Pátek třináctého

• Aljaška
    No vidíš, nabořil jsi, páč coupé chce novou kapotu:-) To je jasný.
  • Denis 1,9 JTD:(
    Ali, hlavně že se mám na co vymluvit:) jasně že to bylo sněhem:)
    Aspoň uskutečním svoje plány s kapotou:)
  • Aljaška
    mno já nevím, ale pátkem 13. to asi nebylo ne?:-) Jinak hooodně štěstí při opravování, je to škoda:-(
    Dneska jsem odstrojil zničené plasty, a v podstatě je trochu hnutá přední příčka a kapota. Spíš mě tíží, proč nemžu nastartovat motor(evidentně je v pořádku), ten senzor nárazu jsem už zamáčkl. A taky je buď mastná spojka nebo vypadla poloosa, protože to vůbec nebrzdí motorem.
  • Andel_Jirka
    A sakra :(. Doufám, že ho co nejdřív dáš do pořádku.
  • Aladin
    jj na bouchání do svodidel mám také jiné auto .-)
    no kdyby tam byly ty 18, tak to bch se ani nerozjel, to jsou placky:-)
    Asi si na příští zimu seženu patnáctky se vzorkem tak 185...nebo feldu.
  • Simarik
    dyžtak písni :)
    KOcour: Já ho nemoh najít, tak jsem to prostě udělal takhle a bylo. Stejně jsem jel domů na podvalníku.
    Simarik: díky z anabídku, ještě se rozhodnu. Ale určo nemá cenu tam dávat origo:-) Spíš jsem pokukoval po Modeně.
    myslím že doprava k Patrikovi bude stát víc jak polovinu ceny. Koupím si od něho díly a dám to postupně do kupy, a musím jít na stolici rovnat.
  • Mertix
    Patrik má rameno něco za 1100...
  • Simarik
    kolo půjde opravit, zvládnou opravit i hoodně postiženej disk. a kdybys potřeboval přední nárazník, mám na prodej s MS podspojlerem, jen ho přelakovat :-)
  • Mertix
    budeš to opravovat, nebo dávat Patrikovi?
    Turbo se zdá být v pořádku, sice těsně, ale jo.
    zničené kolo...
    prasklo rameno...
    2
    Jediná dobrá zpráva je, že světla jsou v pořádku:-)
    Dneska byl teda smolný den. Nejdřív práce na chuja, a když jsem jel dom, tak jsem chytil hodiny a zastavil se až na svodidlech. Bo cestaři jsou zase překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice.