for FERRY: jenže to je pro nás turbíňáky konečná... stát v létě v parnu před SŠ nebo VŠ a pohrávat si s turbem, protože to by byla poslední štace a pak ten olej ve výfuku a nekonečná mlha za náma a jedinej kdo by přišel by byla trafikantka a to ještě jen proto aby tě zjebala že jí kouříš do trafiky a ona nevidí na jízdenky MHD... :-D
No tak na tech fotkach jsou celkem mlady zjevy:-) Nikdo vas tam nenuti:-D
Byl jsem tam loni a celkem parada.. je to battle ve street dance a slecny maji pekne vypracovana telicka..:-) Je teda pravda, ze nad 23 tam holku nesezenete, ale me tech 20roku staci:-D
Jinak pravda, ze bary jsou nacpany, ale staci predbehnout.. ksilty si budou vyskakovat, ale na vic se nezmuzou..
Proc tam byt nejak dlouho? staci prijit, popit, sbalit a jit jinam.. zalezitost max. 1-2h:-) Hip-hop taky nemusim.
Jinak ja tam nakonec nejdu:-( Budu na soukrome party:-D
kamile no kdyz jsem koukal na ty fotky tak si myslím že pokud si tam najde někdo kočku tak na ní bude čekat u střední školy a to radši fakt ne :-D
ale ten chlast za 350 je lákadlo :-D
jo, 350...u vchodu si vyslechneš keci dutých security, tak po pul hodině, co čekáš ve frontě, a poslucháš uchechtaný dilinky nebo masírky, že se zase zkalej jak prasata...pak tam vlezeš, min.10min počkáš frotnu k baru, mezitim do tebe vrazí 20lidí, pak už si konečně tam, vezmeš si pro jistotu kelímkú toho hnusu(vodka+kamika*e)co pobereš, a jedno pivko, pak se snažíš dostat pryč, abys to nevylil, ale to se Ti nikdy nepodaří...musíš někam ven, bo nahuru dozadu, aby si moh aspon v klidu stát, jinak se o tebe každej otírá, bud je to tim, že je tam fakt k nehnutí, bo se jim to líbí...po 2. už u Baru nečekám, a nasranej, když tam příde dilina z vyvolených, bo tak, (dostane luxus sklenku, a celou kamikazi)a každej si jí tam fotí jak kokot, čumí na ni, a já du radši do Casina s obsluhou nahoře bez...nikdy už na takový disko...
když vidim ty růžový bundy, rovný kšilty a blány mezi prstama tak se mi otvírá kudla v kapse. a souhlas s ravenem, když letěj na retardovanou část obyvatelstva tak ani čelní sklo, ještě by ho poškrábali kolik kovu maj na sobě a v sobě ! :-)
Jinak v 31.1. party v klubu Kamikaze - kdyby nekdo chtel jit, tak se ozvete. Sice samy prisny hip-hoperi, ale rostenky.. slint slint:-D
Vstup 350, chlast zadaco..
Fotky z predchoziho roku.. http://jdem.cz/avs22
Neberte to jako nejakou reklamu - jen zpusob jak si najit podobnou kocicku;-)
spíš funguju jako soukromý investor, začal jsem sbírat hezká auta, co mají styl, na práci-rozebírání, opravy -už prostě nemám čas, ale mám na to lidi-většinou své klienty, mne baví to vše organizovat a pak jezdit...nejhorší to je vše ufinancovat :-)
Jirka-V juhalák seš dobrej. já sem taky takovej zachránce-když to vidíš tak už plánuješ co na tom uděláš a je to doma.Dáš to do kupy a už bys vrazil ruce do něčeho jinýho.A nakonec zjištˇuješ,že tě víc baví se v tom hrabat než jezdit.
a na vánoce jsem si dal zuboženou feldu, letos ještě musí počkat, nejsu žádný uhlobaron, ale pak z toho vznikne...je to paráda, sic mi manželka říká, že jsem prdlej, ale tyhle auta mají styl :-)
tak to asi nebyl stratos co parkoval "skoro unás před barákem",když na jedný RZ při bohemce ital rozsáp sponu na hadici pod autem a servisoval na přejezdu -kapota přední a zadní zvedlá, pod zadní 6 trombonků a žádná vrtule-a tlustej ital co se do toho skoro nemohl vejít nalil 2 konve do narychlo opravenýho chladícího okruhu a jel dál..
tohle na fotce je těžkej prototyp pro skupinu B5 s 560koňma ,kterou měli jezdit i šáde na základu 130RS (prototyp 738).. cca 200PS 1.6l DOHC
oficiální startosy byly bez vrtule..jelikož jezdily tehdejší třídu do 2.5l..s vrtulej by museli mít kvůli tehdejšímu koeficientu 1.8l jako měla později delta S4
V závodní verzi přeplňovaný V6 motor z Dina umístěný hned za kokpitem, krátké převisy, prakticky veškerá hmotnost umístěná mezi nápravy a nízko položené těžiště = Lancia Stratos.
Já osobně bych v ní asi umřel strachy, ale je to taková moje modla. :-)))
kolik jich doopravdy je netuším, ale před nějakým 10 lety prodávali jednoho v AAA za pár korun a nějak se ho nemohli zbavit...
asi drahý náhradní díly co stroje času:-)
Džanku ty jsi to trefil!!!! Vůz DeLorean s podvozkem od Lotusu a karoserii od Giugiara!!Vyráběl se je cca 2 roky.Viděl jsem ho na srazu v Příbrami a neveřil jsem vlastním očím!!Jen to asi nemělo ty schopnosti jako ve filmu,skoda .-)
Píši ještě jeden příspěvěk, auto snů už mám, takže žádn velké sny už neplánuji, ale pokud bych si mohl vybrat z "dostupných" aut tak bych volil asi tohle : Ariel ATOM ... z 0 na 100 za 2.9sec ;-) a to je fakt nářez, a ani moc nestojí.. sice je jen na slunečné a teplé sny ale co už, byla by to paráda :-)
No a nebo samo TVR, moje druhá nejoblíbenější značka (po Ferrari). Sagaris, Tuscan, T350C, to je fuk:-). Ale to bych určitě nechtěl jako primární přibližovadlo...
K čemu takovej nesmysl, mě přijde na normální silnice trochu přemotorovaný i 16VT... Když už něco rychlýho, tak ať to alespoň zatáčí a daj se s tim jezdit vrchy, nebo okruhy. Třeba ten Exige je pecka, nebo můžu i Donkervoort:-)
vybrat jedno auto je nemozny:) tak alespon jedno z mnoha: Weineck Cobra 780CUI
z 0 na 200 km/h za 4,9 sekundy, sprint z klidu na 300 km/h trvá v případě potřeby jen 10 sekund. jen to povinne ruceni za 12.9l by byla nocni mura:D
BigBen3 jó ten mercedes mi taky něco říká a dokonce se ho teď snažej dát znovu do výroby, když jsem byl v předchozí práci tak jsme na NC dělali formu v životní velikosti
Jinak, tenhle pořad mám moc rád. Jednou jsem viděl test s poslední Corvettou a tam se rozjížděl na čtyřku (!) a bez zařazení se vyšplhal až na 270kph uaaa
Nevim,co všichni plašej s tim Skylinem, i když v tomhle případě byla konkurence hodně silná:-) A propos, myslim, že tento vůz není přímo Mercedes, je to projekt britské firmy, která dělá pro Mercedes...Ale nejsem si jist
Asi bych našel i pár jiných aut,možná i o něco novější,ale nevím, prostě jim něco podstatného chybí. Takový ten šmrnc, nádech, charisma. Myslím,že ale víte, co mám na mysli...
Další z klubu. Taky jsem ho muchlal. No parádní stroj, nenápadný, v garáži zapadl celkem solidně mezi jiná auta,ale když jsem spatřil trojzubec na čumáku, šel jsem slintat a fotit. Docela to i jede:-) A nakonec jsem dostal od těch členů čestný odznáček klubu Maserati. Paráda:-)
Taky fajn kára, dávám jí sem,protože mám k tomuto autu trochu blíž než k jiným nesplnitelným snům. Měl jsem totiž tu čřest si ho pochovat, konkrétně model z roku 1972 v bronzové metalíze. U nás v hotelu byl totiž ubytovaný klub Maserati. Toto auto bylo v původním stavu, jen jednou dělal rozvody, těsnění a několikrát olej, interiér v bílé kůži jako by byl vyroben před týdnem. Celé auto vypadalo lépe než 80% aut vyrobených v roce 2006 (stavem). Má náááádherně protáhlej čumec a kufr asi tak na dvacet cédéček:-)
No pro mě je Eleanor neuskutečnitel sen, a druhej sen co si hodlám splnit je ta moje Bréééra co vo ní furt píšu:-) JInak když Ferrárko-tak starý. Mě ty nový nějak nic neříkaj.Jediný plus co to má, je že je to Ital:-)
2 Kamil: To je mi jasný že lamba jsou k ničemu co do praktičnosti, ale o tom to vůbec není :-))) Upřímně zrovna Modena je mi kradená ať má vlastnosti jaký má ale svezení v lambu beru v jakýkoliv, nebo v nějakým starším Ferrari, popř. Enzo bych taktéž neodmítnul když už budeme u těch novějších :-)
2 nocarret: Tohle (viděl jsem ho minulý rok naživo v Zurichu), nebo klidně i 308 GTS ve kterým jezdil Magnum :-)
Jani,moc pěkné,taky o se mi moc líbí,ale stejně vede její předchůdce(pár řádek níže),mám jedno ,který můžu mít,ale pak bych se muse vzdát coupéčka:-(((((((
Ja jel v Gallardu a mazec! Ani to nejde popsat. Ale pri vjezdu do garazi na Floru jsme drhli.. zataci to hur nez Coupe, takze porad couvat.. a dozadu je videt uplny hov..
To byla lepsi 360 Modena, ktera zase mela zvuk nic moc.. ale dokazala jezdit i po Zasmukach.. nekdy si tam zajedte - radsi s offroadem..
Kolegyne milenec ma Maserati GTS a sere se mu to vic, nez me Fiat..
Sef si chtel koupit 911 GT3, ale ma to totalne hrozny zvuk.. tak skoncil u Lexus 450h, ktere neni slyset:-)
Jinak zajimavy, ze tu neni ani jeden mercedes..
tím myslím jakože vůůůůbec nic zcela vážně, občas mě někdo v podobný plečce proveze ale je to o ničem - většinou moc dokonalý auta letí to jak raketa a ani necejtíš silnici a já rád cejtím pevnou půdu pod nohama... :-))) nejde o výkon ani obsah ale o toho ducha kterýho jsem v těhle autech nějak neobjevil :-))) mě "zatím" berou jen coupátka všeho druhu, jak to má 4 dveře a je to takhle dokonale luxusní je to plečka :-))) Ale tak na pojíždění po městě v zimě dobrý :-)))
jj roťáku, mě se lamba fakt líbí, už z toho důvodu že jsem v nich nikdy nejel :-))) Ale to co sem dal doom mi dráždí mozek ještě víc už od doby kdy jsem hrál Test Drive I - a i bych tomuhle autu odpustil tu absenci posilovače :-)