5 mecelý 5000,-

samozřejmě v tom je okno bonus/malus/ plnění 70 mega+ další chujoviny

je dobrý mít kámoše bazarníka... :)

teď jelikož sem u hasičů mam možnostu hasičský pojišťovny, ale ještě sme s ek tomu nedostal to řádně rozkoumat na co sou schopný to pro členy SDH srazit...
  • bubAk_
    ja mam rocne 6100,- u alianz mam pocit, mam to pres otce takze taky o neco levnejsi do toho mam samozrejme proti vandalismu a nejaky castecny havarijko, takze si myslim ze cena slusna :)
  • Invi
    16VT 2800kč ročně, Lada 2106 1100kč ročně..
  • Alex
    No, a me ji na 1,8 nejlevnejsi na 5800 rocne.. No asi bych s 20VT platil 12 000 ;D(
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to přesně platim já taky u ČPP, ale za dvoulitra.
  • von Raven
    v patek sem si byl vyridit pojistku u CPP, cena pojistky 6300,- ale s mym bonusem (15%) a jejich nabidkama tuhle variantu v nakych +plus doplncich srazili na 3880,-
  • Tlama
    tak to je super..u nás to takhle neumějí -)
  • Tlama
    Kocour...přeci nezáleží na tom jak dlouho jsem neboural ale jak dlouho mám u někoho pojistku kterou jsem zrušil...a neuplatnoval pojistné plnění ne?? přeci novým klientum kteří nebourali nedají hned bonus 5 let?? nebo se mílím??
  • Tlama
    kocour za kolik mi zařídíš pojistku na coupe jen s oknem?? dík
  • Jan Paukovic20VT
    No ja to mam na sebe vy ostatni to za takovihle super ceny mate samozdrejme na starsi pribuzny ale vzhledem ktomu ze ja tu cenu mam na sebe se my to zda velmy dobry.
  • Janinka 2.0.16VT
    Mám na Mustang 4,9 zákonný a havarijní společně ,zvýšený limity pro poj.události,sklo na 20 000.Pojištění je proti krádeži ,vandalismu ,živ.pohromám a na nehody celkem 19776kč-Uniqua.Super
  • nocarret
    to je věc názoru .-) já to mam tak aby se to líbilo hlavně mě, ale děkuju
  • nocarret
    já platim asi bůra na Coupé, na Bravo jsem sehnal za 4ku, transpo 8, pasik 18 s havarijkem me pojistovny milujou .-)
    a kolik je kámošovi? 90???
    ne e. pojistku mám uzavřenou na tátu (je starší a tudíž nemá přirážku), něco bonusy + special bonus... (známá je pojišťovačka...) :-D
    3400 na rok čpp
  • Jan Paukovic20VT
    Tak my dnes prisla pojistka na 3543kc na rok od scob parada.