rozpěra SPARCO

• Tlama
    spočítej...email mám v profilu -)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    musel bych to spočítat... byla by v jednom kuse a jakoby neštelovatelná... a pak by bylo na vás, jestli ji tak necháte, nebo říznete a dovaříte nějakej štelovatelnej šroub dle vlastních možností...
  • Tlama
    nebo spíš za kolik by jsi dodal naohýbané trubky bez laku...?? s navařenýma koncema
  • Tlama
    Ondro za kolik by jsi naohýbal ty trubky?? závity si udělám sám
  • Mertix
    kdyby někdo chtěl, Patrik ma na 16vt...
    umřelo to... šrouby nejsou. vše ostatní by šlo, ale dělat ty šrouby s těma závitivýma vložkama je konečná... takže bohužel.
  • Tlama
    jak to s tím vypadá?? sezona se blíží -)a máme určitě zájem...ne jen já -)
  • POL 20VT
    Coupe20VT: drž se originálu, jen tak to vypadá bezvadně a nevypadá to jak dodo.cz
  • von Raven
    na priblizeni se originalu bych se vybod jestli nechces byt plagiator jak sikmooci, ja bych radsi vsadil na funkcnost a jak to vypada me nezajima pac kolikrat lezu pod kapotu?
    tak zatím je to na bodu mrazu... ten šroub je fakt vopruz... průběžně budu informovat
    VON RAVEN: chci to co nejvíce přiblížit originálu...
  • von Raven
    no tak co na to rikas? reseni za par korun a vysledek stejny jak se slozite shanenym sponovakem s opacnyma zavitama
    VON RAVEN... já nejsem slepý... :-D
  • von Raven
    tak jo priste zkusim brajlovo pismo ...
    chci to přizpůsobit co nejvíce originálu...
  • Simarik
    :-D už se těšim na rozpěrku !
  • Luxor
    2 Simarik: no co ja bych na tom videl, nejsem klempir :-))) Ne, tak promin, urcite neni bourany jsem si tim temer stoprocentne jistej :-)))
  • von Raven
    Coupe20VT co ten muj navod s pevnostnim sroubem a nemusis resit nejaky sponovak
  • Simarik
    Luxoreeee ani si ho neviděl a už rejpeš, ale řikal sem si že ti to nějak trvalo :-D
  • Luxor
    2 Simi: Haha :-))) Thema vtipy je jinde... ;-)
    si myslíš? :-D
  • Simarik
    já mám nebourané :-))
    hm. to mi taky došlo. a pokud bych to dělal podle svého asi taky x krát bouraného..., tak by to asi nikomu jinému nepasovalo. a najít nebourané coupe je asi nemožné... :-D
  • Luxor
    2 Coupe20VT: Super... Urcite ale jenom tu stelovatelnou, kazdy coupe je jiny podle poctu bouracek tak at si to tam muze dat kazdej, i ten kdo ma coupe jak banan :-)))
  • Simarik
    jednu beru. moc díky,máš u mě flášu :-)
    tak to asi nakonec pujde... sice ty šponováky budou víceméně zakázková výroba, ale pujde to... předběžná cena: 1500,- / ks (včetně laku). dořešuji kraviny stylu: stoupání a průměr závitu, kde řezat trubky, kde ohýbat, atd... ale v tom už problém nebude...
  • von Raven
    a proc to neudelas tak ze prvni trubka bude mit tam kde by byl ten spojovak zavareny konec, v nem bude dira, vnitrkem trubky prohodis sroub a das na neho matku, na druhe trubce bude na konci navarena matka do ktere se nasroubuje sroub tak at je to spravne nasponovane a k prvni trubce ce dotahen tou matkou cos tam nechal takze pevne oba konce a pritom stelovatelne, vypadat to nebude moc profi a vysledek naprsto stejny a je to pod plechem
    tak v ničem by nebyl problem... až na ten šponovák. jemný levý závit velikosti cca 18mm neexistuje... jedině to všechno vytáčet na soustruhu a to se v tu chvíli docela prodraží... a nebo ji dělat bez štelováku pevnou...
    PS: ta na 16VT je ještě složitější... je tam daleko víc svařování, úchytů atd... a navíc není štelovatelná... ale to by šlo předělat...
    tam by šla těsně nad sánim... už jsem to viděl na víc autech... a nebo odmontuješ kapotu... chceš rozpěru? obětuj kapotu. :-D
    ale musím uznat, že pokud se to fakt rozepře a není v autě jen jako dekorace, tak je to fakt poznat. auto se nechová jak žvejkačka a zatáčení je takové přesnější... nikdy jsem tomu nevěřil, ale ted už jo o.
  • Mertix
    nějak tam jít musí...
  • Mertix
    luxor-vyklepat díru do kapoty?:)
  • Luxor
    jak ji tam chces nabastlit?
  • Mertix
    luxor-?
  • Luxor
    2 mertix: error v nabídce...
  • Honza
    na 16V/VT,ale i 20v NA možná bude problém..rozpěra vypadá že je celkem nízko,a to by mohlo vadit sání..u 20VT je sání hodně krátký,tak tam místo je...ale soudím jen dle fotek...
  • POL 20VT
    dost dobrý, jednu bych bral hned..
  • Mertix
    http://auto-doplnky.com/eshop/tuning/rozperne-tyce /ocelove-rozperne-tyce/adc03704.html
    tam je taková rovná jednodužší:(
    nevim jestli nic... mám přístup jen k 20VT a tam to pasuje... ale na 16VT a ostatní 16V, atd.. nevim. zkus si to někde zjistit, třeba tam pásne...
  • Mertix
    a na 16vT zase nic:(
    tak mám předběžně všechno promyšlené... jen potřebuju pujčit domů tu ohýbačku na trubky, tento týden pozjišťuji ceny materiálů, ten šponovák mám taky vymyšlenej, pak udělám kalkukaci a pokud bude zájem, rozjedu takovou maloserii cca 50ks...
  • von Raven
    je to super kdybys zacal velkovyrobu tak by se mi taky jeden sikl, staci bez laku
    721505727
  • Simarik
    Coupe20VT: dej mi na sebe nějakej kontakt. děkujuuu
  • Luis
    seš borec kámo :-) klobouk dolů:-)
  • Honza
    hm rozpěru musím vymyslet,ale kvůli jinýmu sání se mi tahle bohužel asi do motorovýho prostoru v coupe nevejde..ale do tipa možná ano..
  • DAVE20VT
    Obdivuji lidi, kteri jenom nekecaji co by jakby ale cini... Mas u me nemalej respect:-)
  • Luxor
    jasný... držíme palce :-)
    já sem dával štelování 0 - 12cm... ale to bylo z těch čepů... uvidim, jakou jinou variantu v podobném rozmezí vymyslim...
  • Luxor
    stary dvoulitry maji mezi tlumicema jinou vzdalenost nez novejsi cupasa ale kdyz bude stelovaci a pujde o 5-10 cm stahnout je to jedno...
    udělám co pujde... :-D akorát nevim, pasuje tahle rozpěra třeba i na 2.0 , 1.8, atd... nebo třeba na bravu HGT by asi taky měla jít ne?
  • Luxor
    jj coupe snaž se, když bude příznivá price při příznivý kvalitě určitě tu budeš mít odbyt :-)
    díky vim ne... :-D
    zkusim něco vymyslet... zjistim cenu trubek, podložek, vařené to je eletrikou, takže + elektrody + barva + musim ten rozpěrný šroub vymyslet nějak jinak, aby to bylo dostupnější...
  • Hanzz20VT
    jen tak dál,musíme si pomáhat:-))
  • TOM
    řikam bravo a samou chvalu moc dobry že nemyslíte jenom na sebe!jste tady dobra partie....fakt jooo :))
    to musim nejdřív sehnat 60 ks čepů... :-D
  • Džanek
    paradni prace!
    mě to vyšlo na 0,- material v práci, barva se teda musela koupit, nápis SPARCO sem si vytisknul na tiskárně, nalepil a přelakoval. a 2 cigára klukovi, kterej mi s tím pomáhal... sedí a funguje 100%. zkouknu ještě matroš a dám vědět... největší problem je se šponovákem. vyrábim ho z L + P čepů na ještěrky BALCANCAR :-D a těch je právě málo. 18mm pravolevý závit plus matky a vysoustružené závitové vložky ze spojovačky...
    tady foto nenalakovaná
  • Honza
    nechtěl by jsi vyrobit ještě 2ks:o) (třeba bez laku)?

..na kolik tě to vyšlo? sice přístup k vybavení je,ale není podle čeho dělat
    3.
    porovnání s origo SPARCO. kopie naohýbána za studena, posvařováno, prostě vše podle origo... akorát ten šponovák je krapet jinej :-D
    2
    ahoj lidičky... už delší dobu toužim po rozpěře na 20VT, a jelikož v práci jsem se nudil, tak jsem si pujčil SPARCO od známého a začal tvořit... výsledek je zde (foceno mobilem)