Konečne som začal

• Luis
    bobi - kuwa to me jebne!! ty kola bych osobně nechal takovy jaky jsou, jinak mat vypada skvele, klobouk dolů. určitě bych kupaso rad viděl osobně, fakt parada :-)
  • nocarret
    udelal bych tmavý i kola a bude to moc zajímavý!!
  • Innocento
    Nádhera. Už se těším na Třebíč, až to uvidím živě!
  • Syky
    fiiiiha bomba!!!!!
  • Koty
    pecka!!!
  • Simarik
    má to i svý výhody, nemůže ti to zmatnit slunko, já mám kapotu matnou !
  • Tlama
    no já se přiznám že se mi to nelíbí...lesk je lesk ale na srazu třeba změním názor ....-)
  • Brano20VT
    bobi vypadá to brutálne
  • Janinka 2.0.16VT
    Fakt moc pěkné,výborná volba
  • Simarik
    nemám slov, bral bych hned svojí barvu taky matnou !
  • bobi
    7.
  • bobi
    6.
  • bobi
    5.
  • bobi
    4.
  • bobi
    2.
  • bobi
    1.
  • Jozef16VT
    Vieš čo, nejdem. Lebo kámoš so svojou majú narodky, tak to pojdeme zajtra osláviť aj s mojou. No a v sobotu budem striezvieť + plánujeme íst s bráchom akože pozerať von hokej :-) takže nedela offline :-) chceme ísť dať ale striekať tie elektróny cez týžden, tak ti zavolám a dohodneme sa čo a ako a prípadne by sme sa rovno stavili.Ináč na KO skočíš do Holíča, alebo to robia aj u vás?
  • bobi
    zevraj ano. Dozvedel som sa to vcera. Moc sa mi nechce vyhodit take prachy za nic. Sak dobehni napr. v nedelu. A nejdes sa pozret do Brna na Renocar?
  • Jozef16VT
    Bobi, tak ma napadlo, teraz ked si zmenil farbu, tak s tým musíš na KO-čko že :-( ? Vypadá to ale perfektne, som zvedavý naživo :-)
  • bobi
    Hehe, asi ano. Este som zvedavy, ako sa to bude udrzovat.
  • Dr.Ravic
    2
  • Dr.Ravic
    masakr, teším se jak bude vypadat naživo
    btw. mám takovej zvláštní pocit, že příště už si odložíš pivko jinam, co?:-)
  • Gonzo
    Na Slovensku a dementi? Ale prosim Ta...o to sa neboj:P
  • Gonzo
    vyzera to paradne. sa tesim na celu fotku:)
  • Aljaška
    Vypadá to moooc dobře!!!!!
  • Jelo
    S U P E R
  • HARIBO
    Ty brdo,..
  • Mertix
    joo, matna černa, taky chci...parada
  • Janinka 2.0.16VT
    Bobi,krása
  • bobi
    Dankeschon.
  • TOM
    bobi u mě plny počet bodu supr zvolena barva :D vice fotek sem zvědavej až bude hotove....
  • bobi
    Nemal som u srba fotak, tak len mobilom. Ale na ukazku staci:-)) Uz sa tesim, ako to bude nastrojene.
  • bobi
    2.
  • bobi
    1.
  • bobi
    No sak uvidime. Mozno to potom otlcem lopatou a nastriekam znovu lesklou. Ale az tam sa snad nedostanem.:-))
  • Honza
    na matný černý jsou suprově vidět veškerý otisky a stopy po čemkoliv.. v tipu mam matově černej motorovej prostoj a jen při skládání tipa se v něm vytvořilo mnoho otisků, který sem těžko "leštil":)
  • bobi
    Nastal maly problem s lakom - nebol tak matny, ako som si predstavoval. Vlastne skoro vobec.Pracuje sa na tom.
  • Tlama
    kterej pondělok si měl na mysli?? že už je pátek a fotka nikde kua -)
  • bobi
    Já jsem z toho na prášky.
  • bobi
    Maly presmyk, v piatok sa zacalo lakovat, vysledok bude v pondelok.
  • Tlama
    tak kde máme ty fotky? chci to už vidět
  • bobi
    Ja uz ani nemozem spavat:-)
  • Brano20VT
    bobi hned potom urob reportáž ! som zvedavý u nás som videl Pathfinder v matu a vypadá to zaujmavo , myslím že na coupe to bude brutálne
  • bobi
    vo stvrtok sa lakuje. juchuchu:-))
  • bobi
    Vidim to tak na tri vikendy a malo by to byt v kope.
    Drink - tak to si necham libit:-))
  • bobi
    Timo diky.
  • bobi
    Tak dnes som to fukol striekacim tmelom. A na buduci tyzden obrusit a konecne plnic. Pridal som nejake foto.
  • bobi
    fotky dole v odkaze
  • bobi
    Teraz som tam praskol prahy s vydatnou pomocou mojej priatelky. :-))
    Buduci tyzden mam naplanovane zahladenie hran na prahoch a nastrek hrubym plnicom (stříkačák).
  • bobi
    P V3S je masina:-))
  • BigBen3
    Ravic: Hehe, ty vole:-))
  • Dr.Ravic
    :-)
    my už měli i matový landrovery:-) jednou jsem ho točil přes ručku tak dlouho až sem málem smíchal jeho matovku s tou z v3s:-) chybeli tak 2 cm...
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    matový jsme měli na vojně V3Sky a to byla kurva masírka :-)
  • Koty
    jo já budu mít černý matný kola,taky dodám foto :-)
  • Syky
    jak jsem psal tak kamos mel cerny mat a me se to velmi libilo tak jse mhooodne zvedavy :)
  • nocarret
    dobrý to bude!
  • Tlama
    -)
  • Dr.Ravic
    já jsem teda zvědavej jak prase... v poslední době se mi ta matovka hodně líbí, ale nedokážu si to na coupasu představit... tak jen do nás s fotkama...
    PS: udělal jsem takovou drobnou fotomontáž a mělo by to nakonec vypadat nějak takhle
  • bobi
    Skopiruj si cely odkaz
  • bobi
    Tento tyzden som zacal rozoberat a gitovat svojho fiatka. Kedze to robim len po vikendoch chvilu to potrva. Priebezne budem doplnat fotky,koho by to zaujimalo. Farba bude ciena s matnym lakom. Som velmi zvedavy na vysledok.
    http://fotoalba.centrum.cz/~$10360374~645f410cc74465044f91f9e2ac7b3ec3/photos.php?aid=1823658&row=w%3Dal%26uid%3D10360374%26sort%3D0%26onpage%3D0%26page%3D1