podsvícení budíků

• Coupe20VT PLUS :-D
    tim šmirglem to taky není ono... tak jsem si v kopy centru nechal to samé zkopírovat na folii... a už to vypadá líp...
  • Simarik
    já to kdysi dělal na fávu jemnym nožíkem s jemně kulatou a hodně ostrou špičkou. ale nebylo to 100pro
    jak jste se zbavili tý zkur..ný oranžový barvy na těch planžetách budíků a topení????? já to začal brousit jemným šmirglem a ono se to probrušuje.... ach jo....... poraďte please.
  • Simarik
    jj taky sem to tak dělal u LEDek, stačí jemnej smirek a pod vodou celou hlavičku párkrát promnout v papíru a je matná a svítí do všech stran
  • nocarret
    zkus pilník a udělej s nim na tý LEDc e plošku chce to pár pokusů, jde o to "zmatnit" ten povrch takovej frost filtr na tom udělat
    tak jsem už přesvítil náklon světel a intenzitu podsvitu... bílá je krásná barva, až to bude všechno v bílý, asi to bude ok. ale mám jedno ale... používám na to ledky rozptylky 120 st, 12000mCD a stejně je ten úhel malej a ten znak to nepodsvítí celej... nějakej trik máte někdo? kdokoliv mi napište, jak jste přesvěcovali... Díky a klidně fotky...
    1
    akorát, nevim, co s tou oranžovou vrstvou zespoda potisků budíků... zkusim to obrousit... doufám že jinde už to neni. ty oranžový šprcky to je věc....
  • Sonny
    Prostě musíš použít co dům dá :-D
    vidličkou jídelní... přípravek jak noha, ale funguje zaručeně....
  • Tlama
    hele hoši...a jak sundáte ručičky z budíků?? sem o tom přemýšle..neměl jsem to tedy ještě rozebrané takže nevím jak to tam mají nalisované..jde to v poho??
  • Sonny
    Tak to už tě fakt zklamu pač nebudeš první ani poslední :-D Já už to mám hotové :-)))
  • Ostravak
    Bile ledky si teď nechal dělat Sonny a vypadata to dobře
    ahoj lidičky. tak se zítra pouštim do komplet přesvícení interieru do bílejch ledek... ta oranžová mě od začátku nenadchla a pořád vypadávaji ty debilní žárovičky, tak budu konat a jelikoř bílou sem ještě u nikoho neviděl, tak ji zkusim...
    pak budou fotky...