vaše neuskutečnitelné sny

• Coupe20VT PLUS :-D
    for FERRY: jenže to je pro nás turbíňáky konečná... stát v létě v parnu před SŠ nebo VŠ a pohrávat si s turbem, protože to by byla poslední štace a pak ten olej ve výfuku a nekonečná mlha za náma a jedinej kdo by přišel by byla trafikantka a to ještě jen proto aby tě zjebala že jí kouříš do trafiky a ona nevidí na jízdenky MHD... :-D
  • Luis
    gratulace k narození :-) a máte dětátko nebo holčičku?:-)
  • nocarret
    žádná héérečka, kurva je to .-)))
  • von Raven
    nekdo ma a nekdo nema :D (a je to indka)
  • Missicka
    BigBen3: To je názor! :o)
  • BigBen3
    To je hnusná ženská, umělá jak korek od moldavského vína
  • Kamil
    No tak na tech fotkach jsou celkem mlady zjevy:-) Nikdo vas tam nenuti:-D
    Byl jsem tam loni a celkem parada.. je to battle ve street dance a slecny maji pekne vypracovana telicka..:-) Je teda pravda, ze nad 23 tam holku nesezenete, ale me tech 20roku staci:-D
    Jinak pravda, ze bary jsou nacpany, ale staci predbehnout.. ksilty si budou vyskakovat, ale na vic se nezmuzou..
    Proc tam byt nejak dlouho? staci prijit, popit, sbalit a jit jinam.. zalezitost max. 1-2h:-) Hip-hop taky nemusim.
    Jinak ja tam nakonec nejdu:-( Budu na soukrome party:-D
  • Luis
    kamile no kdyz jsem koukal na ty fotky tak si myslím že pokud si tam najde někdo kočku tak na ní bude čekat u střední školy a to radši fakt ne :-D
    ale ten chlast za 350 je lákadlo :-D
  • Mertix
    jo, 350...u vchodu si vyslechneš keci dutých security, tak po pul hodině, co čekáš ve frontě, a poslucháš uchechtaný dilinky nebo masírky, že se zase zkalej jak prasata...pak tam vlezeš, min.10min počkáš frotnu k baru, mezitim do tebe vrazí 20lidí, pak už si konečně tam, vezmeš si pro jistotu kelímkú toho hnusu(vodka+kamika*e)co pobereš, a jedno pivko, pak se snažíš dostat pryč, abys to nevylil, ale to se Ti nikdy nepodaří...musíš někam ven, bo nahuru dozadu, aby si moh aspon v klidu stát, jinak se o tebe každej otírá, bud je to tim, že je tam fakt k nehnutí, bo se jim to líbí...po 2. už u Baru nečekám, a nasranej, když tam příde dilina z vyvolených, bo tak, (dostane luxus sklenku, a celou kamikazi)a každej si jí tam fotí jak kokot, čumí na ni, a já du radši do Casina s obsluhou nahoře bez...nikdy už na takový disko...
  • Simarik
    když vidim ty růžový bundy, rovný kšilty a blány mezi prstama tak se mi otvírá kudla v kapse. a souhlas s ravenem, když letěj na retardovanou část obyvatelstva tak ani čelní sklo, ještě by ho poškrábali kolik kovu maj na sobě a v sobě ! :-)
  • von Raven
    teda nic proti Kamile ale tyhle smazky bych nenechal ani olestit predni okno natoz bambus... porad ale myslim na ten chlast zdarma :D
  • Kamil
    Staci zajit do duplexu, podobnych tam je dost..

Jinak v 31.1. party v klubu Kamikaze - kdyby nekdo chtel jit, tak se ozvete. Sice samy prisny hip-hoperi, ale rostenky.. slint slint:-D

Vstup 350, chlast zadaco..
    Fotky z predchoziho roku.. http://jdem.cz/avs22
    Neberte to jako nejakou reklamu - jen zpusob jak si najit podobnou kocicku;-)
  • von Raven
    tak tak doporucuje 6 z 5 von ravenu (hrala v posledni legii, predminuly vikend to bylo v bedne, minuly to vyslo na dvd)
  • Simarik
    jj vkus dobrej a kus ještě lepší :-)
  • Luis
    ravene tvůj vkus rozhodně chválím :-)
  • von Raven
    Pamela, ale vcil uz to je stara vydra tak cosi mladsiho tak treba Aishwarya Rai (kery nezna tak zada do google - obrazky a slimpe)
  • JirkaV-Juhelák
    spíš funguju jako soukromý investor, začal jsem sbírat hezká auta, co mají styl, na práci-rozebírání, opravy -už prostě nemám čas, ale mám na to lidi-většinou své klienty, mne baví to vše organizovat a pak jezdit...nejhorší to je vše ufinancovat :-)
  • Lubik
    Ha zrada, Stratos byl opravdu přeplňovanej jenom jako Grp. 5, na rallye byla přeplňovaná až 037 a to navíc jenom kompresorem.
  • turbo
    Jirka-V juhalák seš dobrej. já sem taky takovej zachránce-když to vidíš tak už plánuješ co na tom uděláš a je to doma.Dáš to do kupy a už bys vrazil ruce do něčeho jinýho.A nakonec zjištˇuješ,že tě víc baví se v tom hrabat než jezdit.
  • Brano20VT
    Jirko kam sa na teba hrabu uhlobaroni :-) , inak máš pekný vozový park
  • JirkaV-Juhelák
    zatím mám pronajaté 4 garáže vč. kupátka
  • nocarret
    Jirko moc pěkný! To máš garážovaný v těch kontejnerech? .-)
  • BigBen3
    Jirka V-Juhelák. Tento výběr ti velmi chválím, hlavně toho Mergla, je vynikající:-)
  • JirkaV-Juhelák
    a na vánoce jsem si dal zuboženou feldu, letos ještě musí počkat, nejsu žádný uhlobaron, ale pak z toho vznikne...je to paráda, sic mi manželka říká, že jsem prdlej, ale tyhle auta mají styl :-)
  • JirkaV-Juhelák
    Na podzim jsem šel do téhle zubožené krasavice, ale když jsem slyšel ten zvuk...to neodoláte----teď je to rozebrané a začíná se s renovací
  • JirkaV-Juhelák
    a zepředu - 5547cm3, osmiválec, automat, na jaře sundavám střechu- a vítr ve vlasech, už to mám na značkách
  • JirkaV-Juhelák
    Tak nějak si to už plním..:-)
    mám na to věk a jsem velkej kluk
  • Jan Paukovic20VT
    Tak to jsem zvjedavej na fotecky us se tesim.
  • Honza
    tak to asi nebyl stratos co parkoval "skoro unás před barákem",když na jedný RZ při bohemce ital rozsáp sponu na hadici pod autem a servisoval na přejezdu -kapota přední a zadní zvedlá, pod zadní 6 trombonků a žádná vrtule-a tlustej ital co se do toho skoro nemohl vejít nalil 2 konve do narychlo opravenýho chladícího okruhu a jel dál..

tohle na fotce je těžkej prototyp pro skupinu B5 s 560koňma ,kterou měli jezdit i šáde na základu 130RS (prototyp 738).. cca 200PS 1.6l DOHC

oficiální startosy byly bez vrtule..jelikož jezdily tehdejší třídu do 2.5l..s vrtulej by museli mít kvůli tehdejšímu koeficientu 1.8l jako měla později delta S4
  • Luboš 8VT
    Ale Hovno chlapi tady je Stratos v Turbu!!
  • Honza
    startos-prd přeplňování..pěkně ostrá atmosféra vycházejicí z ferrari Dino..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    v jižních čechách se povalují 2 laminátové boudy na repliku stratose a prý se jednou postaví na kola, držím palce!
  • Brano20VT
    zo stratosu som bol posraný hned jak začala jazdit a platí to dodnes , to je neuveritelné auto
  • Lubik
    V závodní verzi přeplňovaný V6 motor z Dina umístěný hned za kokpitem, krátké převisy, prakticky veškerá hmotnost umístěná mezi nápravy a nízko položené těžiště = Lancia Stratos.

Já osobně bych v ní asi umřel strachy, ale je to taková moje modla. :-)))
  • Aladin
    myslíš tedy ten super zachovalý exemplář??? :-)
    ta nenastříkaná pixla stojí v muzeu v Lánech :-)
  • Luis
    a ten druhej je samozřejmě lambo :-)
  • Luis
    mými vysněnými autíčky jsou dvě... aston martin
  • Syky
    v AAA jsou kurvy
  • Aladin
    jo,taky jsem ho tam v té době viděl!Prá jich vyrobily cca 8tis,ale nevím kolik jich jezdí do této chvíle
  • Brano20VT
    1287 hp , 1507 Nm pekná brutalitka :-)

://news.auto.cz/aktuality/video-ssc-ultimate-aero-nejrychlejsi-seriovy-automobil.html
  • Dr.Ravic
    kolik jich doopravdy je netuším, ale před nějakým 10 lety prodávali jednoho v AAA za pár korun a nějak se ho nemohli zbavit...
    asi drahý náhradní díly co stroje času:-)
  • Aladin
    byl tam jeden jediný a já to auto viděl poprvé na vlastní oči!Vůbec jsem nevěděl,že v ČR nějaké je.Za jeden super kus chtějí v DE skoro 1 mil kč!
  • Dr.Ravic
    kolik bylo na srazu DeLoreanů? počítám že budou v republice tak max. 3:-)
  • Aladin
    ještě jednou
  • Aladin
    Džanku ty jsi to trefil!!!! Vůz DeLorean s podvozkem od Lotusu a karoserii od Giugiara!!Vyráběl se je cca 2 roky.Viděl jsem ho na srazu v Příbrami a neveřil jsem vlastním očím!!Jen to asi nemělo ty schopnosti jako ve filmu,skoda .-)
  • Dr.Ravic
    Tlama: ty jsi ale tlama, teď mám po sexu:-)
    Brano: však ty máš také hezké kousky:-)
  • Brano20VT
    gratulujem doktore máš samé pekné kusy :-)
  • Tlama
    Dr.Ravic-hele ty Wendy říkáš spotřebák? D.
  • Džanek
    s touhle hrackou by se taky uzilo:)
  • Dr.Ravic
    PS: je super mít jedno coupé na srazy a jedno jako spotřebák:-)))
  • Dr.Ravic
    já už si svý sny splnil...
    moje 3 ferrari aka
    Wendysek
    Bestie 20VT plus
    Stříbrný šíp 1.8 16V
  • BigBen3
    Džanek: Já myslim nejen povinný ručení:-)
  • Rodriquez
    Píši ještě jeden příspěvěk, auto snů už mám, takže žádn velké sny už neplánuji, ale pokud bych si mohl vybrat z "dostupných" aut tak bych volil asi tohle : Ariel ATOM ... z 0 na 100 za 2.9sec ;-) a to je fakt nářez, a ani moc nestojí.. sice je jen na slunečné a teplé sny ale co už, byla by to paráda :-)
  • Vojta
    to Džanek: Poviné ručení je od 2,5 litru navrch už pořád stejné snad ne..to už je jedno jestli budeš mít 50ti litr
  • JP
    No a nebo samo TVR, moje druhá nejoblíbenější značka (po Ferrari). Sagaris, Tuscan, T350C, to je fuk:-). Ale to bych určitě nechtěl jako primární přibližovadlo...
  • JP
    K čemu takovej nesmysl, mě přijde na normální silnice trochu přemotorovaný i 16VT... Když už něco rychlýho, tak ať to alespoň zatáčí a daj se s tim jezdit vrchy, nebo okruhy. Třeba ten Exige je pecka, nebo můžu i Donkervoort:-)
  • Džanek
    vybrat jedno auto je nemozny:) tak alespon jedno z mnoha: Weineck Cobra 780CUI
    z 0 na 200 km/h za 4,9 sekundy, sprint z klidu na 300 km/h trvá v případě potřeby jen 10 sekund. jen to povinne ruceni za 12.9l by byla nocni mura:D
  • Maxxx 16VT
    určitě já to tu vyzvonim někdo si to koupí a bude mě tu stim sr*t to víš že joo
  • Koty
    jinak nesmíme zapomenout na novou M3 e92, moc krásná kára!!
  • JP
    Modrá DB7 je kulervoucí věc, ale servisovat bych to nechtěl:-)). TopGear mam taky rád, Clarkson má někdy vostrý hlášky:)
  • Andel_Jirka
    Zezadu
  • Andel_Jirka
    Aston Martin, starší ročníky, DB7 Vantage a odvozené modely.
  • BigBen3
    Roťák: Tak teda to video je masakr. A ten chlap je umělec, měl by dostat Nobelovku
  • BigBen3
    Aljaška: Supr,tak se kdyžtak dohodnem na srazu:-)
  • Mertix
    bigben3-ale třeba by se ten nisanek tolik nesral, jak coupe:(
  • BigBen3
    MErtix: Ale fakt jenom podobný. Dobřes udělal, že sis vybral coupé, tohle by bylo akorát na ostudu
  • BigBen3
    Aston Martin DB6 Superleggera...Ach jo:-( Proč to nemůžu mít?
  • Aljaška
    Big Ben víš, že ani nevím, jezdím tolik srazů, že v tom mám bordel. Ale myslím srpen.
  • BigBen3
    Ta správná barva Corvetty 1960
  • Mertix
    bigben3-já měl mít místo fc podobný:)
  • BigBen3
    Chevrolet Camaro SS z roku 1974, 571 koňských sil....No comment
  • BigBen3
    Teď to správné rozlišení
  • BigBen3
    Sakra, co to?
  • BigBen3
    Ala Jerry Cotton, nádhera...
  • BigBen3
    A motůrek, uáááááááááá
  • BigBen3
    Aston Martin DB4, rok 1959
  • BigBen3
    Tak jsem si dal trochu práci s hledáním fotek aut, které by ještě byli mým snem. Tady jsou....
  • Fantomas
    vildo, to je moje oblíbený video, určitě není důvod se při takovéhle projíždce zabít :-)
  • JohnyXX
    BigBen3 dík za uznání ;-) tady je ještě fotka zepředu:
  • BigBen3
    Aljaška: Paráda, děkuju a kdy to tak bývá?
  • BigBen3
    JOhnyXX: Ty vago, to je nářez
  • Aljaška
    BigBen pokud zase bude i letos dám Ti vědět:-) Sem tam byla coupéčkem, ale Ital jako Ital. Bylo to v klidu. Super jsem si tam zajezdila.
  • Britka
    ohhh...
  • JohnyXX
    BigBen3 jó ten mercedes mi taky něco říká a dokonce se ho teď snažej dát znovu do výroby, když jsem byl v předchozí práci tak jsme na NC dělali formu v životní velikosti
  • BigBen3
    Aljaška: O tom jsem tehdá nevěděl a dneska mě to mrzí. Ale těšim se na půlku června:-)
  • Aljaška
    Big Bene to jsi měl jet na sraz na Kámen. Sraz Alfiček a klubu Maserati.Samý starý maserátka:-)
  • BigBen3
    Jinak, tenhle pořad mám moc rád. Jednou jsem viděl test s poslední Corvettou a tam se rozjížděl na čtyřku (!) a bez zařazení se vyšplhal až na 270kph uaaa
  • BigBen3
    Nevim,co všichni plašej s tim Skylinem, i když v tomhle případě byla konkurence hodně silná:-) A propos, myslim, že tento vůz není přímo Mercedes, je to projekt britské firmy, která dělá pro Mercedes...Ale nejsem si jist
  • Lutor
    http://www.videobomb.cz/video/Mc_Laren_vs_Skyline

Mc Laren
  • BigBen3
    Asi bych našel i pár jiných aut,možná i o něco novější,ale nevím, prostě jim něco podstatného chybí. Takový ten šmrnc, nádech, charisma. Myslím,že ale víte, co mám na mysli...
  • BigBen3
    Kdo říkal, že tu není žádnej Mercedes? Nejlepší Mercedes všech dob (pro mě)
  • BigBen3
    Další z klubu. Taky jsem ho muchlal. No parádní stroj, nenápadný, v garáži zapadl celkem solidně mezi jiná auta,ale když jsem spatřil trojzubec na čumáku, šel jsem slintat a fotit. Docela to i jede:-) A nakonec jsem dostal od těch členů čestný odznáček klubu Maserati. Paráda:-)
  • BigBen3
    Taky fajn kára, dávám jí sem,protože mám k tomuto autu trochu blíž než k jiným nesplnitelným snům. Měl jsem totiž tu čřest si ho pochovat, konkrétně model z roku 1972 v bronzové metalíze. U nás v hotelu byl totiž ubytovaný klub Maserati. Toto auto bylo v původním stavu, jen jednou dělal rozvody, těsnění a několikrát olej, interiér v bílé kůži jako by byl vyroben před týdnem. Celé auto vypadalo lépe než 80% aut vyrobených v roce 2006 (stavem). Má náááádherně protáhlej čumec a kufr asi tak na dvacet cédéček:-)
  • BigBen3
    Toto je sen snů,nejlepé v bílé barvě, bílými pneumatikami a červenou kůži v interiéru...Má to vše,co od auta očekávám
  • BigBen3
    Třeba se Shelby souhlasím a docela i s modenou, asi pro mě nejhezší Fearrari (nebo F355?)
  • BigBen3
    Vážení přátelé, ehm, dovolte mi provést vás mými sny....
  • Missicka
    Ty ano, Ondro.. :-)
  • Missicka
    A tohle je můj sen.. :-)))
  • Simarik
    u mě vede ferrari ale VolksWagen Galardo mi nic neříká :-/
  • Aljaška
    No pro mě je Eleanor neuskutečnitel sen, a druhej sen co si hodlám splnit je ta moje Bréééra co vo ní furt píšu:-) JInak když Ferrárko-tak starý. Mě ty nový nějak nic neříkaj.Jediný plus co to má, je že je to Ital:-)
  • Honza
    280BHP z 16v NA coupe (není nereálné..) v autě co vypadá jako zcela seriový (jen leží u země)

no a kdyby se zadařilo ,tak lancia beta montecarlo

• bobi
    Jozef:nepohrdol by som.
  • Jozef16VT
    A tak sa pridám aj ja, Bobi mi vyfúkol Integralu :-) takže by som bral všetkymi desiatimi Lanciu O37 stradale
  • Koty
    muj sen je nové Gallardo LP560-4 :-)
  • Dave 1,8
    A to nade mnou bych taky chtěl,momentálně si ho musím půjčovat.
    já bych si nechal líbit tento alfyho přístroj
  • MINI
    Taky přidam svůj sen ale doufam že se někdy uskuteční :-)
  • Dave 1,8
    "alespoň máš na pumpách známí"
  • Luxor
    2 Kamil: To je mi jasný že lamba jsou k ničemu co do praktičnosti, ale o tom to vůbec není :-))) Upřímně zrovna Modena je mi kradená ať má vlastnosti jaký má ale svezení v lambu beru v jakýkoliv, nebo v nějakým starším Ferrari, popř. Enzo bych taktéž neodmítnul když už budeme u těch novějších :-)

2 nocarret: Tohle (viděl jsem ho minulý rok naživo v Zurichu), nebo klidně i 308 GTS ve kterým jezdil Magnum :-)
  • Dave 1,8
    Jani,moc pěkné,taky o se mi moc líbí,ale stejně vede její předchůdce(pár řádek níže),mám jedno ,který můžu mít,ale pak bych se muse vzdát coupéčka:-(((((((
  • Dave 1,8
    Původne to byla formule,která se dostala do provozu.Kolik váží 700kg? Motor 160ps?
  • Brano20VT
    moc pekné Jani , aj tak su najlepšie sny ktoré su na dosah
  • Janinka 2.0.16VT
    Já jsem teda skromnější i když aut bych si vybrala mnoho .Dnes pro mě neuskutečnitelný ale vbrzku doufám splněný sen je toto autí.
  • Dave 1,8
    Roták002-to máte skutečnýho Lotuse nebo Kajpana.Ten Kajpan mi docela učaroval.A jakou verzi?
  • Innocento
    Dooooooprčic :-)
  • Innocento
    1090kg...
  • Innocento
    Já tohle, na léto. 3.0 24V
  • Kamil
    Ja jel v Gallardu a mazec! Ani to nejde popsat. Ale pri vjezdu do garazi na Floru jsme drhli.. zataci to hur nez Coupe, takze porad couvat.. a dozadu je videt uplny hov..
    To byla lepsi 360 Modena, ktera zase mela zvuk nic moc.. ale dokazala jezdit i po Zasmukach.. nekdy si tam zajedte - radsi s offroadem..
    Kolegyne milenec ma Maserati GTS a sere se mu to vic, nez me Fiat..
    Sef si chtel koupit 911 GT3, ale ma to totalne hrozny zvuk.. tak skoncil u Lexus 450h, ktere neni slyset:-)
    Jinak zajimavy, ze tu neni ani jeden mercedes..
  • nocarret
    tak já taky .-)
  • Luxor
    tím myslím jakože vůůůůbec nic zcela vážně, občas mě někdo v podobný plečce proveze ale je to o ničem - většinou moc dokonalý auta letí to jak raketa a ani necejtíš silnici a já rád cejtím pevnou půdu pod nohama... :-))) nejde o výkon ani obsah ale o toho ducha kterýho jsem v těhle autech nějak neobjevil :-))) mě "zatím" berou jen coupátka všeho druhu, jak to má 4 dveře a je to takhle dokonale luxusní je to plečka :-))) Ale tak na pojíždění po městě v zimě dobrý :-)))
  • Luxor
    nj to máš pravdu, každýmu se líbí něco jinýho, tohle auto třeba se mnou nedělá vůbec nic :-)))
  • Luxor
    jj roťáku, mě se lamba fakt líbí, už z toho důvodu že jsem v nich nikdy nejel :-))) Ale to co sem dal doom mi dráždí mozek ještě víc už od doby kdy jsem hrál Test Drive I - a i bych tomuhle autu odpustil tu absenci posilovače :-)
  • Lutor
    syky : maš recht scuderia s keramikama hmmmm ach jo asi pujdu dělat do politiky nebo budu jinak krast
  • Luxor
    2 Kamil: jeden sen možná splněn, ale inteligentní a ještě kočičku až najdeš tak dej vědět kde rostou :-)))
  • ZERO
    To je můjj..
  • Janinka 2.0.16VT
    Gooddeath:ehmmm
  • Kamil
    Gooddeath: Neboj, nelakam. Problem je, ze s inteligenci klesa krasa..
  • Kamil
    Dlouhodoby sen splnen. Ted uz jen aby jezdilo(za par dni) a inteligentni kocicku k tomu;-)
    kdo miluje šelbyho přístroj tak ať pukne vztekem, v Neratovicích jeden parkuje!!!
  • manny
    mě by stačilo ke štěstí toto..
  • Mila84
    Lotus Exige - 1,8 240hp... 0-100 za 4sec a klidně bych s tím vyzval ferrari na okruh:-)
  • JohnyXX
    Eleanor je taky můj velkej sem ;-)
  • Dave 1,8
    Lachtan-v červený je ještě hezčí,jeden známej ho má taky v červený
  • Dave 1,8
    A tady je můj.
  • Aladin
    Rodriquez tak to je přesně ono!!!
  • Simarik
    kocoure, tohle je i můj DreamCar :-))
  • Rodriquez
    Tohle chci já :-)) Ital je Ital ;-)
  • Britka
    corvettka
  • Britka
    corvetteeee ...
  • Brano20VT
    ja som skromný
  • RAdE
    jako james bond, jako james bond =)
  • Mertix
    http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5 805134
    už odmala, i ten víkon paráda:)
  • DooM 20VTLE
    Tak muj neuskutečnitelné sen je asi F40ka
  • bobi
    sorry, to je vlastne realny sen.
  • bobi
    http://fiatcoupe.cz/direct/image.php/data/galleryi mages/clenove/kloucek20vtle-1/114387076-2--102x77. jpg
  • Fantomas
    nu a tohle je můj sen...
  • HARIBO
    IS-F
  • Syky
    toto je muj vysneny peklo stroj v cernem ale...az postavim barak,zasadim strom a zplodim syna tak ....zacnu premyslet co dal...
  • HARIBO
    Jeee,.nechtel jsem nikoho pohorsovat,..:(
  • JP
    Proč neuskutečnitelný? To už vám je 80 a čekáte na smrt?:-)) Já chcu tuto, ale samo červený:-)
  • Aljaška
    prosila tak tři kila, ale nééé ty černý joo:-) díík Kájo seš fakt úplně nejvíc nejlepší kámoš:-))
  • nocarret
    chcete banány?
  • Aljaška
    Timo to si děláš prdel!!! To je MŮŮŮJ sen. Eleanooor:-)
  • Tlama
    no tohle je můj -)