Dnes jsem se zamilovala

• Janinka 2.0.16VT
    Manny:neboj těmhle trubičkám bych ho rozhodně nepůjčila
  • manny
    Jani, aby to potom ale nedopadlo takhle ;)...
    http://free.zoznam.sk/video/Ford-Mustang-rychlost- a-policajti?PHPSESSID=65252f6df6d3e4c043fd0c784892 48f7
  • Aljaška
    Timo ta cena je už na značkách?? Se ptá Bernd, v pátek kapánek nabořil GTA.
  • Luis
    nádhernej zvuk!!
  • Kamil
    Supr auto.. kdyz privezl kamos kdysi cerne GT, tak jsem na to koukal asi 2minuty s otevrenou hubou nemoznej jakehokoli slova:-)
    Skoda ze posledni dobou je vidam vic, nez Coupe..
  • MatyCZ 20VT LE
    Hmmm, to je zvouček!
  • Koty
    ty 8mi válce jsou best...taky bych si nechal libit
  • Brano20VT
    daj si na to výfuky Borla a susedia Ta budu milovat :-)
  • Brano20VT
    Jani chod do toho :

• JP
    305k, 1639kg, 0-100km/h = 5.1s, Vmax 240. Myslim, že Coupé by mělo velkej problém:-))
  • Janinka 2.0.16VT
    JP:není to na úvěr ,platba bude cash
  • JP
    Jaký díly jsou drahý? Já v létě koukal na ebay a nic hroznýho to nebylo, většinou i s dopravou levnější, než na koncern... Sice byl tehdy dolar za 16, ale to už neni takovej rozdíl. Samo nejsou v ČR k sehnání na každym rohu a různý vychcánci toho náležitě využívaj. Jako třeba když kamarád kupoval Koni podvozek na Porsche 944 a chtěli po něm skoro přesně 4x tolik, co stál identickej z US i s dopravou...

Já bych se toho nebál (jestli to teda nemá bejt na úvěr, nebo podobnej nesmysl), jestli se ti líbí. Srovnávat to s Coupé mi přijde trochu zvláštní:-))
  • Fantomas
    máš pravdu, navíc je to hodně těžký auto, tohle oranžový má něco málo přes 500PS
  • Koty
    no pokud by řidil Fantomas, tak myslim že by to bylo realny :o))
  • Luigi 16VT
    Fantomas: netvrdím, že by coupé nemelo problém ... na dlouhé rovince. Ale ve městě nebo na silnici plné zatáček ti na paty dejchat nebude :-))) ono to chvilku trvá, než se ten osmivál probudí ...
  • Janinka 2.0.16VT
    Dr.Ravic.306 a rozhodně se nebojím a moc se těším
  • Missicka
    Já chci taky...... :-(
  • Dr.Ravic
    zamlouvám si zkušební jízdu!!! kolik to má koníku Jani? a nebojíš se s takovým výkonem na zadku?
  • Andel_Jirka
    Janinko, každý špás je drahý, díly budou drahé, benzín bude drahý, pojištění bude drahé, ale když miluješ, není co řešit. Sny by si měl člověk splnit.
  • Fantomas
    Luigi, já jsem se taky svezl, koupil si ho kámoš a myslím, že by coupe mělo problém, ale na druhou stranu, není to serie....
  • Syky
    von Raven: nebojte teta,vas ne :D
  • Britka
    teda Jani,to koukám :o) tyhle auta se mi nelíbí,ale tenhle je fakt nějakej pěknej :o)
  • Dave 1,8
    Mooooc pěknýýýý...
  • Luigi 16VT
    Jojo, Mustang. Měl jsem možnost se svézt, kamarád dělá ředitele ve Fordu. Super zvuk, osmivál je fajn. Ale jinak mě to celkem zklamalo. Pokud je někdo zarytej Fordař, není nic lepšího. Ale s coupé mu natrhneš prdel kdykoliv. Teda s vyjímkou dlouhé rovné dálnice :-))) Zrychlení totiž nic moc, potřebuje na můj vkus až moc na rozjezd ...
  • Innocento
    2 von Raven : Majitele :-D
  • von Raven
    ... co to žere?
  • Koty
    určitě ber...ten zvouček musí být pěkný :o)
    pak mi svezeš :-)
  • Andel_Jirka
    Zajímavé auto. Amerika je s Itálií nesrovnatelná - a nemyslím to tak, že jedno je lepší a druhé horší.