Replika Forge BOV

• Koty
    Joo termostat je svinstvo :-))
  • Innocento
    Až bude termostat, abych to vůbec pořádně ohřál, až dojde opožděnej budík tlaku turba a ošéfovaná velikost plnícího tlaku :-)
  • Simarik
    Inno, jj je dvoupístovej, taky ho mám otevřenej. Ale už bys to wážně mohl testnout ;-)))
  • Innocento
    Musím opravit omyl, kterej jsem tu rozšířil. Jelikož je ventil dvoupístkový, tak je na volnoběh "otevřenej", ale vývod ze sání je zavřenej. Možnost projet jsem ale ještě neměl...
  • Koty
    taky doporučuji origo, šlape dobře :-)
  • k3lukas
    Innocento kdyby si kupoval origo tak mi pisni na meila ja bych si vzal taky a meli by jsme levnejsi dopravu dik
  • Innocento
    Zajímalo mě, jak to bude fungovat. Na e-bayi se objevily originály za slušnou cenu, tak asi zamířím tam...
  • Luxor
    no tak jako jasný... jde jen o to co od BOVu očekáváš, a jestli jsi spokojenej s těžítkem tak proč ne :-)
  • Innocento
    2 Luxor : Náhodou i jako těžítko na stůl je to pěkný!!! :-D
  • Luxor
    že se na to už nevys.rete na tyhle experimenty s kopiema forge :-))) Komu to tady kdy fungovalo? :-) Kupte si nějakej BOV a ne imitace BOVu :-)))
  • Innocento
    Ještě jsem v podstatě nejezdil. Něco mi neštymuje, tak jsem ještě moc nepojezdil. Do teď jsem měl origo, Netami a zase origo.
  • Simarik
    noo zkus za jízdy, zajmá mě to ! doteď si měl origo ?
  • Innocento
    Jak píšu - dal jsem ho tam a mam ho na volnoběh otevřenej, takže zatim nic moc. Možná bude chtít vypodložit pružina vevnitř. Teď ale nebudu mít moc možností laborovat.
  • Simarik
    už ho máš ? jak šlape ?
  • Innocento
    U mě na volnoběh otevřenej... Natož, aby se chechtal, to jsem ani nezkoušel.