povinne rucení

• fotr 16VT
    Amadeus69:V tom máš pravdu,já mám těch pojistek víc na pár veteránů a tak si vyberu z kterýho auta si nechám převést ev. bonus. Když máš jednu pojistku tak to asi fakt není nejlepší řešení.
  • Elkar
    Stačí si půjčit dědovu občanku. Respektive číslo OP, rč, prostě normální iniciály a je hotovo. Plnou moc jsm nikdy nepotřeboval, naotž aby dotyčný musel chodit semnou. A v mých 19ti letech to před lety bylo tak, že na sebe bych tu pojistku měl za 11000,-
  • Alejandro
    a stačí k uzavření na dědečka jeho uředně neověřená plná moc? nerad bych ho tahal po uřadech:D
  • amadeus69
    fotr 16VT: Problém je pak v tom, že tobě pak žádné pojištění neběží a bonusy běží místo na tebe na dědečka a až budeš někdy uzavírat pojistku na sebe tak ti napálí cenu jako prase. Já takhle jezdil osm let na mámu a za tu dobu nemám ani jeden bonus. Lepší je mít udělanou dobrou pojistku na sebe.
  • fotr 16VT
    Najděte si pradědečka na samotě. Já mám u Slavie 1845 Kč a dceři to vychází na cca 9000 Kč u stejné pojišťovny.
  • Ravel
    von Raven,
    s těmi limity je to trochu jinak. Máš-li například limit 100 mil., tak se vztahuje na jednoho každého poškozeného. Pojišťováci to většinou moc neventilují, protože mají zájem o co nejdražší pojistku.
    Navíc při řetězové nehodě nikdy není jen jeden viník.
  • Alejandro
    hm, to máte levné teda...já to měl u Alianz před třemi roky za 2700,to bylo super, a další rok 3100 a pak to zvedli na 3500 a to už se mi nelíbí a u druhýho auta taky...navíc si teda platím ještě asistenční služby pro odtah k tomu za cca 300,-, ale to jsem do toho nepočítal...
    Jo a havarijní pojištění lze u nich jed od r.v 1999 nebo 2000 a novějších:D
  • Innocento
    S levným povinným ručením u Triglavu jsem slyšel podobné zkušenosti. Známej boural a taky platil.
  • Turok
    já to mám u Alianz, ale je to na škody do 100mega tuším.
  • amadeus69
    von Raven má pravdu, doporučuji si pojištění uzavřít touto cestou a hlavně si nechat poradit.

Pokud budete hledat opravdu co nejlevnější pojištění za každou cenu nemusí se to vyplatit.
    U extrémně levných pojištění hrozí, že pojišťovna pak poškozenému nezaplatí celou částku a ten jí pak s velkou úspěšností bude vymáhat po vás. Kamarád takhle musel doplácet téměř 80000 když jeho pojišťovna neuhradila ani polovinu celé škody, tuším že to byla Triglav, nebo nějaká podobná pojišťovna.
  • von Raven
    na větší obsahy obyč je dobrá ČPP, někdy zase vyjdou líp jiné pojišťovny, vždycky existuje ale i spousta levnějších, ale s velkou spoluúčastí a nízkým limitem třeba pod 100 mil.
    Někdo si řekne, že za 100 mil nikdy nic nerozbije, ale jedna nehoda na dálnici, řetězovka, nějaký úraz a léčení a další vyčůránek co řekne že jel uzavřít mega obchod atd. a miliónky se sypou, při trvalých následcích doživotně

na případné výpočty potřebuju i číslo vin a techničáku, ale není to smlouva, jen návrh který když nevyhovuje tak se udělá jiný nebo se prostě vyhodí, pokud je v tom problém, vymyslete si ty čísla, ale ať mají správný formát :) pokud by to pak vyhovovalo a chtěli jste pojistku, tak až pak dodáte skutečné údaje

• Hozzzi
    Teda moraviainvest je luxusní bez bonusy za 3000 na rok na 2.0 16v.
  • Elkar
    4200 za 16VT + 2600 za havarijni pojisteni. Ročně u ČPP
  • JP
    Já platim za 3.0 a 4.2 něco přes 8.000,- za obě auta dohromady, bez bonusu. Za 2.0 asi 2.300,-. Vždycky kouknu na moravainvest.cz a na pmbs.cz - jednou je levnější moravainvest a jindy pmbs, ale vždycky se tam dá najít slušná sazba:)
  • Avalloc
    Platíte nějak hodně lidi... já to mam za 2457 Kč - 16 VT:)
  • Ravel
    Hozzzi,
    u Kooperativy můžeš bonus naklonovat na víc aut, případně i na auta členů rodiny. Takže FC je Makys1,8, pojistitel (nebo jak se tomu říká) jsem já.
    POV + HAV (0% spoluúčast) + sedadla = 6100 ročně (při půlroční platbě).
    0% spoluúčast vyjde levněji než připojištění skel, živlu atd. a nemusí nás trápit, až nás nabourá někdo s levnou internetovou pojišťovnou.
  • Hozzzi
    Njn ale co když nemam bonus? Teda mám ale cupe se stalo druhým autem.... a to je palba teda ach jo...
  • Alex
    Jak já vám to závidím :D .. Za 1.8 platím něco +/- 4500 ročně :-(
  • manny
    Von Ravene, stavajici situace kolem myho pov. ruceni mi jaksi nevyhovuje, mohl bys mi neco zkusit navrhnout? Udaje poslu mailem... diky
  • Ravic inesperto
    platím ctvrtletně....takže by to bylo ještě trochu méně...pojištovna je Čpp....upozornění je to za 20vt
  • Invi
    Jako Turok, 2890kč 16VT, CSOB.
  • Alejandro
    ravic,turok: u koho to máte?to jsou krásné ceny
  • Turok
    já mám 2890 za 20vt
  • Ravic inesperto
    ja 2400 rok...
  • von Raven
    jen tak pro info, kolik platíte teď? mám to za 2600,- zaokrouhleně nahoru za 1.8 :) kdyby měl někdo zájem, můžu mu zkusit udělat orientační výpočet ;c)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    čpp platim za svoje 3400,- ročně. takže pohoda a neřešim :-D
  • Džanek
    já jsem se nechal přes brokery přehlásit na hasičskou pojištovnu:)) cena 3784,- i s čelnim sklem pro 20VT.
  • Simarik
    já platím 5500,- jednou ročně na 20VT a mám v tom i sklo => limit 15000,- :-)
  • Jan Paukovic20VT
    A u koho to je a jak to je ta cena plati urcite pri zaplaceni rocniho pojisteni muzes my dat na sebe nejakej tel kontakt at se stebou muzu spojit as privezu autiko dik Honza.
  • Sonny
    Srovnavac.cz je to fakt good, Vyplníš údaje o autě a nabídne ti nejlepší podmínky. A pohodlně doma. Nemusíš nikam chodit. Mám to taky na rok za 4.100,- je základní
  • Jan Paukovic20VT
    Ahoj pred casem sem nekdo psal ze je schopen udelat pojistku na coupe hodne levne us nevim za kolik napiste dik