model 1/43

• Luxor
    nj, kde jsou ty časy kdy to stálo jenom za h.vno :-)))
  • Luxor
    nj timo život je krutej :-)
  • Luxor
    nééé jááá nééé :-) já bral jen pro sebe žlutý - dneska přišlo v trojobalu - krabice metr x metr, japonský noviny (to jsem si početl), krabička papírová a box :-) ty už máš karetovo doma?
  • Luxor
    ty se boj timo, priste Ti ho uz za x.50$ nenecham :-)))
  • Luis
    ja se nebat, ja se těšit.
  • Luis
    timouši ten modrej mel byt muj, ty kurvo prodejná!!! :-D doufam ze ty ostatní budou moje, beda jak ne... :-)
  • Missicka
    Ondra: No nekecej! :o) Hm..
  • Missicka
    Ondra: Vstávals v ty 4:00?? :o))) Že by lákadlo na Prahu? :o)))
  • Džanek
    takze smolik, typek ma pouze jeden kus...
  • nocarret
    juuuu seš zlato .-) budu tě všude vychvalovat .-)
  • Džanek
    Tazke panove, vy-emailoval sem zablokovanou kreditku zda se:)) Jinak model je bohuzel pouze ve zlute! Cena je nakonec 11 Euro + 7Euro posta do CR. Kdo ma zajem pisnete sem.. kdyz bude mit borec vic, vzal bych podle zajmu a setrilo by se na postovnem. Cena by tedy vychazela cca do 400 i s postou po CR, v pripade osobniho odberu v Brne samozrejmne mene +- 350kc.
  • Jarda "roger"
    Luxor tam má i stěrače =)
  • JohnyXX
    no asi to vezmu spíš od Luxora tak promiň
  • Džanek
    problem je ze mi paypal zablokoval kartu takze mam s ebay utrum:( Kdyby se ale nasla dobra duse, ktere by to zaplatila klidne i po tom co bychom poslali penize na prislusny ucet tak do toho jdu tez. Model je za 10 Euro a posta do CR se rozpocita. Posta v CR dle skutecnych nakladu. Myslim ze realna cena by mohla byt 300 kc + naklady na postovne v CR.
  • JohnyXX
    no v červené bych bral radši, ale žlutá stačí e-mail v profilu
  • Horajs
    V červené by nebyl?
  • Tlama
    jo to je pěkné...bude tam i šmoula?? i když ne měl bych zájem kontakt na mě je v profilu...nejlépe e-mailem
  • JohnyXX
    Džanek já bych měl zájem napiš teda na kolik by to vyšlo i s poštovným a odkud si
  • Luis
    pokud mi ho nedá luxor tk si ho vezmu
  • Džanek
    vim ze uz to tu probehlo ale slo o starsi model:)
    nechtel by nekdo objednat.. mohlo by se vzit vice kousku najednou..
    http://cgi.ebay.pl/NOREV-FIAT-COUPE-scala-1-43_W0Q QitemZ400025869705QQcmdZViewItemQQptZMacchinine_e_ Miniature?hash=item400025869705&_trksid=p3286. c0.m14&_trkparms=72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting